608 posts
Member is Online
|
Post by kukumyavka93 on Aug 9, 2024 7:36:37 GMT 2
Е Пепа е ясно, че изглежда чудесно, но поста й е "вижте колко съм слаба и как ми се прибра корема за 2 дни, но знам, че при много от вас не е така" 🤣
Моника се записала на уроци по турски... Какво стана с това момиче?! Какъв турски, за какво й е. Майка й и баща й къде блеят, да я побутнат малко, да дадат някакъв съвет. Защо не продължи с програмирането и английския, защо не се записа в университет? И то да имаше някаква идея зад този турски, а тя щяла да става актриса в Турция 😄 На 20 години и особено с 3-годишно дете не се ли очаква вече да спре да върти филми в главата си и да помисли за реалния живот.
|
|
|
Post by chikitta on Aug 9, 2024 9:14:25 GMT 2
Като гледам, майка и и баща и и те не знаят къде се намират. Доколкото знам и майка и не работи и не прави нищо перспективно с живота си, та Моника от къде да вземе пример?
|
|
|
Post by diamond on Aug 9, 2024 10:08:18 GMT 2
Деница и Гошу са саможиви, което не ми пречи. Пречи ми, че са глупави, но много нагли и с високо самочувствие. Елизабет прилича на Гошу, който не е хубавец. Толкоз. Пепето наистина шеймва. Дано нейната Беатрис не прилича на баща си. Чакам да видя драмата на Гана. Горкото delulu с нищо вече не е интересно.
|
|
|
Post by fine on Aug 9, 2024 11:23:22 GMT 2
Моника ми е Ганка номер 2. Само някакви нови измишльотини се измислят, които след месец-два изчезват. Магазинът ѝ за дрехи, програмирането, университета, някакви червила искаше да прави, да учи в чужбина… глупости на търкалета. Как може да нямаш амбиции за нищо? Майката и тя безработна и по цял ден чопли семки по площадките и обикалят моловете. Ами Анди като почне детска какво ще правят двете безделнички? 😂
Иначе за Ерика аз подозирам, че го е зарязала, защото той е искал да пътешества, а от една страна хем и тя иска, но от друга и се е искало да учи в Канада, а него няма да го има, за да я подкрепя в чуждата държава. А май в момента той се чуди дали да продължи с пътуването си или да се задоми за постоянно. Мен ми е много противна сега с тези изказвания “това ми е най-щастливото лято”, едва ли не нарочно, за да го нарани. И тя нищо не казва за университет, ще видим след месец-два, да не си вземе и тя почивка като Моника 😂 най-малкото, че ако беше приета в Канада щеше да отиде поне един път преди окончателно да се премести
|
|
|
Post by lama on Aug 9, 2024 12:03:09 GMT 2
Ерика сама си беше пуснала сторита преди месец - два, че няма да заминава есента в Канада, искала почивка и да обикаля, а не да учи, била изморена от учене. Сега ѝ бил моментът да си поживее. Напоследък пак нещо намеква, че все пак ще учи, но едва ли ще е в Канада. Държеше се като изоставена, пък после се оказва, че тя е зарязала Джош и той се надява да се съберат отново и тя да отиде там.
|
|
|
Post by noninfluencer on Aug 9, 2024 12:12:24 GMT 2
Преди харесвах Ани от Приказнаха кухня, защото ми изглеждаше скромна и показваше достъпни и приятни рецепти. Явно под това са се криели много комплекси, които лъснаха с издаването на книгите. Например, качила рийл от хотел, 100 човека спят за 500-600 лв на вечер. В коментарите споменават колко е скъпо, а тя обяснява, че не било важно дали е хубав хотелът, а дали можеш да си го позволиш 💩
За Капустина - определено не е с нейния Иван. Наистина ми е чудно защо са се разделили. Хубава двойка бяха, а и наскоро чудна сватба вдигнаха.
|
|
|
Post by fine on Aug 9, 2024 13:55:39 GMT 2
ibb.co/G9mPRDDibb.co/xMx8LMdibb.co/rHDkTYFibb.co/2Mg6rg1Егати и wanna be инфлуенсърите - да повториш едно и също нещо на стори 4 пъти обяснявайки как се зародила идеята да има профил н социалните мрежи 🤦🏽♀️ сякаш наистина някой го интересува как се е случило това.. не си ли слушат сами сторитата като ги качват да чуят колко нелепо звучи?
|
|
|
Post by fif on Aug 9, 2024 14:48:54 GMT 2
Гергано, апартаментът, който си взела е метър на метър, нормално да направят ел точките за 1 ден, то няма къде да се разминеш в тоя имот.
Анна Гуркова си е качила мн неприятно стори, как е на голям топка и е снимала отгоре корема?!? Плюс, че обяснява, защо голямото й дете още не е кръстено…
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 9, 2024 15:20:15 GMT 2
Ще го превърнат и него в сектант, както нейните родители са превърнали нея и Радостин. За малката им сестра не знам, но едва ли е по-различно. Дъщерята на Радостин също. Щом отсега ще й слага картини с Господ над креватчето.. Чисти откачалки🤦 Жалко за Ива и Ангел, че и те влезнаха в сектатата..
Пепето все едно не е родила 4 деца. Какви са тези гени, какво е това чудо.. Бебе 4 е много сладко. 💗
|
|
|
Post by sisi on Aug 9, 2024 16:18:10 GMT 2
ibb.co/G9mPRDDibb.co/xMx8LMdibb.co/rHDkTYFibb.co/2Mg6rg1Егати и wanna be инфлуенсърите - да повториш едно и също нещо на стори 4 пъти обяснявайки как се зародила идеята да има профил н социалните мрежи 🤦🏽♀️ сякаш наистина някой го интересува как се е случило това.. не си ли слушат сами сторитата като ги качват да чуят колко нелепо звучи? Тия псевдо инфлуенсъри така и не разбраха, че хората не се интересуват от тях.., всъщност начина да вземеш вниманието на някой последовател е като го накараш да пречупи и види себе си през това, което му казваш, пишеш и т.н. Иначе НЕ РАБОТИ! Гледам тук една нова звезда: www.instagram.com/stories/silviya_damyanova/, тя въпреки, че има уж някакви познания в маркетинга и даже има и клиенти, много се напъва да става инфлуенсър.. По същия начин, не спира да говори за себе си, във всяко стори и да се прави на секси мацка (а е пухкава и не особено привлекателна), изглежда много изнасилено. Ми, не не става така, по-добре да заложи на това, което умее, да помага на други брандове. Хората са воайори, но всъщност се интресуват само и единствено от себе си! Няма да бъдат провокирани да взаимодействат, освен ако не касае самите тях... Точка. П.С. Голямо сладурче е Пепиното детенце, те всички са много красиви и евала за гена и, че забременява от въздуха, въпреки, че ъсм сигурна, че не води здравословен живот! Да е живо и здраво и да расте по-умно в живота си от мама и тате!
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 9, 2024 19:31:02 GMT 2
Евала на Пепе, че много красиви деца ражда, въпреки мъжкия фактор. За сеира чакам бебе номер 5. Днешната ми доза криндж се запълни от поредната гола фотосесия на Кузмановица. Как може, да си качиш снимки гола и да ти се вижда задника. Тая е толкова набожна, колкото са здрави зъбите на Гергуца.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 9, 2024 20:39:48 GMT 2
Извинявам се, но тези Кузманови с какво са известни, освен със сектантството си? Аз знам за тях от тук малко и то, че са в секта и тя е бременна? Видях, че момичето има 136К последователи в ИГ и ми стана интересно. Та те са почти колкото на Гана. 😀
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 9, 2024 21:29:13 GMT 2
Докато си беше Ива Друмева качваше видеа на тема фитнес и здравословно хранене. Имаше не лоши видеа и беше приятна за гледане ако човек му е интересна темата, но като аматьор.
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 9, 2024 21:39:04 GMT 2
Ще го превърнат и него в сектант, както нейните родители са превърнали нея и Радостин. За малката им сестра не знам, но едва ли е по-различно. Дъщерята на Радостин също. Щом отсега ще й слага картини с Господ над креватчето.. Чисти откачалки🤦 Жалко за Ива и Ангел, че и те влезнаха в сектатата.. Пепето все едно не е родила 4 деца. Какви са тези гени, какво е това чудо.. Бебе 4 е много сладко. 💗 Ангел е бил част от тази църква преди връзката с Анна. Ще възпитат децата си във вярата, такава каквато я познават те. Някой пита с какво са известни - Радо и Ива (преди още да се познават) развиваха отделни YouTube канали за фитнес. Покрай общите интереси се запознават и скоро след това се събират. Освен инфлуенсърството, развиват Genezis - марка за спортни облекла, която рекламират като българска. На мен ми приличат на китайско производство с тяхното лого. Преди Genezis Радо се пробва с подобен бизнес с някакъв приятел, но се скараха.
|
|
|
Post by ra111 on Aug 9, 2024 22:24:16 GMT 2
Genezis ги произвеждат в Китай да. Дори моделите ги има в али баба, просто слагат едно лого. Но все пак евала, че са успели да се наложат и явно има кой да ги купува тези дрехи. Иначе и двамата са ми противни, не ги харесвам, Ивка е страшна лигла, той голям комплексар. Струва ми се, че Атанаска Бачорски е бременна, мисля, че вече някой го беше написал, сякаш има малко коремче. То беше ясно де, Даниел я "натискаше" яко за второ дете. Даже се забавиха 😀
|
|
|
Post by allie on Aug 10, 2024 6:55:52 GMT 2
Само на мен ли ми се струва супер странно как Гана е гушнала детето на последният рийл? Ми то изглежда, че все едно някой и е бутнал дете в ръцете и го държи за първи път...
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 10, 2024 10:02:12 GMT 2
Деница във влога правеше тези напитки и старателно си завря мръсните пръсти в чашите🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Разбира се напускащите момичета не са на погачата. Явно са си развалили отношенията с тях. Не мога да си представя нито една от бабите да не присъства.. 😐😐
🤢
Кузманова си обича пошлостта и да вее задник.
|
|
|
Post by avedar on Aug 10, 2024 12:41:56 GMT 2
Днес е сватбата на Ирина Карабаджак - наели са 2 фотографа и 2 видеографа да ги снимат.. Мисля, че вече не ѝ остана много избор и скоро ще покаже лицето на турчина. Младоженецът не е пестил пари и е взел обувки Jimmy Choo за нея (браво на него!).
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 10, 2024 12:58:58 GMT 2
Само на мен ли ми се струва супер странно как Гана е гушнала детето на последният рийл? Ми то изглежда, че все едно някой и е бутнал дете в ръцете и го държи за първи път... Тя така си го държи от началото, смятайте колко го гушка
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 10, 2024 13:17:21 GMT 2
Пепе води няква лекция при зебрите в топ форма по сутиен и във “висок боен дух”. Мен лично този стил на обличане ми е за плаж или дискотека, но не и на бременни и родилки. Може би остарявам 😅
|
|
|
Post by nomade on Aug 10, 2024 13:24:07 GMT 2
Деница за пореден път с рийл, в който изброява годините, в които (може би) са правили опити за дете. Накрая разбира се с хепи енд. Така, не искам да задълбавам темата за проблемното забременяване и жените, които минават през всичко това - нека Бог да дари всяка майка с така желаната рожба, НО, забелязвам сякаш при нея е по-скоро за тренда и вайба на сбъднатата мечта и нейното мото в живота - “Постигаме всичко с много труд и болка”. Няма нищо лошо, но оставя един лек горчив вкус, тъй като доколкото е споменавала, съм останала с впечатлението, че инвитрото за тях е било просто по-лесния вариант. Тя не дава и никакво полезно инфо по темата дори и правейки видео за това - “Георги се занимава със сумите, но мисля че горе-долу беше около еди колко си, ама не съм сигурна” - в това се заключава компетентността. Иска да е полезна, ама няма капацитета за това.
|
|
|
Post by ladybird on Aug 10, 2024 14:04:14 GMT 2
Действително Деница опротивява постоянно да използва инвитрото и бебето за събиране на лайкове и съчувствие. Най-смешна ми е със статусите, че бебето е най- голямото богатство, а не парите и други от този сорт. Което си е така, но тя е толкова материална, че се съмнявам да вярва в тях. Според мен лъже аудиторията си,че иска да е полезна. Просто се бори да се задържи по-дълго, за да падат парцалки от страничките. Например Хей Даниела дълги години се е борила, интервюта е давала и говорила по темата, но не го натяква всеки ден.
|
|
|
Post by sisi on Aug 10, 2024 14:05:41 GMT 2
Деница за пореден път с рийл, в който изброява годините, в които (може би) са правили опити за дете. Накрая разбира се с хепи енд. Така, не искам да задълбавам темата за проблемното забременяване и жените, които минават през всичко това - нека Бог да дари всяка майка с така желаната рожба, НО, забелязвам сякаш при нея е по-скоро за тренда и вайба на сбъднатата мечта и нейното мото в живота - “Постигаме всичко с много труд и болка”. Няма нищо лошо, но оставя един лек горчив вкус, тъй като доколкото е споменавала, съм останала с впечатлението, че инвитрото за тях е било просто по-лесния вариант. Тя не дава и никакво полезно инфо по темата дори и правейки видео за това - “Георги се занимава със сумите, но мисля че горе-долу беше около еди колко си, ама не съм сигурна” - в това се заключава компетентността. Иска да е полезна, ама няма капацитета за това. Аз и преди време си казах мнението за тях - точно е за тренда и съм сигурна, че те "изфабрикосаха" това инвитро...Тя не е имала никакви проблеми и най-вероятно след леко лечение и проследяване са си щели да станат нещата и естествено, ама те си знаят. Като знам мои близки колко неща имат около това инвитро и изобщо не се случва от 1ви път, при тях нямаше никакъв напън, че даже и не могат да бъдат полезни с никава информация. ПОне да споделят колко пари е струвало, това онова..някакво инфо, тя горката е толкова елементарна, че изобщо не е наясно какво са и правили според мен.. Да им е живо и здраво детенцето и да го отгледат като добър и достоен човек, но те са ми толкова безлични и тъпи, че всеки път ми убиват мозъчни клетки от празния им живот. Супер е, че сега вече имат истински смисъл в живота - да се грижат за детенце, че иначе само щяха да висят в Старбъкс и да правят нокти...цял живот. Не харесва такива хора.. празни отвътре, неемпатични и простовати.
|
|
|
Post by sisi on Aug 10, 2024 15:36:11 GMT 2
Следите ли melie_bh..която постоянно си манифестира мъж, кола, почивка и т.н.. Охх, не мога да не се подразня на подобни нищо неправещи момиченца, на които татко или някой чичко им купува всичко, дава им пари да пътуват и да си снимат съдържание.. Седнала днес да обяснява в стори.. как тя като се качила в новата си кола, не се вълнувала кой знае колко, защото вече я била манифестирала толкова пъти, представяла си, че я кара... и се чудела на хора, които толкова се радвали и вълнували, като им се случи.. Ами, мойто момиче, вълнуват се хора, които с честен труд са изкарали парички и са положили усилия, да си я купят..А при теб - искаш на тати, той ти купува, дава и после що не се вълнуваш. Като си разглезена до безобразие и си неблагодарна..Днешното поколение Z- жалко е!
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 10, 2024 15:38:03 GMT 2
Пълна лъжа на Деница, че от 2017 са чакали. В един Q&A обяснаваха, че не искат дете. В действителност се спекулира много с нейното инвитро. Да пита Ивана и Радост какво са преживели, после да драматизира.. Изобщо не й вярвам на тази... Търси лайкове и съчувствие.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 10, 2024 16:21:54 GMT 2
Боже, не ѝ ли омръзна да се вихри леля Галя денонощно по заведения, плажове и почивки?
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 10, 2024 17:17:34 GMT 2
Следите ли melie_bh..която постоянно си манифестира мъж, кола, почивка и т.н.. Охх, не мога да не се подразня на подобни нищо неправещи момиченца, на които татко или някой чичко им купува всичко, дава им пари да пътуват и да си снимат съдържание.. Седнала днес да обяснява в стори.. как тя като се качила в новата си кола, не се вълнувала кой знае колко, защото вече я била манифестирала толкова пъти, представяла си, че я кара... и се чудела на хора, които толкова се радвали и вълнували, като им се случи.. Ами, мойто момиче, вълнуват се хора, които с честен труд са изкарали парички и са положили усилия, да си я купят..А при теб - искаш на тати, той ти купува, дава и после що не се вълнуваш. Като си разглезена до безобразие и си неблагодарна..Днешното поколение Z- жалко е! Аз също съм gen z и преди няколко месеца я последвах, но мисля рязко да я отпоследвам. Голямата манифестаторка… лягам на леглото и почвам да мисля как имам 1 милион и чакам да ми паднат на главата… сори! Не става така. Трябва яко бачкане, амбиция, хъс. Всеки месец пътува на някъде и според мен е с парите на родителите ѝ и благодарение на това е започнала малко от малко да вади чрез реклами и доза късмет. Беше ми излезнало, че е направила някакъв женски клуб (поредното CEO), където най-евтиния МЕСЕЧЕН членски внос беше май 30+ лв… и това е само за “онлайн” членуване……… просто, за да те вкарат в група с други такива тъпачки като теб, защото трябва да си тъп на n-та степен, че да търсиш запознанства по тоя начин. Че то Тиндър не се плаща, бе!? Ако си нормален човек, ще си намериш истински приятели на друго място. Щото приятели не е “айде да се съберем на пикник ама важно е всички да сме инстаграмабъл, в розово, с прически, грим, и купете там няква книга за “женска енергия” и ще се снимаме колко сме засмяни…….” Потрес. Женска енергия, каква женска енергия, гледах ѝ един влог дето разправя как се беше на*бала с някакъв на едно от пътуванията ѝ. Голяма гордост. Почвай на всяко пътуване да правиш рекорди. Тия с “женската енергия” и книгите за такава са супер смешни, за мен поне. Малко тия книги са ми като книгите “как да правим пари”…….. не с четене на книги…….. А има една друга, пукам се да се смея с нея. Daliya Vi се пише, преди години бяхме приятелки във фб, защото и тя е от Пловдив, не я познавам лично ама 2020 ме блокира след като се бяхме скарали, защото беше постнала, че ковид нямало и лекари не умирали… написах коментар, казвайки ѝ любезно, че е тъпа на копче и тя ми писа на ЛС да ми казва колко съм била дебела (колко дежурно). По ирония на съдбата сме родили на една дата, тя е май 1,50 висока и да не казвам как изглежда 2 г след раждането… ама айде, дебела съм. Та тая същата някак е събрала 30к последователи в тикток и от скоро е гледачка на таро? Чете аура? Казва каква енергия имаш? Всичко срещу пари, разбира се, ама то лудо, та лудо това момиче. Излезе ми на live миналия ден и от интерес останах една минута и щях да се напикая от смях. Това, което казва звучеше нещо от сорта на: “Всеки човек си идва с името и енергията, ама българския народ е имал преди силни вибрации и имената са носили силни вибрации, НО да знаете, историята много неща е спестила… българите сме народ на 40 000 г (да, правилен брой са нулите…)…….ама хората живеят в матрицата” ….. След това каза как в стаята с нея имало “някой” ( ) и преди това ми беше излезнало как я питат тя как смята- Земята плоска или кръгла е… при, което тя отговори, че си има нейна теория…… вероятно сме на гърба на гигантска костенурка. И още и ОЩЕ такива изказвания от нея. И това същество има толкова много последователи и хора дето ПЛАЩАТ да им казва тая, че аурата им е Х цвят. Ами това е! Представителна извадка на бг обществото.
|
|
|
Post by tamsy on Aug 10, 2024 17:29:15 GMT 2
Много пъти са ме сърбели пръстите да го напиша и сега ще си го кажа 😀 Деница категорично не се държи като човек минал през репродуктивни проблеми. А с тази 2017 се изложи брутално. 100 % щеше да има намеци, снимков материал и какво ли още не, което да се показва. Като искала да е полезна защо не направи група като на Радост,където тя самата и още много други хора да дават съвети, насоки, препоръки и подкрепа? Защото просто няма какво да каже и грам не разбира. А Галя за мен изживява кризата на средната възраст 😀 явно и по жените върви. Наваксва си да е яко куфеещо маце отново, този път с пари и можеща да си позволи всичко, което като млада не е могла. Допълвам се и за Пепа- тези зебри ми станаха рязко противни покрай нея. Подигравка е да си пред аудитория и да говориш по бельо… аз лично бих напуснала залата
|
|
|
Post by sisi on Aug 10, 2024 17:32:44 GMT 2
nessap99, Много се смях на описанията ти и също така се радвам, че има момичета с доста реална самооценка и яснота, че парите не летят в облаците и не се манифестират... Радвам се да чуя от млад човек, че книжките за женска енергия са пълна пародия и не мога да повярвам, че някой ги чете.. Четете Джо Диспенза, четете психология, четете книги за финансова култура,но не на ниво 3ти клас и ще ви стане ясно как работи мозъка и от къде измислиха всички тези повърхностни матри за привличане на пари.. Много се излага това момиче с книжните и събирания.. всичко за инстаграм.. Беше пътувала в един град в Испания до Барселона и паднах от смях, какви мъже щеше да търси там, то е града на гейовете, от цял свят пътуват там, защото е популярна дестинация на гей двойки.. Та два дена се снимаше по цял ден в хотелската стая..толкова е безсмислено.. иначе супер че пътува, вижда свят, но да живееш на гърба на вашите и да чакаш млад милионер, който да продължи да те отглежда е много тъжно и жалко. Ти реално какво ще му предложиш.. освен младостта си.. куха отвътре, без да може да прави нещо реално.. И не е само тя.. ето и това момиче, за което пишеш и Николчето и Деница..и Гергана..
|
|
|
Post by ra111 on Aug 10, 2024 17:52:22 GMT 2
Забелязвате ли Деница колко видеа/снимки е заснела още преди време с цел в бъдеще да прави съдържание. Кой нормален ще прави тест за бременност и ще се снима как го чупи? И това не е единствения случай, всичко е снимано с мисъл и план (естествено копирано от други създатели на съдържание). Сигурна съм, че не правят опити за бебе от 2017, първо ако наистина правят от тогава опити дали чак 2023-та ще предприемат мерки, ще правят изследвания и инвитро? Защо ще чакаш 6 години за това, ако толкова много го искаш? Аз не виждам логика, разбирам да правиш опити година, година и половина, но не е ли редно да се замислиш, че явно има проблем и да започнеш да ходиш на прегледи и изследвания? Според мен са го решили миналата година, видели са, че за няколко месеца не се случват нещата, направили са изследвания, Георги е имал някакъв проблем (вероятно лечим), но не им се е чакало и са решили да действат с инвитро. Просто Деница си го е навила на пръста, искала е да стане сега и на момента. Много лъже това момиче, все по-често има издънки.
|
|