|
Post by yanp20 on Oct 16, 2023 19:34:44 GMT 2
Вече чакам с нетърпение понеделник, за да видя Гането какво ново ни е подготвила за нейната бременност. Чакам с нетърпение и като роди, как ще ни дава отчет за всеки памперс, всяка колика, а за по-нататък не ми се мисли. Толкова е вълнуващо да изживеем това с нея. Гането отвя Джойката още от сега. 😀
Предлагам на Мария БДЖ да повтори курса на Капитонова, че тези статични записи са толкова отегчаващи или по-скоро да си иска парите обратно, че нещо не се получават нещата.
….чанта под наем на Поло, леле майко до къде стигнаха нещата.
|
|
|
Post by fine on Oct 16, 2023 19:57:38 GMT 2
Ейй, ама май още едно лъжливо овчарче настига Ганка и май ще излезе Моника. В интервюто по Бтв я изкарват, че още се занимава с програмиране и и остават "само" 2 стъпки, за да мине цялото обучение на Java developer, само че те са над половин година учене 😂😂 и споменава, че догодина щяла да кандидатства в университет в чужбина и можело цялото семейство да се премести в чужбина. То хубаво сега изкарва пари от някакво инфлуенсърство, ама в чужбина на една заплата на бащата и инфлуенсърството на Моника не ги виждам как ще се издържат 5 човека
|
|
|
Post by sisi on Oct 16, 2023 21:21:28 GMT 2
Аз пак за Гергана.. ама не мога.. тя не спира да ме провокира. Макар, че съм блокирана видях сторито дето се вътри като пумппал със снимката, показваща бременността и.. Пълно луда..И не мога да разбера защо трябва да снимат как Глупан сменя памперса на племенницата и...първо не го намирам за нормално,а дори и така да се е наложило, пак не разбирам защо по дяволите снимат това! Тия са страшни кукувици, не ми се мисли горкото бебе, като се роди какво го чака. А също така, детето на каката не е ли вече да се научава на гърне..? Или те нямат време да се занимават с детето, като гледам и телефона му дават нон стоп в ръцете..
|
|
|
Post by sunshine on Oct 16, 2023 23:40:12 GMT 2
Сега видях сторито на Емилия Лозанова(бившата на Бачорски). Много е красива определено. Обаче какво се мъкне с Анастасия и Капитонова...Ноздрите на Капитонова, някой беше коментираш преди, че я загрозяват и правят изражението злобно- ами така е, но и тя си е такава. Изобщо рускини, какво да кажа. Познавах такива и все духовно насочени, как да задържаме мъже, фън шуй и какво ли не подобно...А риалитито сигурно ще е забавно, особено Атанасия пък как стои на едно място с бившата на мъжа си, цирк направо!
|
|
|
Post by ameliyasa7 on Oct 17, 2023 6:07:38 GMT 2
Ейй, ама май още едно лъжливо овчарче настига Ганка и май ще излезе Моника. В интервюто по Бтв я изкарват, че още се занимава с програмиране и и остават "само" 2 стъпки, за да мине цялото обучение на Java developer, само че те са над половин година учене 😂😂 и споменава, че догодина щяла да кандидатства в университет в чужбина и можело цялото семейство да се премести в чужбина. То хубаво сега изкарва пари от някакво инфлуенсърство, ама в чужбина на една заплата на бащата и инфлуенсърството на Моника не ги виждам как ще се издържат 5 човека Те в УНСС не я приеха , пък в чужбина. Като човек живял там , никой няма да я бръсне тийн мама ли е или не . Там , за да поддържаш този стандарт , трябва яко бачкане.
|
|
|
Post by gabolina91 on Oct 17, 2023 7:29:48 GMT 2
Момичета, Вие така ли си пипахте постоянно коремчетата като бяхте в 3ят, 4ят месец ? Аз лично не съм, вече в напреднала бременност да, но тя още няма такъв корем, че да го пипа нон стоп. Не знам просто при Гергана ли толкова кринджаво ми се струва. Може просто и леко налудничавия й поглед да допринася и затова така да ми прави впечатление. Тя не спря да спами за всяко нещо, аз не знам как успя да пази тайна 3 месеца. А като дойде бебчето не знам. Разбирам че е вълнуващо, ама сега всяко нещо да се споделя - няма нужда. И нали се правеше на мн разбираща по отглеждането на деца - да посъветва малко сестра си да не дава толкова често телефон на детенцето й, все пак е на 2 годинки още...
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 17, 2023 7:48:24 GMT 2
За Моника абсолютно съм убедена, че всичко е фалш. Така е при всички инфлута. Не мога да си обясня, обаче, защо майката ще държи дъщеря и, която все още е дете да ражда. Семейството на Явор е осъждано, но там има нещо, което не се казва.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by novacane on Oct 17, 2023 9:28:17 GMT 2
Случайно изгледах последните видеа на Десислава Стоянова и просто нямаше как да не се включа в темата, защото меко казано съм шокирана от малоумщината й .. Това момиче е заприличала на карикатура в лицето от толкова много филъри. Има една английска инфлуенсърка Моли Мей, която също като Деса се беше обезобразила,но за щастие разгради всички филъри по лицето си и сега изглежда супер. Прикачвам снимки на Деса и на Моли prikachi.net/image/x7N2Lprikachi.net/image/x7kYaprikachi.net/image/x7rE0Във влоговете й се гласи да заминава в Лондон,казва колко лудичка била,защото пътувала самичка,но имала приятели в Лондон, с които щяла да излиза,но все пак е страхотно постижение,че била сама.Пътувала с раянейр, защото нейните финанси като 26 годишна стигали за толкова, но полета бил ужасен, защото като кацнали полицаи,чакали някой от пътуващите и това било скандално и тя не би повторила. Вече работила в галерия и затова в Лондон приоритет й били галериите и музеите.Първият й ден там прекарва в разходки из Лондон като не спира да мрънка и да се оплаква колко й е студено,защото не си била взела топли дрехи,а само къси полички и сандалки, но явно прогнози за времето не съществуват за нея. Е не успя и да посети любимия й музей,може бище успее през следващите й дни там,но свърши нещо много по-важно , пробва обувки на Прада,които няма да взимала сега понеже имало много други неща,които трябвало да си купи, а пък тя вече си следяла разходите. В предишния й влог се включва с размисли за Израел - “Тел Авив беше прекрасен град и попринцип епицентъра на събитието не е Тел Авив,а по точно другата част , Йерусалим и около Йерусалим, много тъжни неща стават и ужас представете си аз ако бях отишла на почивка сега там какво можеше да се случи?” Просто е скандално глупаво това момиче,без никакъв усет и очевидно няма никаква представа за случващото се.. едит: Очаквам след този пост типично в нейн стил да изтрие всички видеа и да спре да качва нови
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 17, 2023 10:50:29 GMT 2
Чак толкова сбъркани хора ли има? Майка й на Моника да я кара да ражда на 15. Поне да беше родила от някой богат чичко, по - логично щеше да е, при такива подбуди 😂 А то от пикльото Явор. Освен ако неговите родители не са богати, но да са ударили на камък с тях. Абе не ми се вярва чак такава глупост на майката, но знае ли човек 🤦
|
|
|
Post by lama on Oct 17, 2023 11:23:09 GMT 2
Не смятам, че майката я е карала да ражда. Подкрепила е дъщеря си след случилото се. Някои хора не могат да махнат бебето, въпрос на мислене. Това е лично решение.
Въпросът е, че Моника се промени много и това не е заради детето, почна да вади повече пари и да търси лесното. Нито детето ѝ е виновно, че не влезе в университет, нито за книжката. Даже не ѝ пречи да учи редовно, но тя не иска, не ѝ се занимава.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 17, 2023 11:36:10 GMT 2
Е те ако разчитат, че цял живот ще се издържат от това, значи са много тъпи парчета всичките. Като гледам и Изабел нищо не записа. Кузманови и те. Даже и убеждават хората за образованието, че не било толкова важно😂 Деница също. Нейния Гошо и той. За Валери не знам в интерес на истината 🤦 Стан и Стефи май и те нямат. Гана имаше ли? То да разчиташ, че цял живот ще вадиш хляб от някакви дейности от които днеска си на върха, утре идват други лица и те забиват в трета глуха. Какъв е случая с трудовия стаж? Айде за осигурителен ясно, че през фирмите си си ги плащат.
Като чуя тоя Радостин, че мечтаел Genezis да е на нивото на Nike и умирам от смях. Тези парцали само феновете им може да ги купят. То пък и човек малко по-реалистични мечти трябва да има, не да лети в небесата с розовите очила.
|
|
|
Post by lama on Oct 17, 2023 12:03:08 GMT 2
Валери има висше образование, бакалавър Маркетинг и магистър нещо с туризъм. Също и учи испански език ежедневно. Така че тя поне малко се развива.
Гергана също имаше някакво образование - МГУ или ХТМУ ми се върти в главата, едва ли ще ѝ свърши работа.
Мен също много ме издразни видеото на Радостин и Ива и съм съгласна с коментарите отдолу, че им личи, че нямат. Хубаво е човек да учи и е полезно. Дори и да не е нещо, което смяташ да го работиш. Много хора на по-зряла възраст записват висше от интерес в някоя област, да научат нещо повече.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 17, 2023 12:12:19 GMT 2
Валери има висше образование, бакалавър Маркетинг и магистър нещо с туризъм. Също и учи испански език ежедневно. Така че тя поне малко се развива. Гергана също имаше някакво образование - МГУ или ХТМУ ми се върти в главата, едва ли ще ѝ свърши работа. Мен също много ме издразни видеото на Радостин и Ива и съм съгласна с коментарите отдолу, че им личи, че нямат. Хубаво е човек да учи и е полезно. Дори и да не е нещо, което смяташ да го работиш. Много хора на по-зряла възраст записват висше от интерес в някоя област, да научат нещо повече. Това с образованието може да го каже само някой с половин мозъчна клетка, те идеално са се намерили, две половини и ето ти 1 мозъчна клетка. Тези двамата са буквално ходещо и дишащо олицетворение на ВСИЧКО, което не харесвам в хората. Сектанти, с високо самочувствие без никаква база за него, мислейки си, че са супер успешни, very delulu, постоянно всичко знаят и коментират. Тръгнали висшето да оправят, даже щях коментар да им напиша ама това е по-зле и от стена. Ще си загубя само времето. Висшето е “хартийка” ама ако идат двама кандидати и се представят абсолютно еднакво ще вземат тоя с “хартийката”, айде чаоооо
|
|
|
Post by lama on Oct 17, 2023 12:45:31 GMT 2
То не е само до хартийката, за мен дори и в лесните специалности човек продобива опит, влиза в академична среда, придобива нови знания. Всичко това си е важно за развитието на човек. Фитнесът е полезен, може да научиш много полезни неща за тялото си, но не може да ти даде горното.
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 17, 2023 13:07:33 GMT 2
Моля, Зелео и Екоплей да се сезират бързо…. prikachi.net/image/xYkYhprikachi.net/image/xYN6iПП: нека и някой салон да подстриже безплатно Никола. Нека не стигаме до питане от майка му да ѝ се препоръча и салон. Такова хубаво дете, а все тя го стриже с ножиците и е потресаващ.
|
|
|
Post by fine on Oct 17, 2023 13:09:35 GMT 2
В Четвъртък излиза първия епизод на реалитито на Бачорски. Емилия вече е качила няколко сторита, които намекват за драмата с Атанаска по мое мнение. Иначе вчера е изглеждала зашеметяващо, много ми харесва облеклото й и прическата! Не е нужно да си разголена и провокативна, за да изглеждаш добре(хей Атанаске).
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 17, 2023 13:24:12 GMT 2
И аз видях сторитата от снощи, Емилия е била страхотна, много е красиво това момиче. Атанаска пак се мъчи да изпъкне с тоалет и стойки, чупки, но някак не ми харесва.
Гана е скандлна, все едно само тя е бременна.
Джой пак осмива другите майки, прави се на компетенция. Аман от нея. И какво ни навира всеки ден това дете, или омазано и ликьосано, или голо. Малко чувство за такт да имаше поне. Тя е от тези, които никога не са ми изглеждали стилно.
Попова последно време я слушам за фон и ми е приятна.
Лелята с тези сторита всеки ден какво приготвя за децата на обяд също ми е полезна.
|
|
|
Post by avedar on Oct 17, 2023 13:40:18 GMT 2
На мен ми е много интересно какво ще сподели Емилия Лозанова. Явно историята отива натам, че Бачорски е изневерил на нея с Атанаска, докато малката е била още бебе. Ако е така, е ужасно, и не знам как последната гледа Емилия в очите. А на Бачорски му личи, че е шавлив, водещ се от главно животинските си инстинкти.
Бтв, някой знае ли кое е било дългогодишното гадже на Бачорски, някоя си Велислава от ученическите му години? В едно по-старо интервю говори за нея. Били са заедно май над 12 години, какво се е случило обаче не знам.
|
|
|
Post by monster on Oct 17, 2023 14:07:06 GMT 2
Аз, сутринта гледах случайно тик ток на Дарка. Как си гледала бебето и никъде на никого не го оставяла, похвално. Ама не разбрах само, " аз на вас няма да ви са обяснявам" ама всъщност се. И уж не и пука а се пени, яко
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 17, 2023 14:34:59 GMT 2
И аз видях сторитата от снощи, Емилия е била страхотна, много е красиво това момиче. Атанаска пак се мъчи да изпъкне с тоалет и стойки, чупки, но някак не ми харесва. Гана е скандлна, все едно само тя е бременна. Джой пак осмива другите майки, прави се на компетенция. Аман от нея. И какво ни навира всеки ден това дете, или омазано и ликьосано, или голо. Малко чувство за такт да имаше поне. Тя е от тези, които никога не са ми изглеждали стилно. Попова последно време я слушам за фон и ми е приятна. Лелята с тези сторита всеки ден какво приготвя за децата на обяд също ми е полезна. Емилия е зашеметяваща. Наска е гротеска с аутфита от вчера. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by sisi on Oct 17, 2023 15:36:41 GMT 2
Влязох да видя тази Емилия..бивша Бачорска. Ами хубаво момиче е наистина, но чак да съм впечатлена.. Ако не слага толкова грим е по-красива, на снощните сторита е леко плащеща като изражение. За мен и двете изглеждат еднакво кухички -от вън и отвътре, гледах сторитата от снощи. Зашеметяваща за мен беше Александра Петканова на събитието, на което присъстваше в Кан - осанка, рокля, грим всичко. Тук честно казано видях кич..кифлеене и нищо друго.
|
|
|
Post by zahir on Oct 17, 2023 15:37:10 GMT 2
На мен пък Емилия не ми хареса от снощи. Костюм...и вратовръзка, мне. А и не ѝ стоят добре. Има много по-красиви и женствени костюми, според мен. Иначе е красива жена. Не мисля, че е много по-различна от Атанаска. Всички се правят буквално ма маймуни за 5 минути слава и известност.
|
|
|
Post by chikitta on Oct 17, 2023 15:38:10 GMT 2
Защо изкарват Моника майка героиня? Те я изкараха, че се занимава с милион неща. Не знам, ако разкажат ежедневието на една от нас, жените с нормална работа и задачи, дето не ни помагат майките ни за всяко нещо. Аман от популяризирането на прости хора! П.С. Пътеката на Софтуни е почти 2 години, още 2 стъпки означава поне още 6 месеца, че има!
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 17, 2023 16:46:43 GMT 2
Аутфита и грима на Емилия и на мен не ми харесаха, тя е толкова по-красива без силен грим, ако ги сложим двете без никакъв такъв една до друга, пак обаче ще ми харесва повече.
Къде ще започне това реалити, и на мен ми е интересно да гледам.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 17, 2023 16:57:26 GMT 2
Аз, сутринта гледах случайно тик ток на Дарка. Как си гледала бебето и никъде на никого не го оставяла, похвално. Ама не разбрах само, " аз на вас няма да ви са обяснявам" ама всъщност се. И уж не и пука а се пени, яко Коя е тази? Може ли линк?
|
|
|
Post by sisi on Oct 17, 2023 18:32:06 GMT 2
Антоанет Пепе и Ивелина Чоева имат една и съща influencer manager. Явно при монетизацията на профилите им, даже има кой да преговяря вместо тях за работа с тях. Гана дали си има свой influencer manager? Че тя е толкова заета и успешна инфлуенсърка.. не вярвам да се излага и да няма такава...
|
|
|
Post by fine on Oct 17, 2023 18:44:09 GMT 2
Гана е неадекватна както винаги. Написала "Да приготвим паста за 4ма за 8лв" пхахахаха. Слага 200 гр чери домати, после слага и сушени домати?? 30гр пармезан а слага 3-4 грамадни буци, които се съмнявам да са 30гр.. явно не знае колко е пармезанът в магазина. И това е 8лв? Чакайте, НАЙ-НЕЛЕПОТО е количеството спагети, което слага за 4ма. ibb.co/Jt3K17gТова не е нормално, тая кукумявка наистина няма връзка с главния мозък. Или тя ги прави 4 порции един по един път.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 17, 2023 20:52:13 GMT 2
Гана е неадекватна както винаги. Написала "Да приготвим паста за 4ма за 8лв" пхахахаха. Слага 200 гр чери домати, после слага и сушени домати?? 30гр пармезан а слага 3-4 грамадни буци, които се съмнявам да са 30гр.. явно не знае колко е пармезанът в магазина. И това е 8лв? Чакайте, НАЙ-НЕЛЕПОТО е количеството спагети, което слага за 4ма. ibb.co/Jt3K17gТова не е нормално, тая кукумявка наистина няма връзка с главния мозък. Или тя ги прави 4 порции един по един път. А защо за 4ма? Нероден Петко ли е 4тия, ако да, ще припадна наистина 😁🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by fine on Oct 17, 2023 21:38:16 GMT 2
ibb.co/c3Jy49LМай да. Още е неродено бебето и Гана вече е супер вманиачена. Не искам да си представям какво ще бъде след още няколко месеца
|
|
|
Post by lama on Oct 17, 2023 22:27:28 GMT 2
Тя се храни много грешно, ще направи някоя беля, незрели сирена, колбаси, люто. Ако някой близък чете, не е лошо да я предупреди.
А тези спагети определено не са за четирима.
|
|