|
Post by kiki95 on May 9, 2023 14:33:54 GMT 2
Странно ми е защо ако е бременна Валери избира такава рокля.. според мен би го крила и не би го подчертавала.. друг е въпросът обаче че на всички хора, които са били на събитието само Валери се снима в гръб или в полупрофил с леко завъртяна глава.. никъде я няма директно обърната към камерата
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on May 9, 2023 14:47:35 GMT 2
Да, точно, винаги е завъртяна Валери. Според мен тези тоалети са им дадени още преди събитието. Имаха снимки с тях педи време. И сега е трябвало да ги облекат. Тя сама си решава колко ще пътува. Нали това е начина и на живот. Щом няма противопоказания нека си пътува. Ако си има корем по принцип и не го харесва, може да започне да работи по въпроса, а не да го крие. Та каквото и да си говорим тук си е просто коментирание на това което се вижда. На едни им е ясно, на други не им е. Ще се изясни. Не че е толкова важно де.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on May 9, 2023 15:04:16 GMT 2
Да, рано или късно ще се види. Ако не е… тъпо, ама не за мен или за нея.
|
|
|
Post by Kristalna on May 9, 2023 15:14:44 GMT 2
Стела и Сандев качили влог Покупки за бебето - какви покупки са, ако всичко е подарък от Чиполино?!
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on May 9, 2023 15:53:51 GMT 2
И на мен ми е интересно къде е кучето на Гана. Няма да се учудя ако го е оставила в хотел за кучета, там също искат паспорт при оставянето.
|
|
|
Post by pandora on May 9, 2023 16:27:51 GMT 2
Гледам сторитата на Гането и стигам до снимката във ваната... Хора това дори няма минимална доза сексапил. Дори да не знаех какво същество с мокра коса седи зад камерата (спомняте си вила Лидия) пак не бих намерила този крак за секси особено поставен върху Плешо.. Грозно е подягодите. А видеото от ЛВ е просто скандално. Кака Веси пак е пратила пари да и купят нещо с парите на мъжа и и Ганка го представя за свое.. Сбъркани хора с празен живот.. Разрових се гугъл да проверя къде и защо Ганка е била в класация на Форбс и нищо не открих. Май и това е поредната лъжа в профила и с цел привличане на последователи.
|
|
|
Post by fif on May 9, 2023 19:02:10 GMT 2
|
|
|
Post by lama on May 9, 2023 19:14:43 GMT 2
Гергана в Будапеща харчат по 1400 лв на ден. Безумна е просто. За такива пари могат да са на Малдивите в хубав 5-звезден ризорт, да изпитат нещо наистина различно и дадените пари да допринасят за преживяването. В Европа млади хора би, трябвало да се прибират в хотела само за почивка. Един трик къде да си носите червилото според Десислава Пеева, това е "секси" акаунта ѝ, със същото име е и в онлифвнс: vm.tiktok.com/ZGJHNvgFf/И една медицинска сестра: vm.tiktok.com/ZGJHNEPuF/
|
|
|
Post by sisi on May 9, 2023 19:19:32 GMT 2
Не съм стигнала до Гергана днес, но пътк Мария бдж го отнесе...В сторито си, в което казва, че са си "иСкарали чудесно на морето". Добре де, приемам от недоглеждане да объркаш буква, ама да напишеш, че си си ИСКАРАЛ добре, явно говори за неграмотност. Не се сдържах и и написах, че се моля сина и да не наследи правописа и дано поне той да бъде грамотен!
|
|
|
Post by nessap99 on May 9, 2023 19:26:36 GMT 2
Не съм стигнала до Гергана днес, но пътк Мария бдж го отнесе...В сторито си, в което казва, че са си "иСкарали чудесно на морето". Добре де, приемам от недоглеждане да объркаш буква, ама да напишеш, че си си ИСКАРАЛ добре, явно говори за неграмотност. Не се сдържах и и написах, че се моля сина и да не наследи правописа и дано поне той да бъде грамотен! Да ни информираш ако отговори!
|
|
|
Post by zahir on May 9, 2023 19:37:17 GMT 2
Гана е абсолютно неадекватна... Пътувала съм толкова много из Европа, недоумявам как може да е толкова нелепа във ВСИЧКО, което прави. Тя е цялата едно клише и торба с комплекси. Кой ненормален ще даде 700+лв за нощувка. Голям праз дали ще е баш Кемпински за Гана, която живее в квартирата с мокета и това вероятно и е месечния наем.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on May 9, 2023 19:55:16 GMT 2
Гана е тежък случай… Аз есента пътувах до Будапеща и без да си лишавам от нищо, за 3 дни (с нощувка и самолетен билет) дадох 550лв. Да не говорим коооолко много неща може да види и покаже…. Та това за мен е един от най-хубавите европейски градове!
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on May 9, 2023 20:41:05 GMT 2
Тя Гергана не е там, за да види нещо. Тя е там само, за да има какво да качва в Иг следващите 6 месеца. На тази откачалка животът ѝ е толкова скучен и еднообразен и е с толкова ниска култура, че като пътува някъде, вместо да попие и да се позаинтересува за живота на местните, нея я интересуват само снимки с нелепите ѝ аутфити и лъскавите маркови магазинчета, дето кака е дала парички да ѝ купят нещо и тая ся изпада в екстаз, че ще може да снима за Инстаграм.. Толкова тъжен и фалшив живот, направо е трагично, а не смешно.
|
|
|
Post by pchelica on May 9, 2023 20:42:56 GMT 2
Жал ми става как за 2 дни Ганка си изхарчи всичките спестявания.😢 Това е то: живей 5 дни в лукс, нищо, че останалите 360 дни живееш в мизерия…
|
|
|
Post by calisto on May 9, 2023 20:47:53 GMT 2
Гандюга защо все ходи с тези разпуснати, широки дрехи в комбинация с парашутни гащи. А с оная рокля - Шарл Перо, все едно е наметнала карето на баба си... Снимката с голия крак и кривите пръсти върху Гучан пък може да се ползва при натравяне с гъби Ако някой, недай си боже, изяде отровна гъба, вади снимката на гана с крака и всичко ще си повърне А иначе тя яко избива комплекси, мисли си, че като каже на останалите, че е дала 700 и нещо на вечер, те ще си кажат: "Брей, тая много богата, щастлива и успяла"... Ганице, ако четеш тука, да знаеш всеки може да си провери цените, ти може просто да споменеш хотела като толкова си решила да му правиш реклама. Жалка си и падаш ниско. Стойността на човека не се измерва в парите и марките... Марш да си оправиш гробищата в устата!
|
|
|
Post by fine on May 9, 2023 21:08:45 GMT 2
Е това е да живееш в мизерна квартира за 300лв., но да дадеш 50лв. за bath bomb и 65 лв. за френски макарони. Пълна трагедия, тия двамата чупят всички тъпометри, само не знам как Гучан се навива на акъла на тази откачалка, но може би той е там само като шофьор и тя му плаща всичко, знаем ли...
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 9, 2023 21:26:06 GMT 2
Последните няколко мнения описват абсолютно точно моите мисли по повод пътешествието на Гучанови. Освен да добавя колко се радвам, че съм възпитана далеч от подобни "ценности".
Гана трябва да погледа малко тик ток канала на Радина и да види какво означава да пътуваш с мисъл и със смисъл. Дъното е, пълна карикатура.
|
|
|
Post by sisi on May 9, 2023 21:37:07 GMT 2
Не съм стигнала до Гергана днес, но пътк Мария бдж го отнесе...В сторито си, в което казва, че са си "иСкарали чудесно на морето". Добре де, приемам от недоглеждане да объркаш буква, ама да напишеш, че си си ИСКАРАЛ добре, явно говори за неграмотност. Не се сдържах и и написах, че се моля сина и да не наследи правописа и дано поне той да бъде грамотен! Да ни информираш ако отговори! Отговори и още как...че даже и ме блокира, като разбра че не я следвам prikachi.net/image/8Sggomprikachi.net/image/8Sgdsj
|
|
|
Post by emmilie on May 9, 2023 21:38:42 GMT 2
Гане, за здравна култура и дума не може да ставa, ясно e, че ти липсва. Поне с финансовата да я беше докарала до някъде, белким и първата вземе да се развие..
|
|
|
Post by sisi on May 9, 2023 21:47:51 GMT 2
А Гана..тъпото съществуване е върха на сладоледа. Сигурно има срещи с холивудски звезди, че плаща толкова скъпи хотели. За тези пари дето до сега изпукаха щяха да отидат до Малдиви, Доминикана..че там да ми показва колко е луксозна. Проста гъска.
|
|
|
Post by sugargirl on May 9, 2023 22:34:08 GMT 2
Ганенцето станала известна с 13-годишни последователи, дали осъзнава наистина, НАИСТИНА колко е смешна. Съветите за пътуване не са интересни, оригинални или полезни за нито една възрастова група. Ако си тийнейджър, ще се изсмееш директно, не само че кадрите са грозно заснети, но и носят точно нула стойност. Манджите, които ги снима нонстоп, са просто нелепи - плодове и гофрети за закуска, о, какво изобилие (тийнейджърите пак ще се спукат от смях). Минаваме към хора на нейната възраст, които биха следили с възхита невероятното европейско пътешествие. Те също ще подминат страхотните съвети за талончета (не тол такси, да не се бъркат двете...) , винетки, роуминг (чудото на цивилизацията) и най-вече - луксозни хотели. Луксозните хотели са неоправдано скъпи и един пътуващ и любознателен човек на нейната възраст, както и на каквато да била възраст, ще си намери хубаво, чудесно обзаведено рбнб за мноооого по-малко пари. Пък гофретите ще си ги хапва на разнообразни места, да опита от всичко, както се казва. Хората с мноооого пари пък, няма да гледат на Гана умрелите рийлсове с измачканите дрехи и още по-измачканите претенции, да им обяснява какво е тол такса и как се дават 700 лв. на вечер за хотел. Направих си експеримент - попитах 14-годишната ми дъщеря и приятелите й знаят ли коя е тази хахавелница. Идея си нямаха. Не го пиша с лошо, но ако тя толкова иска да се развива като маркетинг "гХуро" и там каквото й е на сърце, да се осъзнае, да си намери аудиторията и съдържанието, а пък кой знае... Може един ден и дрехите да почне да си глади.
|
|
|
Post by monday on May 10, 2023 1:25:09 GMT 2
Десислава Стоянова не я харесвам нито визуално, нито пък като човек. Тя е странната комбинация от безкрайно самовлюбен нарцис и абсолютен комплексар. Придава си някакви важности, че учи, работи и е много дейна, а реално се митка по пътищата с парите на баща ѝ и я мързи да гледа. Та, видях, че сте я обсъждали и реших да ѝ отворя канала за да видя какво е качвала и си пуснах видео за нови придобивки. Обясняваше се къде си била направила татуси и предупреждава, че много щяла да се обиди, ако някой си направи като нейните татуировки. Била много стриктна и не искала някой да я изкопира ..... После се изцепи, че заради татусите започнала да тренира, защото не стояли добре на отпуснато и нетренирано тяло. Тя се има за доста женствена, което е нелепо, реално си е недоразвита. Една идея е по-стегната от Гучито, толкоз.
|
|
|
Post by pchelica on May 10, 2023 7:28:16 GMT 2
|
|
|
Post by mira on May 10, 2023 7:39:01 GMT 2
Не са ми любимци, но Теа и Наум са пуснали видео за рециклирането и как се случва в България. Радвам се, че информацията ще достигне до повече хора, макар че в 2023 г. не следва да се убеждаваме защо е важно да рециклираме, а че съзнателно следва да намалим употреба и купуване на еднократна пластмаса.
Но това, което ми направи странно впечатление е, че в началото на видеото казаха нещо от рода на "понеже не са във финансови отношения с никоя от фирмите (Булпак, Екопак и т.н.), можели да дадат обективно мнение....
ВТФ?! Страшно грозно ми прозвуча. Не, че не ни е ясно, че за платените неща лоша дума не се казва, ама...
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by madeline on May 10, 2023 9:05:39 GMT 2
Ганьовците са яко във филма. Не знам за нея повод за гордост или показване на големи финансови възможности е да изхарчиш толкова пари и то за глупости? Гане, наслаждавай се тези 2-3 дни, че ще си издухаш парите набързо и пак ще се чудиш каква тъпотия да измислиш, седейки на мокета в квартирката. Олицетворение на комплексарщината.
Десислава Стоянова няколко пъти пробвах да я гледам, но не мога да я търпя.
Имам въпрос - можете ли да познаете инфлуенсъра по съдържанието на всеки влог? - манджа, грим на пода в спалнята 15 минути, манджа, разказвам какво правих и ще правя , седнала във всекидневната, какво ще готвя с тези продукти, манджа. Няма да ви е трудно.
|
|
|
Post by sisi on May 10, 2023 10:02:35 GMT 2
Това при Гана са мнооого тежки комплекси, аз не съм срещала толкова комплексиран човек досега. Може би само Антониа Крокодила Мис има подобни включвания..снима си касовите бележки. Това си е психично отклонение. Не знам Гана откъде разполага с тея пари с нейния примитивен живот и още по-примитивна работа.. За мен тая е изманица и недоумявам как още не са и се разбили схемите, при положение, че има мозък на пиле и няма как да няма разочаровани и излъгани хора, които да и плащали за измислени услуги. За това, че изхарчва по три почивки на Малдивите за 5 дни само може да си направим изводите колко е елементарна.. Тая година имаме 2 трипа от по 7-10 дни из Европа, хранене изцяло навън, обикаляне по забележителности и общо сигурно сме изхарчили по не повече от 3000 лв за всяко от тях. Предстои ми третото тоя месец и ако трябва да слушам Гана направо да ходя да обирам банка, че няма да ми стигнат парите..
|
|
|
Post by nessap99 on May 10, 2023 10:55:41 GMT 2
Нямаше да се хабя да пиша ама знам, че ще се прочете. Така, Марийка БДЖ. Нека ти обясня защо това, което ти е написала съфорумката не е злоба както ти го изкарваш и защо не те следва, но те коментира. Така, първо това някой да ти направи напълно уместна забележка не е злобеене. Знаем я заучената фраза “аа, от невнимание/в бързината”. Дрън дрън. Кажи си, че си леко неграмотна, няма лошо. Нали знаеш, признат грях- половин грях. Нали си много вярваща, трябва да ти е позната тази фраза. Второ, НЕ Е нужно да те следваме, за да ти гледаме малоумните постове, които и без това излизат постоянно, защото крънкаш от мъжо ти пари да си плащаш за реклама в Инстаграм. Аз лично няма да следвам хора, които не ме учат на нищо и не са полезни с нищо. Погледни се малко и си виж сторитата дето са БУКВАЛНО ВСЕКИ ДЕН един и същи. Имаш ли нещо друго случващо се в живота ти? И сега ще се подсмихнеш и сигурно ще си помислиш “АмИ тИ кАтО иМаШ гОлЯм ЖиВоТ оТ кЪдЕ вРеМе дА мЕ кОмЕнТиРаШ?” 🥴 веднага отговарям- имам син на 7 месеца, който имам огромния късмет да е супер спокоен, в момента докато си се занимавам аз с каквото реша той спи. Не работя (също като теб.. а чакай аз съм в майчинство ти не работиш, защото имаш мъж с пари… ама о, чакай много жени имаме мъже с пари ама имаме кариера и не драпаме като побъркани да пробиваме с “инфлуенсърството”) и в много си свободно време убивам такова да зяпам на такива като теб изцепките. Та така, аз както казах НЯМА да подстрекавам такова поведение та затова си ти гледам простотиите без билетче. Точно както предполагам всички тук правим с другите псевдо инфлуенсъри. Пиша го това, защото много добре знам, че четеш. И нямаш право да се сърдиш на написаното, защото никой не те е бил да си правиш живота публично достояние. Точно и тази е причината хората да имат право да НЕ са съгласни с твоите излияния.
И само да кажа, нищо че е казвано много пъти. Инфлуенсърът, в истинския смисъл на думата, би трябвало да е човек, който те подканва да се развиваш, да бъдеш по-добър, да участваш в социални неща, да дава информация какво се случва по света. Останалите, които обсъждаме тук не са такива, а ти най-малко. Освен да давате пример как НЕ трябва да се снимаме докато шофираме и как ДА НЕ си возим бебетата в колата, друго няма.
Толкова от мен 🤭😌
|
|
|
Post by calisto on May 10, 2023 10:58:00 GMT 2
Десислава Стоянова не я харесвам нито визуално, нито пък като човек. Тя е странната комбинация от безкрайно самовлюбен нарцис и абсолютен комплексар. Придава си някакви важности, че учи, работи и е много дейна, а реално се митка по пътищата с парите на баща ѝ и я мързи да гледа. Та, видях, че сте я обсъждали и реших да ѝ отворя канала за да видя какво е качвала и си пуснах видео за нови придобивки. Обясняваше се къде си била направила татуси и предупреждава, че много щяла да се обиди, ако някой си направи като нейните татуировки. Била много стриктна и не искала някой да я изкопира ..... После се изцепи, че заради татусите започнала да тренира, защото не стояли добре на отпуснато и нетренирано тяло. Тя се има за доста женствена, което е нелепо, реално си е недоразвита. Една идея е по-стегната от Гучито, толкоз. Много точно описание. Тая дрисла, дето баща й има много пари, се мисли за нещо повече от всеки, който е дръзнал да й гледа видеата... Винаги говори с наставнически, назидателен тон, примесен с критика към околните. Дори имаше видео, в което буквално поне 5 пъти повтори "Много съм сладка така, много съм сладка така, аз много се харесвам" Деса е Антония Петрова след 10 години... Пластмасово слабоумно същество с комплекси повече от на Ганица. И на тия клющави, грозни крака като си обуе супер грубите кобинки, прилича на палячо... Иначе моля ви се, тя на нас ще ни казва как да се обличаме. Ефирна, нежна рокля с кобинки... Десиславо, скрий се, моля те. Най-добре изчезни от Youtube, както беше направила по едно време, че си радио-активна. Десислава Стоянова ми е по-противна от Ганица Баница дори.
|
|
|
Post by sisi on May 10, 2023 11:09:14 GMT 2
Нямаше да се хабя да пиша ама знам, че ще се прочете. Така, Марийка БДЖ. Нека ти обясня защо това, което ти е написала съфорумката не е злоба както ти го изкарваш и защо не те следва, но те коментира. Така, първо това някой да ти направи напълно уместна забележка не е злобеене. Знаем я заучената фраза “аа, от невнимание/в бързината”. Дрън дрън. Кажи си, че си леко неграмотна, няма лошо. Нали знаеш, признат грях- половин грях. Нали си много вярваща, трябва да ти е позната тази фраза. Второ, НЕ Е нужно да те следваме, за да ти гледаме малоумните постове, които и без това излизат постоянно, защото крънкаш от мъжо ти пари да си плащаш за реклама в Инстаграм. Аз лично няма да следвам хора, които не ме учат на нищо и не са полезни с нищо. Погледни се малко и си виж сторитата дето са БУКВАЛНО ВСЕКИ ДЕН един и същи. Имаш ли нещо друго случващо се в живота ти? И сега ще се подсмихнеш и сигурно ще си помислиш “АмИ тИ кАтО иМаШ гОлЯм ЖиВоТ оТ кЪдЕ вРеМе дА мЕ кОмЕнТиРаШ?” 🥴 веднага отговарям- имам син на 7 месеца, който имам огромния късмет да е супер спокоен, в момента докато си се занимавам аз с каквото реша той спи. Не работя (също като теб.. а чакай аз съм в майчинство ти не работиш, защото имаш мъж с пари… ама о, чакай много жени имаме мъже с пари ама имаме кариера и не драпаме като побъркани да пробиваме с “инфлуенсърството”) и в много си свободно време убивам такова да зяпам на такива като теб изцепките. Та така, аз както казах НЯМА да подстрекавам такова поведение та затова си ти гледам простотиите без билетче. Точно както предполагам всички тук правим с другите псевдо инфлуенсъри. Пиша го това, защото много добре знам, че четеш. И нямаш право да се сърдиш на написаното, защото никой не те е бил да си правиш живота публично достояние. Точно и тази е причината хората да имат право да НЕ са съгласни с твоите излияния. И само да кажа, нищо че е казвано много пъти. Инфлуенсърът, в истинския смисъл на думата, би трябвало да е човек, който те подканва да се развиваш, да бъдеш по-добър, да участваш в социални неща, да дава информация какво се случва по света. Останалите, които обсъждаме тук не са такива, а ти най-малко. Освен да давате пример как НЕ трябва да се снимаме докато шофираме и как ДА НЕ си возим бебетата в колата, друго няма. Толкова от мен 🤭😌 Към всичко, което каза ще допълня с това: About 0.1% of the followers of mariya.pg likes the contents, and about 0.003% write a comment for every post. Това по повод, полезността на съдържанието, което споделя...както и говори за нейните последователи.
|
|
|
Post by fine on May 10, 2023 11:59:18 GMT 2
Мария бдж отдавна ме е блокирала, защото милата не търпи критика(когато гивъуей-я и го спечели съседката). Сега я чекнах през сайта, ами абсолютно същото съдържание от преди няколко месеца - храната, котката, апартамента, бебето, гости и мъжа и. Абсолютно нищо друго няма, толкова е безполезна, няма нищо интересно като съдържание, написала в едното стори "Днес нищо не правим", Марийке, ти нищо не правиш от година сигурно, не само днес. Единственото, което знам, че е работила е като крупие и то преди години. Образованието не си завърши дори(сигурно ще каже, че е заради бебето), та лежи сега на гърба на мъжа си. Няма лошо, но явно много се е самозабравила, интересно като стане бебето на година, две после какво ще прави по цял ден. Ама до тогава ще е много известна инфлуенсърка и ще ни залива със същото съдържание просто от новата и къща.
Аз се чудя много за Гучан, как той и се навива на акъла да харчат толкова пари за ресторанти и глупости. Очевидно, че човекът не разполага с доста средства - работи като спасител и тук-таме някоя рекламка в Меркари, едва ли повече от 2000-2500лв. месечно изкарва. Има дете да гледа, квартира да плаща, разходи за колата, храна, битови сметки... според мен семейството му помага със сигурност. Или му плащат част от тези разходи или му пращат пари. Същото е и с Гана - сестра и покрива част, да не кажа и половината разходи. Щом и подари и кучето то със сигурност се надява Гана да се спре и може би я спонсирира, защото знае, че си е намерила някой, който да я търпи.
|
|