|
Post by alliessa on Apr 27, 2023 22:33:22 GMT 2
Впечатлихме явно Красимира Цочева(((Калайджиева)))), че да качи две сторита за форума😍😂😂😂
|
|
|
Post by pdimitrova on Apr 27, 2023 23:14:24 GMT 2
Същата преди няколко дни се жалваше на стори какъв ужас било, че качила 6-7кг по време на бременността си до сега... Някои жени качват и по 20-30кг без да го искат, как ли се чувстват те виждайки тези терзания. Радостина номер 2 Впечатлихме явно Красимира Цочева(((Калайджиева)))), че да качи две сторита за форума😍😂😂😂
|
|
|
Post by fine on Apr 27, 2023 23:24:50 GMT 2
Коя пък е тази никому неизвестна? Гледам, че Гергучи доста и лайква постовете, да не би да и разкри тайната как да събере малко внимание? 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by veereto on Apr 28, 2023 6:36:04 GMT 2
Впечатлихме явно Красимира Цочева(((Калайджиева)))), че да качи две сторита за форума😍😂😂😂 Тази пък коя е? Още една без работа 😀
|
|
58 posts
Member is Online
|
Post by anthonyy80 on Apr 28, 2023 6:56:16 GMT 2
Вероятно участничка от една Ферма, която се залюби с Димитър Калайджиев ( друг участник) . После същата в ефир с писмо се раздели с бащата на детето си. Впоследствие се събраха с този Митко, а сега я гледам бременна. Дотам са ми познанията по въпроса. Какво ни отговаря?
|
|
|
Post by kiki95 on Apr 28, 2023 7:19:41 GMT 2
Честно ви казвам Джой ми писна с това колко й е най, най детето…. Естествено, че за всяка майка детето й е страхотно.. ама с това парадиране как седи, как лежи, как без биберон и тн.. писва вече
|
|
|
Post by fif on Apr 28, 2023 7:29:04 GMT 2
Тази пък никаквица къде се вре между шамарите, Красимира?!? Да не й коментираме изцепките във фермата, женена жена ходи и се развежда с писмо в национален ефир, докато се намира с друг мъж там.
Явно и тя има доста свободно време, хем да ходи в реалити предавания, хем да влиза тук във форума и да му дава оценка.
Джойката пак си прехвалва детето, има толкова много деца, които нямат почасови режими като войници и пак не остават по-назад.
|
|
|
Post by alliessa on Apr 28, 2023 7:41:58 GMT 2
Тя какво ли не прехвалва, преди детето беше кучето😀😀😀
|
|
|
Post by nessap99 on Apr 28, 2023 7:45:44 GMT 2
Хаха тая пък Джой, моят син отказа сам бибата на 3 месеца, даже и толкова май нямаше. Притеснявахме се тогава как ще се успокоява. Пробвала съм след това периодично да му я давам, защото ми беше интересно дали ще я иска отново- не. Ми, чудесно, един дерт по-малко за нататък. Да не се превъзнася много. Всички бебета са различни, това, че не всяка майка публикува всяко действие на детето си не означава, че няма мнооого като нейното, че даже по-бързо развиващи се. Кое всъщност е супер тъпо, да не е състезание? Кое ще порасне по-бързо. Ми остави го да си е бебе. То не бяха някакви луди закуски, бутане да лази… ужасссс
|
|
|
Post by zahir on Apr 28, 2023 9:13:32 GMT 2
Гергана пак изпада във филми и задава малоумни въпроси. Какво ще правят с Дани днес? Кой го интересува, всъщност, но опциите са: ще се нанасят да живеят заедно 😁, ще ходят на оглед за къща 🙄 или ще си вземат СЕМЕЙНА кола. В тоя ред на мисли, тоз котак да ви прилича на някого? prikachi.net/image/8OXgiT
|
|
|
Post by fairy on Apr 28, 2023 9:17:13 GMT 2
Радка и мен ме дразни с това непрестанно хвалене на Гогата (тя го нарича така). Да ѝ споделя обаче, че дъщеря ми отказваше биберон още в родилното и така и не го поиска. Ха, сега де 🤪 Омръзна ми от перфектните им бебета, кучета и т.н. 😏 Професия Мама и тя с онлайн магазин вече 🙄
|
|
|
Post by sisi on Apr 28, 2023 10:10:59 GMT 2
Гергана пак изпада във филми и задава малоумни въпроси. Какво ще правят с Дани днес? Кой го интересува, всъщност, но опциите са: ще се нанасят да живеят заедно 😁, ще ходят на оглед за къща 🙄 или ще си вземат СЕМЕЙНА кола. В тоя ред на мисли, тоз котак да ви прилича на някого? prikachi.net/image/8OXgiTГанка ще си купуват кола (обща гаджеска придобивка)...не мога да асимилирам да наричаш човека до теб - "гаджето ми" и да си на 30 години..Явно с новата кола ще ходят да обикалят Европата..Ганка няма да го пусне тоя мухъл Даниел, защото си намери личен шофьор и сега може да си прави малоумните снимки от по-различни дестинации от подлезите на Пловдив.
|
|
|
Post by pchelica on Apr 28, 2023 10:52:11 GMT 2
Ами тя и МагиСан нарича Дими с обръщението “гадже”…там дори е още по-нелепо - та “гаджето” ти е баща на детето ти… 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by sisi on Apr 28, 2023 11:08:26 GMT 2
Ами тя и МагиСан нарича Дими с обръщението “гадже”…там дори е още по-нелепо - та “гаджето” ти е баща на детето ти… 🤷🏼♀️ За мен е грозно и тъпо..Хора, живеещи под един покрив, че и дете общо. Мъже и жени за по 30 години. Не, че е най-важното нещо на света, кой как се обръща към човека до себе си, аз лично бих се обидила, да ме наричат "гаджето ми".. П.С. Гледате ли Лелята, завела е "топ пчеличките си", дето и изкарват парите в Египет. Голяма е хиена
|
|
|
Post by babyshark on Apr 28, 2023 11:21:11 GMT 2
Семейната придобивка да не се окаже рент-а-кар за празниците? После ще изчезне безследно като предния ганин апартамент . Професия мама с онлайн магазин, че така е най-лесно. Да видим дали ще има желание за работа след майчинството. То май скоро свършва, но като я гледам в каква насока върви е ясна работата. Много нелицеприятна жена, нищо против нея, просто не ми харесва и съм й била хикса. Четох тези дни как една женица се жалваше, че има чувството че нейния живот е най-скапан и скучен, все караници, никъде не ходели и тн. Как в социалните мрежи цялото семейство ходели по почивки и заведения, щастливи и дрън дрън, та това всъщност го правят подобни на Радостина. Такива, които не могат да се радват на собственото си битие и житие и го представят пред широка аудитория, излъскано и помпозно, просто щото няма пред кой друг. Една илюзия, никому ненужна, разбира се с последици именно за нея и детето й. Но живота учи и след време ще си научи уроците По повод "гаджетата", имам семейни приятели с брак 30+ години, които се обръщат един към друг с "гадже" 😀 Но разбира се, тук ганиния случай не е подобен и никак не е лукшъри и дамско, Гане.
|
|
|
Post by veereto on Apr 28, 2023 12:32:04 GMT 2
Вероятно участничка от една Ферма, която се залюби с Димитър Калайджиев ( друг участник) . После същата в ефир с писмо се раздели с бащата на детето си. Впоследствие се събраха с този Митко, а сега я гледам бременна. Дотам са ми познанията по въпроса. Какво ни отговаря? И тази същата беше издържана от бившия си мъж, който унижи в национален ефир и случайно се хвана с друг финансово красив мъж 😂😂😂 сетих се коя е Едит: Гана каква семейна кола бълнува, като те даже не живеят заедно!? Тая е като кърлеж
|
|
|
Post by stevejobs on Apr 28, 2023 15:22:18 GMT 2
Йееее Гането яко флексва с пачка стотачки и пътува с рейса към новата къща или кола 😂😂😂😂 Ако момчето е решило да си смени колата, а Гана я представя за обща е нещо нормално, ако обаче го е накарала да вземе инстаграмабъл кола ще я призная 😂
|
|
|
Post by fif on Apr 28, 2023 15:46:29 GMT 2
Гучи е снимала пачкат с пари сакън да не си помислим, че е бедна като църковна мишка.
Сто процента е изнудила Данчо да смени старата трошка с нова прествителна кола, отговаряща на нейната изискана особа.
|
|
|
Post by sisi on Apr 28, 2023 16:23:54 GMT 2
Да си снима пачките в портфейла...това мислех, че може само от бате Бойко и неговото нощно шкафче да се види .. Явно съм заблудена и още е модерно да си събираш парите под дюшека и да плащаш подобни придобивки кеш..И да снимаш това! Ще припадна! Бай Ганьо на 21 век!
|
|
|
Post by madeline on Apr 28, 2023 16:35:15 GMT 2
Аз искам да видя и касовата бележка!
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Apr 28, 2023 17:13:25 GMT 2
О Боже, то бива комплекси, но чак като Гана не бях виждала. С автобуса вероятно към меката на ръждясалите трошки от Италия - Дупница и пачката с пари... Нямам думи. Каква обща придобивка, една кола 15та ръка ще я пишат и на двамата ли?! шашна ме тоя път, признавам. Ама наистина е кърлеж...
|
|
|
Post by sisi on Apr 28, 2023 20:04:56 GMT 2
Значи Ганка, кога взеха колата, кога направи 10 снимки, обработени и качени с пост, че това да има джип и било мечта...ма видиш ли нямала книжка още Това е жив вампир, направо ми стана жал за тоя луд човек, дето се хванал с нея. Преди това е отишла и букет сама да си купи...
|
|
|
Post by diamond on Apr 29, 2023 0:13:17 GMT 2
Момичета, някоя помни ли в кои клипове Тони Попова говореше за рециклирането и zero waste? Нещо не мога да ги намеря, а ми трябват, защото имаше хубава информация в тях. Гането само не си вярва с автомобила. Все пак им желая безаварийно каране!
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 29, 2023 5:12:20 GMT 2
"Семейна" кола, а двамата живеят в различни квартири и са полу - безработни. Смях в залата.
|
|
|
Post by yanp20 on Apr 29, 2023 9:58:28 GMT 2
Гергана май има отчаяна нужда от ИГ експерт. Със спонсорирани постове, “семейна кола” за снимки и измислени “драми” с пътуване, няма да стане. А сторитата на Гучан са като маркетингово проучване - “Спортувате ли?, Пиете ли вода?, Харесва ли ви този аутфит?, Ходите ли до тоалетна?“. Много интересен и смислен engagement. Какво ли прави със събраните данни? 😀 prikachi.net/image/8Od9AA
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 29, 2023 12:54:14 GMT 2
Нали самата Гани е инстаграм експерт 😁
|
|
|
Post by fine on Apr 29, 2023 13:24:56 GMT 2
Последните месеци все гледам коли, говоря с колеги/семейство за коли, а и отскоро си имам моя собствена. Та ми стана интересно за колата на Гучан и Гана - Nissan Kicks 2021 и реших да направя малък research. Погледнах в сайта на Nissan Bulgaria, както и в официалния Нисан сайт на Германия, Франция, Испания и точно този модел липсва от всички европейски сайтове. Има го явно само в USA, India, в държавите в Южна Америка и Китай предимно. Та, аджеба от къде го изровиха тоя модел? Доколкото прочетох, това е по-бюджетен модел на друг crossover модел на Nissan, но все пак точно този го няма в европейския пазар. Евентуално да е внос от САЩ? И от този research ми идва и друг въпрос да попитам скъпите лукшъри гадженца с кола от 2021, която не се внася в Европа, та ако има нужда от някоя част за този модел, какво става? Накрая евтиното ще им излезе скъпо, сигурно собственика на този модел(няма да лъжа - изглежда супер колата, но не става само с външен вид, трябва да се прави и малко сметка от къде ще се взимат части евентуално) празнува някъде, че е успял да прекара двама идиоти и да им пробута този модел.
|
|
|
Post by zahir on Apr 29, 2023 17:28:37 GMT 2
Историята на едно тъпканЙе с мъфин. Представям си как е пиукала "милоу,милоу ела да снимаме уийлз, грхххх" prikachi.net/image/8OmDwLprikachi.net/image/8OmBHeprikachi.net/image/8OmNQaТия двамата са един мозък в две тела. И с тия малоумни въпроси: обичате ли да готвите, обичате ли да пиете вода, обичате ли на баба ти хвърчилото. И ако не обичаме, какво?! Аз лично НЕ обичам да готвя, ама ми се налага. Надявам се, че с моят отговор допринасям малко в безмисленото Ганкино битие.
|
|
|
Post by foxie on Apr 29, 2023 18:10:13 GMT 2
Ще следя с интерес какво ще се случи с колата на сем.Гучанови. Силно подозирам, че колата може да е купена на сестра й с тази кюстендилска регистрация. Поредното криндж шоу предстои! 😁😁😁
|
|
|
Post by pchelica on Apr 29, 2023 21:17:11 GMT 2
Хахаха като две капки парфюм “Диор” са. 😂😂😂 Само дето котака има козина, а темето на Гучано е хеликоптерна площадка. 😅
|
|