|
Post by morkovelka99 on Apr 14, 2023 21:25:48 GMT 2
Мързеше ме онзи ден да си влизам във фалшиви профил и да питам Герчи, ко търси у Зарата? Ще ме блокне моментално знам и аз номерата 😂 Къде ще стоят къща Милена? Къде е казала? Евелин във видео ли е споделила за раздялата?
|
|
|
Post by tsvetentse on Apr 14, 2023 21:33:21 GMT 2
Валери качила снимки по бански. Ми, не ми изглежда бременна.
|
|
|
Post by dg on Apr 14, 2023 23:18:51 GMT 2
За Пламена беше ясно, че прави реклама на семейния бизнес. Тя рекламираше въпросния магазин още в първите си видеа, когато никой не я знаеше. И явно тате е много богат, защото този мезонет не виждам как могат да си го позволят при положение, че тя с тези арки и масички дето продава едва ли изкарва дори и средната заплата за страната, а мъжът й колкото и да изкарва работата му е сезонна. Иначе аз доста й симпатизирах до момента, в който започна за говори за слей боди и боклуците на Хербалайф. Май май ще се опита да стигне левъла на лелята. Жена, която тренира цял живот, храни се балансирано и има страхотна фигура не може да ме убеди, че слей боди е едва ли не манна небесна и прави чудеса за нея. Ние да не пасем трева?!
|
|
|
Post by Почти безобидна on Apr 15, 2023 11:08:46 GMT 2
Тъжно ми е, че са се разделили. Изглеждаха сериозна двойка. Сега тя ми се струва много тъжна и меланхолична, но пък доста по-земна. Започнах да я гледам и ми е много приятна. Пожелавам ѝ всичко най-добро, разбира се. Но определено има разлика в нея и не е лоша.
|
|
|
Post by chereshka on Apr 15, 2023 13:46:07 GMT 2
От последните минути, забелязано е Гане без грим и по вехт клин и тениска, припкащо до хранителния магазин. Картината се допълваше от "гъстата и дълга" коса на дамата пусната свободно и найлонова чантичка. От местоположението можем да заключим, че нито живее с Гучан в инста жилището, нито живее в "Капана Дистрикт", а си е пак в апартамента с тапетите.
|
|
|
Post by Kristalna on Apr 15, 2023 14:43:11 GMT 2
YouTube ми препоръча няколко по-малки български канала:
София Нейчева - Живее в Харманли, има две дечица. Засяга темата за домакинството, почистване, ремонт, качва и влогове. Гергана Николова - май е от Перник, има две момченца. Много ми е чаровна, но знам, че нейните зъби ще са трън за много от аудиторията тук. Милчеви БГ - това е влог канала на Таня и нейния съпруг. Тя има и кулинарен канал. Живеят в Германия, но се стягат за завръщане в родината съвсем скоро. Планират да живеят на село. Радостина Стоянова - млада майка на едно момиченце, и тя се готви да става хранителен експерт и да дава съвети за здравословно хранене и отслабване, но има още много да учи.
За Милена някой пита - в стори сподели парцел земя, на който започват строеж на къща.
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 15, 2023 15:57:52 GMT 2
Гане се вижда, че и по празниците няма какво да прави освен да седи в стария апартамент да ни занимава с тъпотии.
|
|
95 posts
Member is Online
|
Post by destiny on Apr 16, 2023 11:56:08 GMT 2
Христос Воскресе! Инфлуенсърската вълна от козунаци и яйца ни заля от рано сутринта. На първо място ми е Гана и Ганчо. Пластмасовата кутия е много инстаграмъбъл👍
|
|
|
Post by veereto on Apr 16, 2023 17:27:28 GMT 2
Христос Воскресе! Желая ви здраве и благополучие!
Тази Гергана един празник не прекара с майка си. Много бездушно същество е.
|
|
|
Post by zahir on Apr 16, 2023 21:54:16 GMT 2
наистина. Гана как веднъж не отиде в дома си, при майка си. Ужасно нелепа е.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Apr 17, 2023 12:31:09 GMT 2
Стела и Сандев с поредно адски нагласено видео. Няма да повярвам иначе, че са толкова безмозъчни да изпие цяла опаковка дулколакс пико🙄
|
|
|
Post by sisi on Apr 17, 2023 13:13:31 GMT 2
Тая Гергана е адско дъно! Какво е седнала да ни занимава с чуждите баби и да снима възрастните жени.. Толкова грозна показност! Не отиде при майка си, която щеше да се радва поне да е с децата си, след загубата. Врявам, че сестра и поне е била при родителя си! Но това пълно бездушие, нейното ме изумява! Не може да ми стане жал за толкова гаден и неуважителен човек! Дъно си ГАНА, дъно!
|
|
|
Post by chikitta on Apr 17, 2023 17:26:54 GMT 2
prikachi.net/image/8vynwLПростаците Баламови възпитават 😱 Направо се ядосвам на такива индивиди. В наши дни има толкова хубави книжки с картинки и звуци, но откъде да се седят двамата дето си делят половин мозъчна клетка!
|
|
|
Post by yanp20 on Apr 17, 2023 18:48:17 GMT 2
Гергана никога не е била адекватна към заобикалящия я свят. Ето, дори в последния си пост, обяснява хората какво да си носели за разходка в планината - щеки, батерия за тел, дъждобран и тн., а тя се “нагласила” като за шуутинг дей. Доста неадекватно съдържание.
Сори, Гане, ама ще забравя да си запазя поста. 😀
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 17, 2023 20:20:16 GMT 2
Изгледах подкастът на Кузманов с пасторът им. Ами все по-антипатични са ми.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Apr 17, 2023 20:39:16 GMT 2
Гергуца са я питали за недостатъците и’, щото писала, че ГейДани я търпял от юли 22 и писала, че е огромен перфекционист. Изсмях се с глас
|
|
|
Post by zahir on Apr 17, 2023 23:00:24 GMT 2
Валери участва в реклама на derma act. Хора тук са споменавали, че е с много лоша кожа, нищо общо със снимките. Ще се радвам ако с правилната грижа и козметика е решила този проблем, но ако не е, ще е бая нелепа реклама.
|
|
|
Post by lama on Apr 17, 2023 23:10:38 GMT 2
Не е, с лоша кожа е, но я подобрява с процедурите. Реално много хора са така и няма пълно оправяне, а само поддържане. По принцип, ако има ефект, си е добра реклама, защото аз също съм с проблемна и не ме интересуват реклами от хора, които не борят проблем. За да е истинска реклама обаче, трябва да се показва преди и след.
Тя имаше сериозно подобрение с Р., но то е толкова вредно и после 2 години трябва да се избягват опити за бебе, че е хубаво да се прилага само от хора с вдлъбнати белези, а не в нейния случай. Не може цял живот на него.
|
|
|
Post by babyshark on Apr 18, 2023 8:17:48 GMT 2
Само аз ли намирам за нелепо поведението на Бачорските на Малдивите? Вече съм убедена, че Атанаска се пъне да пътува толкова, че да има какво да качва в инстаграм. Отишли сте за 5 дни, то снимки, то постове по цял ден, тоалети всякакви помъкнала 🤯 Наслади се на почивката, щтракни 5-10 снимки, пък като се прибереш на спокойствие си ги качвай. Няма такава позьорщина. За английския и на двамата няма да коментирам, Даниел даже и по колажи пише.. мани, мани.
|
|
|
Post by sisi on Apr 18, 2023 8:57:02 GMT 2
Само аз ли намирам за нелепо поведението на Бачорските на Малдивите? Вече съм убедена, че Атанаска се пъне да пътува толкова, че да има какво да качва в инстаграм. Отишли сте за 5 дни, то снимки, то постове по цял ден, тоалети всякакви помъкнала 🤯 Наслади се на почивката, щтракни 5-10 снимки, пък като се прибереш на спокойствие си ги качвай. Няма такава позьорщина. За английския и на двамата няма да коментирам, Даниел даже и по колажи пише.. мани, мани. Бачорски го познавам от самото начало, когато нямаше 5 лв още и наистина бачкаше здраво. Буквално чакаше едни преводи да получи, че да преживява. Първия им офис беше в един вход, нашия. И тогава нямаше много мозък, но пък беше доста упорит. След това направо се шашнах като видях как са дръпнали. Вече обаче явно прозира от този тип хора, които са били бедни и след това не успяват да останат благодарни и смирени, а стават показни селяндури - "Вижте ме колко много пари имам!" Обикновено не свършват добре тези хора, ама да видим...Чула съм че качеството на услугите им е доста влошено, предимно назначават социални слаби роми, не вярвам да са особено старателни в почистването, при положение, че не им плащат добре.
|
|
|
Post by yanp20 on Apr 18, 2023 9:06:28 GMT 2
Аз съм със смесени чувства за Бачорски. Хем ги харесвам, хем на моменти ме е срам да ги гледам. Имам чувството, че повечето вече ходят на почивки само заради ИГ и рийлсове. Всички се опитват да копират Венелин Кондаков и неговата, ама при тях някакси естествено се получава и липсата на реклами е в плюс. Ето, гледам сега и Капитонова, и Атанаска са помъкнали дрешки и кремчета за рекламки. Страхотна ползотворна почивка, няма що.
|
|
|
Post by lama on Apr 18, 2023 11:05:53 GMT 2
При Венелин е почивка, защото той работи много и почива рядко, но на запомнящо се място. Докато Атанаска, Виктория, Валери и тн. не са точно на почивка, те "работят", докато са там, ако не са на телефоните и не снимат реклами, приходи няма. Те затова и повечето се отказаха от ютюб, защото работата е двойна да снимаш един път във формат за инстаграм, откъдето печелят пари и втори път в хоризонтален за ютюб. На хората обаче им писва от реклама след реклама, както е в инстаграм и ето, че Капитонова отново се върна в ютюб. Не, че там във влоговете нямат и реклами, но показват поне и съдържание от това пътуване и рекламите са по-естествени.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Apr 18, 2023 11:28:53 GMT 2
|
|
|
Post by lama on Apr 18, 2023 11:43:15 GMT 2
Тя от един месец отново все ги тагва Стан и Стефи, дано не ѝ се вържат. Те ми изглеждат много спокойни, нищо общо с истеричната Гергана.
А с това за чантата сигурно ни подготвя за новото менте, вече няколко пъти споменава и как ѝ била цел за рождения ден.
|
|
|
Post by veereto on Apr 18, 2023 12:31:05 GMT 2
Много се забавлявам с отговорите на Гучи prikachi.net/image/8vJQzEПитат я какви са й приоритетите жилище или дрехи, а тя няма нито едното и пак глупости говори
|
|
|
Post by hurricane2022 on Apr 18, 2023 15:16:49 GMT 2
Е имаше един клип преди години на Геруца, че е купила апартамент. Какво стана с него? Или е била под наем и е лъгала🤔
|
|
|
Post by lama on Apr 18, 2023 15:59:20 GMT 2
Излъга, беше на момичето, с което живееше. Тук се беше включило момиче, което е приятелка със съквартирантката на Гучи и беше казала, че са гаджета. Но аз не съм сигурна, защото редовно диванът им беше с чаршафи, така че по-вероятно Гучи да е спала на него, а не в спалнята.
|
|
|
Post by sisi on Apr 18, 2023 16:00:57 GMT 2
Е имаше един клип преди години на Геруца, че е купила апартамент. Какво стана с него? Или е била под наем и е лъгала🤔 Оказа се, че лъже и апартаментът бил на нейната хомосексуална приятелка,в която явно са били във връзка. По едно време спеше на дивана. След това тя явно я е изгонила. Предишното и кученце също беше в комплект с лъжите... Не знам, аз не познавам толкова лъжливо същество, като Гергана!А вие?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Apr 18, 2023 16:06:47 GMT 2
Е имаше един клип преди години на Геруца, че е купила апартамент. Какво стана с него? Или е била под наем и е лъгала🤔 В тези постове се обяснява добре какво стана с на Гана "закупеното жилище"
|
|
|
Post by yanp20 on Apr 18, 2023 16:26:22 GMT 2
Гледам профила на сестрата на Гергана. Март месец е била на почивка в Дубай със семейство и приятели, а скоро и в Швейцария. Спомням си, че преди време Гергана нещо “тийзваше” за бъдеща почивка в Дубай. Явно се е била размечтала. 💭 Постоянно твърди, че може да работи от всякъде, че работи по 12-14 часа на ден на няколко места, от което би следвало, че изкарва пари, а в същото време на 50 км от Пловдив не мърда. Иначе написала в описанието Travel Guide, каквото и да означава за нея. Пълно куку.
|
|