|
Post by calisto on May 3, 2023 17:11:41 GMT 2
Здравейте, момичета! Много се радвам да се присъединя към вас и благодаря на админите за съдействието да се регистрирам тук ! Някой помни ли първите изгряващи дни на Ганица, когато твърдеше, че е професионален гримьор в Sephora, а преди месеци забрави за лъжата си и каза, че била само продавач-консултант там? В началото я следвах в Youtube, защото беше се представила като професионален гримьор, завършил няколко курса и че видеата й ще са на тематика за грим А по-късно разбрах, че момичето е турбо delusional. Дано само Даниел да шофира тая кола, че Ганица като нищо ще размаже някой на пътя каквато е психопатка
|
|
|
Post by yanp20 on May 3, 2023 18:59:51 GMT 2
Вчера пишещата майка каза да очакваме видео. Still waiting… 😀
|
|
|
Post by precious on May 3, 2023 19:27:33 GMT 2
Дерая пак е получила факс. Не успях да издържа мрънкането й обаче.
|
|
|
Post by sisi on May 3, 2023 20:30:44 GMT 2
Здравейте, момичета! Много се радвам да се присъединя към вас и благодаря на админите за съдействието да се регистрирам тук ! Някой помни ли първите изгряващи дни на Ганица, когато твърдеше, че е професионален гримьор в Sephora, а преди месеци забрави за лъжата си и каза, че била само продавач-консултант там? В началото я следвах в Youtube, защото беше се представила като професионален гримьор, завършил няколко курса и че видеата й ще са на тематика за грим А по-късно разбрах, че момичето е турбо delusional. Дано само Даниел да шофира тая кола, че Ганица като нищо ще размаже някой на пътя каквато е психопатка Добре дошла сред нас Още една "вярна" фенка на Ганка Това е шега, нали е ясно Ганка няма книжка, няма шанс да шофира. Но с такъв психично болен спътник аз бих внимавала на 100%. Наела си е личен шофьор да я разхожда из Европата да си прави снимките с празни торбичко пред магазините на Гучи, ЛВ..
|
|
|
Post by fif on May 3, 2023 21:05:58 GMT 2
Ганка като нищо ще се запише на шофьорски, честно ви казвам ще се чувствам официално заплашена да не изскочи от някъде и да не застраши моя или нечий друг живот. А и с тази кола, вкарана от майната си лесно ще бъде разпозната тя или нейният плешо.
Само ми е интересно, като е семейна кола пред чия квартира стои, пред на плешо или нейната. 😅
|
|
|
Post by mira on May 3, 2023 22:16:50 GMT 2
Боря скуката като гледам по-малки профили или не толкова коментирани тук, та да споделя:
mint stories и мъжа й са в Палма де Майорка. Звезди ще се вдъхновява за нова серия обици.
mariamonny е бременна.
Гледах някакви влогове на Илияна от happytwentysomething - скучни са, но поне е ново лице за мен. Иначе само софийски заведения и покупки.
Пробвах да пусна някакъв влог на Пламена Петрова, първите 30 секунди не успях да разбера и една нейна дума. Но натиснах хикса, когато видях как пазаруяа с найлонови торбички в Лидл. Такива неща ме изкарват извън нерви - всички са много модерни, захрижени, но иначе всеки плод и зеленчук в отделна найлонка...
Кефи ме новият профил на Полина за организиране на дома. От няколко години темата ми е интересна, така че е супер, че някой създава инфо и на БГ. Явно обаче си става тренд, защото Елица Бехар споделяше за своя приятелка, която се занимава точно с това.
Иии остана ли някой, който не беше в Сицилия тези седмици? Да не са раздавали безплатни самолетни билети?
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by fine on May 3, 2023 22:58:06 GMT 2
Дерая пак е получила факс. Не успях да издържа мрънкането й обаче. Тая е тотална откачалка, вместо да замълчи и да отдаде малко респект към семействата на загиналите, тя тръгнала да философства... дори се изказа, че "това са 9 живота за момента, ДАЖЕ ЩЕ НАРАСТНАТ" боже, боже.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 4, 2023 1:41:52 GMT 2
instanavigation.com/Нов сайт за анонимно гледане, и на мен iganony ми бъгваше. Семейна кола, оф нарпаво падам с тази. Ненормалница, просто каквото и да направи не е интересна.
|
|
|
Post by dilyanad on May 4, 2023 7:56:19 GMT 2
Изгледах видеата от криминалния подкаст на Кристина Ян, много ми допаднаха.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on May 4, 2023 7:56:26 GMT 2
Хора, Гана ще напълни колата с Аутфитове 😁 то ще е преобличане, то ще е чудо, пет чифта обувки, още толкова чанти... На последния рийлз с Плешо са в гората, тя е като таласъм, боса със сатенена нощница и...танцуват😁 май преди това казаха, че отиват с дъщеричката на Плешо на разходка,не искам да вярвам, че са впрегнали детето да ги снима как се въртят е листата. Гана е с някаква непрестанна творческа констипация. Мъчи се обаче упорито да направи нещо, но то просто нищичко не и се получава.
|
|
|
Post by sisi on May 4, 2023 8:35:29 GMT 2
Боря скуката като гледам по-малки профили или не толкова коментирани тук, та да споделя: mint stories и мъжа й са в Палма де Майорка. Звезди ще се вдъхновява за нова серия обици. mariamonny е бременна. Гледах някакви влогове на Илияна от happytwentysomething - скучни са, но поне е ново лице за мен. Иначе само софийски заведения и покупки. Пробвах да пусна някакъв влог на Пламена Петрова, първите 30 секунди не успях да разбера и една нейна дума. Но натиснах хикса, когато видях как пазаруяа с найлонови торбички в Лидл. Такива неща ме изкарват извън нерви - всички са много модерни, захрижени, но иначе всеки плод и зеленчук в отделна найлонка... Кефи ме новият профил на Полина за организиране на дома. От няколко години темата ми е интересна, така че е супер, че някой създава инфо и на БГ. Явно обаче си става тренд, защото Елица Бехар споделяше за своя приятелка, която се занимава точно с това. Иии остана ли някой, който не беше в Сицилия тези седмици? Да не са раздавали безплатни самолетни билети? Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by sisi on May 4, 2023 8:40:12 GMT 2
Много хора бяха в Сицилия пак, защото по няколко пъти в годината wizz пускат супер евтини билети. И ние се възползвахме вече няколко пъти и си заслужава наистина. За 100 лв отиване и връщане за двама и три дни страхотна храна, уникални гледки, почти никакви туристи и е рай! Mint stories от 1 месец вече са в Палма, направо им завиждам, много лежерни и хубави кадри и определено ми е на сърцето! Дебна и за там билети
|
|
|
Post by sisi on May 4, 2023 10:31:38 GMT 2
Така, съфорумката по-горе беше абсолютно права! Колата е внос от САЩ Купили са я от някои си, по обява явно. Регистрирана е на Гергана на името Ще падна от смях, да имам кола, аам да нямам книжка! Пълно куку!
|
|
|
Post by zahir on May 4, 2023 11:42:25 GMT 2
Хора, Гергана е наистина откачена.. Добре де, как е възможно семейството ѝ д чете тия глупости безучастно?! Работила, за да има шофьор..жива да не бях. Познавам лекари, пилоти, милионери, масони, директори от всякакъв калибър, които сами се возят, но Гана щяла да има шофьор моля ви се. И как реагира Плешо на това, че тая явно се е въобразила на голяма бизнес дама и го нарича нейн шофьор?!? И защо тогава по ягодите е писала колата на нейно име? Тази е пълно Чао. Няма толкова луд човек .. prikachi.net/image/8O4BFjprikachi.net/image/8O4N8b
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 4, 2023 12:06:38 GMT 2
На Ганка новата й любима думичка е "Бумащина". Не пропуска да я употреби във всяко възможно стори. Интересно ми е плешо дали е дал пари за този луксозен автомобил, и защо по ягодите тази кола е на Гана. Поне няма да изкарва книжка, т.е. да ни застрашава тук в Пловдив, но пък вече ще знаем да се огледаме за плешо шофьор на луксозното возило с рег. КН. И това ли е новата длъжност на Гучан? Фейк гадже-шофьор-стажант на Гуцка? Жива да не бях.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on May 4, 2023 12:10:35 GMT 2
Маги и Дими се сгодили. Сега гаджета ли още ще се наричат или вече много години ще са годеници.🤣
|
|
|
Post by foxie on May 4, 2023 12:15:31 GMT 2
Всички тия бълвочи на Гергучи намирисват яко! Кой си купува кола, като няма книжка и няма намерения да изкарва таква?! Кой си нарича половинката, с която закупуват "семейния" автомобил, личен шофьор? Пълен потрес. Такива оправдания и обяснения ми навяват мисли, че Гана си е с жълта книжка и освидетелствана от диспансера. Сигурно на такива им забраняват да шофират.
|
|
|
Post by veereto on May 4, 2023 12:34:21 GMT 2
Само комплексарка като Гана може да си купи кола, но да няма шофьорска книжка и само едно егоистично същество може да принизи половинката си до шофьор.
Гано, чакам да ми отговориш на стори на следния въпрос: щом сте семейство защо колата не е на името на този с книжката?
|
|
|
Post by sisi on May 4, 2023 12:36:55 GMT 2
Само комплексарка като Гана може да си купи кола, но да няма шофьорска книжка и само едно егоистично същество може да принизи половинката си до шофьор. Гано, чакам да ми отговориш на стори на следния въпрос: щом сте семейство защо колата не е на името на този с книжката? Питах я същото Отговор няма, вероятно ще ме блокира. Не издържах... да наричаш половинката си -личен шофьор! Повръщам!
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on May 4, 2023 12:44:46 GMT 2
Само комплексарка като Гана може да си купи кола, но да няма шофьорска книжка и само едно егоистично същество може да принизи половинката си до шофьор. Гано, чакам да ми отговориш на стори на следния въпрос: щом сте семейство защо колата не е на името на този с книжката? Питах я същото Отговор няма, вероятно ще ме блокира. Не издържах... да наричаш половинката си -личен шофьор! Повръщам! Абе то изобщо позволено ли е това? Смисъл, като те снимат някъде с превишена скорост или т.н. на кой се пише тая глоба и се отнемат точки като нямаш книжка? Не съм много запозната как стоят нещата ама ми е странно..
|
|
|
Post by veereto on May 4, 2023 13:25:46 GMT 2
Питах я същото Отговор няма, вероятно ще ме блокира. Не издържах... да наричаш половинката си -личен шофьор! Повръщам! Абе то изобщо позволено ли е това? Смисъл, като те снимат някъде с превишена скорост или т.н. на кой се пише тая глоба и се отнемат точки като нямаш книжка? Не съм много запозната как стоят нещата ама ми е странно.. закона позволява, ако няма книжка да има автомобил, което за мен е нелело. Спокойно може да си запишете колата на името на трето лице и да се възползвате от някои привилегии. За глобите, вероятно ще отиват директно на адреса ѝ в Дупница.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on May 4, 2023 13:33:09 GMT 2
Абе хайде и тя да не говори глупости, помня как преди обясняваше, че ще записва шофьорски курс и някви глупости. Сега пък работила за да има шофьор. В кои дълги разстояния смята да учи, докато се вози? Нещо ми става смешна с обясненията си. Не знаела как стоят нещата с вноса, защото друг бил се занимавал. Гане, ние платихме 1000$ за услугата и цялата бумащина с документи и митници. Хората ни обясниха стъпка по стъпка кое, как седи и се движи и всяка една подробност по този внос ( за да имаме яснота ) плюс, че след като пристигна на пристанището във Варна, ни я докараха пред блока където само ѝ сложихме транзитните номера и колата беше легална за каране, докато не излезе техно теста за да може да се регистрира. За твое сведение без техно тест няма как да има регистрация, а той не се прави от днес за утре. Кой знае от коя автокъща в Дупница сте я купили, а това далеч не се брои за внос от САЩ по ваше желание, на модел който не се предлага на европейски пазар. Edit: Мисля, че Гането седи повече във форума, от колкото всяка една от нас. То на всеки пост има коментар и обяснение.
|
|
|
Post by pchelica on May 4, 2023 13:46:07 GMT 2
Гането: купи си кола Пак Гането: категорично НЕ смята да изкара книжка…
|
|
|
Post by emmilie on May 4, 2023 14:00:35 GMT 2
Гане, сърдечно ти благодаря! Оправи ми настроението с твоите измислици за шофьора🤣
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 4, 2023 14:00:40 GMT 2
|
|
|
Post by yanp20 on May 4, 2023 14:03:48 GMT 2
Хахахха Ако давала по 2000-3000 лв. за шофьор щяла да спести време. Гане, Гане, до подлеза и Капана какъв шофьор ти трябва, за какво време говориш? Явно имаш дооста свободно такова, щом по цял ден цъкаш на Canva да си правиш колажи с тоалети. Да си купиш кола, без да имаш книжка, за да снимаш пътя и да си мъкнеш боклучаците за измислени шуутинг дейс с “маркови”парцали от ‘94 и да принизяваш “мъжа” си до шофьор… е това го няма никъде. Ох, леле, а снимката с пачката. Там съм безмълвна. 😂 prikachi.net/image/8O4cLe
|
|
|
Post by fine on May 4, 2023 14:13:22 GMT 2
Какво значи семейна придобивка според Гана? Да си купи кола за 30 хидяли, да я пише на свое име, да няма книжка, но когато Гучан трябва да я кара някъде, той да идва с неговата кола до Гана, за да кара "семейната" кола. 🤣🤣🤣 Щяла да плаща 2-3 хиляди за личен шофьор, ама още живее в мизерната квартира за 300лв., айде бягай от тука с глупостите Гано. Близките и да се самосезират и да я назначат на лечение, защото нещата стават все по-зле...
|
|
|
Post by zahir on May 4, 2023 14:41:52 GMT 2
Тя наистина се пеняви по сторита и се обяснява...всички имаме коли, Гане.. Някои дори и караме. Не е нужно да ни снимаш всяка подробност от жалкия си живот, в опит да докажеш нещо, което и ти самата не знаеш какво е. Кой го интересува тъпата ти кола дали има застраховка?! Представям си всички да хванем да си снимаме гражданската, големия талон и да се обясняваме стъпка по стъпка: днес бях до магазина, следваща задача: обушаря. Спирам за малко при шивачката. Много бумащина, много заета бизнес дама съм (баам, аватара с момиченцето с юмрука, който и е любим и в стил трети клас, втория срок). Тази жена е нелепа наистина....
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on May 4, 2023 15:43:56 GMT 2
Мале тази откачалка сериозно се е помислила за някоя high level business lady, която от толкова ангажименти и сделки има нужда от личен асистент, шофьор, готвач и т.н. Гано, луда дупнишка пръчке, живееш в България, нямаш работа, натикала си се в квартирка 30х30 и си мислиш, че като се тагваш все от Капана (а ти не живееш там) си от буржоазията, понеже си ми любимка и ще те светна, че новобогаташите като теб вече си построиха къщите в Беломорски и Остромила, бързо купувай място, че не остана, а пък може ли такава успешна бизнесдама като теб да остане капо..?!
|
|
|
Post by amelie on May 4, 2023 16:27:11 GMT 2
Гана като е толкова бизнес дама, защо не плати на фирма да ѝ регистрира колата, ами се занимава сама с "бумащина"? Дори ние, като прости бачкатори с мъжа ми, така направихме и директно ни я докараха с талон на наше име и гражданска (Гано!). Давам ѝ макс месец и "семейната" кола потъне безследно из дупнишките катакомби.
|
|