|
Post by sisi on May 11, 2023 12:17:12 GMT 2
Хахаха… между другото, дами, наскоро последвах една инфлуенсърка, която е инвеститор, която е качила рийл как е направила голямо пътешествие за 1000 долара и е спестила 10 000 долара, които да вложи в инвестиции… Сложете до нея Гана, която ни показва как да изхарчим 360 лв. за паркинг пред хотела в Будапеща 🤣🤣🤣 И на мен ми е интересно да видя коя е мацката, която пътува и спестява! Браво А, Гана милата толко да си тъп, че повече не може..тя какво е очаквала, червения килим сигурно. Че как при резервацията не си се поинтересувал за паркинг, просто не знам? Честно казано досега където сме пътували, винаги хотела ни е осигурявал паркинг място, нооо аз не спя по 5 звездни хотели, така че съм скъсанячка )
|
|
|
Post by fine on May 11, 2023 15:51:43 GMT 2
Божеее, смятай какви балъци са, че са дали 360лв само за паркинг. ☠️ Има толкова много хотели, които предлагат паркинг, но нали не са толкова инстаграмабъл за тези две лукшъри особи. А Гучан наспамил клипчета от магазините Гучи и Версаче, май това е най-голямата забележителност за него 🤣🤣 аз се чудя как Гана не ни е показала "покупката" си от ЛВ, само да не е била една празна торбичка за пред камерата и ръкостискането със служителя. Сигурна съм, че и служителят не е виждал такова чучало недоразвито като Гана преди в магазина.
Едит: оффф, тая Гана като вземе да се превзема с нейната пица с моцарела, бурата и т.н., все едно майка и цял живот я е хранила с бурата и паста/пица. Отишла си в друга държава, ами поръчай си нещо типично за там, италианската кухня ще я ядеш и в лукшъри квартирата си
|
|
|
Post by sisi on May 11, 2023 16:26:22 GMT 2
|
|
|
Post by yanp20 on May 11, 2023 16:56:31 GMT 2
Гана, лъкшъри дамата, с тези прозиращи панталони и натъпкана ризка вътре, хич не ми е classy. А Гучан с тези сторита от магазините не го ли е срам, не знам. Иначе време за шопинг. Леле мале. 😀 prikachi.net/image/8Saggb
|
|
|
Post by fine on May 11, 2023 17:09:33 GMT 2
|
|
|
Post by sisi on May 11, 2023 17:10:59 GMT 2
Гана, лъкшъри дамата, с тези прозиращи панталони и натъпкана ризка вътре, хич не ми е classy. А Гучан с тези сторита от магазините не го ли е срам, не знам. Иначе време за шопинг. Леле мале. 😀 prikachi.net/image/8SkeKvАбе тия скъсаняци верно нямат никаква реална преценка за себе си..Не ги ли е срам да влизат в такива магазини и да снимат...Отидоха до Виена и първо влизат по магазините. Ми абсурдни типове! Тоя е същия смехоран като нея. Лика прилика...
|
|
|
Post by fif on May 11, 2023 19:12:57 GMT 2
Аххахаха, прозиращият панталон на Гана и вгащената риза, за да не й се видят явно килотите.
И какво е това парадиране къде и колко е изхарчила. Пълна селячка. И с тея снимки в магазините, само един прост и компенсиран човек би влязъл в скъп магазин и първата мисъл би му била да снима вътре, включително и пред огледалото с торбите.
Сега като се приберат пак ще мизерстват горките.
Момичета, много се радвам, че отново се разписахме тук, липсваше ми да си изливаме змийската отрова задно тук.
И да добавя, че Радка по бански не ми е никак приятна гледка.
|
|
|
Post by kiki95 on May 11, 2023 19:50:32 GMT 2
Хайдееее, нападайте! Ново видео за ресторанта 400лв за вечеря 😃😃😃 иначе от промоциите в Лидл
|
|
|
Post by l4444 on May 11, 2023 19:53:53 GMT 2
Не съм топ фенка на Алекс Петканова, но винаги ми е била по-скоро симпатична, отколкото не, и много ме е кефел хъсът ѝ за работа. Та тя е поканена от Etam на ревю в Сен Тропе. Вижте от каква стая се снима - много далече от лукс, и как изглежда -🔥- с горнище на бански и черен панталон, нищо “уау” само̀ по себе си. Споделям това, защото нейните сторита ми излязоха непосредствено след тези на Гергана, като абсолютно затвърждение, че не е до маркови дрехи и скъпи хотели и че понякога fake it till you make it не работи ;( ibb.co/frvmrFhibb.co/jfLbmfP
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 11, 2023 20:45:30 GMT 2
На Алекс излъчването й е различно, и на мен ми е била винаги по-симпатична, макар и да смятам, че ринопластиката леко й взе от чара. Алекс на визия, излъчване и маниери е на светлинни години пред Дупнишката перла Гуцка. Опитва се Гуци да парадира колко е богата, ама не й се получава, като знаем в каква едностайна квартирка живее, с мокетчето и тапетите. Гуцка е абсолютно смехотворна, без значение каква марка ще си сложи на плешивата глава. 350 лева за паркинг за 4 дена 😃😃😃 Гуци, скрий се някъде мила. С мъжО ти изсипахте сигурно близо 3/4 хиляди лева за да ходите по аутлети 😂😂 Е няма такъв резил!
|
|
|
Post by fine on May 11, 2023 21:09:16 GMT 2
|
|
|
Post by sisi on May 11, 2023 21:13:09 GMT 2
|
|
|
Post by emmilie on May 11, 2023 21:53:01 GMT 2
Момичета, гледайте последното видео в инстаграм на Филяка, с Матиас и (ро)Бота прахосмукачка😀. Малкия е голям сладур, много е забавен и щур😀 Филяка свежарка го виждам покрай новата, която АААДСКИ прилича на Пепеее
|
|
|
Post by dilyanad on May 11, 2023 22:22:52 GMT 2
Някой гледа ли подкаста на готвачката? Опитва се да имитира Попова,но не и се получава. Това, което разбрах е, че Миро е имал залитания по хазарт. Простички са за мен.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fif on May 11, 2023 22:26:08 GMT 2
Малееее, тези торби как са наредени, че да се виждат всички маркови надписи, това е вече тавана на комплексарщината.
|
|
|
Post by sugargirl on May 11, 2023 23:13:29 GMT 2
Оох, мога безкрайно да обсъждам Ганенцето, тя е цяла криндж вселена. Но на по-сериозен топик, защо за пореден път инфлуцките ни не споменаха за инцидента на пешеходната пътека, където убиха двама млади човека. Казвам го, защото е ясно, че инфлуците не могат да заемат конкретна позиция по всяка наболяла тема в държавата, но имайки предвид колко от тях карат и снимат, вече е скандално. Даже не е скандално, жалко е. Кажете нещо, инфлуенсъри! Инфлуеснете младите шофьори да не правят така, моля ви! Някой да ме поправи, ако множеството от инфлуенсърите е отправило послание към младите шофьори да карат внимателно,бих се радвала.
|
|
|
Post by sisi on May 12, 2023 8:48:10 GMT 2
Оох, мога безкрайно да обсъждам Ганенцето, тя е цяла криндж вселена. Но на по-сериозен топик, защо за пореден път инфлуцките ни не споменаха за инцидента на пешеходната пътека, където убиха двама млади човека. Казвам го, защото е ясно, че инфлуците не могат да заемат конкретна позиция по всяка наболяла тема в държавата, но имайки предвид колко от тях карат и снимат, вече е скандално. Даже не е скандално, жалко е. Кажете нещо, инфлуенсъри! Инфлуеснете младите шофьори да не правят така, моля ви! Някой да ме поправи, ако множеството от инфлуенсърите е отправило послание към младите шофьори да карат внимателно,бих се радвала. Аз мернах, другата ни любимка с неясна самоличност..Дея?Рая..
|
|
|
Post by livia on May 12, 2023 9:18:58 GMT 2
Охо, лудото ленче идват във Виена със статиста, ъъ така де, "гаджето". Нямам търпение да видя какви забележителности ще посетят Още си спомням потреса на ММ като му пусках влога от Виена на Деница - направо не можеше да повярва, че има такива хора.
Щях да коментирам супер гнусните сторита от ваната, но то какво да се каже...
Ще оставя само това тук
|
|
|
Post by babyshark on May 12, 2023 10:15:27 GMT 2
Богатите хора не претендират с пари никога и по никакъв повод. Това е тотална липса на безмозъчие и показва точно какво уонаби си. Да вземем за пример един Зукърбърг, който ходи с еднакви тениски всеки ден, а жена му се носи като раздърпан клошар. За съжаление тук при нас яко се е изкривил мирогледа на хората, нямаш 2 по 10лв, но иначе си с най-новия айфон. В нашия случай живееш в гарсониера с препикания мокет... Александра аз също я харесвам, обаче ми направи много лошо впечатление как си облече банските, нови с етикетчето. Супер гнус.
Не мога да прикача снимка, но според Атанаска Бачорски днес е "12-сти май".
Излезе ми спонсорирано Професия Мама, отворих да си задоволя любопитството и какво да видя. Отишли на хотел, ама понеже не е спонсорирано си слага емотиконка на логото на хотела върху халата. Жива да не бях! Страшни смешници са всички.
|
|
|
Post by sisi on May 12, 2023 10:21:05 GMT 2
Вчера пак е имало събитие на biologique recherche с всички по-хай инфлута споделят снимки от събитието.. Та си мисля - аз не съм моден гуру, със сигурност, ноо защо всички са облечени с еднакви цветни костюмчета, които супер много обезфомят тялото, знам че се носят торбести модели, ама чак толкова. Смешни и никак стилни. И не мина ли вече тая мода на костюмчетата от миналата година? По принцип не възприемам това модно течение...като бивш служител, на който задължително се е изисквало такова облекло, на улицата така не бих излязла. Винаги съм харесвала по-алтернативната мода, но харесвам и дрехи подчертаващи женствеността. И пак - аз НЕ съм критерии.. И при все това, си мисля, че отминава тази мода, а тук продължава да липсва всякаква индивидуалност и стил... Изключвам някои тоалети на събитието на ХМ, там видях по-интересни визии.
|
|
|
Post by fairy on May 12, 2023 14:17:35 GMT 2
ОМГ, Пепе и Иво се обръщат един към друг с "пате" 🤮
|
|
|
Post by calisto on May 12, 2023 15:56:07 GMT 2
Торбичките на Гандюга са намачкани, което си е чист знак , че са празни и са употребявани множество пъти за снимки.
Относно напъханата ризка в гащите мога да кажа само ,че е още един знак за разминаване на нейната представа за нея и реално това, което е.
Абсолютно съм сигурна, че тя страда от някакъв синдром, но не знам какъв. На нея не само психиката й не е в ред, но и физически е недъгава. Та тя дори приятели няма. Много ми е интересно и любопитно каква й е диагнозата.
Edit: Когато бях ученичка, сме учили за влиянието на алкохола върху плода и какво се случва, ако бременна жена се налива с алкохол като ламя... Тогава учехме и какви физически промени настъпват в детето. Ами че тя гана има точно физически характеристики на хлапе, чиято майка е пиела по време на бременността. Сигурно същата е била съдбата и на онова болно същество Емили- тротинетката, само дето там е още по-тежък случай от на Гандюга.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 12, 2023 16:46:18 GMT 2
А Гучан колко е смешен като се снима с погледа "теле" и лъщящото теме. Той само сторита от магазините качва и на празните торбички. А да, и на закуската за минимум 5 човека. Гледам Гането с по 2/3 напитки, то кафе, сок, смути. Сигурно в термос за изпът си слага.
|
|
|
Post by veereto on May 12, 2023 18:21:30 GMT 2
Охо, лудото ленче идват във Виена със статиста, ъъ така де, "гаджето". Нямам търпение да видя какви забележителности ще посетят Още си спомням потреса на ММ като му пусках влога от Виена на Деница - направо не можеше да повярва, че има такива хора.
Щях да коментирам супер гнусните сторита от ваната, но то какво да се каже...
Ще оставя само това тук към тези снимки бих добавила и тези с двумесечния ѝ маникюр и обувките в хладилника, а и някоя снимка от някой подлез. А торбичките ѝ сигурно са пътували повече от нея
|
|
|
Post by fif on May 12, 2023 18:45:26 GMT 2
Божке, Гането какви раздърпани маркови парцали е купила, стана ми лошо. 🤨
|
|
|
Post by foxie on May 13, 2023 7:15:39 GMT 2
Гледахте ли последния рийл на приказната Ани? Страшно инфантилна, яко криндж! Нещо не ми се получиха скрийншотчетата на един велик момент, хахах. Отидете и го вижте. От къде има такова самочувствие тази жена, за мен е пълна мъгла.
|
|
|
Post by sisi on May 13, 2023 9:16:36 GMT 2
Гледахте ли последния рийл на приказната Ани? Страшно инфантилна, яко криндж! Нещо не ми се получиха скрийншотчетата на един велик момент, хахах. Отидете и го вижте. От къде има такова самочувствие тази жена, за мен е пълна мъгла. Тая е толкова нелепа..и съжалявам, че го казвам, ама грозотата и я прави още по-отблъскваща! Даже не може да ми е смешна. Хванала се е на схемата на Боян Москов и е точно като неговите отчаяни и заблудени клиенти..
|
|
|
Post by diamond on May 13, 2023 9:34:09 GMT 2
Рийлсът на Гането от магазина на Луи Витон: най-много ми направи впечатление края на видеото, когато тя подава криво насочена ръка за ръкостискане и грозно раздрусва ръката на момчето от магазина. Душа, само да те светна: няма смисъл да се ръкувате, не си на "делова среща"; когато се ръкуваш с някого, НЕ му раздрусваш ръката все едно искаш да му наместиш рамото. Последното не е нито по етикет, нито е дамско. ВзЕми нАучи някакви основни социални умения вече.
А приказната Ани: ми, жена, нелепа си. Особено като го извади тоя език, гнусна работа.
|
|
|
Post by alexa07 on May 13, 2023 11:42:40 GMT 2
Излезе ми спонсорирано Професия Мама, отворих да си задоволя любопитството и какво да видя. Отишли на хотел, ама понеже не е спонсорирано си слага емотиконка на логото на хотела върху халата. Жива да не бях! Страшни смешници са всички. Хаха, да и аз това си помислих, но явно по време на престоя им е изпросила авантата, защото за финал са се снимали пред ОГРОМНИЯ надпис с името на хотела, че и промокод ни дава 🤣🤣🤣 Жалка работа Edit: вече е качила пост и снимката с халата, но вече без цвете на логото 🤣🤣🤣 Това си е баш за профила, но нямам първата снимка с цветето, а вече ги няма в сторитата, изтекли са.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 13, 2023 13:03:38 GMT 2
prikachi.net/image/8SnVlvprikachi.net/image/8Snn1Uprikachi.net/image/8SnyBbГана как се дупи в сторито и се прави на сексапилна. Дано не е имало хора около нея да ги гледат как се излагат с Гучан. И рийлс, в който ни обяснява как има “ВИП” стая в Луи Вютон (ние как да знаем селянките). Въртят се вътре като мухи с нейния Гучанчо. Някой да й спре достъпа до интернет на тая луковица.
|
|