|
Post by nessap99 on Oct 13, 2023 17:02:10 GMT 2
Мария БДЖ …
“Завършвам право… мисля, че ми се отдава… и без много да уча успявам” кажи честно, как ще си толкова ТЪП да кажеш нещо подобно. Тежко им на хората, които някога може да попаднат на нея реши ли да преследва тая каРиера… нямам думи вече колко са тъпи всички тия инфлута. Тя не може едно изречение да върже като хората ама право завършвала и ѝ се отдавало, моля ви се.
И останалите ѝ сторита са от зле, по-зле… нямам сили да ги преразказвам.
|
|
|
Post by l4444 on Oct 13, 2023 17:47:57 GMT 2
ibb.co/NpwRrkGМомичета, колко от вас помнят заканата на Гергана от миналата година във връзка с 30 under 30. Сега е последният ѝ шанс, тъй че бързо някой да я номинира! 🙈😁
|
|
|
Post by fif on Oct 13, 2023 18:17:39 GMT 2
Оле, хора, много ми е грозно и плашещо, все едно гледам призрак, а не хубава бременна жена. ibb.co/ydDGM7TA Мария бдж нали не си мисли, че к вярваме, че й е било мн заето и за това не е качвала, нарочно не е качвала, за да питат после хората. И не знаех, че учи право в ПУ Пловдив, мислих си, че е в София, разбирам сега защо си взима лесно изпитите. Горката има много беден речник, а на нея като цяло ще й трябва. И като си сложи тая ръка под брадичста, защото не знае къде да си я навре направо… Капитонова е станала сууууупер нагла, постоянно апострофира последователи, които й пишат. Ужасна е, груба, надменна, надута…
|
|
|
Post by pandora on Oct 13, 2023 18:49:44 GMT 2
ibb.co/NpwRrkGМомичета, колко от вас помнят заканата на Гергана от миналата година във връзка с 30 under 30. Сега е последният ѝ шанс, тъй че бързо някой да я номинира! 🙈😁 То това е отдавна заметено под килима. Хората забравят, само ние помним 😂
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 13, 2023 19:06:33 GMT 2
Мария Бдж още не е намерила време да вземе едни затворени обувки на детето. До кога ще кара със сандали и чорапи? Спонсори, моля задействайте се, че захладня. Има нова инфлу-мама на хоризонта, не сте ли я научили още? 😀
|
|
|
Post by abinem on Oct 14, 2023 0:19:05 GMT 2
Леле момичета идвам да се смеем жестоко на Неинфлуенсърка, но пак от голямото добро утро и хайлайф. Моника Валериева е споделила стори в което казва, че е бесен киноман..но се е отказала да си купува Netflix ( сигурно, защото тя не знае как се плащат неща или е прекалено сложно онлайн плащането за нея ) и моли някой да си сподели паролата и името...лелелелелелле вече почнаха да просят и открито..преди поне се правиха на ударени..
Видеата на Валерката изгледах също..няма какво да коментирам.. инфантилна, писклива и превзета. Някой от придобивките ѝ са готини и си струват, но изказвания от типа " влюбих се в дреха, грим " не мога да преживея. Гаджето ѝ от 7-10 не знам колко години, за рожденият ѝ ден , ѝ е подарил шлифер за 400 лв.. Оригинално 10/10 😑
|
|
|
Post by Superficial on Oct 14, 2023 7:43:31 GMT 2
Оле, хора, много ми е грозно и плашещо, все едно гледам призрак, а не хубава бременна жена. ibb.co/ydDGM7T Ох, значи не само мен ме побиха тръпки от тази снимка. Наистина не мога да си обясня защо, но има нещо off. Отделно, кой започва да си прави такива снимки в трети месец, по дяволите? То в тези месеци корема дори не се вижда при повечето жени. Голямо пъчене и кривене пада сигурно, за да се докара така.
|
|
510 posts
Member is Online
|
Post by hurricane2022 on Oct 14, 2023 7:53:23 GMT 2
Тоя Деян е такъв простак. Справка :последния клип🤦🤦🤦🤦
Тази Деница не се накупува на тия парцали. Всяка седмица по 400 лв за дрехи. 🤦 Сигурно парите от социалните мрежи ги дава за тия неща. 😂 направо се чудя къде ги прибира, носи ли ги, или само трупа. Това са страшни комплекси от детството, които се избиват сега. 🤦
|
|
|
Post by sunny on Oct 14, 2023 10:20:55 GMT 2
Колко е токсична тази Йоанна дори и към собствената си сестра . Нори има рожден ден и Йоанна на стори писала : Нори честит рожденден , а АЗ ще бъда до теб, АЗ ще те подкрепям , АЗ ще те съветвам , АЗ ще ти давам тласък да сбъдваш мечтите …. Пак тя! Нали Нори има рожден ден , това не като честитка а като проклятие звучи дето е писала .. аз, аз, аз …. Впечатление ми прави винаги и в подкаста .. сега Нори е участник в къщата , Йоанна не спря да говори за собственото си участие от преди година , пак да се оправдава и защитава . Нори все едно в сянка постоянно …
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 14, 2023 16:26:39 GMT 2
|
|
|
Post by sky on Oct 15, 2023 19:17:15 GMT 2
Включвам се да напиша за Моника - открих я преди няколко месеца и ми беше приятна, но след няколко мненията тук, че е само фасада и има злоба, както и коментарите на родителите ѝ, съвсем смених мнението си. Днес дори пуснах новия ѝ клип, в който реве от сърце, че са я скъсали на кормуване и как едва ли не би се отказала, много тежко го приела. Разбирам емоциите ѝ, но дори ММ просто ме пита каква е тая депресарка, дето съм пускала и реве вече 10 минути. Трябваше да му обясня, че момичето тепърва е на 18 и нещо такова явно би я сринало, защото е по-лабилна. Съгласихме се, че в живота има къде-къде по-сложни и тежки неща, но явно помощта и подкрепата от родителите ѝ са спомогнали тя да приема такова нещо като край на живота. Няма лошо да я подкрепят, но си личи, че се лута още и нормално де, на 18 е, лошото е, че има още едно човече с нея, за което е отговорна. Няма как и да подмина любимите ми Деничка и Гошо! В новото видео направили някакъв Q&A, в който Гошо толкова се изложи, толкова просто и темерутесто парче излезе, нищо ново де. Тя била малка и свикнала бързо да живеят заедно, той имал 1 приятел, ама дори и той не му бил приятел, някакви мега странни неща и подмятания как са "заборчнели" заради нея. Те просто са си саможиви, да се ходи до Старбъкс и Лекси и тва е. Дори ММ ме пита какво е станало с бизнеса с бусовете и обясних, че се е провалил и Гошката после обясни и за акциите, че не се занимава сега и ММ просто му стана ясно, че го мързи адски и просто се е хванал да се прави на много важен "управител". Любимият ми момент е като Гошката обясни, че неговата работа е от телефон и се чудя каква ли е тя - да слага логото на снимките на нокти и да ги качва с 10 хаштага? Не е спало момчето, като си е хванал 13-14-годишна да си я "groom"-не. Простете за лошата дума, но на мен си ми крещи отдавна на това. Другото е на Деничка сторито от последните минути - снимала се да държи детето на ДанитУ и кучето в другата ръка, върти се като луда, ама да пишат отдолу коментарите "Олеле, колко ти отива", "Хайде и ти скоро" и т.н. Фишва жестоко. Другото ми е жал, че Гошо е такъв темерут и тя единствено трябва да си купува приятелството на тия момичета със Старбъксчета, тиймбилдинги и сторита/тиктоци.
|
|
|
Post by sunshine on Oct 15, 2023 20:24:03 GMT 2
Моника вместо да реве, да се яви отново и да си завършва нещата, с които се захваща, защото така не отива на добре ситуацията.
А Деница и Гошо не ме дразнят по принцип, заради нещо лично, в което се припознавам за мое съжаление...Обаче гледайки последното видео, не се чувствах добре слушайки той как говори и изобщо излъчването му беше напрягащо. Не виждаме как живеят те специално извън това, което се показва и никога не бихме знаели кое как е реално.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 15, 2023 21:10:25 GMT 2
Моника, Моника - в университет не успя да влезе, сега на шофьорския изпит са я скъсали… Не знам, аз на нейно място много щях да се депресирам…нищо не върви 😕
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 16, 2023 8:22:00 GMT 2
Толкова се радвам на видеата на Деси толкс. Много е сладкодумна. Кристина Ян също ми е любимка с криминалния подкаст. За мен това е амплоато и. По - добра е от Фейт. На Попова последния влог също ми хареса. За Моника, ами, тя е недоразумение. Трагична е.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
510 posts
Member is Online
|
Post by hurricane2022 on Oct 16, 2023 8:41:29 GMT 2
На Моника проблема е голямото самочувствие. Много си беше повярвала, че се справя с шофирането и ето изяде й главата. За университета същото. Още не разбирам с кой акъл записва задочно, като майка й и без това й гледа детето 🤦 На фона на всички проблеми на хората, някаква пикла да реве в Интернет, че са я скъсали на кормуване😂😂
За Деница и Гошо думите са малко. Щом се обърна да й прави намеци за харченето на пари във видеото и тя продължава да не разбира, какво има да се коментира повече.😂 Поне не се е обърнала да го съди, че е стерилен. Но с тия постоянни оплаквания от цялата процедура, и аз няма да се чувствам добре на негово място. И тя за какво се пъне да прави тяло сега, като ще забременява скоро? После да не спира да се жали, че тъкмо е достигнала мечтаната фигура и е забременяла ли? И ето една несправедливост. Една Деница дето е в пъти по-адекватна от Гана трябва да ходи на инвитро, а тази патка заспала веднага забременяла. Дано си отгледат детето като хората тези неадекватници🤦 За Деница и Гошо съм сигурна, предвид какви грижи се полагат за кучето. Хората ще си гледат детето
|
|
|
Post by fine on Oct 16, 2023 9:57:56 GMT 2
На мен ми дойде туу мъч Моника, снимайки се гола в гръб как се къпе, майка и си подава главата в банята и и дава зор да излиза от банята, докато Моника е гола и се обръща към нея и камерата.. пита я "по кърпа ли така ще се показваш?" , и Моника и казва, че за ютуб не е проблем. А забелязахте ли устата и на какво прилича докато ревеше? Буквално не е по-различна от Габи от ергенът.. Иначе, че е била скъсана, ами аз познавам повече хора, които са ги късали 1-2 пъти отколкото хора, които не са ги късали. Дори и аз като си карах изпита бях с нагласата, че ще ме скъсат, дори се учудих като успях да го взема от първия път. Аман от ревящи истории, не ми трябва някой да ми показва че не всичко е перфектно, не живея в облаците. На 15 минаваш през бременност, раждане, бащата на детето ти не вижда нито теб, нито детето ти, а ти си тръгнала да ревеш за изпита си по кормуване, че си била скъсана. Трагедия, колко други важни неща има в живота. Но да, съфорумката правилно каза, че самочувствието като е до небесата и после паднеш от там и е трудно да го приемеш. 🙂
|
|
|
Post by suzz1 on Oct 16, 2023 10:38:15 GMT 2
Моника, Моника - в университет не успя да влезе, сега на шофьорския изпит са я скъсали… Не знам, аз на нейно място много щях да се депресирам…нищо не върви 😕 Точно това щях да кажа, разбирам, че е трудно с дете на тези години, но ако сега нямаш мотивация за образование (университет), за приемане на провалите и тн., кога? НЕ всичко го пише в Pinterest. А и съм на мнение, че детето й прекарва по-голямата част от деня си с баба си, а и по клиповете, предимно тя го учи на някакви неща. За джуките й съм +1 без коментар...... Всеки търси лесния път и когато не му се получи в нещо друго, от егото си е разочарован... Не всичко е PR пратки
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 16, 2023 10:56:53 GMT 2
И аз току що изгледах Моника. Не разбрах защо направи такава драма от този изпит, почти не познавам човек, който го е взел от първия път. Не знаех, че е записала задочно. Това е най-голямата глупост. Няма как да научиш това, което другите учат с месеци, за 3-4 седмици. А и тя няма никакви задължения - детето не си го гледа сама така или иначе, не работи, нищо не прави. Да не говорим, че в УНСС (извинявам се предварително на всички, завършили там) не е като да се убиват от учене, дори редовно записалите се. За устните нямам коментар, още хилаурон ли си е слагала? Че те са виснали от едната страна, да не говорим за размера.
Аз тази Деница не я следя, обаче до колкото съм разбрала от тук, Гошко не работи нищо, а Деница работи от сутрин до вечер. В такъв случай има пълното право да си харчи парите както си иска, той с какво право мрънка?
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 16, 2023 11:35:20 GMT 2
Оф тая Моника.. преди като ми излизаше мислех, че ми харесва ама осъзнавам, че жестоко съм се объркала. И мен ме скъсаха първия път на кормуване и то на 1вата минута. Поревах си тихо по пътя за вкъщи, и то защото трябваше да платя колко беше…150лв? Не помня, беше 2017. И то защото моите родители трябваше да ги извадят тия пари, тъй като аз бях ученичка и точно щях да бъда 12ти клас. Тогава нямахме възможностите, които сега и единствената причина да се разстроя беше тази. Знаех, че ще го взема, защото си знам материал, правила, пътна обстановка, просто винаги има нерви и те играят роля.
Тая седнала да реве все едно е края на света. Дори не мисля, че е искрено, просто се прави, че да получава съчувствие с коментари от 12-13 годишни фенчета. Не им ли омръзна да се мислят за богопомазани с фенове деца, на които отдавана е трябвало да им се забрани тикток.
Тая мания по tube girl… cringe. Като гледам как го правят в Америка не кринджвам… ама като гледам как го прави Моника дето буквално НИЩО друго не прави с живота си и просто за нея почва да ме е срам.
Записала УНСС задочно? Ама тя май беше казала, че не се я приели? Не помня, не я следя внимателно, защо ли 🤷🏻♀️ аз имах 7 изпита (включително държавен), които ми висяха заради бремеността и раждането миналата година… като тогава и работех и да исках нямаше как да ходя по изпити и да посещавам лекции и упражнения, защото в моя университет и специалност за допускаме до изпит държаха на присъствие. Е, да ама това лято се стегнах и буквално за месец взех 5 изпита, после 10 дни преди държавен взех последния и се взех дипломата началото на октомври. 10 дни след това записах магистратура в НБУ и сега гледам дете и ще ходя и на университет. А има жени, на които им е в пъти по-трудно, нямат баби и дядовци и деца-чичовци да помагат и да гледат детето… трябва да работят и да балансират.
Тая тука по цял ден търка див…грешка!!! Размята се по улиците без работа, без дори минималната амбиция нещо да завърши и да прави с тоя живот. Гледат ѝ детето и тя си щрака с пръсти. И аз ще си кажа моето мнение защо е така- защото смята, че цял живот ще бачка “тикток”, където е лесно- правиш 5 еднакво тъпи видеа и готово. Да, ама не… и много биват с тая илюзия, че живота им ще си минава с феновете в тикток дето ще са причината да им пратят някоя мизерна пр пратка. Егати живота. Само ако имат и богати мъже може да стане ама и тогава не е гаранция, защото всеки ден изскачат по-млади и по-тъпи момиченца. 👀 пък после ние тука злобеем, налЕ 😂
|
|
|
Post by 🌸 on Oct 16, 2023 12:20:43 GMT 2
Честно казано и мен ме късаха 4 пъти и единствено ме беше яд, че трябваше да давам толкова много пари допълнително. Понякога наистина има серии в живота, в които не ти върви. Че тя не рева толкова пред камера, когато Явката не искаше (и не иска) да вижда детето. И аз разбрах, че няма да учи. В УНСС като задочно има дистанционна форма и записванията и всичко изтече преди доста време (казвам го като човек, записал дистанционно, заради това че не съм от София и работя реална работа). Даже по повечето неща скоро ще има изпити 😂.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 16, 2023 12:34:52 GMT 2
…даже нямам думи по следващото. Голяяяяма изненада от Мария БДЖ. Нали работи с ония сайт за наема на чанти. Сега вече можело да наемем и нейни собствени такива като лице на компанията.
1. Чанта никога не бих наела, за мен това е доста тъпа идея, освен ако не си яко комплексар и просто ТРЯБВА да представиш стандарт, който нямаш. Рокля БИХ наела ако съм канена на събитие, което изисква наистина да се появиш в зашеметяващ тоалет. Рокли от този тип (например бал) могат да струват хиляди и в такъв случай да я наемеш за 1 вечер е доста по-смислено отколкото да я купуваш и да виси на закалка в гардероба (справка с любимата ми бална рокля на Стоян Радичев, който модел е получил името си, защото някаква известна я в носила на бал във Виена. Прекрасна, скъпа рокля, която облякох точно за няколко часа. Сега ме е яд да я пускам да се продава, защото е спомен и просто си седи…)
2. Тя има 3 чанти, който предлага едната марка видях, че е Guess… seriously??? Все едно е ексклузивен Hermes (хай, Ганюш). Чанта на guess под път и над път, дори не са толкова скъпи, даже изобщо предвид какви чанти има. Другият модел май беше US polo assn. … без коментар.
Вече се чудя има ли как по-големи тъпотии да се измислят. Ганка да се самосезира нали е luxury дама и има мноооого мооодни придобивки, ето, ще направи някой лев с нейните “оригинали” пхахахахах.
Тия в сайта си написали, че работят с инфлута, които се интересуват от мода. Аз в профила на БДЖ друго освен кафе, закуска, къща не съм видяла… точно тя модно гуру… хаххаа
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 16, 2023 13:49:23 GMT 2
Мария пж няма никаква харизма. Досадна и скучна е.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fine on Oct 16, 2023 16:03:53 GMT 2
И още нещо. Много ми е забавно как Моника казва "купих билети за Лондон, много, много искам да посетя Лондон, имам чувството, че много ще ми хареса" о да, сигурна съм, че толкова много си "мечтала" да посетиш Лондон, нищо че в момента билетите са по 60лв за двете посоки. Щяло да бъде "нейното" място, ама естествено взима и майка си и Анди, която майка разбира се, ще бъде детегледачка, фотографка и придружителка.. а този месец Моника щяла да ходи с брат си на екскурзия в Италия. Преди няколко влогове се оплакваше как ще намери еди кое си място в София, а в някой по-голям италиански град не ги виждам две деца. Иначе Моника стана известна, заради бремеността си на 15 год., ако не беше станала белята никой нямаше да я знае.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 16, 2023 16:21:33 GMT 2
Ние с ММ ще ходим средата на декември, защото той има рожден ден… в Лондон има хиляди прекрасни места за посещение, вече сме набелязали доста от тях. Най-малкото музеите са безплатни, така че Моника да му мисли оправдание като не посети нито един. Знаем какво ще е отсега - молчИ, колко вкусен фаст фууд, колко “яко” място и прочие, прочие клише тъпотии. Ще посети London eye колкото да се снима, защото няма как да изпусне, ще направи и там едно “tube girl” и бързо, бързо вкъщи. Нагледахме се вече на Кузманови с тяхните потресаващи пътувания, на Никол, Деница, сега и Моника ще ни залее с тъпи влогове от там без грам нещо интересно. 🙃 не че някога съм будката бг инфлу за информация относно места за пътуване хахахаха
|
|
|
Post by fine on Oct 16, 2023 16:40:54 GMT 2
Ох да, ще има криндж от метрото със сигурност. Мен ме издразни просто защото билетите са евтини, а тя го изкарва все едно го е планувала от месеци, а си купува билети за следващия месец 🤷♀️ уж няколко минути по-късно искала да бъде искрена с нас, но само когато е за съжаление, но не виждам и нищо лошо да сподели с аудиторията си, че билетите за Лондон са по 60лв в двете посоки, все пак е "инфлуенсърка" да ни инфлуенсне за нещо полезно
|
|
|
Post by amelie on Oct 16, 2023 17:44:34 GMT 2
Гергана разбрала, че е бременна 10 дни преди датата на цикъла. Браво, Гергана, отлична обща култура и шест по биология. Закривай!
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 16, 2023 18:33:46 GMT 2
Оф, писна ми от на Гергана великата бременност, а е едва в трети месец. Все едно никой никога не е чакал дете и тя открива топлата вода. Изглеждало лесно да сменяш памперси, щяла да види какво е като трябва тв да го прави. Гано, да смениш един памперс е най-елементарното нещо, което трябва да правиш. Като започне детето ти да реве неутешимо, а ти не знаеш защо, като се появят коликите, първите зъби и т.н. и ти не можеш да го успокоиш, колкото и да искаш, тогава ще те видим. Това не ти е поредното куче, което ползваш за снимки от време на време.
|
|
|
Post by sisi on Oct 16, 2023 18:50:13 GMT 2
Гергана разбрала, че е бременна 10 дни преди датата на цикъла. Браво, Гергана, отлична обща култура и шест по биология. Закривай! Смятайте, това куку сигурно си е правила и тест за бременност веднага след секса за забременяване и се е чудила що не показва две чертички...
|
|
|
Post by fif on Oct 16, 2023 19:11:17 GMT 2
Гергана какво го обгръща постоянно този корем, който го НЯМА?!? Смехотворно.
|
|
|
Post by ra111 on Oct 16, 2023 19:30:35 GMT 2
Здравейте,
И аз имах затруднения с регистрацията и дълго време само ви четях, но благодарение на Инстаграм акаунта най-накрая успях да стана член в канала.
Относно Моника имам какво да кажа, защото познавам близки на семейството й и повярвайте там нищо не е такова, каквото се представя пред камера. Аз самата като научих тези неща се шокирах и ми беше трудно да повярвам, защото не очаквах положението да е толкова зле 😀 Колкото и шокиращо да звучи майката на Моника я е "натискала" да има бебе, дори ми казаха, че Анди си е направен умишлено, а не е грешка както те го представят. (искрено се надявам това да не е вярно, но хора всякакви). Моника води полов живот от доста малка, Явор не и е първия....😳😳😳 Майка й не работи нищо и никога не е работила, баща й е тираджия или нещо подобно, шофьор е човека, в което няма нищо лошо. За него ми казаха само хубави работи и че е много свестен. Най-големия брат живее заедно с тях или поне до скоро е живял, но той не иска да е част от всичко това и затова не го снимат, като цяло той е по отдръпнат от тях. Преместиха се в нова квартира, защото са имали огромни неплатени сметки, които много време не са могли да платят и са ги изгонили от апартамента, затова и толкова бързо им се наложи да сменят квартирата. Моника няма самостоятелна стая, както се представя, тя спи заедно с майка си и детето, така е било и преди, така е и сега в този апартамент. В това също не виждам нещо лошо, но защо трябва да се крие? Общо взето са големи използвачки тези двете, това е и причината да нямат приятели и да са нон стоп двете като някакви кокундрели. В последно време Моника демонстрира, че има приятелки, но това е една голяма заблуда. И двете са обсебени от парите, които Моника изкарва в момента и само това им е в главите, благодарение на Моника са по цял ден по моловете, преди само със заплатата на бащата са живяли много скромно, нищо, че не е показвано. Преди много години той е имал бизнес, тогава положението е било по-добре. Имам още какво да споделя, но не знам като цяло дали е интересно, а и поста ми стана много дълъг.
Само да споделя и за Деница и Георги - много са ми противни. Деница ми е адски странна с тези пози, които прави на снимки и видеа, нон стоп едно и също. Някак изглежда като недоразвита и със специални потребности. За стила на обличане даже не искам да коментирам, разбирам, че е много комплексирана, но не знам как не осъзнава, че се облича зле. Не казвам, че трябва да е постоянно с рокли и т.н, но поне малко от малко да има усет. Също така не мога да разбера как е възможно тези двамцата да са постоянно заедно, той я кара на работа, взима, абе като личен щофьор. Ходят до магазина двамата, като единия разбира се винаги чака в колата с кучето (най-често Деница).
|
|