|
Post by maggi on Apr 18, 2023 18:25:14 GMT 2
Гана на лайф, гледаме заедно с теаминкова и дерайчето.вайбс. 😀👏
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Apr 18, 2023 18:39:49 GMT 2
Гуца на лайф с някаква новоизлюпена, лайфът сумарно се гледа от 35 човека. Иначе последователите ни са 150к, да, добре.
|
|
|
Post by zahir on Apr 18, 2023 18:46:31 GMT 2
|
|
|
Post by sisi on Apr 18, 2023 19:02:25 GMT 2
Познавам новата звезда, дето е с Гана..ще се въздържа да коментирам Миналата седмица Гана и "преподаваше" как да си развива LinekIn профила. Можете само да и погледнете Тик Ток видеата - качество, правопис на най-високо ниво.. Гана -любима дума - релевантна и е всяка втора! Нелепи са! Става за смях
|
|
|
Post by zahir on Apr 18, 2023 19:05:57 GMT 2
Каква в тая нова "звезда"? Вече всяка бездарница ли се пише инфлуенсър? Какви лайфове прави с тия 500 последователи? А Гана пък въобще няма смисъл да я коментирам, та те двете не могат и 40 човека да съберат, седнали да дават съвети. Скандални са..
|
|
|
Post by sisi on Apr 18, 2023 19:07:41 GMT 2
Каква в тая нова "звезда"? Вече всяка бездарница ли се пише инфлуенсър? Какви лайфове прави с тия 500 последователи? А Гана пък въобще няма смисъл да я коментирам, та те двете не могат и 40 човека да съберат, седнали да дават съвети. Скандални са.. "Звездата"действа в Тик Ток в Инста няма последователи. Продава "Карти на мечтите" и уж развива Тик Ток на различни брандове. Не знам дали някой и се връзва..
|
|
|
Post by morkovelka99 on Apr 18, 2023 19:39:06 GMT 2
Хахха и аз хванах малко края на лайфа 😆😆😆 Гергана сега е измислила 🤣🤣🤣 нова лъжа само като се сетя и се смея. Пращала гласови персонални съобщения на всичките и нови последователи в знак на благодарност, че я следват 🤭🤦♀️🤦♀️. Така хората и имали доверие и знаели, че тя стои там, а не робот или мениджър,а тя 🤣🤣🤣. Тя явно на това го брои за работа и затова е много заета. По цял ден поздрави праща на хората 🤣🤣🤣. После се чукна явно, че това е невъзможно и започна да маже, че се страе да го прави, но понякога не смогвала. Аз пък веднъж не съм получила от нея благодарствено съобщение 😂 Ще страдам тази нощ☹
|
|
|
Post by xladyb on Apr 18, 2023 22:16:03 GMT 2
Здравейте, тъй като съм нова в блога и от скоро чета, но пък нямам идея коя е Герганата ( само чета за нея ). Погледнах и инстарама и не разбирам какво инфлуеснства. Та тя дори е посредствено изглеждаща. До колкото чета никой не я харесва ( и е излъгала за някакъв ап. *Damn! *. Та с какво е известна и как е събрала толкова последователи?
|
|
|
Post by morkovelka99 on Apr 18, 2023 22:27:25 GMT 2
Никой не знае с какво е известна Гергана и какъв инфлуенсър е, какво и кой инфлуенсва. А и всеки е изумен как някои компании и пращат пр пратки след като тя не прави свестни реклами, а и не мисля, че има последователи, които ще бъдат повлияни от нея. Нейния профил е кажи речи личен и никой не работи с нея. Тя нека си лъже, че сама си подбира рекламите, ако го правише щеше да има поне 10 на месец, а тя на 3-4 месеца 1 реклама.
|
|
|
Post by nessap99 on Apr 18, 2023 23:10:11 GMT 2
Мале не знам дали някоя от вас следи Сузанита, ама изглежда напълно превъртяла играта… уж спряла дрогата ама май не баш.
|
|
|
Post by lama on Apr 18, 2023 23:12:19 GMT 2
Една част са платени, но повечето са ѝ отпреди години, когато пускаше скечове в ютюб и децата я следваха. После реши, че тотално ще смени стила и вече ще е лъкшъри дама, но няма такава аудитория, както и такъв живот.
В момента попълва нови последователи и чрез гивауеи, като разбира се, подарява гримове на катрис и революшън, а тя уж само с Диор и Шанел се гримира.
|
|
|
Post by xladyb on Apr 18, 2023 23:54:13 GMT 2
Сузанита прилича на реставрирана мумия след всички процедури и наркотици. Гледаме в реално време “ самоунищожението на една кифла”. Жалко за милия е баща.
|
|
|
Post by zahir on Apr 19, 2023 8:40:27 GMT 2
Тя е неадекватна. Сто процента е сама, но гледа в нищото и се усмихва, все едно има някой там... Тя каква е всъщност Сузанита?! С какво е популярна?
|
|
|
Post by fine on Apr 19, 2023 9:14:15 GMT 2
Хаххаахахах падам с на Гергана глупостите. prikachi.net/image/8vOtRvНова държава всеки месец? 🤣🤣🤣 и тя милата сигурно не си вярва какво ръси. Да не се мотивира от кака си? И английският и е на топ ниво, чудя се как още тази откачалка и на английски не преподава 🤣
|
|
|
Post by nessap99 on Apr 19, 2023 9:27:13 GMT 2
Сузанита стана известна с голямото си чело и скандалните си песни. Има едно клипче, от преди години, когато аз бях ученичка го пуснаха, някаква умряла песен дето тя пее в нея и ако я видите, гаранция, че няма да я познаете. Уж наскоро писа как се била променила, как детето давало истински смисъл, бля бля… много жалко за бебето, защото като гледам май майка му и баща му са разделени. Толкова за инфлуенсърската любов! Само не разбирам, защо правят деца като се разделят буквално 3-4 месеца след раждането? Не мога да си представя да се разделя с мъжа си при положение, че преди раждането всичко си е ок, голяма любов и накрая кво? КАКВА ПРИЧИНА за раздяла имат? Карат се кой ще сменя памперси? Ааа, ми по принцип и двама трябва. Явно мъжагата иска да си гледа кефа, трудно се забиват мацки с новородено в живота. 🙄
|
|
|
Post by babyshark on Apr 19, 2023 9:40:09 GMT 2
Сузанита стана известна с голямото си чело и скандалните си песни. Има едно клипче, от преди години, когато аз бях ученичка го пуснаха, някаква умряла песен дето тя пее в нея и ако я видите, гаранция, че няма да я познаете. Уж наскоро писа как се била променила, как детето давало истински смисъл, бля бля… много жалко за бебето, защото като гледам май майка му и баща му са разделени. Толкова за инфлуенсърската любов! Само не разбирам, защо правят деца като се разделят буквално 3-4 месеца след раждането? Не мога да си представя да се разделя с мъжа си при положение, че преди раждането всичко си е ок, голяма любов и накрая кво? КАКВА ПРИЧИНА за раздяла имат? Карат се кой ще сменя памперси? Ааа, ми по принцип и двама трябва. Явно мъжагата иска да си гледа кефа, трудно се забиват мацки с новородено в живота. 🙄 Безразборният секс и наркотици до това водят. Жалко за децата на подобни и още по-жалко за хора, които се борят с години за дете, но така и не успяват.
|
|
|
Post by sisi on Apr 19, 2023 11:34:18 GMT 2
Хаххаахахах падам с на Гергана глупостите. prikachi.net/image/8vOtRvНова държава всеки месец? 🤣🤣🤣 и тя милата сигурно не си вярва какво ръси. Да не се мотивира от кака си? И английският и е на топ ниво, чудя се как още тази откачалка и на английски не преподава 🤣 Това недоразумение..Гана. И пак недоумявам, снощи имаше поне 40 човека на тъпия лайф на двете безмозъчни същества.Те не казаха нищо, ама нищо съшществено. Толкова са елементарни. В същото време, тъй като следя сериозните хора в бранша, дигитален маркетинг и инфлуенсъри дори. Разговор с експерти, преподаватели или например хора, които водят лекции в Софт Уни например, не могат да съберат 20 човека на лайф..Не го разбирам това. Наистина ли някой си мисли, че Гана, която задава въпроси от сорта на: Романтични ли сте? би дала повече съдържание от доказаните експерти, управляващи големи комапании? Или аудиторията във България е крайно проста или не знам..
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Apr 19, 2023 12:35:34 GMT 2
Здравейте, тъй като съм нова в блога и от скоро чета, но пък нямам идея коя е Герганата ( само чета за нея ). Погледнах и инстарама и не разбирам какво инфлуеснства. Та тя дори е посредствено изглеждаща. До колкото чета никой не я харесва ( и е излъгала за някакъв ап. *Damn! *. Та с какво е известна и как е събрала толкова последователи? Гергана стана известна преди години с това, че качваше видеа в ютуб, приятни за гледане и да кажем "рилейтъбъл". После, като Стан и Стефи, започна да прави скечове, даже и с тях, и така набра още популярност сред 12-15 годишните тогава. Мисля, че когато сестрата на Гергана (Веси) си намери по-богат мУж, Гана тотално превъртя, смени изцяло стила на "обикновеното момиче от Дупница, което прави забавни видеа и рутини" на "лукшури лайфстайл, обсебена по разни марки и фалшив живот". Кака й си купи 5-6 маркови парцала и нашата и тя стана модна икона, Картиета, Гучита, Фенди Шменди, показваше във видеата си как изкарвала по 5 бона на месец и някакви ей такива измислени. После започна да прави видеа с "Имам рак (не, няма)", "Живях в дом за сираци (не, не е)", "купих си жилище" - не, не си го е купила. (тгоава е била във връзка с жена, която си е закупила апартамент, но по някаква причина е оставила Ганка да го представи за свой) Бълва лъжи на килограм ежесекундно, обяснява ни редовно колко е богата, как парите не са проблем за нея, а същевременно не поглежда собственото си здраве, ама изобщо! Имаше друго куче- Алфа, но го "подари" на други хора, понеже не искаше да го гледа. В профилите на форума има доста постове, за още по-подробно резюме :Д. едит: Забравих, повечето последователи са й фалшиви индийски профили.
|
|
|
Post by alliessa on Apr 19, 2023 12:45:09 GMT 2
|
|
|
Post by sisi on Apr 19, 2023 13:26:06 GMT 2
Здравейте, тъй като съм нова в блога и от скоро чета, но пък нямам идея коя е Герганата ( само чета за нея ). Погледнах и инстарама и не разбирам какво инфлуеснства. Та тя дори е посредствено изглеждаща. До колкото чета никой не я харесва ( и е излъгала за някакъв ап. *Damn! *. Та с какво е известна и как е събрала толкова последователи? Гергана стана известна преди години с това, че качваше видеа в ютуб, приятни за гледане и да кажем "рилейтъбъл". После, като Стан и Стефи, започна да прави скечове, даже и с тях, и така набра още популярност сред 12-15 годишните тогава. Мисля, че когато сестрата на Гергана (Веси) си намери по-богат мУж, Гана тотално превъртя, смени изцяло стила на "обикновеното момиче от Дупница, което прави забавни видеа и рутини" на "лукшури лайфстайл, обсебена по разни марки и фалшив живот". Кака й си купи 5-6 маркови парцала и нашата и тя стана модна икона, Картиета, Гучита, Фенди Шменди, показваше във видеата си как изкарвала по 5 бона на месец и някакви ей такива измислени. После започна да прави видеа с "Имам рак (не, няма)", "Живях в дом за сираци (не, не е)", "купих си жилище" - не, не си го е купила. (тгоава е била във връзка с жена, която си е закупила апартамент, но по някаква причина е оставила Ганка да го представи за свой) Бълва лъжи на килограм ежесекундно, обяснява ни редовно колко е богата, как парите не са проблем за нея, а същевременно не поглежда собственото си здраве, ама изобщо! Имаше друго куче- Алфа, но го "подари" на други хора, понеже не искаше да го гледа. В профилите на форума има доста постове, за още по-подробно резюме :Д. едит: Забравих, повечето последователи са й фалшиви индийски профили. Много добре описващо образа на Ганка..бих добавила още - представя се за лукшъри дама, живее а порутен апартамент, с тапети и балатум,стари врати, на фона, на който се снимат Фенди, Шанели...Лъже, че пътува, а не излиза от Пловдив, от както намери новото гадже, което не сме сигурни че и е гадже изобщо, отидоха веднъж до Милано и не мръднаха и крачка от Катедралата три дни, обикаляха молове с празни торбички от лускозни брандове..След това бяха и във Букуреш, където решиха, че след като пътуват толкова много е редно да се пишат травъл блогъри..Продава на нищо неподозиращи хора, измислени курсове, правени на canva темплейти и с ужасно качество и правописни грешки на бг и английски..Абе с часове мога да пиша да тая измислена героиня. Тук всички се разнообразяваме и забавляваме с ежедневен криндж от нея Любимка ни е!
|
|
|
Post by alexa07 on Apr 19, 2023 17:32:27 GMT 2
Тази Пламена я бях последвала покрай видеата и за организация и чистене на кухнята, но така и не съм гледала още неин клип.
Иначе и аз следя София Нейчева и Милчеви БГ (някой по-назад беше споделил каналите), допадат ми доста, особено Таня и Павел. Личи им, че са добри хора и доста хармонично семейство, а децата им са доста възпитани. Опитват се да правят качествено съдържание и да са полезни с каквото могат да помогнат. Даже Таня днес качи видео на тема как си развива инстаграма(и като цяло социалните мрежи) и даде доста съвети и насоки за това. Даже се чудех дали да не и напиша, че е от изчезващ вид с този неин начин на мислене( едва ли не, че всички искат да са полезни на аудиторията си) и че масово се преследват само пр пратки, кинти и лайкове, а броя последователи са просто едно число (за нея не е така). Единствено ми се струва, че подхождат малко романтично към прибирането си в България, че всичко ще е по-хубаво отколкото в Германия. Дано не се разочароват след някой и друг месец пребиваване в родината ни.
|
|
|
Post by sisi on Apr 19, 2023 18:37:39 GMT 2
Тази Пламена я бях последвала покрай видеата и за организация и чистене на кухнята, но така и не съм гледала още неин клип. Иначе и аз следя София Нейчева и Милчеви БГ (някой по-назад беше споделил каналите), допадат ми доста, особено Таня и Павел. Личи им, че са добри хора и доста хармонично семейство, а децата им са доста възпитани. Опитват се да правят качествено съдържание и да са полезни с каквото могат да помогнат. Даже Таня днес качи видео на тема как си развива инстаграма(и като цяло социалните мрежи) и даде доста съвети и насоки за това. Даже се чудех дали да не и напиша, че е от изчезващ вид с този неин начин на мислене( едва ли не, че всички искат да са полезни на аудиторията си) и че масово се преследват само пр пратки, кинти и лайкове, а броя последователи са просто едно число (за нея не е така). Единствено ми се струва, че подхождат малко романтично към прибирането си в България, че всичко ще е по-хубаво отколкото в Германия. Дано не се разочароват след някой и друг месец пребиваване в родината ни. Кои са каналите на София Нейчева и Милчеви БГ? Поправих се Намерих канала Милчеви БГ и tanya _coooking
|
|
|
Post by babyshark on Apr 19, 2023 19:23:37 GMT 2
Ако някой иска да гледа лайф на рая вайбс, докато шофира на магистралата, цъка си на таблета и отваря кремчета, сега е момента.
|
|
|
Post by lama on Apr 19, 2023 19:47:55 GMT 2
От 1 май започва Къщата на инфлуенсърите, първите двама участници ще са ДидоДи и Елеонор Гранде. Ако залебежите да изчезнат хора май месец, ще е интересно да хванем част от участниците. Първи, епизод ще е на 16 юни.
|
|
|
Post by alexa07 on Apr 19, 2023 21:31:28 GMT 2
Тази Пламена я бях последвала покрай видеата и за организация и чистене на кухнята, но така и не съм гледала още неин клип. Иначе и аз следя София Нейчева и Милчеви БГ (някой по-назад беше споделил каналите), допадат ми доста, особено Таня и Павел. Личи им, че са добри хора и доста хармонично семейство, а децата им са доста възпитани. Опитват се да правят качествено съдържание и да са полезни с каквото могат да помогнат. Даже Таня днес качи видео на тема как си развива инстаграма(и като цяло социалните мрежи) и даде доста съвети и насоки за това. Даже се чудех дали да не и напиша, че е от изчезващ вид с този неин начин на мислене( едва ли не, че всички искат да са полезни на аудиторията си) и че масово се преследват само пр пратки, кинти и лайкове, а броя последователи са просто едно число (за нея не е така). Единствено ми се струва, че подхождат малко романтично към прибирането си в България, че всичко ще е по-хубаво отколкото в Германия. Дано не се разочароват след някой и друг месец пребиваване в родината ни. Кои са каналите на София Нейчева и Милчеви БГ? Поправих се Намерих канала Милчеви БГ и tanya _coooking Sofia Neycheva
|
|
|
Post by tsvetentse on Apr 19, 2023 22:09:23 GMT 2
Валери, Кралицата на ваканциите: Заливчетата на Корфу са много сладки... Жена на 31 години.
|
|
|
Post by Kristalna on Apr 20, 2023 0:18:52 GMT 2
На мен ми допада позитивната нагласа, с която Таня и Павел се подготвят за България. Ще следя с интерес адаптацията им.
|
|
|
Post by abinem on Apr 20, 2023 2:32:57 GMT 2
Валери, Кралицата на ваканциите: Заливчетата на Корфу са много сладки... Жена на 31 години. Кухалирие, ми изтри коментара и ме блокира 😅😂ха, ха жалка... защото е най-лесното и няма смелост да бъде искрена, и да се аргументира. Под една от снимките на фотосесията и с биоложик, написах : Че е двулична и лъже хората за състоянието на кожата си. Благодаренив на продуктите на биоложик и не знам си какво си беше написала... Много добре знаем състоянието на кожата ѝ.. И тя сама го показва, като няма нито една снимка без грим, близък план или снимка на естествената ѝ кожа. Всички знаем какво ставаше с кожата и тя как го третира. Няма лошо и няма срамно..и аз до преди малко си стисках пъпката, НО 60 ТОНА фон дьо тен и надписчета биоложик 😍 #хубава кожа и т.н.... И ми изтри коментара хахахах Една не се намери истинска..да излезе и да каже еми да имам пъпки, всички имаме..да не тренирам, много хора не тренират. Ама айде дайте да се мотивираме взаимно, да споделяме съвети ....те фалшиви, фалшиви..бляк Другата от фотосесииката пък още на следващия ден реклами, влюбена, клипове по Еусерин.. Елина Крушева същия дол дренки, които и плати повече пари...и тя до Валери..
|
|
|
Post by stevejobs on Apr 20, 2023 7:52:01 GMT 2
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 20, 2023 10:00:46 GMT 2
Точно 6 подкаста бяха достатъчни на Радостин и Ива да поканят пастора. Има ли някой, който не го очакваше? Даже закъсняха 😁. Този така наречен пастор е открил начин за охолен живот. Странно ми е как, уж интелигентни хора се връзват на тая глупост. Под интелигентни не визирам Ива и Радостин. Сестрата на Радостин и мъж и те ли са сектанти? Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|