|
Post by Harmless Breeze on May 6, 2023 14:04:23 GMT 2
Преди време писахте, че новата на Филяка прилича много на Пепа. Ами аз наистина си помислих, че тук се е снимал с Пепа, ама само на пръв поглед. http://instagram.com/p/Cr5n2qtNz3S
|
|
|
Post by deny on May 6, 2023 14:24:09 GMT 2
Майко, майкооо, тая неграмотница Гана не знае що е роуминг и дава съвети. Гергано роумунга "важи" и за страни извън ЕС, само тарифите са различни. Ако нямаш включен роуминг, няма да можеш да осъществиш никакъв разговор. Няма такова понятие като цени без роуминг Доживяхме разни "пещерни" същества да ни дават съвети за пътуване... Майката на майките още редактира видеото и мисли сигурно отговорите на въпросите, които почитателите й зададоха преди няколко месеца хахахаха Сигурно ще изкара някой късометражен филм за това време. Минимум...
|
|
|
Post by tsvetentse on May 6, 2023 15:03:32 GMT 2
Момичета, Валери се обяснява на стори за онова време от месеца - как се справя с болката в корема и носи ли бяло. Ако е бременна, ще ми е много странно.
|
|
|
Post by pchelica on May 6, 2023 15:34:39 GMT 2
Графикът за качване на видеа на повечето инфлуенсъри: по едно ново видео всяка седмица Графикът за качване на видеа на Пепе: по едно ново видео при всеки нов мъж
|
|
|
Post by Kristalna on May 6, 2023 16:01:33 GMT 2
Гането за каква книжка я питате - че тях не може да мине психото. Колата е на кака и зет вероятно.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 6, 2023 17:20:40 GMT 2
Гана е психо. В този хотел бяха инфлуенсърите на събитието на Виши. Има обсесии това момиче и все по-зле ще става.
|
|
|
Post by fine on May 6, 2023 18:24:05 GMT 2
Гана е психо. В този хотел бяха инфлуенсърите на събитието на Виши. Има обсесии това момиче и все по-зле ще става. Двамата не са в ред. Има парк за динозаври, в който само деца влизат, но двамата 30 годишни влезли там, за да се снимат... боже, боже
|
|
|
Post by yanp20 on May 6, 2023 19:16:41 GMT 2
prikachi.net/image/8OQbMPprikachi.net/image/8OQQaqЕдната се описала като Clothing (brand), а другата, експертът по соц.медии, с безумни глупости…просто нямам думи. Много е зле Гането. Още не е видяла 2 улици и вече се вживява като гид. Помъкнала някакви дрехи, с които изглежда абсолютно неадекватно, тагнала хотела на 100 места централно, все едно, че е спонсорирано пътуване и яко снимки на храната. И е едва първи ден.😀😀
|
|
|
Post by Kristalna on May 6, 2023 19:22:22 GMT 2
Игледах и аз всичко в крими-канала на Кристина Ян. Допада ми и се абонирах. Липсата на конкуренция в българския YouTube със сигурност е в нейна полза. Гледам и Вяра, но според мен в Кристина има повече потенциал.
|
|
|
Post by destiny on May 6, 2023 19:42:45 GMT 2
Гана е снимала руум тур все едно от хотела са им предоставили почивката. Само си мечтае да е като инфлуенсърите.
Иначе хотелът ми се струва като всеки друг градски хотел, не е особен лукс. В центъра на София има безброй такива.
|
|
|
Post by zahir on May 6, 2023 23:06:39 GMT 2
Простото Гане видя ли нещо от Белград или цял ден се прехласва по хотела?
|
|
|
Post by fif on May 7, 2023 7:09:11 GMT 2
Не съм се и съмнявала, че Гането ще изнамери роклята от някой битак, все пак не и от последната колекция. Важното е марка да има и пера да има. 😅
Естествено, че не е видяла, тя обича само да парадира с материални неща, дори и неволните кадри изтъкват напредне план материалните придобивки - коли, чанти, рокли и тн.
|
|
|
Post by zahir on May 7, 2023 8:34:20 GMT 2
Това е толкова тъжно съществуване.. Представям си я как е ровила в парцалите да намери нещо с марков етикет. Може да е демоде, да не и стои добре, но е марково и Гана го е натъпкала в куфарите. Представям си как писука и се преоблича и къкне Плешо да я снима из хотела. За нея елементарни неща са уау, така че не ме учудва. Но е жалка картинка.
|
|
|
Post by veereto on May 7, 2023 10:42:33 GMT 2
Гучи каза ли къде се перфорира билетчето за магистралата? Без съветите на Ганка не мога да си планирам почивката
|
|
|
Post by dareangel on May 7, 2023 11:39:49 GMT 2
Дали Ивана някога ще направи видео, ако е без партньорство? Разбирам да качва редовно няма да ми прави впечатление, но с месеци нищо и налрая…нов влог…да си поговорим…да ама не…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sisi on May 7, 2023 13:11:52 GMT 2
Гана на закуска ядат, като невиждали...по 10 палачинки в чиния...отделно овесени ядки, плодове. Нормално е да не излизат от хотела, то от тоалетната не могат да излязят, ако са се натъпкали толкова. Сигурна съм, че си завиват и в салфетка за после...Бай Ганьо - 21 в.
|
|
|
Post by dilyanad on May 7, 2023 13:49:57 GMT 2
Ивана наистина дразни с това, че не прави клипчета за Ютуб напоследък, но когато е платено е първа писта.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on May 7, 2023 17:21:25 GMT 2
Ивана, след почти 2 години правене на маникюр вкъщи, се завръща към гел лак в салон. Естествено спонсорирано. 😀
|
|
|
Post by nessap99 on May 7, 2023 17:41:31 GMT 2
Това дето Гана и Ганю са сложили в чиниите е за 3ма човека… минимум 😦🤐. Потресена съм, би ме било срам да го снимам честно казано
|
|
|
Post by sisi on May 7, 2023 18:45:26 GMT 2
А видяхте ли сем. Ганьовци, колко са заможни? Чак си качиха колко пари са похарчили за 1 ден, празноглавците
|
|
|
Post by yanp20 on May 7, 2023 19:29:10 GMT 2
А видяхте ли сем. Ганьовци, колко са заможни? Чак си качиха колко пари са похарчили за 1 ден, празноглавците Коментарът на Гучан за този тип видеа: “Да много са ми интересни. ❤️❤️❤️” хахахахахах без думи. Замогнали са се от някъде и сега 1 месец ще ни заливат със страшни глупости. Ганьовци. 😀
|
|
|
Post by veereto on May 7, 2023 19:37:20 GMT 2
За инфлуенсърската простота няма дъна и граници. Стела Иванова в поредното си видео за нови придобивки благодари на Господ, че намерила някакви си обувки :Х
|
|
|
Post by fine on May 7, 2023 20:28:48 GMT 2
570лв. за един ден? Замина му на Гучан половината заплата като спасител 🤣🤣 30 годишни в парк за динозаври и гейминг центъра за деца..
|
|
|
Post by fine on May 7, 2023 21:35:07 GMT 2
Балан се възмущава защо доставчиците на храна не му носят храната до вратата, а го карали да слиза до долу. Горкият, от толкова лежане на дивана с Надка не може за 1 минута да слезе да си вземе храната... аман от търтеи, голям проблем, че не се качват до вратата. След известно време ще искат и в чинията да им я сложат и пак ще се възмущават.
|
|
|
Post by sisi on May 7, 2023 21:40:01 GMT 2
Аз съм притеснена...Гана с Ганьо ли пътува..щото тя преди около час се оплаква, че вече 4 часа чакат на границата и щели да пристигнат чак в 12:00 нощес в хотела, а Ганьо се тагва от Будапеща, хотел, фитнес, шопинг тайм..от 5 -6 часа вече..Та обърках се вече с тия хора А, толкова разчитам на тяхната прясна информация за пътуване с кола из европата.. Кой лъже пак?
|
|
|
Post by tsvetentse on May 7, 2023 22:50:22 GMT 2
Пуснах си влога от Египет на Стела Иванова, за да видя красиви гледки. Но не мога да я изтърпя, отвратително мрънкало. Дай й само дрешки, находки, покупки на тая, и не я търси за друго...
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on May 7, 2023 22:59:17 GMT 2
Момичета, Валери се обяснява на стори за онова време от месеца - как се справя с болката в корема и носи ли бяло. Ако е бременна, ще ми е много странно. Да, е така от нищото говори за това, но май е в партньорство. Все едно отговаря на въпроси, които и били задали. Тъпо. Валери упорито си крие корема и това се забелязва. Но няма да може дълго да го крие. То се вижда. Мама Сиса не качва вече нищо. Само торта. Не е лоша.
|
|
|
Post by mira on May 7, 2023 23:30:41 GMT 2
Познайте за кого се сетих 😄 Да превърнем хартиена торбичка в луксозна чанта: fb.watch/knQsdqOPVn/Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on May 8, 2023 9:01:50 GMT 2
😂
Вчера мъжът ми идва с една торбичка Tommy Hilfinger и вика, подарявам ти я 🙄 и аз го питам, как така, празна ли.. Не събирам аз празни торбички, моля моля. Той миличкият много се сконфузи. Толкова смешно ми стана, сетих се за Гана ама той като не знае, няма как да му обясня.
|
|
|
Post by nessap99 on May 8, 2023 9:13:09 GMT 2
Мария БДЖ сериозно ли кани на сватбата си някой, който на живо е виждала един път и то за да даде въпросната покана? Ай, стига не хора. Псевдо Инфлуенсърите се канят взаимно само и само да натрупат някое последователче. Няма значение дали се харесват, давай да има. А колко са ѝ малоумни сторитата нямам думи.
|
|