|
Post by monster on Apr 24, 2023 17:27:01 GMT 2
Ох готвачката Ани, напазарила в лидл за 250лв. Има 10 клипчета в тик ток. Голям праз
|
|
|
Post by pchelica on Apr 24, 2023 18:53:10 GMT 2
Визуално доста прилича на Йетйе.
|
|
|
Post by yanp20 on Apr 24, 2023 19:55:23 GMT 2
Оф, Гергана с нейните измислени драми. Голяма дилема, голямо чудо. 😀 Зле, по-зле, Гергана. 💭
|
|
|
Post by sisi on Apr 24, 2023 22:21:58 GMT 2
Спуква от тъпотия тая Гергана! Няма ли някой да и каже, че при пътуването с кола ще им заминат пари поне за един марков парцал..тя дали е чувала за тол такси... Също така "инста лимузината" им сигурно е на газ )Тя е толкова е организирана, че още не е запазила и супер лукс инста хотел, с гледка..Усещам, че Гането ще се хвали и как са похарчили едни 20 хиляди ей така за една разходка за 5 дена.
|
|
|
Post by emmilie on Apr 24, 2023 22:52:00 GMT 2
Ако има разходка, изобщо…
|
|
|
Post by precious on Apr 25, 2023 8:07:21 GMT 2
Много хора се вдъхновявали от кожата на Дерая. 😅😅😅😅 Та тя е вечно като полята с олио.
|
|
|
Post by stevejobs on Apr 25, 2023 9:04:34 GMT 2
|
|
|
Post by babyshark on Apr 25, 2023 10:38:09 GMT 2
Много хора се вдъхновявали от кожата на Дерая. 😅😅😅😅 Та тя е вечно като полята с олио. Абе хайде сега недей да коментираш тази перфектна кожа, същинска керамична кукла. 😂 Че лицето й е чисто - чисто е, но не знам широки пори ли има, белези ли са, от време на време си личи като смени ъгъла на снимане. Нормално да ти се събере мазнотия по лицето, ама да вземе да ползва матиращи листчета към следобяда примерно или да се напудри малко. Тоя "глоу" ефект дето го представя, си е чист мазниоч. Гледам почнала е да слага колана вече нали не беше задължително, тя си преценявала 😀 Онзи ден говореше за първата й работа със заплата 200лв към днешна дата 300лв. За Амели ли говори? 🤣🤣 Btw, Гана се опитва да подръжава на Полина ли сега с идеята за подредба на дома? Гледам, че качва клипове в някаква подобна страница. Голяма вдъхновителка е.
|
|
|
Post by sisi on Apr 25, 2023 11:02:04 GMT 2
Много хора се вдъхновявали от кожата на Дерая. 😅😅😅😅 Та тя е вечно като полята с олио. Абе хайде сега недей да коментираш тази перфектна кожа, същинска керамична кукла. 😂 Че лицето й е чисто - чисто е, но не знам широки пори ли има, белези ли са, от време на време си личи като смени ъгъла на снимане. Нормално да ти се събере мазнотия по лицето, ама да вземе да ползва матиращи листчета към следобяда примерно или да се напудри малко. Тоя "глоу" ефект дето го представя, си е чист мазниоч. Гледам почнала е да слага колана вече нали не беше задължително, тя си преценявала 😀 Онзи ден говореше за първата й работа със заплата 200лв към днешна дата 300лв. За Амели ли говори? 🤣🤣 Btw, Гана се опитва да подръжава на Полина ли сега с идеята за подредба на дома? Гледам, че качва клипове в някаква подобна страница. Голяма вдъхновителка е. Тая гнусна Деа/Рая.. ще повърна...Ако лицето ми лъсне така и го видя на огледалото спешно ще се скрия някъде да си измия лицето.. Как може да има такова самочувствие, на всички сторита така и лъсва челото, мазна кожа, олио тече. Не знам защо се държи толкова високомерно, кой и дава такава увереност да се възхвалява сама себе си. с о покритие. Има ужасно селски вайб. Изключително болно същество е тая, да се вземат с Гана и в първата психиатрия!
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Apr 25, 2023 14:01:48 GMT 2
Аз имам 2 колежки от университета, които са в тази секта и по същият начин едната от тях се омъжи за момче от там. Не ми бяха много близки и не им знам историята, но не бяха набожни или духовно извисени момичета. За мен има нещо сбъркано във всички хора, които така се захласват по различни секти и рязко започват да вярват в Бог. Ива и Радостин са ми крайно противни и по никакъв начин не могат да ми се издигнат в очите. Гергана изобщо не си струва труда за коментиране, даже не ми е забавна вече с глупостите, които пише. Валери не знам има ли нещо или не, но определено розовата рокля и роклята на Златка показаха нещо, което е нетипично за нея. Факт е, че винаги е имала малко коремче, което не се връзва с клечавите ѝ крака, но никога не е изглеждало така. Няма лошо да е напълняла или да ѝ се случва нещо хубаво. Аз не следя вече никого. Скучни са ми, еднотипни и не предлагат никавко свежо съдържание, което да те накара да ги гледаш. Сега се надявам да се раздвижат малко на хубавото време, да попътуват и да има нещо, което да покажат. Happy B-day на съфорумката! Бъди здрава, усмихната, уважавана и изключително спокойна. Нека най-хубавото тепърва да ти се случва!
|
|
|
Post by dg on Apr 25, 2023 18:50:21 GMT 2
На мен много ми допада новата на Филяка. А Пепон се скъса да рекламира тази къща за гости, дето на мен ми изглежда изключително скучна за деца. Ама нали е безплатно.. Момичета, тази къща дето Пепа я рекламира е в Полски Тръмбеш, а аз съм родом от там. Щях да падна като я видях с тези хвалби все едно на кой знае къде е отишла. А в действителност в този комплекс няма какво да се прави и храната в ресторанта е ужасна. Иначе е права, че е построен миналата година.
|
|
|
Post by peacock on Apr 25, 2023 21:03:38 GMT 2
Тъй ама аз писах на тези от полски Тръмбеш, казаха, че били фул! ВалерИ с кои деца е на масата в Хелс китчън? И как снима постоянно. Как са ѝ разрешили да снима от първия ред с нейната си камера
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 26, 2023 1:35:44 GMT 2
Хич и не съжалявайте. Като гледам каква пустош е там, Пепа са умряли от скука според мен.
|
|
|
Post by dg on Apr 26, 2023 14:47:48 GMT 2
Тъй ама аз писах на тези от полски Тръмбеш, казаха, че били фул! ВалерИ с кои деца е на масата в Хелс китчън? И как снима постоянно. Как са ѝ разрешили да снима от първия ред с нейната си камера Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Според мен сте извадили късмет с това, че са фул. Наистина няма какво да се прави на това място. Някой знае ли защо Радост оставя Гогата да се омазва като прасе на всяко хранене? Това да не е някоя от новите моди за отглеждане на дете като например новородените да ги къпят веднъж седмично?
|
|
|
Post by destiny on Apr 26, 2023 15:12:04 GMT 2
Тъй ама аз писах на тези от полски Тръмбеш, казаха, че били фул! ВалерИ с кои деца е на масата в Хелс китчън? И как снима постоянно. Как са ѝ разрешили да снима от първия ред с нейната си камера Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Според мен сте извадили късмет с това, че са фул. Наистина няма какво да се прави на това място. Някой знае ли защо Радост оставя Гогата да се омазва като прасе на всяко хранене? Това да не е някоя от новите моди за отглеждане на дете като например новородените да ги къпят веднъж седмично? Затова Пепа не спря със сторитата, умряла е от скука там. Гледам, че пак снимат с Галя, ще има бисери отново
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 26, 2023 16:12:16 GMT 2
Майко мила, гледам последния лайф на Nelly in Korea и една зрителка попита защо Нели така плюе по България винаги, тази Нели като се ядоса… зрителката отново писа, за да каже, че не го е казала с лошо, и няма нужда Нели така да се ядосва и Нели като подпали още повече.. Нищо хубаво нямало в България освен природата, ако било хубаво в България нямало да я напуснат и то вика като луда. Мъжа и миличкия, който тя открито командори опита да си каже мнението, каза, че в България има много хубави неща като природа, храна, хората живеят спокойно без да бързат за никъде, и накрая Нели се нахвърли и на него. Прави се на по-голяма корейка и от корейците, чак е смешно.
|
|
|
Post by jeri on Apr 26, 2023 19:22:06 GMT 2
|
|
|
Post by hurricane2022 on Apr 26, 2023 19:24:07 GMT 2
|
|
|
Post by diamond on Apr 26, 2023 21:23:34 GMT 2
Пепе с Иво има сигурно десетки такива клипчета, а с Филяка дали има поне три? Явно е щастлива с Иво и се забавляват на макс. Нека, няма лошо. Но никакъв такъв вайб не ми носеше връзката ѝ с Филяка, което е малко тъжно. Явно с него е било необмислено решение и се е хванала тогава като удавник за сламка.
|
|
|
Post by stevejobs on Apr 27, 2023 7:41:47 GMT 2
Майко мила, гледам последния лайф на Nelly in Korea и една зрителка попита защо Нели така плюе по България винаги, тази Нели като се ядоса… зрителката отново писа, за да каже, че не го е казала с лошо, и няма нужда Нели така да се ядосва и Нели като подпали още повече.. Нищо хубаво нямало в България освен природата, ако било хубаво в България нямало да я напуснат и то вика като луда. Мъжа и миличкия, който тя открито командори опита да си каже мнението, каза, че в България има много хубави неща като природа, храна, хората живеят спокойно без да бързат за никъде, и накрая Нели се нахвърли и на него. Прави се на по-голяма корейка и от корейците, чак е смешно. Ееее що ме излъга така Очаквах екшън, а тя само се дърви. От както дъщерята я няма в лайфовете, аз не гледам. За мен майката е един паразит в Корея, който дори не знае езика свободно за 15 години и се оправдава с това, че е възрастна и по-трудно учи. Възползва се от облагите в държавата, а много често във видеа за пазаруване чувам "това е скъпо", "това може да се намери по-евтино", ами ела си в България и ще можеш да си напазаруваш от един магазин всичко, а не да трябва да обикаляш, за да търсиш големите промоции. Дразня се на хора, които живеят от години в чужбина, въпреки това уважавам личния им избор. Но не можеш да коментираш страната, условията на живот и работа когато си на хиляди километри и не живял в тази страна. Защото за 15 години много неща са се променили, а тя няма и представа за това. Дъщерята е по-разумна в случая. Тя е живяла почти по равно в България и Корея, но в различни етапи от развитието си. Нормално е Корея да ѝ харесва повече, защото там са приятелите ѝ, мъжа ѝ, но не съм я чула да каже нещо негативно към България. Друг пример за хора, които живеят в чужбина и си мислят колко гаден е живота в България е мама Сиси. С професията на Гошко спокойно може да си изкарват 5 цифрена заплата на месец, да живеят близо до роднини, които да ѝ помагат с децата и тя да не затъпява от липсата на комуникация, защото не знае езика. Но тя е с представите от преди 10-15 години и за нея живота в България е труден и работа няма. Стига бе хора, имаш ли желание има и начин. Ама не става да си седя вкъщи и да искам да ми дават пари. Ееей и аз подивях като Нелито
|
|
|
Post by foxie on Apr 27, 2023 8:41:24 GMT 2
Тук Гошко спокойно да изкарва 5 цифрена заплата като строителен работник? Никакъв шанс. Освен ако не е кофражист и не удря с чука 24/7. В сферата съм. Иначе ако е добър и сръчен майстор, може да докарва тук към 3000-3500/месец.
|
|
|
Post by stevejobs on Apr 27, 2023 9:03:24 GMT 2
Тук Гошко спокойно да изкарва 5 цифрена заплата като строителен работник? Никакъв шанс. Освен ако не е кофражист и не удря с чука 24/7. В сферата съм. Иначе ако е добър и сръчен майстор, може да докарва тук към 3000-3500/месец. Малко съм объркала цифрите, искала съм да напиша 4 цифрена сума А тя може да е доста висока, като съдя от личен опит с майстори и от опита на познати. Това е и причината да си направим много неща сами, но например ни искаха 1200 лв. за прекарване на нови тръби, от които само 1000 лв. за труд, за един ден работа на баня от 3 кв.м. Този майстор ако направи 5 бани на месец са 5 000 лв. А ако извършва и др. услуги повече. Има много майстори и много хора, които не знаят как да си направят нещо сами, затова и изкарват добри пари.
|
|
|
Post by nina13 on Apr 27, 2023 9:38:42 GMT 2
С този коментар не съм съгласна. Не знам точно с какви ремонтни дейности се занимава "Гошко" не гледам видеата им, но за направата на една баня от 4кв. под и 20 кв. стени и монтаж на мебелите вътре ( без къртене, без местене на ВИК на шпакловка и замаска) ми искат м/у 5000-8500лв без ДДС ( само за труд без материали), проверила съм при фирми и при частни майстори, като срокът за направата е м/у 7 и 10 работни дни. Така, че един средно талантлив майстор за баня или шпакловчик преспокойно може да си докара 5 цифрена сума без да работи през уикенда, стига да не е мързелив. Тук слагам огромна скоба, че не става въпрос за майстори на строителни компании и бригади, там вероятно са на твърда заплата. Тук Гошко спокойно да изкарва 5 цифрена заплата като строителен работник? Никакъв шанс. Освен ако не е кофражист и не удря с чука 24/7. В сферата съм. Иначе ако е добър и сръчен майстор, може да докарва тук към 3000-3500/месец.
|
|
|
Post by foxie on Apr 27, 2023 10:24:13 GMT 2
С този коментар не съм съгласна. Не знам точно с какви ремонтни дейности се занимава "Гошко" не гледам видеата им, но за направата на една баня от 4кв. под и 20 кв. стени и монтаж на мебелите вътре ( без къртене, без местене на ВИК на шпакловка и замаска) ми искат м/у 5000-8500лв без ДДС ( само за труд без материали), проверила съм при фирми и при частни майстори, като срокът за направата е м/у 7 и 10 работни дни. Така, че един средно талантлив майстор за баня или шпакловчик преспокойно може да си докара 5 цифрена сума без да работи през уикенда, стига да не е мързелив. Тук слагам огромна скоба, че не става въпрос за майстори на строителни компании и бригади, там вероятно са на твърда заплата. Тук Гошко спокойно да изкарва 5 цифрена заплата като строителен работник? Никакъв шанс. Освен ако не е кофражист и не удря с чука 24/7. В сферата съм. Иначе ако е добър и сръчен майстор, може да докарва тук към 3000-3500/месец. Да, на частно да си търсиш работа е съвсем друга бира. Аз говоря за заплата, която е във фирма, с осигуровки, стандартно работно време, осигурена работа както се казва. Да не се изгърбваш.
|
|
|
Post by pchelica on Apr 27, 2023 13:37:48 GMT 2
Гана на български не може да пише, тръгнала на английски… “когато имаш гадже, който е луд…” Гано, крокозъбел, която се озорва да членува правилно…
|
|
|
Post by destiny on Apr 27, 2023 14:12:06 GMT 2
Питат Фиво дали той бил причина за развода с Фичо. Интересно ми е как никога не споменават Филяка. Все едно не е имала връзка с него и дете. Винаги го прескачат в биографията на Пепе.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Apr 27, 2023 15:41:33 GMT 2
|
|
|
Post by alexa07 on Apr 27, 2023 16:41:06 GMT 2
Момичета, някоя дали знае ако гледаме без билетче в ютюб, влогърите дали виждат кой профил точно ги гледа или просто им излиза в общата статистика?
|
|
|
Post by Kristalna on Apr 27, 2023 17:25:48 GMT 2
Пламена Петрова няма ли да свали тези пародийни ръкавчета вече?
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Apr 27, 2023 19:38:59 GMT 2
Момичета, някоя дали знае ако гледаме без билетче в ютюб, влогърите дали виждат кой профил точно ги гледа или просто им излиза в общата статистика? Безплатни профили не мисля, че виждат, за платена версия не знам. Но в YouTube може да гледаш и без да си логнат в акаунта си.
|
|