|
Post by l4444 on May 8, 2023 10:06:23 GMT 2
Почвам да мисля, че Гана нарочно се прави на малоумна, за да ангажира някво внимание към себе си. Не мога иначе да си обясня как въобще оцелява толкова сбъркана и неграмотна. Контекст в случая - винетка за Унгария и ВИЕНА?! ibb.co/rsvD7MF
|
|
|
Post by fine on May 8, 2023 10:59:31 GMT 2
prikachi.net/image/8SpruO Егати храната, абсурд да се изяде това всичкото от Гучан и Гана. Ама то е така, двамата пещерняци като за пръв път са в чужбина.
|
|
|
Post by fif on May 8, 2023 11:28:52 GMT 2
Те ядат като за последно, за да може да изкарат до вечерта и да не плащат за обяд. 😀 А и е платила 300 лева нощувка, трябва да ги избие на макс.
Радка пак се обяснява за железния режим на Гогата, ох, в какъв измислен свят живее.
Мария бдж ще покани сто процента и Анастасия на сватбата си, най-добри приятелки от месец. 😀
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 8, 2023 12:06:42 GMT 2
Друго си е Ганьовци на чужбинатА. Закуска за 6-7 човека, напитки за 3-4ма. A Гана от къде ги измъква тези лелински ансамбълчета... Не е олд мъни, а просто олд.
|
|
|
Post by pchelica on May 8, 2023 12:50:20 GMT 2
Хахаха сещате ли се за реалитито Валя и Моро обикалят Европа? 😅 Ами те Валя и Моро бяха малко по-адекватни из Европа отколкото Ганка и (бай) Ганьо 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by memento on May 8, 2023 13:01:24 GMT 2
Помним ги. Те поне не са били с претенции за лукс, образованост, информираност и всичко останало, за което Ганини претендират. Не им гледам профилите, следя само форума, но това, което показвате е типичната картинка "Нямам 2 по 1, но съм голяма работа за пред хората". Напълнили до пръсване по 10 чинии с всичко, което окото им е видяло и е на аванта, и се чувстват длъжни да споделят 100 снимки от това луксозно преживяване. Само от това може да си направиш изводите какво дъно са. Но това е всеизвестно на всички списващи тук, така че не знам защо изобщо има изненадани и впечатлени.
|
|
|
Post by lama on May 8, 2023 13:40:17 GMT 2
Гергана беше написала, че закуската е допълнително 50 лв в Белград. Предвид цените там, не са ощетили хотела и спестяват обяд. Аз обаче също не бих дала 600 лв за един ден в Белград, абсолютно безсмислено. Вкъщи може да спи в дупка, но на хотел в най-скъпото. Ако е по-пестелива, могат да видят 3 пъти повече и да преживеят нещо истинско.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on May 8, 2023 15:36:18 GMT 2
Простата Гуца даже не знае, че вместо да се редиш на опашка след границата за винетка може да си я купиш онлайн, ама откъде да знае бюти гуруто на българския инфлу живот, това да не е като да ровиш из боклуците за нещо "мауково" с етикет.
|
|
|
Post by mira on May 8, 2023 16:50:59 GMT 2
Meanwhile, каймакът на инфлуенсърите ни е в Атина по покана на HM.
Интересно ми стана как Бибонс и Ирина са на една маса, а на съвсем друго място - компанията е Ивана, Валери, Денина, Елица Бехар и т.н.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by calisto on May 8, 2023 17:41:44 GMT 2
Стелка ми е такова тъпо парче, че на 10-тата секунда и изключвам видеата... Помня, че последно й бях гледала едно видео с глупавия й приятел и обясняваше как имала отворени връзки Е това са ни инфлуенсърите: образи, робуващи на материални придовивки (по възможност маркови), безразборни сексуални контакти... и това е повод за гордост. Кви ценности имат тия.. Пълно дъно са ми всичките.
|
|
|
Post by mira on May 8, 2023 20:59:03 GMT 2
|
|
|
Post by emmilie on May 8, 2023 21:17:56 GMT 2
Значи, след като гледах видеото на Валери, където уж се вижда коремче, постоянно на там ме тегли и сякаш адски много го прикрива с чантички, ръце или се снима в гръб. Пожелавам им го сърдечно, но тази реклама на превръзките ми е много странна и ако е вярно, ще е доста нелепо…
|
|
|
Post by sansa on May 8, 2023 21:36:13 GMT 2
За Валери, наистина това покриване на стомаха с чанти или снимане в гръб, някак изостря вниманието на човек да си мисли, че е евентуално бременна. prikachi.net/image/8SiWm7
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on May 8, 2023 22:26:51 GMT 2
Е то е ясно, че е бременна! Но ще и честитим когато го обяви официално. Иначе роклята ми харесва. От визията на Ивана ми харесва само косата и.
|
|
|
Post by lama on May 8, 2023 23:31:04 GMT 2
Гергана е като невидяла, още малко и интимните части на Дани ще покаже: prikachi.net/image/8Sx5n7prikachi.net/image/8Sx8TOА Валери още в началото хареса коментар в ютюб, че е бременна. Може би изчаква да излязат тестовете, че всичко е наред преди да го обяви официално. Рекламата на превръзките беше неуместна.
|
|
|
Post by fif on May 9, 2023 5:26:21 GMT 2
Не мога да не отбележа гнусните крака на Гергана, наистина ужасна гледка, то даже е много по-страшно е това нещо да се види във вид на видео. В профила на пилешко пък има едно стори как е с маска за лице с цвят на ла*но.
Валери, ако иска да крие бременно коремче защо просто не е поискала роклятс й да бъде друга, която прикрива, а не подчертаха?
Едит Гергана пак пазарува от ЛВ, но най-нелепото е че е режисирано как взима покупкта от човек от персонала и това цялото нещо се снима и разиграва в магазин…..
|
|
|
Post by sisi on May 9, 2023 8:02:39 GMT 2
Освен гнусотията от Гана във банята..някой забеляза ли липсващото куче? Нали уж му оправяше паспорта, ваксини, че ще пътува с тях. Сега го няма..в тези скъпи хотели не съм сигурна дали ще ги пуснат с него. Тогава освен да го остава в колата...нямам думи.
|
|
|
Post by fine on May 9, 2023 8:31:31 GMT 2
Може да са минали през Дупница да го остави, все пак как ще влизат в лукшъри магазините с кучето? И нали трябва Гучан да я снима нон стоп, куче ли да държи, да снима ли 🤣🤣 Гане, надявам се да си ползвала bath bomb-a, няма за къде да я пазиш, знаем, че в твоята мизерна баня с плочки от 1970 няма вана, но важното е, че си минала през ЛВ, майната му на другото
|
|
|
Post by fine on May 9, 2023 9:23:01 GMT 2
Психопатката с две самоличности вчера писа да бъдем отговорни на пътя, да не си позволяваме да шофираме безрасъдно, а тя нон стоп си качва сторита, докато шофира и говори и гледа в телефона. То бива да си лицемерен, ама то това минава граници. Иначе ако и кажеш за това и веднага самочувствието до тавана, но инцидент става за секунди, а понякога и ти трябва да реагираш достатъчно бързо за грешките на другите на пътя, но какво да очакваш от човек, който има нужда от спешна психиатрична помощ.
|
|
|
Post by calisto on May 9, 2023 10:00:12 GMT 2
Психопатката с две самоличности вчера писа да бъдем отговорни на пътя, да не си позволяваме да шофираме безрасъдно, а тя нон стоп си качва сторита, докато шофира и говори и гледа в телефона. То бива да си лицемерен, ама то това минава граници. Иначе ако и кажеш за това и веднага самочувствието до тавана, но инцидент става за секунди, а понякога и ти трябва да реагираш достатъчно бързо за грешките на другите на пътя, но какво да очакваш от човек, който има нужда от спешна психиатрична помощ. Абсолютно съм съгласна!!! Това е висш пилотаж на лицемерие... Също толкова противна, че дори и повече ми е Деса Стоянова. И тя също е психично - болна, но е много по-прикрита. На Деса видеата й предимно са как шофира без ръце и гледа в камерата. Дори веднъж някой я беше попитал защо шофира така и не смята ли за безотговорно подобно поведение на пътя, а отговорът на Десислава беше, цитирам: "за да питаш" . Няма такава наглост... Тази е по-зле и от Ганица, според моите критерии. Инцидентите наистина стават за секунди, не само пияните и дрогирани шофьори са опасни, но и тия, дето снимат с телефона, докато шофират, че и безочливи като Десислава... За тоя си отговор заслужава да се пуснат сигнали за тези нейни нарушения до съответните институции и да остане без книжка... Миналата година мой приятел почина точно в катастрофа, предизвикана от шофьор като Деса... Та съм им набрала много на такива псевдо-шофьорки, помислили се за Шумахер също като Деса.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 9, 2023 10:21:35 GMT 2
Да ви кажа, Гана и ДеРая са си абсолютно лика-прилика психопатки и двете. Самоличности, лицемерие, лъжи, илюзьорни представи и свят. Райче, преди да се плюнчиш как да се шофира отговорно и безопасно, вземи погледни ти какво правиш. Всеки ден имаш сторита от колата, ДОКАТО шофираш. Все тя трябва да е последна инстанция, все нещо трявба да каже, ама поне и ти да го изпълняваше…
Разглеждах вчера на Ганка сторитата за хотел Кемпински, решавам да цъкна в профила на хотела и да разгледам сторитата. Какво откривам- инфлуенсърка (karolinachomistek), която също е отседнала в хотела, и имаше сторита от Виенското колело, и е качила и снимки от там. И какво да забележа- нашето Гане набързо я е последвала, чак и последните й снимки е лайкнала. И какво качила вчера Ганка? Как ще се “бори” с височини на колелото, ама точно след постовете на другата инфлуенсърка. Етати обсебването.
А кадрите от ваната са меко казано гнусни. Едно грешно движение и всичко лъсва. И друг въпрос- Защо го снимаш това? 🤢
Едит: Сега отворих профила на лудото Райче, за последния 1 час- две сторита от колата, ДОКАТО ШОФИРА, и пак мрънка. За-кри-вай.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 9, 2023 10:32:23 GMT 2
Аз ви казвам, че е обсесия - в Белград остана в този хотел само защото инфлутата бяха там за HM, сега в Будапеща пак. В какво Airbnb съм спала в Будапеща за без пари - точно срещу операта, високи, огромни тавани, ламперии, вътрепна градина, екстри. Ама мозъка на нея ѝ стига до там да подражава на някой и това е. Бременна е Валери, няма как да избере такава рокля, ако просто ѝ е подут корема, пък и на тези снимки си личи,че не е - започва под гърдите и е оформен. Не мога да не отбележа Деница и Денина колко добре изглеждат на събитието в Атина.
|
|
|
Post by calisto on May 9, 2023 10:36:28 GMT 2
Десислава Стоянова си мисли, че е нещо повече от нейните последователи. Пример- във видеото си за стил, беше обидила хората, които си купували нещо на проможия от мола, че били без стил... Тя можела да ни научи... Ама като я гледам с какви поли на цверя се облякла и с обувки, наподобяващи галошки от селска околност, освен да я сбъркам с някоя ромка - продавачка на юргани от едно време, друго няма. На 25 жена, а се облича като бабичка или като от преди 20 години...
Десислава Стояноеа няма за цел да е полезна. Пример - имаше видео, в което давала съвети за намиране на стажове и работа. И във въпросното видео заяви, че разни хора са се допитвали за нея да им препоръча сайтове... И тя, милата, все едно я бяха помолили да им даде пари безвъзмездно... Ама, видиш ли, тя не била длъжна да тя да търси сайтове за последователите си, как можело да я занимават с такива глупости.... ДОбре бе, куку такова, хората те питат нещо, отговори им любезно, недей да принизяваш...
Десислава Стоянова не си си прави труда да си изпипа видеата както трябва. Камерата винаги е под някакъв скандален ъгъл. Често камерата е по-надолу, така все едно аудиторията й я гледа отдолу, а Деса е на по-високо ниво... Имаше едно видео, в което беше седнала на бюрото й, камерата я снимаше в профил от врата надолу и само ръкомахаше с ръце и говореше както във всяко свое видео супер наставнически и го беше снимала на тъмно.
Да не говорим и че Деса постоянно трие видеата си, но пък има наглостта да иска пари за по-специалните си видеа. Как смееш да искаш пари на хората за нещо, което днес ще го получат и ти буквално утре го триеш?! А във видеото за мърча си, което изтри след по-малко от 24 часа след като беше качено, беше като надрусана/напушена... И преди 25 да имаш правени толкова много пластични операции говори само за психически проблеми... Противно, смотано, заблудено същество. ИЗвинявам се за чаршафа.
|
|
|
Post by sisi on May 9, 2023 11:03:06 GMT 2
Десислава Стоянова си мисли, че е нещо повече от нейните последователи. Пример- във видеото си за стил, беше обидила хората, които си купували нещо на проможия от мола, че били без стил... Тя можела да ни научи... Ама като я гледам с какви поли на цверя се облякла и с обувки, наподобяващи галошки от селска околност, освен да я сбъркам с някоя ромка - продавачка на юргани от едно време, друго няма. На 25 жена, а се облича като бабичка или като от преди 20 години... Десислава Стояноеа няма за цел да е полезна. Пример - имаше видео, в което давала съвети за намиране на стажове и работа. И във въпросното видео заяви, че разни хора са се допитвали за нея да им препоръча сайтове... И тя, милата, все едно я бяха помолили да им даде пари безвъзмездно... Ама, видиш ли, тя не била длъжна да тя да търси сайтове за последователите си, как можело да я занимават с такива глупости.... ДОбре бе, куку такова, хората те питат нещо, отговори им любезно, недей да принизяваш... Десислава Стоянова не си си прави труда да си изпипа видеата както трябва. Камерата винаги е под някакъв скандален ъгъл. Често камерата е по-надолу, така все едно аудиторията й я гледа отдолу, а Деса е на по-високо ниво... Имаше едно видео, в което беше седнала на бюрото й, камерата я снимаше в профил от врата надолу и само ръкомахаше с ръце и говореше както във всяко свое видео супер наставнически и го беше снимала на тъмно. Да не говорим и че Деса постоянно трие видеата си, но пък има наглостта да иска пари за по-специалните си видеа. Как смееш да искаш пари на хората за нещо, което днес ще го получат и ти буквално утре го триеш?! А във видеото за мърча си, което изтри след по-малко от 24 часа след като беше качено, беше като надрусана/напушена... И преди 25 да имаш правени толкова много пластични операции говори само за психически проблеми... Противно, смотано, заблудено същество. ИЗвинявам се за чаршафа. Коя е тази Десислава Стоянова? Нищо не излиза при изписване на името и?
|
|
|
Post by calisto on May 9, 2023 11:08:19 GMT 2
Десислава Стоянова си мисли, че е нещо повече от нейните последователи. Пример- във видеото си за стил, беше обидила хората, които си купували нещо на проможия от мола, че били без стил... Тя можела да ни научи... Ама като я гледам с какви поли на цверя се облякла и с обувки, наподобяващи галошки от селска околност, освен да я сбъркам с някоя ромка - продавачка на юргани от едно време, друго няма. На 25 жена, а се облича като бабичка или като от преди 20 години... Десислава Стояноеа няма за цел да е полезна. Пример - имаше видео, в което давала съвети за намиране на стажове и работа. И във въпросното видео заяви, че разни хора са се допитвали за нея да им препоръча сайтове... И тя, милата, все едно я бяха помолили да им даде пари безвъзмездно... Ама, видиш ли, тя не била длъжна да тя да търси сайтове за последователите си, как можело да я занимават с такива глупости.... ДОбре бе, куку такова, хората те питат нещо, отговори им любезно, недей да принизяваш... Десислава Стоянова не си си прави труда да си изпипа видеата както трябва. Камерата винаги е под някакъв скандален ъгъл. Често камерата е по-надолу, така все едно аудиторията й я гледа отдолу, а Деса е на по-високо ниво... Имаше едно видео, в което беше седнала на бюрото й, камерата я снимаше в профил от врата надолу и само ръкомахаше с ръце и говореше както във всяко свое видео супер наставнически и го беше снимала на тъмно. Да не говорим и че Деса постоянно трие видеата си, но пък има наглостта да иска пари за по-специалните си видеа. Как смееш да искаш пари на хората за нещо, което днес ще го получат и ти буквално утре го триеш?! А във видеото за мърча си, което изтри след по-малко от 24 часа след като беше качено, беше като надрусана/напушена... И преди 25 да имаш правени толкова много пластични операции говори само за психически проблеми... Противно, смотано, заблудено същество. ИЗвинявам се за чаршафа. Коя е тази Десислава Стоянова? Нищо не излиза при изписване на името и? www.youtube.com/@desislavastoyanova1/videos Това е линкът към канала й
|
|
|
Post by dilyanad on May 9, 2023 11:57:13 GMT 2
Вчера видях Савата Сладкишов и детето пред Юск на Ботевград скок шосе. Детето мрънкаше, баща му са го носи. Самата Сладкишка вероятно е била в магазина. Много ми харесват криминалните видеа на Кристина Ян. Готвачката Ани пак ще отслабва, вероятно умствено. 😁
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on May 9, 2023 12:43:59 GMT 2
Е то е ясно, че е бременна! Но ще и честитим когато го обяви официално. Иначе роклята ми харесва. От визията на Ивана ми харесва само косата и. ‘Ми не, не е ясно! Валери имаше достатъчно снимки по бански от ходенето им до Гърция. Плюс, че който я следи от много време знае, че тя не си харесва корема и винаги го прикрива! Даже не зная къде го видяхте този корем
|
|
|
Post by sisi on May 9, 2023 13:07:55 GMT 2
Е то е ясно, че е бременна! Но ще и честитим когато го обяви официално. Иначе роклята ми харесва. От визията на Ивана ми харесва само косата и. ‘Ми не, не е ясно! Валери имаше достатъчно снимки по бански от ходенето им до Гърция. Плюс, че който я следи от много време знае, че тя не си харесва корема и винаги го прикрива! Даже не зная къде го видяхте този корем Аз и преди писах и сега пак и според мен не е бременна, въпреки, че ще е прекрасно да е Ако беше поне първите месеци щеше да намали леко пътуванията, а тя си пътува.Разбира се, зависи и как се чувства, де. Корема тя умишнено си го крие и то винаги,като цяло си има леко коремче, а ако беше бременна нямаше да се пусне с роклята от вчера.
|
|
|
Post by yanp20 on May 9, 2023 13:26:37 GMT 2
Аз все още мисля, че е бременна. Толкова упорито и целенасочено криене на корем не съм виждала. Все си мисля, че ако е от подуване, ще намери лек и начин да го “лекува”, а и винаги, където се вижда корем, започва от високо. Също, на няколко пъти беше писала, че точно на еди си коя фотосесия не й е било до снимки и се чувствала зле. При нея винаги го е имало момента с прикриване на тази област, но в последно време е като обсесия. Странното е, че ако толкова иска да го скрие има начини и дрехи, а тя го прави с ръце и чанти.
Гането, където и да отиде, винаги ще е неадекватна. Има се за топ инфлуенсър и модна икона, а е една откачена маниачка. Само чинии с храна, хотелски стаи и измислени покупки. Leonie Hanne, Negin Mirsalehi и Chiara Ferragni пасти да ядат през наша Гана.
|
|
|
Post by mira on May 9, 2023 13:32:49 GMT 2
Бременна е Валери, няма как да избере такава рокля, ако просто ѝ е подут корема, пък и на тези снимки си личи,че не е - започва под гърдите и е оформен. Не мога да не отбележа Деница и Денина колко добре изглеждат на събитието в Атина. На мен ми беше интересно вчера да следя от всички тези хора кой как и какво ще отрази. Ирина като че ли най-много пускаше. Разбрах, че Валери си е легнала рано, докато Бибонс, Глория и Ирина са били някъде навън. На мен роклята на Елица Бехар най-много ме изкефи 😄 Като цяло, за мен отразяването беше скучно. Обичам да гледам подробни сторита с разказ, информация, да сс почувстваш, че наистина си там. А не 10 снимки с хаштага. Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|