|
Post by l4444 on May 10, 2023 12:04:22 GMT 2
Тази Мария е толкова невзрачна, безлична, безинтересна у куха, че единствено провокира в мен съжаление с драпането си и тя да е от “готините”. Не става, муци, то не е за всеки - понякога бебе, мъж с 5 лв. в джоба и 1-2 insta famous приятелки не са достатъчни. 🤷♀️ А пък Гана, това дъно…Каквото и да направи, е жалка! Никога не ме е дразнело да гледам ресторанти, скъпи хотели, кое колко струва, даже ми е полезно в общия случай, но нейното е такава насилена бедна позьорщина, че ме потиска сега, като помисля, тя и лексикално така го е построила, волно или не - не “колко струва”, “колко ще ви излезе” - т.е. “споделям, за да съм полезна, ако и вие ще го правите”, а “колко похарчихме” - т.е “споделям да ви де покажа”. 😂
|
|
|
Post by yanp20 on May 10, 2023 12:20:54 GMT 2
Гане, ти си точният пример какво НЕ трябва да се прави. Да ти попаднат Х пари от някъде и да ги изхарчиш за контент в ИГ, а да ядеш на балконска маса върху опикан мокет, е меко казано идиотско. Да си снимаш отрупаните чинии, като за 5 човека, не е класно, не е дамско, още повече ако си взимаш млекцата в марковата чанта за из път до луксозните магазини. Да снимаш колко пари си дала за нощувка при теб изхвърляне, а не в помощ на аудиторията. Френски макарони, бомбички за вана и простотии с цени е просто смехотворно. Всичко с цел показване. Не знам защо се хабя да я коментирам тази хахавела. То там е кауза пердута.
|
|
|
Post by fif on May 10, 2023 12:27:20 GMT 2
Гането си купува макарони за 60 лева, а в България яде от промоциите на Лидл. 😀
А тази тениска от аутлета изглежда като трета употреба, за подарък била, мен би ме било срам да подаря нещо, което изглежда по този начин.
|
|
|
Post by foxie on May 10, 2023 12:27:49 GMT 2
prikachi.net/image/8SHScDПоредния закуско-обяд. Сигурна съм, че тези млека/айряни ги мушкат в чантите за после. Направо си ги представих как се оглеждат като мижитурки някой да не ги види.
|
|
|
Post by sisi on May 10, 2023 12:28:30 GMT 2
Аз пък реших да не си причинявам поне днес Гановците и да си пусна в обедната почивка едно приятно и ненатоварващо момиче, което като гледам още 2019 година е знаело как да представи страхотно видео контент..Мария Андреева имам предвид. Попаднах на нейно видео, докато си търесех идеи за местата, които ще посетим в Тоскана. Та много хубаво видео:
Не знам Гана да са я канили някъде на такова пътуване, че и да я помолят да им бъде модел за рекламни кадри. Ами страхотна е Мари и си я следя, въпреки, че рекламира Нивея..
|
|
|
Post by veereto on May 10, 2023 12:51:42 GMT 2
Гана е пример за абсолютната комплексарщина. Мен ме изумява това, че все пак има хора, които й се връзват и се записват на измислените й курсове. Те толкова ли са ограничени и глупави, че не виждат какъв фейк е?
|
|
|
Post by zahir on May 10, 2023 12:52:20 GMT 2
Една съфорумка правилно написа, че Ганините простотии нямат таргет група. Дори тийновете не я следят. Следваща група са млади, работещи хора, които абсурд да се водят по "съветите ѝ". След тях идват майки,към които тя няма как да е адекватна. И след тях са евентуално хораъа с много възможности, които не ядат като невидели на закуска и не тъпчат храна в чантата за из път, така че реално то микой не остана.. Тя имитира живот какъвто няма и това я прави абсолютно безполезна. Не виждам към коя група е насочено "съдържанието" ѝ. Наистинана смятам, че страда от много тежки комплекси, била е вероятно обиждана в училище и сега е стил "Гледайтиии, завиждайтиииии". Мисля си, че едно 90% от гледаемостта на нейните простотии е от форума. И то за дневната доза криндж.
Има хора, при които просто НЕ се получава... Защо драпат не мога да разбера?! От всяка свирка дърво не става и от всяко дърво, инфлуенсър. Гана е най-добрият пример. Тази Мария също. Никога ме съм я следяла, от форума разбирам за нея ама ми е крайно безинтересна. То се напълни със знайни и незнайни мързелани, които искат вместо да работят, да ни заливат със съдържание, което за нищо не става.
|
|
|
Post by calisto on May 10, 2023 13:13:50 GMT 2
Не знам дали ще се отвори линка, че за пръв път прикачвам prikachi.net/image/8Sd0Qvprikachi.net/image/8SdPPUТерминатор Деса ни показва как да си закупим кошница за няколко хиляди... Втора Гана. Аз мисля, че намерих конкуренция на Гана по нелепост Само дето Деса Песа е опасна за живота на околните също като Дерайя понеже са турбо безотговорните шофьорчета
|
|
|
Post by sugargirl on May 10, 2023 14:36:09 GMT 2
Каква е причината да са мързелани и да се пънат непрекъснато? За съжаление, брандовете имат голям пръст в това им съществуване. Всички в този форум го знаете, брандовете не подбират. Гледа се брой последователи, масово не са обучени кадрите да следят за фалшиви такива. (Тук отварям скоба за съфорумките,които си вършат работата съвестно, всички пишещи тук го правят.) И най-важното - дават ти да рекламираш кош за боклук (образно казано), а ти си лукшъри дама. И пак се съгласяваш. Скандално е. Още по-скандални са на Гана тъпотиите, че я наемат от Лореали и Ланкоми, Боже опази! Ако това е вярно, в което се съмнявам, не е луд, който яде баницата... Ще дам пример с пр компания, в която работех. Те боготворяха Теа и Наум. Всяка стъпка им следваха, всяко видео, всеки пост. Това им е работата, разбира се, да са живи и здрави. Подбираха ги донякъде за релевантни реклами, което е похвално. Но като заключение, в гилдията едно време се ширеше мнението, че не се подбират правилните хора за правилните продукти... Не виждам ситуацията да се е променила драстично (отново, извинявам се на професионалистите във форума, сигурна съм, че има такива.)
|
|
|
Post by kiki95 on May 10, 2023 14:50:25 GMT 2
С удоволствие бих питала Гана къде й е кучето, но знам, че ще ме блокира, а не искам да се Лила от дневната доза криндж 😃 силно се съмнявам да да го замъкнали в градския транспорт
|
|
|
Post by fine on May 10, 2023 15:05:30 GMT 2
prikachi.net/image/8Sdu6DДерая освен че бърка отвари, прави процедури, отговаря за камиони, а сега явно ще има и добавки със съмнителен произход. Кой би се вързал да си купи някаква добавка от човек, който си фалшифицира личната карта Ужас...
|
|
|
Post by calisto on May 10, 2023 15:24:59 GMT 2
Мене Ганица ме блокира още когато я попитах какво плаща за безплатния курс по маркетинг Аз мисля, че Ганица има някакъв синдром... Тя и физически е доста уродлива... Щръкнали уши, голям месест нос, изключително криви зъби, долната челюст изобщо не съществува, малки очи, много рядка коса, тяло на 10 годишно... Според мен е някакъв синдром, не знам какъв, но й се е отразил и психически, и физически. И се питам защо поне не си излекува зъбите, все това ме гложди... Не знам дали помните, но когато Ганица каза, че щяла да слага брекети, зъболекарят й казал, че имала кариеси и тя заяви, че ще ги отложи и няма да ги оправя на момента... Това направо ме втрещи... Когато аз бях малка от преживян стрес за един месец ми се появиха няколко кариеса, а спазвам религиозна хигиена, както и ходя на всеки три месеца на зъболекар... Та тогава зъболекарката беше казала, че можело да се изчака (не бяха предкариесни петна), а аз още тогава настоях да не чакаме. Принципно нямам страх от зъболекари... Та ми е чудно защо Ганица се е запуснала така. Има хора със супер податливите на кариеси зъби и тия хора ходят на зъболекар. Обаче Ганица е с вече не знам колко липсващи зъба и нищо не прави... След 20 години тая ще носи държавни кастанети, сигурна съм/
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on May 10, 2023 15:44:27 GMT 2
Сигурно ще е нещо колаген ала бала, нали все мрънка по тая тема.
На Ганин мъж кой му е казал, че като гледа като пребозало теле изглежда супер фенси? Да хване да погледне в камерата, да се усмихне, да покаже емоция...
|
|
|
Post by nessap99 on May 10, 2023 15:56:11 GMT 2
Мене Ганица ме блокира още когато я попитах какво плаща за безплатния курс по маркетинг Аз мисля, че Ганица има някакъв синдром... Тя и физически е доста уродлива... Щръкнали уши, голям месест нос, изключително криви зъби, долната челюст изобщо не съществува, малки очи, много рядка коса, тяло на 10 годишно... Според мен е някакъв синдром, не знам какъв, но й се е отразил и психически, и физически. И се питам защо поне не си излекува зъбите, все това ме гложди... Не знам дали помните, но когато Ганица каза, че щяла да слага брекети, зъболекарят й казал, че имала кариеси и тя заяви, че ще ги отложи и няма да ги оправя на момента... Това направо ме втрещи... Когато аз бях малка от преживян стрес за един месец ми се появиха няколко кариеса, а спазвам религиозна хигиена, както и ходя на всеки три месеца на зъболекар... Та тогава зъболекарката беше казала, че можело да се изчака (не бяха предкариесни петна), а аз още тогава настоях да не чакаме. Принципно нямам страх от зъболекари... Та ми е чудно защо Ганица се е запуснала така. Има хора със супер податливите на кариеси зъби и тия хора ходят на зъболекар. Обаче Ганица е с вече не знам колко липсващи зъба и нищо не прави... След 20 години тая ще носи държавни кастанети, сигурна съм/ Ако сте гледали “погрешен завой” и “хълмовете имах очи” Ганка все едно от там е излезнала. Ужас наистина. 100% нещо не ѝ е наред това е ясно. Но сега като казахте и за външния вид и то всичко си се навръзва 😂 само дето в тия филми са се поличили такова уроди заради кръвосмешение. При нея е просто кофти късмет 😂😂😂 нищо де, тя за себе си има съвсеееем различна представа, кои сме ние, че да ѝ я разваляме? 🤪
|
|
|
Post by maybebaby639 on May 10, 2023 16:14:24 GMT 2
Не знам дали сте го споменавали, но книгата на Ани от приказната кухня книгата струваше 140лв, а сега е ЕКСКЛУЗИВНО намалена от 180 на 34... бонусите са скандални..думи нямам. Тази жена нормална ли е?
|
|
|
Post by calisto on May 10, 2023 17:00:33 GMT 2
Гучан на тая маса от сторито изглежда като Средновековна Мона Лиза
|
|
|
Post by sisi on May 10, 2023 17:36:31 GMT 2
Прилагам видеото на "бременната" Валери от преди 19 часа..където ясно се вижда, колко няма бременно коремче. www.tiktok.com/@valerie.yordanova/video/7231281301179862298Позира през цялото време с роклята и аз такова нещо като коремче не виждам. Смятам, че тя така си застава в поза прикриване на корема, защото си има някакво притеснение, че има такъв и това и е навик.. Несъзнателно го прави. Щях да се зарадвам за нея да съм в грешка и да е бременна, но уви Не мисля, че в момента тя планира такова нещо, защото е в епогея не професионалното си развитие като инфлуенсър и едно дете ще обърка нещата.
|
|
|
Post by destiny on May 10, 2023 18:06:02 GMT 2
Сигурно ще е нещо колаген ала бала, нали все мрънка по тая тема. На Ганин мъж кой му е казал, че като гледа като пребозало теле изглежда супер фенси? Да хване да погледне в камерата, да се усмихне, да покаже емоция... За мен highlight на цялото пътуване е Ганю загледан някъде нагоре в далечината на заден фон на Ганините сторита. Попилявам се от смях!
|
|
|
Post by calisto on May 10, 2023 18:24:05 GMT 2
На мене ми е много странно как някакви непознати в ютуб честитят на Валерито бременността като тя не е споделяла нищо такова... Ами ако е нежелана бременност?! Хората в днешно време изпростяват все повече...
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on May 10, 2023 22:35:46 GMT 2
Прилагам видеото на "бременната" Валери от преди 19 часа..където ясно се вижда, колко няма бременно коремче. www.tiktok.com/@valerie.yordanova/video/7231281301179862298Позира през цялото време с роклята и аз такова нещо като коремче не виждам. Смятам, че тя така си застава в поза прикриване на корема, защото си има някакво притеснение, че има такъв и това и е навик.. Несъзнателно го прави. Щях да се зарадвам за нея да съм в грешка и да е бременна, но уви Не мисля, че в момента тя планира такова нещо, защото е в епогея не професионалното си развитие като инфлуенсър и едно дете ще обърка нещата. Иии това за пореден път доказва колко откровено тъпи (без извинение) са коментарите по темата
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on May 11, 2023 0:17:15 GMT 2
Това са си просто едни коментари, на това което сме видели и ни е направило впечатление! Тъпи или не това е положението. И не виждам някой да е казал с лошо, напротив! Това са хубави неща, не е престъпление, брейй голяма драма. Човек не може ли да коментира?! Роклята е готина обаче
|
|
|
Post by zahir on May 11, 2023 7:07:59 GMT 2
Едно от най-гадните неща е хора да те питат ухилено "бременна ли си" и да трябва да кажеш, че съвсем не си. На мен ми се подува корема, често приличам на бременна хлебарка и в офиса, а и не само десетки пъти са ми задавали този въпрос. Като човек с репродуктивни проблеми, ходещ по мъките буквално, повярвайте ми, предпочитам някой да ми забие един шамар в лицето пред този въпрос. Но хората с такива..нетактични..
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on May 11, 2023 7:48:46 GMT 2
Да, има много нетактични хора. Най-гадното е Хайде, време ви е е вече за дете! Тук не виждам някой да е казал подобно нещо..Аз също съм минала по този път с репродуктивните проблеми. За тован от сърце го желая не само на Валери, а и на всички които се борят. Пак казвам, не видях някъде някой с лошо да е коментирал, да е казал айде бе тая Валери няма ли да ражда вече..
|
|
|
Post by calisto on May 11, 2023 8:49:33 GMT 2
Според мен е уместно да се пожелава бебе само на хора, които категорично са заявили, че искат деца...иначе е изключително неуместно, невъзпитано и дразнещо. Не я знам Валери дали е казвала, че иска бебе. Да, повечето хора искат деца, но има и такива, които не искат... И ако на човек, който не иска деца, някой дойде и му каже "дано скоро да чуем добрата новина за бебе!"... АМи много е гадно. За "доброжелателя" може да е добра новина, ама за този, който не иска да има деца, тая новина ще е равносилна на кошмар. Лично аз съм трясвала телефона на роднини, които са ми казвали "не си млада вече, хващай се за работа да родиш поне едно дете". А съм на 31... Вече така рязко ги режа и тръгвам скандали да вдигам, ако някой подхване тая тема, че вече страх имат. Голям зор да ми се промени животът. Валери, според мен, изобщо не мисли за бебе с нейните пътувания. Абсурд.
|
|
|
Post by fif on May 11, 2023 9:26:57 GMT 2
|
|
|
Post by pandora on May 11, 2023 9:42:43 GMT 2
Забелязвате ли как бай Ганювците на закуска ядат колкото едно семейство с две, 3ри (хай Гуци) деца, а седнат ли в ресторанта са с по една чинийка 😁 Нали сте много луксозни бе. Хвърлете една хилядарка и в ресторанта. Малко като пиленцата от Монако. Торта Филип Плейн до порция кебапчета с лютеница
Виждала съм доста българи, които стъпвайки в ол инклузив пълнят чиниите все едно идва Армагедон. Все пак платили са си хората. Но да го изсипваш цялото това в нета и същевременно да се хвалиш колко пари си изхарчил и то за обиколко в Европа…
|
|
|
Post by sisi on May 11, 2023 9:49:14 GMT 2
Според мен е уместно да се пожелава бебе само на хора, които категорично са заявили, че искат деца...иначе е изключително неуместно, невъзпитано и дразнещо. Не я знам Валери дали е казвала, че иска бебе. Да, повечето хора искат деца, но има и такива, които не искат... И ако на човек, който не иска деца, някой дойде и му каже "дано скоро да чуем добрата новина за бебе!"... АМи много е гадно. За "доброжелателя" може да е добра новина, ама за този, който не иска да има деца, тая новина ще е равносилна на кошмар. Лично аз съм трясвала телефона на роднини, които са ми казвали "не си млада вече, хващай се за работа да родиш поне едно дете". А съм на 31... Вече така рязко ги режа и тръгвам скандали да вдигам, ако някой подхване тая тема, че вече страх имат. Голям зор да ми се промени животът. Валери, според мен, изобщо не мисли за бебе с нейните пътувания. Абсурд. Така е, мниго съм съгласна с коментара!Аз съм в същото положение, че и на възраст и често чувам такива подмятания, че ми било време и айде вече..Аз не си го слагам на сърцето, но разбирам хората, които го изживяват и тежко. Пред очите си виждам близки приятелки, които години наред са във борба да имат детенце. И да, не бих си позволила да поздравявам без да ми е казано изришно..и т.н. Валери изобщо пък не и знаем положението, нека и се случи, когато и АКО изобщо иска. В случая коментара ми беше, в отговор на всички по-горе убедени, че виждат бременно коремче. Пак казвам, че при нея, с нейната професия на върха в момента може и да си мисли, че бебето би и объркало прогреса на кариерата. Но нека да направи това, което иска и когато го иска!
|
|
|
Post by nessap99 on May 11, 2023 10:10:02 GMT 2
Забелязвате ли как бай Ганювците на закуска ядат колкото едно семейство с две, 3ри (хай Гуци) деца, а седнат ли в ресторанта са с по една чинийка 😁 Нали сте много луксозни бе. Хвърлете една хилядарка и в ресторанта. Малко като пиленцата от Монако. Торта Филип Плейн до порция кебапчета с лютеница Виждала съм доста българи, които стъпвайки в ол инклузив пълнят чиниите все едно идва Армагедон. Все пак платили са си хората. Но да го изсипваш цялото това в нета и същевременно да се хвалиш колко пари си изхарчил и то за обиколко в Европа… Ганка са скъсаняци, няма никой дето да им вярва, само те самите, ама за Ганка е ясно, че не е наред в главата. За ол инклузива е точно така и съм го виждала и не само при българите. Преди години с нашите ходихме на почивка основно в Слънчев бряг и там всички чужденци на закуска си пускат кафе, което не им пъпни догоре чашата (защо ли? Уау, има си дозировка) съответно те пускат още едно, чашата вече прелива, тече по покривката, по масата надолу! Ужас! Мизерници. Пълнят чиниите догоре и после гледаш как пълни чинии се изнасят. Трупат, а дори не го изяждат… е, това вече е потрес. Тази година сме запазили хотел в Турция и е от по-скъпите. Постоянно се шегувам, че като ида ще ям като за трима. Ама това е шега, а Ганка е мизерна и с Плешо се тъпчат, че да изкарат до следващото хранене. Това НЕ Е стандарт на хора с възможности. И го снима всеки ден! Айде един път като виждаш, че не предизвиква реакция добра просто спри. Супер смешки са. 100 различни неща за закуска, представете си там как ги гледат хората. Егати стандарта, по-добре да съм “бедна”.
|
|
|
Post by pchelica on May 11, 2023 11:26:32 GMT 2
Хахаха… между другото, дами, наскоро последвах една инфлуенсърка, която е инвеститор, която е качила рийл как е направила голямо пътешествие за 1000 долара и е спестила 10 000 долара, които да вложи в инвестиции… Сложете до нея Гана, която ни показва как да изхарчим 360 лв. за паркинг пред хотела в Будапеща 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by veereto on May 11, 2023 11:38:32 GMT 2
Хахаха… между другото, дами, наскоро последвах една инфлуенсърка, която е инвеститор, която е качила рийл как е направила голямо пътешествие за 1000 долара и е спестила 10 000 долара, които да вложи в инвестиции… Сложете до нея Гана, която ни показва как да изхарчим 360 лв. за паркинг пред хотела в Будапеща 🤣🤣🤣 може ли да споделите коя е тази инфлуенсърка? Ще ми бъде интересно да я видя, че само на безполезни профили попадам
|
|