|
Post by hurricane2022 on Aug 10, 2024 18:28:52 GMT 2
Деница сигурно е видяла от някой друг такава идея за видео🤣
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 10, 2024 18:44:33 GMT 2
Не веднъж съм казвала, че Деница не я следя, не ми е интересна. От малкото, което ми е излизало и съм чела тук, представата ми за нея е, че е голям консуматор, ограничена е, и в нейна защита от глупостите, които казва или прави, напада хората по сторита (било колеги, клиенти или коментиращи). После ги трие. Доста зряло. И друго ми направи впечатление тези дни. Пак, за да е в тренда, на погачата на дъщеря си, заснели с едната танцуваща близначка, нашумелият танц на новата песен на Криско и компания. На мен ми е странно да се набутат в някаква стая, преливаща от багажи и да се кълчат, само щото една седмица е вайръл. Сори. Всичко при нея се прави с умисъл да е популярна за момента. Като чета по-горе, наистина си представям, че е дала зор и за бебчето, само и само да е в тренда. Такъв вайб дава и то без да съм си пускала нейно видео. За сторита, рилсове и пратки…
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 10, 2024 20:43:10 GMT 2
Слушах последния подкаст на Изабел. Винаги ми се в струвало странно, че е постоянно депресирана, но след като го изслушах осъзнах, че тя е била доста зле психически. След раздяла /предполагам със Стоил/ е била в огромна депресия. След това е имало сексуално насилие над нея, което я е сринало тотално. Имала е натрапчиви мисли за самоубийство. Слава Богу се е справила, след като дори психиатър й е казал, че не може да й помогне. В момента отново е със Стоил. Явно са се събрали.
|
|
|
Post by smile on Aug 10, 2024 21:42:47 GMT 2
В момента го слушам и съм доста потресена
|
|
|
Post by smile on Aug 10, 2024 21:46:19 GMT 2
Слушах последния подкаст на Изабел. Винаги ми се в струвало странно, че е постоянно депресирана, но след като го изслушах осъзнах, че тя е била доста зле психически. След раздяла /предполагам със Стоил/ е била в огромна депресия. След това е имало сексуално насилие над нея, което я е сринало тотално. Имала е натрапчиви мисли за самоубийство. Слава Богу се е справила, след като дори психиатър й е казал, че не може да й помогне. В момента отново е със Стоил. Явно са се събрали. точно го слушам и аз съм се чудила как всеки път да говори че е в депресия. Супер в странно, как е възможно да показва само +ни страни, долу горе родителите и изглеждат нормални и сега слушам някаква тотално различна картина.
|
|
|
Post by smile on Aug 10, 2024 21:47:48 GMT 2
Слушах последния подкаст на Изабел. Винаги ми се в струвало странно, че е постоянно депресирана, но след като го изслушах осъзнах, че тя е била доста зле психически. След раздяла /предполагам със Стоил/ е била в огромна депресия. След това е имало сексуално насилие над нея, което я е сринало тотално. Имала е натрапчиви мисли за самоубийство. Слава Богу се е справила, след като дори психиатър й е казал, че не може да й помогне. В момента отново е със Стоил. Явно са се събрали. точно го слушам и аз съм се чудила как всеки път да говори че е в депресия. Супер в странно, как е възможно да показва само +ни страни, долу горе родителите и изглеждат нормални и сега слушам някаква тотално различна картина. преди се движеха със Стоил и един Гринго, но от известно време Гринко не е в тяхната компания… абе доста е наивна, за 24-25 години.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 10, 2024 22:24:21 GMT 2
Гледах постовете й от въпросните 6 месеца. Споменавала е, че не е добре. Явно в малкото моменти дето се е чувствала добре е правила усмихнати снимки. Според мен това какви са родителите ти не е определящо толкова за менталното ти здраве. Като гледам нейните не са такъв тип да са й сринали психиката и да са й създали травми.
|
|
|
Post by sisi on Aug 10, 2024 22:27:55 GMT 2
точно го слушам и аз съм се чудила как всеки път да говори че е в депресия. Супер в странно, как е възможно да показва само +ни страни, долу горе родителите и изглеждат нормални и сега слушам някаква тотално различна картина. преди се движеха със Стоил и един Гринго, но от известно време Гринко не е в тяхната компания… абе доста е наивна, за 24-25 години. За коя Изабел става въпрос?
|
|
|
Post by littlecat on Aug 10, 2024 23:14:48 GMT 2
преди се движеха със Стоил и един Гринго, но от известно време Гринко не е в тяхната компания… абе доста е наивна, за 24-25 години. За коя Изабел става въпрос? За Изи е яка. А Стоил и Гринго са братя. Аз страшно много я харесвам, носи ми огромно спокойствие. Не съм чула още подкаста, но си го пускам веднага. Ще се върна пак
|
|
|
Post by pchelica on Aug 11, 2024 6:32:51 GMT 2
Тази девойка Изабел не пише ли книги на тема как да излезем от депресия? На какво ни учи, ако тя сама не може да се справи?
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 11, 2024 7:33:15 GMT 2
Тази девойка Изабел не пише ли книги на тема как да излезем от депресия? На какво ни учи, ако тя сама не може да се справи? Не мисля, че всичките са й такива. Романи са, доколкото знам. Аз съм чела само 3 от тях. Само "Прочети, когато.." има такава идея. Тя доколкото разказа след раздялата е трябвало да се изнесе и е останала на улицата, докато си намери ново жилище. Обикаляла при приятели. След това пък трябвало да се адаптира да живее сама. След това се случило сексуалното насилие /за което не даде подробности/ и допълнително хора, които мислела за приятели я предали. Струпало й се е явно адски много и е потънала в депресия. В крайна сметка момичето е на 24 години. Не може да се очаква менталното й здраве да е много добро. Хората се сриват и на повече.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 11, 2024 10:58:14 GMT 2
Следя една жена в тикток, в момента не се сещам за името, но споделя за репродуктивните си проблеми - няколко инсеминации, неуспешно инвитро, аборти, стимулации, пункции, режим на хранене, промивки с пробиотици и т.н. Направо всеки път като ми попадне нейно видео ми се обръща корема как може човек да минава през всичко това и ми е супер мъчно. Затова ми е супер лицемерно това видео на Деница. Знам, че болката не бива са се сравнява и всеки си преживява по негов си начин, но няколко негативни теста изобщо не са равносилни на тези мъки, през които минава това момиче. Ако се сетя за името ще споделя.
|
|
|
Post by dayswithriley on Aug 11, 2024 11:21:58 GMT 2
Следя една жена в тикток, в момента не се сещам за името, но споделя за репродуктивните си проблеми - няколко инсеминации, неуспешно инвитро, аборти, стимулации, пункции, режим на хранене, промивки с пробиотици и т.н. Направо всеки път като ми попадне нейно видео ми се обръща корема как може човек да минава през всичко това и ми е супер мъчно. Затова ми е супер лицемерно това видео на Деница. Знам, че болката не бива са се сравнява и всеки си преживява по негов си начин, но няколко негативни теста изобщо не са равносилни на тези мъки, през които минава това момиче. Ако се сетя за името ще споделя. Възможно ли е да имаш предвид Ирен Боева?! Аз попаднах на нея преди време в ТикТок, момичето мисля, че ми е набор и наистина се подпага на какви ли не неща и е изтърпяла какво ли не, за да си сбъднат мечтата за бебе. Деница е повърхностна и търсеща бърза слава и лесни пари. Не смятам, че нейното инвитро е някаква порядъчна извадка, плюс че Ставрев е спечелил не малко от нейните тагвания и прочее, така че там нищо не ми е чиста монета. Болница Селена е на светлинни години, като апаратура, екип и организация, от всички частни инвитро клиники в София, а Ставрев има бъдеще, но е млад и неопитен още, там си е на късмет. Казвам всичко посочено от опит, защото ми направи инвитро със свеж трансфер на ембриони на 3 дни.. Когато зачетох повече и отидох при д-р Персенска в Надежда, жената не можа да повярва какъв лекомислен подход е приложил. Плюс, Деничка да не се прави на много страдала, нали не я беше страх от игли и болници. Направила си една процедура, стегни се, спри да чакаш хората да те харесват от съжаление! Не си герой.. Какъв пример даваш, като дори не можа във видеото за инвитрото, да обясниш нещата точно, не просто като цена, но и като процедури, почти нищо не беше с точност.. Все едно го разказваше петокласничка. Ама с умствения й капацитет толкова. Спирам, че нея мога да я храня до догодина и пак ще й малко!
|
|
|
Post by sisi on Aug 11, 2024 11:50:31 GMT 2
Напълно споделям чувството от предишните два коментара, момичета, да това е жестока борба и всички, които преминавате през това, знаете много добре! Затова и аз казвам, че нейното беше като изсмукано от пръстите и аз също съм съгласна, че нивото на тези болници в Пловдив е доста компроментирано. В случая Деница нямаше реални проблеми, вероятно поради младата си възраст, защото в по-късен етап нездравословния и начина на живот щеше да е по-сложно. Много момичета, преминаващи през инвитро, стимулации и всякакви процедури и изследвания знаят, че нещата не са толкова повърхностни, че изискват страшно много сила, вяра и действия, че точно тази куха Деница няма да си загубя и минута да и слушам простотиите.. Има жени забременяващи от въздуха и такива за които живота е подготвил препятствия. Аз самата преминавам през подобни неща в момента, но не съм и на възрастта на Деница и нещата са изключителни сложни.. Изчека съм страшно много книги, подкасти, проучване, че думите на това просто момиче ми звучат толкова тъпо, че няма на къде.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 11, 2024 14:18:28 GMT 2
Да, точно Ирен Боева. Следя и една италиано-американска двойка, която също минават през ужасни трудности, за да имат дете и все повече ми изглежда супер скалъпено при Деница. Според мен вече трябва да спре да говори по темата за инвитрото, да си гледат прекрасното детенце и да не използва този тренд.
|
|
|
Post by madeline on Aug 11, 2024 14:52:42 GMT 2
Десислава Стоянова в момента е на лайв в тик ток и гледа на карти 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by ra111 on Aug 11, 2024 14:52:50 GMT 2
Ерика има ново видео. Общо взето казва, че е много объркана и не знае какво да прави с живота си. Приета е в Канада, но не знае дали да отиде. Чуди се дали да не учи някъде в Европа. Според мен няма да отиде някъде, не и тази година. Може би това е нормално за нейната възраст, но изглеждаше по ориентирана и с цели, сякаш имаше ясна визия за нещата, а сега е просто объркана, както повечето на нейната възраст. Да се изкажа и за Десислава Стоянова, вижте я: ibb.co/64SQN8v ibb.co/Hd2DDV4
Извинявайте, но в момента не е много сладичка, хубавичка и т.н (както тя сама говори за себе си, не го мисля аз ). Лицето и не е в добро състояние, косата мазна, веждите обрасли, иначе с големите претенции и самочувствие. Ясно ми е, че не сме перфектни, всички имаме несъвършенства, но тя прилича на извънземно. Май има някакъв филтър, но не я хваща изцяло 😂За гледането на карти съм без коментар Объркана съм и аз като Ерика…..
|
|
|
Post by charovna on Aug 11, 2024 17:00:02 GMT 2
Аз лично,не мога да я съжаля Изабел.Остави Пешо,заради Стоил,а те са приятели..Вечно е депресирана,иска да е център на внимание,шумна е и не е моята чаша чай..
|
|
|
Post by fine on Aug 11, 2024 17:33:36 GMT 2
И аз гледах на Ерика видеото. Нямам идея как са университетите в Канада, ама как е възможна хем да са те приели Януари месец, хем единственото изискване е да си завършил 12ти клас? И има ли университети, които започват специалности всеки месец? Втф? Ами общо взето нищо не каза, то и да беше с Джош пак каза, че градът е далеч и пак ще е сама. Според мен ни подготвя, че няма да замине в Канада. Иначе отново пак натъртва как това и е първото лято без гадже от 3 години, все едно е било нещо супер натоварващо и тежко. За пръв път се чувствала свободна, правила неща сама и някакви такива. Аз не виждам защо не ги е правила и докато са били във връзка от разстояние? Много странно
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 11, 2024 18:55:59 GMT 2
Изгледах влога на Валери с голямо удоволствие. Хареса ми. Красиви гледки, чудна храна, спокойни местенца. Като цяло двамата с Мартин носят спокойствие. Хареса ми и това, че той чете и се интересува за периода на бременността. Някакси все едно съпреживява процеса, показва грижовност и подкрепа. Мисля си, че ще бъдат прекрасни родители.
|
|
|
Post by sunshine on Aug 11, 2024 19:43:43 GMT 2
Много се разочаровах от Ерика, а изглеждаше да има потенциал. На нейните години заминах сама за Германия за 1г.(тогава още с визи се пътуваше). Не бях ходила в чужбина, защото си беше лукс. Оправих се чудесно сама и веднага намерих приятели. Не разбирам какъв и е проблема- знае английски, че и испански, пътувала е къде ли не. Що за нелепи извинения са това?! Повече от ясно е, че няма да замине, защото скоро все пак започва учебната година.
|
|
|
Post by sisi on Aug 11, 2024 19:54:50 GMT 2
И аз изгледах влога на Валери, във Франция. Прекрасни градчета, точно такива каквито обожвам и аз да обикаляме. Повечето са ми в списъка, но си добавих и още едно, което не знаех. Валери според мен чака момиченце, доста рано и се показа корема, повечето ми приятелки нямаха до към 5-6 месеца нищо.. Но, да ще бъдат внимателни и грижовни родители. Мартин ми е леко ръб, но със сигурност много я обгрижва и ще бъде страхотен татко! Иначе виждам, как започва да вкарва мами кънтент, защото ще трябва да се преориентира скоро и тя.. Валери със сигурност ще има много предложения за реклами, за разлика от настоящите ни мами-инфлуенсърки.
|
|
|
Post by funshine on Aug 11, 2024 19:55:56 GMT 2
Аз лично,не мога да я съжаля Изабел.Остави Пешо,заради Стоил,а те са приятели..Вечно е депресирана,иска да е център на внимание,шумна е и не е моята чаша чай.. Искрено не мога да я понасям тая лигла. Явно в, че е набарала някаква ниша и изкарва парички и популярност. Изключително изкуствена ми е, фалшива.
|
|
|
Post by smile on Aug 11, 2024 22:04:10 GMT 2
Аз лично,не мога да я съжаля Изабел.Остави Пешо,заради Стоил,а те са приятели..Вечно е депресирана,иска да е център на внимание,шумна е и не е моята чаша чай.. Искрено не мога да я понасям тая лигла. Явно в, че е набарала някаква ниша и изкарва парички и популярност. Изключително изкуствена ми е, фалшива. според мен тя показва своя розов балон. Добре де, каква е нуждата да се бие в гърдите че е инфлуенсър, като реално тя не дава достъп до личният си живот, с какво е полезна? Има всякакви реклами, но имам чувството че и компанията и са едно спрели утайки. Примерно на 24-25 не пътува, седи на онзи къмпинг, прибира се до Шумен и после споделя някакви нелепотиии като е в София. А да и пише книги, не бих дала пари за нейното изкуство, не го намирам за сериозно като тя няма някакъв житейски опит, малко като на Моника книгата. Изглежда лъчезарна, симпатяга е, но последно време съм засичала много разголени и курвенски снимки. Явно сега това е нормално. Но все пак тя е далеч от полезна. Не е травъл, не дава инфо за продукти, женски шопинг или грим.. не знам с какво е постоянно на 1во място в класациите. Дори не споделя истината, тя не е автентична.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 11, 2024 22:14:24 GMT 2
Валери ще прави видео за забременяването. Явно ще каже за инвитрото. Иначе какво би разказала, ако е станало по нормален начин. Много ми хареса влога 💗
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 11, 2024 22:39:52 GMT 2
И аз преди малко изгледах влога на Валери и много ми хареса. И двамата ми се сториха много щастливи като говориха за бременноста. Хареса ми, че в прав текст си казаха в коя седмица е и не криеха, все едно е световна тайна. Аз мисля, че ще имат момченце, защото Валери сияе.
|
|
|
Post by charovna on Aug 11, 2024 22:55:07 GMT 2
Изабел,според мен и други цагари пуши,по-весели...На мен лично ми изглежда нечистоплътна.Странно ми е поведението на майка и,доста я лигави и хвали и от там също идват проблемите и.Мислила се е за специална и суровата действителност я приземи,като отиде в София.Много смешно ми става също,когато майка и каже,че Изабeл "върнала" децата в книжарниците и библиотеките,или когато Изабел имитираше Ариана Гранде Никога няма да я забравя колко нелепа беше,като се беше записала на пеене и виеше на умряло и си присвиваше очите,като Ариана уж,че не вижда а после каза,че от медитациите си е оправила зрението и снимките отдолу с надути бузи-copy/paste от Ариана..Шуменската Ариана Гранде,има лека форма на биполярно разстройство и страшно много ми прилича на Дупнишката-Пловдивската Парис Хилтън Валери и Мартин,са страхотни!Личи им,че са истински щастливи!
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 12, 2024 9:25:34 GMT 2
В новите си сторита за About you Деница написала, че е "сезона на КАРНАВАЛИТЕ" и че гащеризона, който показва е много подходящ за "концерт или карнавал" 🤣 Почти съм сигурна, че е имала предвид "фестивал", но тъй като тя очевидно не посещава подобни събития, просто не е уцелила думата.
Изи винаги ми е била so-so. Хем я харесвам като излъчване и начин на говорене и доколкото съм обсъждала с читатели, които са нейния таргет - книгите й са вдъхновяващи за това поколение. От друга страна ми изглежда супер мързелива и разглезена, можеше досега още доста неща да е извлякла и да е пораснала поне малко.
|
|
|
Post by nomade on Aug 12, 2024 10:26:43 GMT 2
Емилия Лозанова за пореден път лъже като дърта циганка. Беше пуснала Giveaway за Dyson с някаква си Добринка Алхусейн, абсолютно безизвестна дама, поредната занимаваща се с финансови консултации и инвестиции на недвижими имоти - та натрупа 10К последователя на гърба на Гивауея на Емилия и какво мислите? 😂 Датата беше обявена за 07.08 или нещо такова - не се осъществи, Емилия писа, че “поради големия интерес удължаваме срока на 09.08” - еми добре, ама вече е 12.08, Гивауея е обявен за приключил, а НИКЪДЕ не е обявен победител. Поредната бездарна смешница, която си мисли, че вече е много известна и всички следващи я са балами без грам мозък и логическо мислене. От сторитата и последно време лъха самочувствие, надменност и абсолютна простотия, за разлика от началото като стана малко по-известна покрай Златната ябълка - опитваше се да се държи по-цивилизовано, да качва една идея смислен контент, НО НЕ - селянката си остава селянка, както и да я гледаш.
|
|
|
Post by alisinwonderland on Aug 12, 2024 10:40:01 GMT 2
Емилия Лозанова за пореден път лъже като дърта циганка. Беше пуснала Giveaway за Dyson с някаква си Добринка Алхусейн, абсолютно безизвестна дама, поредната занимаваща се с финансови консултации и инвестиции на недвижими имоти - та натрупа 10К последователя на гърба на Гивауея на Емилия и какво мислите? 😂 Датата беше обявена за 07.08 или нещо такова - не се осъществи, Емилия писа, че “поради големия интерес удължаваме срока на 09.08” - еми добре, ама вече е 12.08, Гивауея е обявен за приключил, а НИКЪДЕ не е обявен победител. Поредната бездарна смешница, която си мисли, че вече е много известна и всички следващи я са балами без грам мозък и логическо мислене. От сторитата и последно време лъха самочувствие, надменност и абсолютна простотия, за разлика от началото като стана малко по-известна покрай Златната ябълка - опитваше се да се държи по-цивилизовано, да качва една идея смислен контент, НО НЕ - селянката си остава селянка, както и да я гледаш. На стори беше обявена победителката. Аз го следях, че ми стана интересно с това удължаване.
|
|