|
Post by fif on Apr 30, 2023 9:09:22 GMT 2
vm.tiktok.com/ZGJu2qRVM/Атанасия? 😅 И в коментарите се питат Атанаска ли е, Атанасия ли е? А тая кола Гучана са я извадили от 9та глуха. Гучан е беден като църковна мишка с тази спасителка заплата, сигурно Гучана я е купила на кредит с последните си въшки. 😀
|
|
|
Post by Почти безобидна on Apr 30, 2023 14:46:17 GMT 2
Не мога да разбера Дерая глуха ли е, каква е? Пуска стори, усилила мазньоча и приказва (мрънка) с престорения глас. Нито разбираш нещо... Гледа някъде в небето, щрака с пръсти пък ти говори колко важна е слънцезащитата например. Много елементарна жена, механата в колата, колана закопчан неправилно и се мисли за нещо велико, понеже кутийната козметика и обърнала внимание. Като някаква батка от студентски ми е.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Apr 30, 2023 20:10:34 GMT 2
Ми явно братът си има приятели, странични занимания, а и все пак са големи хора. Някак ми е странно колкото и да сте близки с родителите си непрекъснато да сте заедно. Даже и къща да си строиш пак до тях 🤷♀️Мима е непрекъснато с техните според мен и на Савата не му е много ок, но няма избор човекът. Те и много го използват, в едно видео леко се изпуснаха и тя веднага спря да снима и той гледаше да замаже да не се засегне таткото. А и в шок бях от командването на Мима около ремонта на тая вила. Вярно все едно е нейна лична собственост.
Красимира пък какво е коментирала за тоя форум?Не я следвам и гледам в инстаграм + мъжът и', много рядко, ако някой ги е отбелязал им хвърлям по поглед.Изобщо от къде е разбрала и какво иска като никой нищо не пише за нея тук. И тя се прави на много извисена, но и аз си мисля, че е с този Димитър заради парите. Браво на Наталия курсове са свършили работа щом и го е накарала брак да сключват. Къща ли са си купили, къде е, там ли живеят вече?
Как имаш семейна кола с някой при положение, че нямаш семейство с него 😂🤦♀️🤷♀️👀? Още се чудя Гергана наистина ли е с някакви проблеми или нарочно се прави на луда за внимание. О попадна ми, че е коментирала под видео на този Димитър, в което казва хората да не си купуват собствени жилища,а да живеят под наем и още щуротии. И Гучито пише коментар : "Евала! Крайно време беше някой в тая област да го обясни! " Голямата разбирачка скоро да не започне и тя имоти да продава 😂. Уникална е ! А този Даниел макар,че го видях не мога да повярвам, че е реален😂 30 годишен мъж, баща,а пише такива тъпизми в инстаграм много ми е пародийно всичко там.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Apr 30, 2023 20:17:18 GMT 2
Разбира се, че колата е на сестра й. Сапарева баня са с регистрация КН.
Това момиче има тежки психични отклонения, трябва семейството й да вземе вече мерки. До момента мисля, че по-ниско не е падала, но следя с интерес.
Подозирам, че Гергана е заплашвала\опитвала да се самонарани и затова сега сестрата й позволява всичко. Имам подобен случай във фамилията...
|
|
|
Post by Pebles on Apr 30, 2023 21:52:35 GMT 2
Капитонова усещам как няма да повтори Бали скоро, едвам чакат да се върнат според мен. Правили сме такива опити по женски зад граница, не е същото като да си с половинката. А и джунглите нещо не ме привличат след найните влогове. Една инфлуцка рекламираше шампоан във влог, на следващия ден в инста рекламираше други шампоани. Докато вляза да пиша и забравих коя беше, май повечето така правят. Хи хи Тази мацка Сузи (от Сузи и Рени) колко изненадана в тик ток, че гаджето й предлага брак, и в следващия кадър тя бременна поне в пети месец, но е мн шокирана в пустинята. Да са живи и здрави де!
|
|
|
Post by ani on Apr 30, 2023 22:28:55 GMT 2
Това не беше ли сестрата, която ходи при Деница? Супер лигава, даже помня,че хората пишеха да не я показва повече във влоговете. Мислех че другата сестра е с гаджето, а тази нямаше. Капитонова усещам как няма да повтори Бали скоро, едвам чакат да се върнат според мен. Правили сме такива опити по женски зад граница, не е същото като да си с половинката. А и джунглите нещо не ме привличат след найните влогове. Една инфлуцка рекламираше шампоан във влог, на следващия ден в инста рекламираше други шампоани. Докато вляза да пиша и забравих коя беше, май повечето така правят. Хи хи Тази мацка Сузи (от Сузи и Рени) колко изненадана в тик ток, че гаджето й предлага брак, и в следващия кадър тя бременна поне в пети месец, но е мн шокирана в пустинята. Да са живи и здрави де!
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 30, 2023 23:55:30 GMT 2
Само аз ли имам проблем с коментарите? Не виждам всички, понякога виждам, че има нови, но изчезват, слеь известен период се появяват.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by misslisa on May 1, 2023 14:15:48 GMT 2
Момичета, къде гледате тайно сторита? Iganony не ми зарежда.
|
|
|
Post by Pebles on May 1, 2023 15:43:53 GMT 2
Това не беше ли сестрата, която ходи при Деница? Супер лигава, даже помня,че хората пишеха да не я показва повече във влоговете. Мислех че другата сестра е с гаджето, а тази нямаше. [quote timestamp="1682884355" source="/post/97715/thread" Имаше коментари, че са си сменили гаджетата нещо, но не им обърнах внимание. Те не се различават със сестра си много.
|
|
|
Post by morkovelka99 on May 1, 2023 21:31:56 GMT 2
Нормално ли е големи деца към 30 годишни да целуват бащите си по устните ? Леко се шокирах като видях розовата Йоана да целува баща си така 🙄.
|
|
|
Post by nessap99 on May 1, 2023 22:14:23 GMT 2
Нормално ли е големи деца към 30 годишни да целуват бащите си по устните ? Леко се шокирах като видях розовата Йоана да целува баща си така 🙄. Къде е това? 😨
|
|
|
Post by dilyanad on May 1, 2023 22:20:23 GMT 2
Ще коментирам готвачката Ани и подкастът и. Неoсъзнава ли, че е ограничена, никаква добавена стойност няма, неграмотна?! Това ще е моя криндж, който ще следя. Първите били със семеен подкаст, първи, ама друг път! Изключително ограничени същества. Видяхте ли, че Кристина Ян започва криминален подкаст?!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by 🙃 on May 1, 2023 23:55:19 GMT 2
Е че Кузманови не бяха ли те първи 🤣
|
|
|
Post by morkovelka99 on May 2, 2023 0:01:20 GMT 2
Сега нали е на някакъв фестивал и танцуват. Вчера в сторита и го видях, сега потърсих, но са изтекли. След танца им родители и' отиват до сцената с голям букет, след като и го подариха първо целуна майка и по устата и после баща и'. Не може да съм се заблудила точно по устните си ги целуваме. На мен ми идва прекалено 😂
|
|
|
Post by dessyj on May 2, 2023 7:33:50 GMT 2
Бях предубедена относно криминалния подкаст и канал в ютуб на Кристина Ян. Много обичам Faith Georgieva и тя ми е любим бг ютубър, но двете видеа на Кристина Ян ми харесаха. Има хубав изказ, говори бавно и обяснява приятно, колкото може да се каже приятно за криминални истории. Дано да не е проект за 2 дни както щеше да качва видеа относно здравословно хранене и отслабване в Швейцария.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 2, 2023 9:32:59 GMT 2
Леле момичета, имах най-шантавия сън на света. Сънувам, че с мъжа ми отиваме на гости на Пепа в нещо като бунгало в двора на къщата в Рударци. Вътре беше обзаведено нормално, но реално едно помещение с кухня, спалня, маса и диван. И тя ни обяснява, че сега вече живее там сама. Тя беше в напреднала бременност с бебе 4. Седяхме на масата и ни обясняваше живота колко бил непредсказуем, как не можело да се правят планове, защото те винаги се обърквали и както го говореше това изведнъж отиде при мъжа ми и започна да го пипа и гали нещо и да обяснява как след всичко вече не искала сериозни връзки, искала да кани в този фургон само приятели за секс, можело и по двойки и всякакви такива глупости Аз скочих и ѝ казах, че има късмет, че е бременна и после дръпнах една реч как може такова нещо, че е бременна с 4-то дете от 3-ти мъж, че момичетата ѝ вече са големи, на това ли иска да ги научи и т.н. Като се събудих направо бях втрещена хахахах
|
|
|
Post by livia on May 3, 2023 8:04:16 GMT 2
Има ли още някой инфлуенсър без подкаст? Толкова са плоски и безидейни всички. Виждат, че нещо върви и веднага да изкопират, без грам мисъл стават ли и те за това, имат ли какво да кажат...
Според мен темата и затова позамря - те просто едно и също правят всички и то зле. Какво да му се коментира, вече кой ли и ги гледа.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on May 3, 2023 9:07:53 GMT 2
Относно Ганината кола, ако не се предлага на европейски пазар със сигурност е била внос с лек удар, стегната и пусната в продажба. Ние сме със кола от Канада, която поръчахме от представителство на марката и която пристигна с кораб за 3 месеца. Със сигурност не е била по-бюджетен вариант, но просто този двигател и ниво на оборудване се предлага само там. С частите не е толкова проблемно, доставките на по-малки части са регулярни, може би едрогабаритните са по-проблемни. Нашият опит с коли внос от САЩ и Канада показва, че ако не е поръчана директно от там, то те са купени на търг с леки удари и оправени тук. Сигурно е на нейно име, защото тя май се води с постоянен адрес в Дупница. Сега ще има да спами с тия снимки с колата, все едно хората не знаем какво е.
|
|
|
Post by yanp20 on May 3, 2023 9:15:27 GMT 2
Гане, радвам се, че не съм сама! И аз така правя структура на дрехите за мен, детето и мъжа ми, когато ще пътуваме. Сядам два месеца по-рано и си цъкам на Canva, даже за детето правя Х2, че не се знае дали няма да сменяме по 2-3 тоалета на ден. Хахаха 😀😀 Доста свободно време за една бизнесдама, която скоро не е показвала никакъв бизнес де. 🤔 Иначе, този профил Need for neat на Гергана ли е? Клиповете са снимани в тях на килима и тоалетката, ръцете са на Гергана, а иначе някаква жена се подвизава в него? prikachi.net/image/8OnYwf
|
|
|
Post by amelie on May 3, 2023 9:41:27 GMT 2
Иначе, този профил Neet for neat на Гергана ли е? Клиповете са снимани в тях на килима и тоалетката, ръцете са на Гергана, а иначе някаква жена се подвизава в него? prikachi.net/image/8OnYwfИ аз си го помислих това, че Гергана стои зад Need for neat, или поне снима някакви видеа. Ръцете наистина са същите, както и мокетът.
|
|
|
Post by sisi on May 3, 2023 10:39:40 GMT 2
Консултант по подреждане.. честно казано това е абсолютна тъпотия! Това работа ли е? Паразит му викам аз на това. Разбирам идеята да искаш да създаваш уют вкъщи и да покажеш модели за по-лесно организиране, но да се титулуваш сам и да искаш пари на хората - за мен е равносилно на Гергана на услугите.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on May 3, 2023 11:04:34 GMT 2
100% е тя, а това е някой от безумните ѝ проекти.
|
|
|
Post by sisi on May 3, 2023 12:24:43 GMT 2
Гледахте ли на лелята новото видео - водила най-успешните си пчелички на БЕЗПЛАТНА (повтаря се непрекъснато) почивка в Египет. Хубаво, явно са се забавлявали, но защо ми остава онова горчиво усещане на промити мозъци, дето им е втълпено, че без леля няма да могат да отидат никъде... Ужасна схема са..как толкова години съществува незнам. Голямо споделяне на клипчета: "ала, виж колко ни е забавно! Ела в пирамидата и ти!" Чак ми нагарча.
|
|
|
Post by veereto on May 3, 2023 12:31:01 GMT 2
Само Гучи може да захваща проект след проект и нищо да не довършва, но все пак тя е истински професионалист и перфекционист.
Тази нистина ли би си купила кола без да им книжка?! А ако парите са от Гучан, а е на нейно име ……. Не знам колко глупав трябва да си
|
|
|
Post by sisi on May 3, 2023 12:36:55 GMT 2
Само Гучи може да захваща проект след проект и нищо да не довършва, но все пак тя е истински професионалист и перфекционист. Тази нистина ли би си купила кола без да им книжка?! А ако парите са от Гучан, а е на нейно име ……. Не знам колко глупав трябва да си И аз се чудя, тоя колко мозък може да има.. но по вероятно е Гучи да е дала парите, затова е на нейно име, а тя си е купила 2в1 - кола и шофьор. Истинска бизнес дама Стои въпроса, тая колко ли хора е излъгала срещу пари, че да си позволи кола, която плати кеш.. ОХХ, много се смея, като се сетя за пачките, дето беше снимала. Толкова е жалко
|
|
|
Post by fine on May 3, 2023 14:41:08 GMT 2
Охоо, Гучана ще идва в Белград 🥰 с нетърпение очаквам сторита, за да имам причина да отида на центъра 👊👊🤣🤣 Гане, по принцип Сърбия не е за такава изискана и лукшъри дама като теб, балканската скара е навсякъде.
|
|
|
Post by destiny on May 3, 2023 14:53:12 GMT 2
Гледахте ли на лелята новото видео - водила най-успешните си пчелички на БЕЗПЛАТНА (повтаря се непрекъснато) почивка в Египет. Хубаво, явно са се забавлявали, но защо ми остава онова горчиво усещане на промити мозъци, дето им е втълпено, че без леля няма да могат да отидат никъде... Ужасна схема са..как толкова години съществува незнам. Голямо споделяне на клипчета: "ала, виж колко ни е забавно! Ела в пирамидата и ти!" Чак ми нагарча. Абсолютно не си сама. И аз си го мисля от доста време. Тя даже сама си го каза в подкаста, че е пирамида и от това вади най-много пари и е основният бизнес, който развива. Тези, които се набиха с пари за здравословните барчета да му мислят обаче
|
|
|
Post by sisi on May 3, 2023 15:50:27 GMT 2
Охоо, Гучана ще идва в Белград 🥰 с нетърпение очаквам сторита, за да имам причина да отида на центъра 👊👊🤣🤣 Гане, по принцип Сърбия не е за такава изискана и лукшъри дама като теб, балканската скара е навсякъде. Гуца, само да не попаднат на някоя от схемите по магистралите в Сърбия, докато се снимкат....Че такива като тях са идеални, с новото джипче )
|
|
|
Post by sisi on May 3, 2023 15:53:07 GMT 2
Гледахте ли на лелята новото видео - водила най-успешните си пчелички на БЕЗПЛАТНА (повтаря се непрекъснато) почивка в Египет. Хубаво, явно са се забавлявали, но защо ми остава онова горчиво усещане на промити мозъци, дето им е втълпено, че без леля няма да могат да отидат никъде... Ужасна схема са..как толкова години съществува незнам. Голямо споделяне на клипчета: "ала, виж колко ни е забавно! Ела в пирамидата и ти!" Чак ми нагарча. Абсолютно не си сама. И аз си го мисля от доста време. Тя даже сама си го каза в подкаста, че е пирамида и от това вади най-много пари и е основният бизнес, който развива. Тези, които се набиха с пари за здравословните барчета да му мислят обаче Те да бяха здравословни поне...че ако човек си направи търсенето ще се стресне какви боклуци има в техните протеинови шейчкета. Не виждам как ще са на печалба тези барове...Мисля, че са само за примамка на пресни пирамидчета..
|
|
|
Post by alexa07 on May 3, 2023 17:07:59 GMT 2
100% е тя, а това е някой от безумните ѝ проекти. Не е на Гана, а на консултант по подреждане, който си развива профила при Гана 😅 Следя я жената от известно време и щях да припадна като пусна стори, че Гучито и помага за развитието на канала 😱 И тя почна с тъпите въпроси на Гането. Иначе показва базови неща за разчистване и начин на сгъване, който е 1:1 с клипчета по темата в тик ток. Плагиатства си жената, ама то вече всеки го прави. Всички станаха експерти по подреден и организиран дом.
|
|