|
Post by chikitta on May 4, 2023 20:27:28 GMT 2
Не сме обсъдили, че Златка пак е кръстила бебето на мъжа си. Според мен, за да помни кое дете от кого е.
|
|
|
Post by morkovelka99 on May 4, 2023 20:36:58 GMT 2
Гери и мъж да не са станали и те последователи на бялото братство? К'ви са тез бели роби, танци в гората 🤭. Вени и тя ли е спряла да пише? Много хора изчезнаха преди не можех да изчета всичко, а сега мога и да коментирам неща в реално време 😁. Да залагаме ли до колко месеца колата ще изчезне от семейният им живот 🤭🤔🙄😁
|
|
|
Post by foxie on May 4, 2023 21:00:06 GMT 2
Не сме обсъдили, че Златка пак е кръстила бебето на мъжа си. Според мен, за да помни кое дете от кого е. А мъжът й чужденец ли е всъщност? С какво се занимава? Изглежда доста по-млад от нея, голям стандарт показва...
|
|
|
Post by fif on May 4, 2023 21:36:16 GMT 2
Изсмях се с глас на простотиите на Гергана.
Първо предпочитала да дава 2-3 к лева за това да има шофьор. 😂😂😂😂 Тя живее в най-долнопробната квартира, пазарува от битака наречен меркари, но ще дава тази сума са шофьор, който всъщност е плешо.
Подозирах, че тя е дала парите, за да се купи тази семейна-нейна кола, която е доставна от 9та глуха. Голям смях са тея двамата!
И Ганке, да те светна, един човек може бъде много по-независими, а също и да пести време, ако шофира и то личния си автомобил. 😀 Но ти благодаря искрено, че няма да ни застрашаваш на пътя.
|
|
|
Post by fine on May 4, 2023 22:41:41 GMT 2
Много искам да знам защо са купили тази кола след като Гучан със сигурност не е продал негова си кола, а пък Гана не смята да изкарва шофьорски курсове. За инстаграм ли? 🤣
|
|
|
Post by lama on May 4, 2023 23:32:03 GMT 2
Не сме обсъдили, че Златка пак е кръстила бебето на мъжа си. Според мен, за да помни кое дете от кого е. А мъжът й чужденец ли е всъщност? С какво се занимава? Изглежда доста по-млад от нея, голям стандарт показва... С арменски произход е, не знам дали и, двамата родители, тенисист беше, но, му, спряха правата заради черно тото и уговаряне на други да си продават мачовете. Ако искаш погледни Карен Хачатрян в гуугъл, преди изглеждаше много нормално, сега явно ходи на солариум, прическа, има екзотичен вид.
|
|
|
Post by ivkasmile on May 5, 2023 6:09:53 GMT 2
Мое предположение е, че Ганю вероятно го издирват разни фирми и е длъжник, та затова се налага колата да е на името на Гана. А колко точно струва този автомобил? На лизинг ще да е.А вие видяхте ли документите с името на Гана? Възможно е да са фотошопирани или? Струва ми се, че скоро колата ще изчезне безследно, защото няма да са доволни от нея..
|
|
|
Post by veereto on May 5, 2023 7:30:05 GMT 2
За мен Гергана е достатъчно комплексирана за да си купи сама кола на нейно име. Даниел е просто за шофьорче на мис Гучи. Дано се осъзнае малко, че не ми изглежда лош човек. Безумно е да имаш автомобил и да нямаш книжка. Ето ѝ малко "храна за размисъл" за Гучи, нали тя много обича такива неща.Какво ще стане, ако спешно ти се наложи да се прибереш при семейството си, но шофьора ти е болничен, а гаджето са го викнали за извънредна смяна на басейна Ревеш по сторита, че не пускат кучета в автобусите и не можеш да отидеш. Какво я мисля аз Ганка, като на нея са ѝ важни шотингс дей по подлезите, а семейството ѝ да се оправя.
|
|
|
Post by livia on May 5, 2023 8:16:58 GMT 2
Аз само не разбрах Гучан получава ли си 2-3К месечно като личен шофьор на бизнес дамата?? Да покажат и трудовия договор, иначе са само празни приказки И какво стана с второто куче? И то ли вече е аут?
Относно семейството ѝ - според мен всички са наясно, че е пълна кукувица, но на никой не му се занимава с нея. Само сестра ѝ все още я държи някакво сестринско чувство за вина.
|
|
|
Post by yanp20 on May 5, 2023 8:37:52 GMT 2
prikachi.net/image/8OcYCPЕто го кучето. Отива на “семейна” ваканция. 😀 Гането е толкова заета, че си прави heatless curls, докато пътува. Хахаха Сигурно цяла нощ се е занимавала да глади маркови торбички и рокли за великото пътуване. Все пак е измислила 30 аутфита за тези дни. Голямо преобличане ще пада в новата кола. Чакаме с нетърпение. 😀 (Гане, обичаме и backstage кадри.) 😉
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on May 5, 2023 8:42:08 GMT 2
Няма лошо да си е купила кола, но да го представя по такъв начин ми идва в повече. Нека е безаварийно шофирането. Отделихме ѝ много време, което не заслужава. Сега ще има мега дебилни сторита от великият road trip.
PS: Липсват ми времената, когато се събираха по 10 страници и не можех да наваксам. Наскоро видях, че любима моя съфорума вече не пише и ми стана носталгично.
Edit: Искрено се смях на "глади маркови торбички"
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 5, 2023 9:36:02 GMT 2
И аз гледах талона, не ми се струва фотошопиран, което е интересно и ми възникват 1000 въпроса Гучи няма предвид, че ще си вземе шофьор, има предвид, че Гучан ще я вози. В този ред на мисли се чудя на тази кола кой ще ѝ плаща горивото, данъка, ГТП-то, гражданската и каското, гумите, обслужването, автомивката? Кукувицата изобщо не си дава сметка за какви разходи става въпрос, най-малкото е да купиш колата. А за Гучан нямам думи - това мъж ли е?! Да позволиш жена да ти купи кола, за да има с какво да се развозваш... Толкова е сбъркано цялото съществуване на Гергана, може да излезе страхотен сценарии за филм...
|
|
|
Post by dilyanad on May 5, 2023 10:15:12 GMT 2
Няма лошо да си е купила кола, но да го представя по такъв начин ми идва в повече. Нека е безаварийно шофирането. Отделихме ѝ много време, което не заслужава. Сега ще има мега дебилни сторита от великият road trip. PS: Липсват ми времената, когато се събираха по 10 страници и не можех да наваксам. Наскоро видях, че любима моя съфорума вече не пише и ми стана носталгично. Edit: Искрено се смях на "глади маркови торбички" На мен също! Защо така се получи, не знам! Но не е от това, че инфлуенсърските изцепки са по-малко. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 5, 2023 10:56:52 GMT 2
Няма лошо да си е купила кола, но да го представя по такъв начин ми идва в повече. Нека е безаварийно шофирането. Отделихме ѝ много време, което не заслужава. Сега ще има мега дебилни сторита от великият road trip. PS: Липсват ми времената, когато се събираха по 10 страници и не можех да наваксам. Наскоро видях, че любима моя съфорума вече не пише и ми стана носталгично. Edit: Искрено се смях на "глади маркови торбички" На мен също! Защо така се получи, не знам! Но не е от това, че инфлуенсърските изцепки са по-малко. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk Повечето са се кротнали напоследък, няма нещо скандално да се случва. Само единствено нашето любимо Гане си ни залива с простотиите си, но и тя си остава безинтерсна, докато не изпляска някаква жестока глупост.
|
|
|
Post by pdimitrova on May 5, 2023 14:12:14 GMT 2
И аз си мислех тези дни същото. Аз самата бях по-редовна преди с писането. Без да искам да засегна абсолютно някой, този форум винаги ще си остане любимото ми място за дискусии, но живеем в супер динамични времена и просто като всяко друго нещо и форумът в даден момент ще се изчерпа. Дано да греша де Благодарности към админите, че продължават да го поддържат ❤️
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 5, 2023 16:53:23 GMT 2
Попаднах на подкаста на Попова - отишла за пръв път на гинеколог, когато забременяла... Не мога да повярвам, че става дума за интелигентна, образована, от заможни семейство, живяла в чужбина, близо 30-годишна жена...
|
|
|
Post by dilyanad on May 5, 2023 21:09:18 GMT 2
Попаднах на подкаста на Попова - отишла за пръв път на гинеколог, когато забременяла... Не мога да повярвам, че става дума за интелигентна, образована, от заможни семейство, живяла в чужбина, близо 30-годишна жена... И аз бях шокирана. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on May 5, 2023 21:47:49 GMT 2
Сестрата на Йонко ще Влиза в къщата на инфлуенсърите, дано не се изложи като сестра си, показвайки злобата и лицемерието си, все ми се струва по-приятна от Йонко
|
|
|
Post by ivkasmile on May 5, 2023 21:50:07 GMT 2
Гергана просто Няма как да е купила тази кола ни за Гучан, ни за нея. Със сигурност има някаква измама и само тя си знае защо колата е писана а на нейно име. Но за мен истинският собственик е друг. Хора, та тя е бедна като църковна мишка!!
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 5, 2023 22:44:56 GMT 2
Гергана просто Няма как да е купила тази кола ни за Гучан, ни за нея. Със сигурност има някаква измама и само тя си знае защо колата е писана а на нейно име. Но за мен истинският собственик е друг. Хора, та тя е бедна като църковна мишка!! Моята теория е че колата е на сестра й или на зет й, писали са я на нейно име, за да не им взимат точки или направо книжката при нарушения, които се констатират с камерите.
|
|
|
Post by calisto on May 6, 2023 8:02:51 GMT 2
Аз познавам двама човека, които си купиха коли без да имат книжка, но то им беше за мотивация да изкарат книжка... И в крайна сметка си взеха книжка и сега си шофират. Обаче, да, при Ганьовица е друго. Тя, милата е толкова делюжънъл, че е плачевно положението... Абе аз си спомням как майка й нямаше нищо против Ганица да разказва как е била зачената. Тая лудост може и да е наследствена и просто всички да са вдигнали ръце. А има и друго, ако Ганица започне да се лекува, ще осъзнае всъщност в колко илюзорен свят живее и че въпроси от рода на "Дишате ли всеки ден?", "Ходите ли до тоалетна всеки ден?" не я правят бизнес дама... и ще рухне. Сигурно затова никой не смее да се наеме да я заведе в психиатрия.
|
|
|
Post by Victoria on May 6, 2023 8:52:51 GMT 2
Ама как КОНВЕКТОР, само аз ли мисля че е конвертор 🤣😀😀 Да не говорим,че роуминг е самата услуга, тя говори за роуминг пакет. Няма как да имаш услуга и връзка без включен роуминг. Напълно излишно да ми обяснява точно тя за пътуване 🤣🤣🤣🤣 ПС Тъй като не е излязло кой е авторът на това творение, ще ви помоля да познаете, бас държа, че никой няма да сбърка 🤣
|
|
|
Post by fine on May 6, 2023 9:10:55 GMT 2
Нашата любима откачалка още от първия пост ни разбива с простотия. 🤣 Гане, в която и държава да отидеш и не е евро валутата, е добре да ползваш "конвектор". Нали беше в Румъния също?? За жалост няма да мога да изляза, за да потърся и видя що е туй двама неандерталци в чужбина - особено Гана с тия аутфити на 25 градуса днеска... 😪
Едит: сега написала, че си взимаме талонче и трябва да се плати при слизане от магистралата, да Гано, това е ТОЛ такса на магистрала и още доста такива такси ще плащаш. Тая е сериозно все едно живяла в пещера да си мисли, че големи хора не знаят, че се плащат такива такси...
|
|
|
Post by sisi on May 6, 2023 10:37:53 GMT 2
Нашата любима откачалка още от първия пост ни разбива с простотия. 🤣 Гане, в която и държава да отидеш и не е евро валутата, е добре да ползваш "конвектор". Нали беше в Румъния също?? За жалост няма да мога да изляза, за да потърся и видя що е туй двама неандерталци в чужбина - особено Гана с тия аутфити на 25 градуса днеска... 😪 Едит: сега написала, че си взимаме талонче и трябва да се плати при слизане от магистралата, да Гано, това е ТОЛ такса на магистрала и още доста такива такси ще плащаш. Тая е сериозно все едно живяла в пещера да си мисли, че големи хора не знаят, че се плащат такива такси... Тия бай Ганьовци не са чували 100% за ТОЛ такси и сега ще им излязат криви сметките..от Сърбия ги почват таксите...Много неадекватни хора!Как си позволяват да дават акъл за пътувания...Също така не знаех, че ще ми трябва "конвектор" за пътуванията. Явно ще ми стане студено, като си изпразня портфейла. Мисля, че вече официално ще ме блокира тая проста овца, написах и, да спре да се излага публично и, че нейното граничи с неграмотност!
|
|
|
Post by pchelica on May 6, 2023 10:58:35 GMT 2
Хахаха Гана кво се превъзнася с тая разходка до Сърбия - накачвала 1738292 сторита, ще каже човек, че до луната е ходила. 🤣🤣🤣
Ама така е - то, горкото, като по-далече от Дупница не е виждало, как няма да въздиша по екзотичен Белград. 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 6, 2023 11:03:27 GMT 2
prikachi.net/image/8OLVN1Леле, Гане, не знаех, че конвеКтор ще ми помогне да си конвеКтирам парите от една валута в друга. Къде щях да бъда без теб. Като гледам какви глупости пише тая, чак се чудя в пещера ли живее. Никой друг не е пътувал, само тя, какви безумни "съвети", леле леле. Гане, вземи ги изтрий тия сторита, че само глупости пишеш.
|
|
|
Post by fine on May 6, 2023 11:58:30 GMT 2
Хахаха Гана кво се превъзнася с тая разходка до Сърбия - накачвала 1738292 сторита, ще каже човек, че до луната е ходила. 🤣🤣🤣 Ама така е - то, горкото, като по-далече от Дупница не е виждало, как няма да въздиша по екзотичен Белград. 🤣🤣🤣 Чакай, тя тепърва започва.. а какви разкази ни очакват за Прага, Будапеща и Загреб... направо все едно отива на друга планета
|
|
|
Post by fif on May 6, 2023 12:02:05 GMT 2
|
|
|
Post by sisi on May 6, 2023 12:59:44 GMT 2
|
|
|
Post by pchelica on May 6, 2023 13:20:55 GMT 2
И най-скъпата рокля да облече, пак си остава течение между ушите и гробище в устата. 🤷🏼♀️ #sorinotsori
|
|