|
Post by hurricane2022 on Apr 20, 2023 10:35:18 GMT 2
Същите кукувици са и те. Радостин 1000 пъти обясни колко обидно било да се нарича секта. Пасторът е хитрец. Само тия кухите двамата му дават всеки месец по 10 % от приходите си😁
|
|
|
Post by foxie on Apr 20, 2023 10:47:29 GMT 2
Моля ви, кажете читав сайт за гледане на сотирата и публикации, че iganony.com нещо не работи. Вече няколко дни изпускам кринджа от Гергучи и не издържам
|
|
|
Post by xladyb on Apr 20, 2023 11:19:58 GMT 2
Какво ви е мнението за пастора на Ива и Радостин? Виждала съм го много често в интернет пространството. Малко напомня на Юли Тонкин и CHOKO 😂
|
|
|
Post by lama on Apr 20, 2023 11:38:58 GMT 2
Същите кукувици са и те. Радостин 1000 пъти обясни колко обидно било да се нарича секта. Пасторът е хитрец. Само тия кухите двамата му дават всеки месец по 10 % от приходите си😁 Това с 10% доказано ли е или предполагаш, че е като в другите секти? И аз съм си го мислила, моя позната имаше дългогодишно гадже, не знам кога точно са скъсали, но изведнъж започна да качва снимки от църквата им с ново момче и веднага се сгодиха. Имам чувството, че ги манипулират да избират от техните хора. Не го познавам новото момче, но с предишния си отиваха повече чисто визуално.
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 20, 2023 11:48:30 GMT 2
Същите кукувици са и те. Радостин 1000 пъти обясни колко обидно било да се нарича секта. Пасторът е хитрец. Само тия кухите двамата му дават всеки месец по 10 % от приходите си😁 Това с 10% доказано ли е или предполагаш, че е като в другите секти? И аз съм си го мислила, моя позната имаше дългогодишно гадже, не знам кога точно са скъсали, но изведнъж започна да качва снимки от църквата им с ново момче и веднага се сгодиха. Имам чувството, че ги манипулират да избират от техните хора. Не го познавам новото момче, но с предишния си отиваха повече чисто визуално. Със сигурност плащат на църквата. Също така е задължително партньорите да са членове на църквата. Доколкото разбирам Ива не е била част от сектата, преди Радостин. Чудя на родителите и, честно казано?! Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by babyshark on Apr 20, 2023 12:50:50 GMT 2
Да, аз също потвърждавам за десятъка. Имам познати в подобни секти, ако не можеш да отделяш пари всеки месец, в замяна полагаш физически труд в полза на сектата - почистване, боядисване, ремонтиране и т.н. Винаги ми е било странно как знаят кой с какви доходи разполага, но явно си намират начини или нещо ги облъчват.
|
|
|
Post by lama on Apr 20, 2023 13:29:29 GMT 2
За другите секти и аз знам, но не бях сигурна за тази, защото в нея са много известни личности като Миро, Павел и Венци Венц, Ралица Паскалева и тн. Чудех се дали дават колкото искат или е точно 10% като другите.
Моята позната много се промени, откакто е в нея. Интересното е, че там ги карат и да са успешни, да печелят повече, да се стремиш да имаш много пари, за да има и за тях.
Близък приятел познава пастора от преди това и си е бил беден, произлиза си от циганското гето и хората го правят богат. Винаги е с дрехи от висок клас.
Единствено им признавам, че помогнаха на Миро да спре с алкохола.
|
|
|
Post by sisi on Apr 20, 2023 13:43:47 GMT 2
За другите секти и аз знам, но не бях сигурна за тази, защото в нея са много известни личности като Миро, Павел и Венци Венц, Ралица Паскалева и тн. Чудех се дали дават колкото искат или е точно 10% като другите. Моята позната много се промени, откакто е в нея. Интересното е, че там ги карат и да са успешни, да печелят повече, да се стремиш да имаш много пари, за да има и за тях. Близък приятел познава пастора от преди това и си е бил беден, произлиза си от циганското гето и хората го правят богат. Винаги е с дрехи от висок клас. Единствено им признавам, че помогнаха на Миро да спре с алкохола. Имам чувството, че за една и съща девойка говорим. На мен не ми съвсем позната, но я наблюдавам как се промени и как изведнъж се сгоди за някакво момче, за супер кратко (мисля) време. Споделя неща за църквата и направо са като обсебени, притеснително изглежда. Аз имам позната, която пък ходи в друга секта, протестатската, но там всъщност е получила помощ, когато е останала сама с бебе.. без работа, дом. Та нейното мнение за Пастора е същото, те са далеч от духовност, става дума за много пари, които взимат от хората, които влизат в църквата. Изцяло материални блага и богатство се проповядва.
|
|
|
Post by emmilie on Apr 20, 2023 16:37:42 GMT 2
Моля ви, кажете читав сайт за гледане на сотирата и публикации, че iganony.com нещо не работи. Вече няколко дни изпускам кринджа от Гергучи и не издържам И при мен се прецака сайта. За дневна доза Ганин криндж, ползвам този сайт instanavigation.com
|
|
|
Post by precious on Apr 20, 2023 17:21:27 GMT 2
Момичета, Радка е така добра да ни предостави код за отстъпка за детски обувки, НО да не решите, че тя работи за тях или ще вземе пари от това. Просто прави жест към нас, много е мила. 😂
|
|
|
Post by rosenfeld on Apr 20, 2023 18:32:12 GMT 2
Относно раздялата скоро след бебето. Ами, случва се. Най-често майката се променя, бащата не. Майката е изнервена недоспала и обсебена от бебето (което смятам е редно да се случва и с другия родител, но в уви, в повечето случаи не е така). Та така - изнервена и изморена майка и жаден за внимание и с*кс татко . Основен повод за скандали и нарастващи проблеми и така някъде около първата-втората годинка на детето, младите родители се разделят. Това по мои наблюдения е най-честият развой на събитията.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Apr 20, 2023 19:53:28 GMT 2
Някой с много фалшифи профили ще пише ли на онзи другия кукумицин с много имена и личности да я пита, защо винаги докато шофира си ползва мобифона? След като се перчи, че е безупречен шофьор следва да знае какво пише и в правилника за движение 🤔. А там доколкото ми е известно подобни действия са забранени. Иначе критикува другите участници в движението, че и се изказа по случая с Милен Цветков. Г-жо, в 21 век живеем, знаем, че притежавате и може да използвате мобифон, но ползвайте когато е необходимо! Безсмислените ви сторита може и след 10 мин след като спрете да си ги записвате и качвате!
|
|
|
Post by tsvetentse on Apr 20, 2023 21:45:34 GMT 2
Радостин е казвал, че родителите му са плащали десятък на църквата. Според мен и те с Ива плащат. Чудя се и аз на родителите на Ива - как са подкрепили решението й за брак с него, също се замислих защо Радостин е Ради или Радостин фит, а Ива е мисис Кузманова!? В смисъл... Какво е това обезличаване? Ако Ива и Радостин бяха гаджета, можеше и по-лесно да му бие шута. Според мен тя му се напряга на моменти, ама.. Тея работи се мислят овреме.
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 20, 2023 21:56:44 GMT 2
Радостин е казвал, че родителите му са плащали десятък на църквата. Според мен и те с Ива плащат. Чудя се и аз на родителите на Ива - как са подкрепили решението й за брак с него, също се замислих защо Радостин е Ради или Радостин фит, а Ива е мисис Кузманова!? В смисъл... Какво е това обезличаване? Ако Ива и Радостин бяха гаджета, можеше и по-лесно да му бие шута. Според мен тя му се напряга на моменти, ама.. Тея работи се мислят овреме. Плащат, това е изискване към всеки член. Уж са много духовни, но всъщност са материално ориентирани. Чудя се на Ралица Паскалева, Ники Кънчев и др., за какво им е? Не осъзнават ли манипулацията?! Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Apr 20, 2023 22:22:05 GMT 2
Raiamet ми е много love/hate. Много ѝ се ще на жената. Изглежда добре, харесва ми как се облича. Но дотам. Иначе яко пресолява манджата с превземки, дори в начина на говорене тип мяу мяу. И като се завайка колко работни ангажименти има..и хоп, опита на процедурка😂 Сега пък дава малоумни съвети на тема вино, в кои случаи можете да го върнете в магазина и да ви върнат парите. Но да знаете (с дълбокомислен тон, супер сериозно) ако ем ви допада вкуса, много в опушено, аромата и т.н. НЕ е основателна причина да върнете виното. Тук се пляскам по челото и си записвам тази Вселенска мъдрост, не бих се досетила иначе...
|
|
|
Post by precious on Apr 20, 2023 22:26:20 GMT 2
Вижте Дерайка на последното стори. От къде ги намира тези дрехи, все едно са от 2005/6 година. И чак сега разбрах защо слага дънки с ниска талия, за да й се вижда селската татуировка.
|
|
|
Post by maria33 on Apr 20, 2023 23:21:50 GMT 2
Имах позната, която също беше в някаква такава църква. Постоянно качваше снимки с разни приятели и като вляза в техен профил, веднага се оказваше човек с цитати от библията. Някои от тях се ожениха също като Ива и Радостин доста скоро, след като са се събрали и млади. Явно е изискване от тези църкви. И като цяло се заобикалят само от техни си хора. А въпросното момиче по никакъв начин не е споменавало за църква. Просто беше мое изненадващо откритие, така че някои пт тях просто биват манипулирани да следват нечии вярвания.
|
|
|
Post by zahir on Apr 21, 2023 9:20:58 GMT 2
Лятото имах майстори в един апартамент и единият беше в такава секта. Супер глупости ми дрънкаше как жените не трябва да се гримират, не трябва да се пие алкохол. Знам, че задължително си дарява 10% от дохода на тая секта. Като му отворих профила във ФБ има снимкинс едни бутилки уиски, типично пиянски. Вероятно от преди просветлението си Аз съм ортодоксална християнка. Ходя си на църква когато реша и имам нужда. Но не мога да си обясня с какво се забаламосат тия хора. Само в момента, в който мазно конте-пасторче, облечено шукаритетно ми каже, че трябва да давам пари ще му се изсмея в лицето и съм чао. Вярата няма нищо общо с тези пошли изпълнения.
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 21, 2023 9:41:41 GMT 2
Лятото имах майстори в един апартамент и единият беше в такава секта. Супер глупости ми дрънкаше как жените не трябва да се гримират, не трябва да се пие алкохол. Знам, че задължително си дарява 10% от дохода на тая секта. Като му отворих профила във ФБ има снимкинс едни бутилки уиски, типично пиянски. Вероятно от преди просветлението си Аз съм ортодоксална християнка. Ходя си на църква когато реша и имам нужда. Но не мога да си обясня с какво се забаламосат тия хора. Само в момента, в който мазно конте-пасторче, облечено шукаритетно ми каже, че трябва да давам пари ще му се изсмея в лицето и съм чао. Вярата няма нищо общо с тези пошли изпълнения. Абсолютно подкрепям мнението! Не си обяснявам с какво ги държат. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
|
Post by lyra on Apr 21, 2023 17:10:34 GMT 2
Филяка да не е завъдил гадже? Доста отдавна не бях попадала на негово стори, той май не е така активен, като Пепонка.
|
|
|
Post by precious on Apr 21, 2023 17:51:48 GMT 2
Дерая ни показва как да пием фреш със сламка. 😂😂😂 С глас се смея. 😅😅😅
|
|
|
Post by fif on Apr 21, 2023 19:49:40 GMT 2
Бебето на Джойката малко ме плаши, вечно е с едни широко отворени очи. И явно е наследило високото чело на баща си.
Марийка бдж ще ремонтират бъдещата си къща. 250 квадрата, 4 спални и май 4 бани ли, какво беше писала, не знам кой ще ги ползва тея бани толкова, ама айде.
|
|
|
Post by nessap99 on Apr 21, 2023 20:08:06 GMT 2
Бебето на Джойката малко ме плаши, вечно е с едни широко отворени очи. И явно е наследило високото чело на баща си. Марийка бдж ще ремонтират бъдещата си къща. 250 квадрата, 4 спални и май 4 бани ли, какво беше писала, не знам кой ще ги ползва тея бани толкова, ама айде. И 830кв двор!!! Не забравяй! 😂 и щели да продават мезонета. Представям си как някой идва на оглед и гледа “Marina’s place” лепнато на терасата. Може би само Марийки трябва да са потенциални купувачи. Не че не може да се махне, може разбира се, ама е доста селско. Ще видим за колко ще го пуснат тоя мезонет. Помня как на една плюнка апартамент дето даже беше със статут на ателие му искаха луди пари. Ама … луди има много.
|
|
|
Post by zahir on Apr 21, 2023 20:53:46 GMT 2
Дерая ни показва как да пием фреш със сламка. 😂😂😂 С глас се смея. 😅😅😅 Толкова е кахърна... И как мячи с тоя протяжен глас, направо може да побърка човек.. Тая жена яко си вярва, бълва толкова глупости за единица време..само тя работи, тя е успешна, тя ще менторства и о, небеса, инвестирала е шест цифрена сума ЗА НАС. Чувствам се на шестото небе. Ей ся си пускам сръбско, наливам една ракия, ще я пия през сламката и се почвам 🤡
|
|
|
Post by Почти безобидна on Apr 21, 2023 21:23:38 GMT 2
Райчето не я слуша главата грам! Сега пък ще показва как се пие със сламка.....ще умра.... Май ѝ липсва мъж в живота и вече започна много да личи. Мъже, моля ви, обърнете внимание на тази клета жена.
|
|
|
Post by precious on Apr 21, 2023 21:55:07 GMT 2
Май ни чете, че беше написала от къде и от коя година са дрешките от вчерашния селски аутфит. Райче, такива дънки с ниска талия от 2022, ок щом казваш.
|
|
|
Post by yanp20 on Apr 21, 2023 21:59:28 GMT 2
Хайде, Гана 2. Получавала въпроси, моля ви се. Модната икона. 😀 Леле, наистина не в час това момиче. Сторитата ѝ са като смесен магазин - газ, мас, пирони и олио. То нея няма за какво да я пипнеш, от всичко разбира. Само да не се опита и моден гуру да го играе, че ще е голям смях. 😀 prikachi.net/image/83WAH5
|
|
|
Post by Kristalna on Apr 21, 2023 22:18:28 GMT 2
Радостин и Ива сами са споделяли, че плащат в църквата. И аз имам познати в секта и според тях десятъкът е съвсем оправдан - за наем на залите, в които се събират, за заплащане на пастор, озвучаване, понякога имат организирани събития, които вървят с разходи. Ана и муж също са в сектата.
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Apr 21, 2023 23:08:46 GMT 2
Валери никога не е имала такова коремче. Ясно се вижда и на едно от днешните сторита с черната рокля. Направо копчето ще хвръкне. Дано да е това, което повечето си мислим. Гледах я и с розовата сатенена рокля. Там пък направо ясно си личи корема. Абе различна ми е, променена. Чакаме да сподели хубава новина!
|
|