|
Post by 🙃 on Apr 21, 2023 23:57:36 GMT 2
Приказната Ани и тя с подкаст. Направо ми се гади вече. Тя е абсолютно ограничена и проста жена, но ще обсъжда теми видиш ли. Аман.
Във видеото за Парите Радостин и Ива говорят,че си плащат десятъка и как това е и защото като плятат им Се връщали пари после. Както пишело в Библията.😶🌫️
|
|
|
Post by monster on Apr 22, 2023 10:05:06 GMT 2
Тези секти са доста опасни. Имам близка, която е в такава секта, и си даваше всички пари. Стоеше буквално гладна, децата и бяха гладни. Добре, че от вс имат близки, които са адекватни, че поне ги гледаха децата. Иначе и Радостин и Ива са ми изключително противни личности. За готвачката Ани, не коментирам. Напоследък покзва високо самочувствие без покритие. Изключително антипатична ми е. И да вземе да отиде на добър ортодонт, че изобщо не са и добре направени зъбите.
|
|
|
Post by tsvetentse on Apr 22, 2023 12:00:59 GMT 2
Готвачката Ани ми направи доста неприятно впечатление с видеото, което качи точно на Великден. Беше го кръстила "Семейството празнува Великден", но във видеото начукваше канчета на някакви хора, които са оставили лоши коментари за работата й/в групата й, или нещо такова. Е.. Баш на празника ли намери да се оплаква и да набива? Аз съм от хората, които си купиха книгата й. Доста лош вкус ми остави, че уж 4 бонуса само за купилите книгата й, а 2 или 3 от тях са достъпни за всички хора, дори и тези, които не са я поръчали. Пример:уж групата във фб е само за притежатели на книгата, но наскоро една жена пита вътре как може да я поръча. Еми...
|
|
|
Post by mira on Apr 22, 2023 13:04:16 GMT 2
Лелята е на Летище София в момента - йей, видях инфлуенсър! 😄
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by fairy on Apr 22, 2023 13:37:33 GMT 2
Оф, голямо демонстриране прави на любовта си Пепа. Визирам последното ѝ стори 🤮 Sorry not sorry, но не ми допадат като двойка. Просто не си подхождат 🤷
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 22, 2023 17:12:07 GMT 2
Ама Групата на Анка е от преди. Аз имам достъп и без книга. Явно сега ще я "развива". Да не говорим, че постоянно тагва всички и съм на ръба да я блокирам вече. То не се търпи.
Не знам какъв подкаст иска да прави, като тя е абсолютно неграмотна и ограничена. То вече всеки втори с микрофон направи подкаст.
|
|
|
Post by yanp20 on Apr 22, 2023 19:31:39 GMT 2
Извинявам се за невежеството, но ме мъчи един въпрос. Защо една лъкшъри-бизнес дама, вечеря на градинска/балконска маса? prikachi.net/image/83asDuГане, продай Дайсъна и си купи малко по-инстаграмабъл мебели или поне една по-фенси закачалка за скъпите чанти.
|
|
|
Post by anthonyy80 on Apr 22, 2023 20:41:50 GMT 2
И вечеря в спалнята? Или аз нещо съм недоскив... Ама та като само тя ти е що годе инстаграмабъл там се снима всичко. Иначе курсове ще ми предлага тоз изтрещял крокозъбел. Закривай!
|
|
|
Post by lama on Apr 22, 2023 21:28:41 GMT 2
То май няма други стаи, една стая е, в която има малък двуместен диван, спалнята, масата и тоалетка. Сигурно е с такава маса, защото няма място за по-голяма. На фона на лъжливите ѝ претенции е доста неинстаграмабъл.
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 22, 2023 22:10:12 GMT 2
Анка готвачката освен, че се има за шеф в кухнята, се изживява и като секси бомба. Ана Гуркова много неорганизирана, два дни преди рд на детето, се сетила за торта. Не бих празнувала рд предварително, но за сектанти като тях, това не е проблем. Напоследък харесвам подкастът и влоговете на Попова, но някак има излъчване на лелка.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by mira on Apr 22, 2023 23:53:00 GMT 2
Валери, Кралицата на ваканциите: Заливчетата на Корфу са много сладки... Жена на 31 години. Гледах влога вчера - много скучен ми беше. Имам чувството, че са пътували, само за да покажат, че са го направили. Може ли празнични дни и да си седиш у вас? Хотелът беше интересен, но никъде не чух във видеото да казва кой е. Така единственото нещо, което исках да разбера, не успях. Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by Почти безобидна on Apr 23, 2023 9:35:13 GMT 2
Изгледах последните видеа на Евелин. Еми много ми допада, пак казвам. Знаете преди какво ми беше мнението (не особено положително), струваше ми се голяма глезла, но сега промяната е голяма. Поне така ми се струва, не съм я следяла особено преди.
|
|
|
Post by sisi on Apr 23, 2023 10:16:00 GMT 2
Валери, Кралицата на ваканциите: Заливчетата на Корфу са много сладки... Жена на 31 години. Гледах влога вчера - много скучен ми беше. Имам чувството, че са пътували, само за да покажат, че са го направили. Може ли празнични дни и да си седиш у вас? Хотелът беше интересен, но никъде не чух във видеото да казва кой е. Така единственото нещо, което исках да разбера, не успях. Sent from my SM-G991B using Tapatalk Същото си мислех и аз.. уж в началото споменават, как този влог ще бъде много информативен, а накрая видахме само цената на ферибота. Скучен влог, хубави гледки както винаги, поне това добре улавят. Ама не им се получава - Валери прекалено позираща, кухичка и празна, а тоя МАртин е такова дърво, че чак ми е неудобно да го обиждам. Не знам какво е работил в сферата на туризма, но не става нито за агент, нито за гид...не стои на камерата изобщо. Та това остава, от техния влог - едни хубави кадри.
|
|
|
Post by diamond on Apr 23, 2023 10:22:21 GMT 2
Как се казва подкастът на Приказната Ани? Стана ми любопитно точно тя какво има да представи на публиката, че подкаст ще прави. Накой следи ли мама Сиси? Какво ли се случва с тази жена? И малко офф: Някой знае ли как се казва гръцката песен, която звучи от последното стори на ДеРая?
|
|
|
Post by tsvetentse on Apr 23, 2023 10:55:52 GMT 2
Валери, Кралицата на ваканциите: Заливчетата на Корфу са много сладки... Жена на 31 години. Гледах влога вчера - много скучен ми беше. Имам чувството, че са пътували, само за да покажат, че са го направили. Може ли празнични дни и да си седиш у вас? Хотелът беше интересен, но никъде не чух във видеото да казва кой е. Така единственото нещо, което исках да разбера, не успях. Sent from my SM-G991B using Tapatalk С първата част на мнението ти съм съгласна, но с втората - не. Името на хотела е Angsana Corfu и го има във влога написано.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Apr 23, 2023 12:45:07 GMT 2
Как се казва подкастът на Приказната Ани? Стана ми любопитно точно тя какво има да представи на публиката, че подкаст ще прави. Накой следи ли мама Сиси? Какво ли се случва с тази жена? И малко офф: Някой знае ли как се казва гръцката песен, която звучи от последното стори на ДеРая? Nikos Vertis - S' agapao
|
|
|
Post by precious on Apr 23, 2023 16:41:23 GMT 2
Каква е идеята на тези сторита на които караш и снимаш пътя?! Тази Дерая кара без колан, снима пътя, то да беше само тя де..
|
|
|
Post by emilieautumn on Apr 23, 2023 17:15:43 GMT 2
Хайде, Гана 2. Получавала въпроси, моля ви се. Модната икона. 😀 Леле, наистина не в час това момиче. Сторитата ѝ са като смесен магазин - газ, мас, пирони и олио. То нея няма за какво да я пипнеш, от всичко разбира. Само да не се опита и моден гуру да го играе, че ще е голям смях. 😀 prikachi.net/image/83WAH5Тaзи изглежда доста демодe и ми лъха нечистоплътност от нея. Гледах последното видео на Приказната Ани с гримове на Диор. Тази жена освен, че е доста ограничена, има завидно самочувствие...понякога и завиждам. Мен в Инстаграм са ме нaлaзили рaзни представителки на Хербалайф. Толкова са смешни. Имам само една моя снимка, храня се здравословно и спортувам от над 10+ години, а тe ми прeдлaгат да мe мотивират да се храня здравословно и да спортувам. Хаха!!! Явно не подбират на кого да пишат.
|
|
|
Post by lama on Apr 23, 2023 19:27:20 GMT 2
Филяка да не е завъдил гадже? Доста отдавна не бях попадала на негово стори, той май не е така активен, като Пепонка. Есента бяхме видели, че често присъства около него една Ивен и го бяхме заподозрели. Виждам, че вече си пуска и рийлове с нея. Не е казвал директно, че са гаджета, но сякаш с новия рийл точно съобщаване цели. След новото стори явно е така. Качила си е снимка с роза от Филяка и сърце. Радвам се, че предположението ни се оказа вярно и е продължил напред. Добър знак е, че не избърза с обявяването.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Apr 23, 2023 21:11:05 GMT 2
Самите Радостин и Ива казаха, че дават по 10 % от приходите си на сектата 😁
|
|
|
Post by fif on Apr 23, 2023 21:51:56 GMT 2
|
|
|
Post by scalestone on Apr 23, 2023 23:08:48 GMT 2
Привеееет, мусакаджийки!
Новата на Филяка е готина мацка! Даже много ме кефи!
Лелята я гледах с влога и парцела. Хареса ми. Другите два от Америка още не съм.
Сега съм на ергенска вълна и гледам предаването и подкастите Надкаст и Комеди клуб.
Иначе докато се къпах слушах и подкаста на леля Жечка за хомосексуалността, беше интересно и забавно. Ще изгледам и останалите им 2 подкаста и 2 видеа на лелята.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Apr 23, 2023 23:41:35 GMT 2
Мимито Сладкиша, защо постоянно нарича къщата на техните вилата? Знаете ли, казвала ли е някъде ? Аз ли не знам значението на думата вила или тя 🤣?
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Apr 24, 2023 8:12:28 GMT 2
Новата на Филяка ми е едно към едно с Пепон. Само бюста и е по голям. Особено на тази снимка реших че е Пепа. Нямам никакво време за инфлуците и за това отдавна не съм писала. А Пепон отново ми изглежда насила озъбена.. Оф излезе ми реклама на книга на Анка Приказна..уплаших се.
|
|
|
Post by sisi on Apr 24, 2023 9:44:45 GMT 2
Филяка верно ли си хареса момиче 1:1 с излъчването на Пепе. Мнооого прилича на нея. Само тя е малко по-нахранена, не е скелет и ръб, като Пепе. По-симпатична ми е, определено, ноо пак същата.. Явно такъв си му е вкуса за жените Важното е да е щастлив! Заслужава.
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 24, 2023 10:04:55 GMT 2
На мен много ми допада новата на Филяка. А Пепон се скъса да рекламира тази къща за гости, дето на мен ми изглежда изключително скучна за деца. Ама нали е безплатно..
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Apr 24, 2023 10:36:46 GMT 2
Черпя Ви днес с мусака, моет и торта, понеже имам рожден ден!
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Apr 24, 2023 10:48:03 GMT 2
Черпя Ви днес с мусака, моет и торта, понеже имам рожден ден! Здрава и щастлива да си. Това дето Пеп го рекламира ми прилича на лагер някакъв от едно време. Видях че Лора е пуснала последна част от влоговете от Перу. Това ще гледам днес.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Apr 24, 2023 12:00:57 GMT 2
И аз вчера много се шокирах докато си скролвах в тикток и видях видеото на Филяка, в първия момент помислих, че е Пепон. В профил е 1:1 prikachi.net/image/83LkELИ аз се радвам за Филяка, да да е случил този път.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 24, 2023 13:52:13 GMT 2
Много здрава, честита и доволна да си от живота, Harmless Breeze! :* Мимито Сладкиша, защо постоянно нарича къщата на техните вилата? Знаете ли, казвала ли е някъде ? Аз ли не знам значението на думата вила или тя 🤣? Предполагам, че едно време наистина са я ползвали за вила. Къщата във Враждебна, където живеят сега с Милото е родната ѝ, явно майка ѝ и баща ѝ в един момент са си били камшика към къщата около Горна Малина. На мен пък ми е интересно защо брат ѝ никога не се вясва там. Знам, че не е фен да снимат него и семейството му, ама все пак...Сладкиша и Славата са я узурпирали тази вила, правят промени все едно е тяхна... На почивките пак е само тя и техните, брат ѝ чат-пат се появява на някое и друго събиране. Не знам, странна работа.
|
|