|
Post by ra111 on Aug 12, 2024 10:45:12 GMT 2
Аз Емилия хем я харесвам, хем не. Като външност ми харесва, като разсъждения в повечето случай също, но се представя за голямата работохоличка, а всъщност не е. Колко години не работеше нищо и Бачорски я издържаше, поне 4-5. Всичко и е било осигурено, дом, кола, пари…в смисъл не е постигнала нещо кой знае какво, а си има самочувствие като много самостоятелна и оправна. От по-малко от година има агенция за дигитален маркетинг, но не смятам, че е кой знае какъв специалист, само с курсовете от СофтУни не става, казвам го, защото аз от 2016 съм в сферата, курсовете им ги минах 2020 (от любопитство) и от там не научих нищо, само някакви базови неща. Има клиенти, защото е популярна, хората я знаят и се доверяват. Гаранция ако беше никоя, без популярност и без опит (какъвто тя няма) нямаше да има клиенти (или поне не толкова бързо), в сферата трябва да се докажеш, да покажеш резултати и чак тогава започват да ти се доверяват и да те търсят.
|
|
|
Post by nomade on Aug 12, 2024 10:55:28 GMT 2
Емилия Лозанова за пореден път лъже като дърта циганка. Беше пуснала Giveaway за Dyson с някаква си Добринка Алхусейн, абсолютно безизвестна дама, поредната занимаваща се с финансови консултации и инвестиции на недвижими имоти - та натрупа 10К последователя на гърба на Гивауея на Емилия и какво мислите? 😂 Датата беше обявена за 07.08 или нещо такова - не се осъществи, Емилия писа, че “поради големия интерес удължаваме срока на 09.08” - еми добре, ама вече е 12.08, Гивауея е обявен за приключил, а НИКЪДЕ не е обявен победител. Поредната бездарна смешница, която си мисли, че вече е много известна и всички следващи я са балами без грам мозък и логическо мислене. От сторитата и последно време лъха самочувствие, надменност и абсолютна простотия, за разлика от началото като стана малко по-известна покрай Златната ябълка - опитваше се да се държи по-цивилизовано, да качва една идея смислен контент, НО НЕ - селянката си остава селянка, както и да я гледаш. На стори беше обявена победителката. Аз го следях, че ми стана интересно с това удължаване. Хм, странно, аз следях сторита, но не съм видяла. Може би съм пропуснала, за което се извинявам. За повече прозрачност, повечето пишат името на победителката в поста за гивауея.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 12, 2024 13:35:04 GMT 2
Деница е супер entitled ако смята, че някой трябва да се съобразява кога да си прави ремонта с НЕЯ. Не били го правили докато е бременна ми сега, когато родила. Колко си тъпа тииииии. Не де върти света около теб, хората може да са нямали възможност да правят нещо преди 1-2 месеца, а може и просто да са решили сега, което е точно толкова валидна причина и никой не ти е длъжен. Като си голямата работа купи си къща, ама нямаш пари, щото ги даваш за парцали. Като нямаш къща, ще търпиш. 🫢
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 12, 2024 15:00:04 GMT 2
Според сторито й от 2 до 4 никой не вдига шум. Какъв й е за пореден път проблема на тази идиотка? Хората обикновено лятото правят ремонти. Със сигурност света не се върти около тъпата й мутра. Взела се е много насериозно тази. На никой няма да му е приятно, но с етажна собственост е така. Като не й изнася да лови гората, но и там ще се намери кой да й пречи на съществуването. Едва ли не някой я чакал да роди, за да прави ремонт. Много им пука на хората. И ако имаше малко мозък, щеше да научи детето си да спи на шум, ама къде ти.
|
|
|
Post by sunshine on Aug 12, 2024 16:00:05 GMT 2
И аз съм 50/50 за Емилия Лозанова. Със сигурност не всичко, което показва го харесва реално или използва. Преди време даже и писах във връзка със стори тип реклама на една от клиника Белисимо в Сф. Въпросната реклама беше за хиалурон, но по случайност познавам т.нар. лекарка Велислава Томова(има профили в ИГ ако някой реши да посети въпросната клиника или недай боже "лекарка". Докато беше студентка живя у най добрите ми приятели, че нямаше пари за квартира и ги набута с пари. Отделно и диктуваха с хендсфри и така завърши медицина, като се насочила към дерматология и естетична, защото шанса някой да умре бил по-малък(нейни думи). На Емилия обясних това по-накратко и казах да не качва такива 😄Видя го но не отговори, а иначе ми е отговаряла за други неща, но бяха все инфо за нещо, което пита.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 12, 2024 16:40:53 GMT 2
Започвам да се моля на всички Богове Кузманова да роди. Вече става адскиии досаднааа.. После ще крият бебето 40 дена, та белким млъкне малко.
|
|
|
Post by ladybird on Aug 12, 2024 18:14:20 GMT 2
И аз съм 50/50 за Емилия Лозанова. Със сигурност не всичко, което показва го харесва реално или използва. Преди време даже и писах във връзка със стори тип реклама на една от клиника Белисимо в Сф. Въпросната реклама беше за хиалурон, но по случайност познавам т.нар. лекарка Велислава Томова(има профили в ИГ ако някой реши да посети въпросната клиника или недай боже "лекарка". Докато беше студентка живя у най добрите ми приятели, че нямаше пари за квартира и ги набута с пари. Отделно и диктуваха с хендсфри и така завърши медицина, като се насочила към дерматология и естетична, защото шанса някой да умре бил по-малък(нейни думи). На Емилия обясних това по-накратко и казах да не качва такива 😄Видя го но не отговори, а иначе ми е отговаряла за други неща, но бяха все инфо за нещо, което пита. Объркала си имената. Атанаска е завършила дерматология. След това е работила в Белисимо.
|
|
|
Post by Misha. on Aug 12, 2024 20:22:12 GMT 2
И аз съм 50/50 за Емилия Лозанова. Със сигурност не всичко, което показва го харесва реално или използва. Преди време даже и писах във връзка със стори тип реклама на една от клиника Белисимо в Сф. Въпросната реклама беше за хиалурон, но по случайност познавам т.нар. лекарка Велислава Томова(има профили в ИГ ако някой реши да посети въпросната клиника или недай боже "лекарка". Докато беше студентка живя у най добрите ми приятели, че нямаше пари за квартира и ги набута с пари. Отделно и диктуваха с хендсфри и така завърши медицина, като се насочила към дерматология и естетична, защото шанса някой да умре бил по-малък(нейни думи). На Емилия обясних това по-накратко и казах да не качва такива 😄Видя го но не отговори, а иначе ми е отговаряла за други неща, но бяха все инфо за нещо, което пита. Объркала си имената. Атанаска е завършила дерматология. След това е работила в Белисимо. Да, само че, става въпрос за различно нещо. Писала е на Емилия, която рекламира въпросната лекарка - живяла у познати. Атанаска няма нищо общо. Тя дори спря да практикува, докато е “годна”
|
|
|
Post by fif on Aug 12, 2024 20:56:46 GMT 2
ibb.co/2N0ZHfYibb.co/RyDnycBТолкова напъни за трениране, пък… Че има жени, които не тренират и имат по-фини ръце в 9тия месец. Сори, сори. Не мога да разбра, всички като забременеят и започват да си снимат коремите, на всяка снимка си държат корема. Валери също, тя няма снимка без да си държи корема. Това някаква мода ми? Не могат ли просто да се снимат с коремите без да ги центрират в кадър?
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 12, 2024 21:07:29 GMT 2
Обаче Светлана Гущерова сега снима парфюмите само на фона на някви киприси 😄 а най-смешното беше като рекламираше кредисимо 😂 За други нямам коментар, нещо ми омръзнаха Деница, Пепе, Моника и Мария ПГ - тях гледах предимно, и Гана, но нея никаква я няма
|
|
|
Post by rosenfeld on Aug 12, 2024 22:13:08 GMT 2
Турчинът на Карабаджак не ми изглежда да де окаже някой красавец. Много лош избор за булчинска рокля според мен.
|
|
|
Post by elenapa on Aug 12, 2024 23:21:13 GMT 2
ibb.co/2N0ZHfYibb.co/RyDnycBТолкова напъни за трениране, пък… Че има жени, които не тренират и имат по-фини ръце в 9тия месец. Сори, сори. Не мога да разбра, всички като забременеят и започват да си снимат коремите, на всяка снимка си държат корема. Валери също, тя няма снимка без да си държи корема. Това някаква мода ми? Не могат ли просто да се снимат с коремите без да ги центрират в кадър? Добре, каквито и да са Кузманови, защо трябва така да се говори за бременна жена … и то на някакви кадри, където нито светлина има, нито позата е поза и нищо не е видимо и ясно… И аз не я харесвам, и аз не се кефя постоянно да се снимат голи кореми и така да се обличат, но в най-прекрасния период за жената не намирам за подходящо да я нагрубяваме. Да роди когато дойде времето, не “по-бързо, защото ме дразни”… Валери не съм забелязала, във видеото поне, да си държи корема толкова, но и не съм се вторачвала. Наистина излъчват хармония и спокойствие с Мартин и вероятно отрочето ще е същото. ❤️ Да са здрави и все така готини. И за Деница с “тъпата мутра” мисля, че е пресилено, не знам кой го беше казал.. Знаете, че чувствителността на жените е повишена през този период и знаете, че тя чете тук… Исках пък пак да похваля @simeona.g за прекрасното съдържание. Много вдига нивото. @mariana.kirecheva открих скоро и споделя готино съдържание, свързано с деца и планини. Атанасия е спряла пак да е активна, Райчето отново споделя колко естествено млада и красива е, Гери пак утихна, така че при обичайните заподозрени е едно и също…
|
|
|
Post by deny on Aug 12, 2024 23:48:05 GMT 2
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 13, 2024 0:16:47 GMT 2
Гледах подкаста на Неделчо и гости са розова Йоана и гаджето Виктор. Заедно са от Декември и от две седмици живеят заедно в нов апартамент. Той е една госина по-малък от нея. Представи го като строителен предприемач или нещо от сорта. Не беше много приказлив и речта му не течеше най-гладко, но не е някакъв простак. Йоана беше много притеснена и се е хвърлила на 1000% в тази връзка. Дано получи и насреща такова отношение. Мисля, че доста си подхождат на първо гледане, времето ще покаже. Той си е изтрил профилите в соц мрежи, защото го разсейвали. Тя доста се е нагодила към него и не знам дали това е причината след гръмкото ЗАВРЪЩАМ СЕ в youtube , да я няма никаква. Поне намери мъжът, който ще и осигури апартамент. 😏
|
|
|
Post by emmilie on Aug 13, 2024 3:05:28 GMT 2
Емилия Лозанова за пореден път лъже като дърта циганка. Беше пуснала Giveaway за Dyson с някаква си Добринка Алхусейн, абсолютно безизвестна дама, поредната занимаваща се с финансови консултации и инвестиции на недвижими имоти - та натрупа 10К последователя на гърба на Гивауея на Емилия и какво мислите? 😂 Датата беше обявена за 07.08 или нещо такова - не се осъществи, Емилия писа, че “поради големия интерес удължаваме срока на 09.08” - еми добре, ама вече е 12.08, Гивауея е обявен за приключил, а НИКЪДЕ не е обявен победител. Поредната бездарна смешница, която си мисли, че вече е много известна и всички следващи я са балами без грам мозък и логическо мислене. От сторитата и последно време лъха самочувствие, надменност и абсолютна простотия, за разлика от началото като стана малко по-известна покрай Златната ябълка - опитваше се да се държи по-цивилизовано, да качва една идея смислен контент, НО НЕ - селянката си остава селянка, както и да я гледаш. Едно време пак имаше giveaway Емилия. Беше обявила победителката и какво да видя, двете се следват- една друга. Писах ѝ съобщение защо така и разбира се- отговори ми, че трябвало да я последва и тя, за да ѝ вземе данните 😀 не, че се познават!!! 😀
|
|
|
Post by sisi on Aug 13, 2024 7:03:09 GMT 2
И аз слушах от части подкаста на розовата Йоана. Това което мога да кажа е, че тя наистина изглежда влюбена и има огромни надежди за тази връзка. Надявам се да смекчи малко инфантилното си поведение и да стои наиситина сериозно до това момче. Той не изглежда надарен с огромни ораторски качества, но не е и нужно. Според нея чете книги и е много работлив.. Явно има и добър стандарт на живот и на нея и допада това. Той има вид на сериозен и отдаден на работата човек си и не мисля, че би търпял типична кифла да мрънка и изисква от него, така че за сега Йоана отчетливо пази поведение. До сега явно му е мрънкала да не работи толкова много за да има време за нея и изглежда той се е съобразил, но 6 месеца са прекалено малко време, де. Добре изглеждат като двойка и дано да се задържат.
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 13, 2024 8:06:14 GMT 2
И аз не виждам причина да обсъждаме ръцете на Ива - та тя ще ражда всеки момент. Радо я коментира достатъчно за външния вид, няма нужда от още хапливи подмятания.
|
|
|
Post by cersei on Aug 13, 2024 9:08:25 GMT 2
Гледах подкаста на Неделчо и гости са розова Йоана и гаджето Виктор. Заедно са от Декември и от две седмици живеят заедно в нов апартамент. Той е една госина по-малък от нея. Представи го като строителен предприемач или нещо от сорта. Не беше много приказлив и речта му не течеше най-гладко, но не е някакъв простак. Йоана беше много притеснена и се е хвърлила на 1000% в тази връзка. Дано получи и насреща такова отношение. Мисля, че доста си подхождат на първо гледане, времето ще покаже. Той си е изтрил профилите в соц мрежи, защото го разсейвали. Тя доста се е нагодила към него и не знам дали това е причината след гръмкото ЗАВРЪЩАМ СЕ в youtube , да я няма никаква. Поне намери мъжът, който ще и осигури апартамент. 😏 Йоана живее в апартамент под наем и доколкото разбрах Виктор се е нанесъл при нея.
|
|
|
Post by tamsy on Aug 13, 2024 11:48:15 GMT 2
|
|
|
Post by zahir on Aug 13, 2024 13:07:13 GMT 2
Винаги съм се чудила защо към Емилия Лозанова отношението е основно положително, с някакви страшни хвалебствия, а тя с нищо не ми се вижда различна от Атанаска.. Сватбените снимки от Комо по-горе са УАУ. Сега си представете да надънят чалгията...гледах сторитата на Бачорски и бях в шок, особено от някакви мъже, въртящи гюбеци, отвратителна гледка. Балканският мъж е нещо страшно и не разбирам като си ги влече циганийката, защо не спретнаха сватба на някой бг язовир? Малко като на свинче звънче беше всичко. Сто процента по настояване на Атанаска заради снимките ама да идеш на такова място и да си същия прост селтак като в Абдовица..ай сиктир.
Гана очаквам да избухне с нова върховна простотия.
Сега, да ме просветите малко. Не следвам БалаМчо, виждала съм го само тук в темата ама явно сме съседи и го засичам често в квартала и по площадките. Тоя с какво се занимава? случайно го чух оня ден как мЯкаше и се обясняваше нещо за участия, той да идел да пее някаде си ама не му осигурявали нощувка..тоя певец ли е? Не знам защо ама ми в е супер неприятен.
|
|
|
Post by ani on Aug 13, 2024 14:50:28 GMT 2
Аз не виждам нищо на ръцете на Ива. Няколко пъти погледнах, но какво точно трябва да гледаме? Съвсем нормални са си. Емилия не я харесвам. Същата е като Атанаска, просто Бачорски не я е искал и е изпуснала привилегиите. Вижда ми се доста надменна.
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 13, 2024 16:13:18 GMT 2
Ирина Карабаджак със сторита да каже, че преди да идете на сватба трябва да се замислите, че фотографа и струвал 9К, координаторката 2К, цветята 2К и още и още ( сумите пиша по памет), и да се съобразите, че щом сватбата е скъпа трябва да оставите в плика голяма сума. Ядосва се на хората, които не са. Стана ми смешно, първо аз никога не съм треперела кой колко пари ми е оставил, даже отварях пликовете 5 дена по-късно, второ не са ти виновни гостите, че мъжа ти е купил обувки Джими Чу и трябва да сложат още пари в плика заради това( примерно)
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 13, 2024 17:01:33 GMT 2
Тоца крокодила това сама ли си го е причинила или е от филтъра? Като извънземно е 👽 Тия големи, бели зъби дето се правят напоследък не ме кефят ibb.co/wQ8WqjFibb.co/zZv67R9ibb.co/k2637TRПепе пак ме сдуха с нейното тяло 😢
|
|
|
Post by sunshine on Aug 13, 2024 17:21:04 GMT 2
Тоца крокодила това сама ли си го е причинила или е от филтъра? Като извънземно е 👽 Тия големи, бели зъби дето се правят напоследък не ме кефят ibb.co/wQ8WqjFibb.co/zZv67R9ibb.co/k2637TRПепе пак ме сдуха с нейното тяло 😢 Прилича на Донатела Версаче от толкова "подобрения"😂
|
|
|
Post by sisi on Aug 13, 2024 17:56:07 GMT 2
Ирина Карабаджак със сторита да каже, че преди да идете на сватба трябва да се замислите, че фотографа и струвал 9К, координаторката 2К, цветята 2К и още и още ( сумите пиша по памет), и да се съобразите, че щом сватбата е скъпа трябва да оставите в плика голяма сума. Ядосва се на хората, които не са. Стана ми смешно, първо аз никога не съм треперела кой колко пари ми е оставил, даже отварях пликовете 5 дена по-късно, второ не са ти виновни гостите, че мъжа ти е купил обувки Джими Чу и трябва да сложат още пари в плика заради това( примерно) Тая Ирина е толкова жалка.. Следя и аз от известно време.. Много я е срам да качи снимка на възлюбения си, че сигурно и тя не иска да го гледа... Всичко е пари, използвачество в тия прости жени..Много жалко стори, както и след сватбата на сутринта беше качила: "Сега закусваме и започваме да броим парите". Нали знаете има едни такива простовати хора, дето даже не се усещат как се излагат и се злепоставят и си праскат, каквото им дойде... Изключително повърхностна и не и давам дълго време с тоя мУж, дето освен че и купува друго не сме разбрали за него...Ама и не искам..само като го мерна на някои сторита..
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 13, 2024 18:55:35 GMT 2
Леле майко. Скоро не бях чела по-големи глупости. “За едно красиво събитие се изискват красиви финанси”. Изискват се, но не от гостите. 😀😀 Била много заета след сватбата, но първото, което прави е да пита хората колко пари се дават като гост на сватба. Толкова пък да са нахални и меркантилни тези украинки/рускини, че няма накъде. И описанието ѝ в профила “Омъжвам се след шест месеца от запознанството”. 😀 хахахха голяма гордост.
|
|
|
Post by cersei on Aug 13, 2024 21:28:35 GMT 2
Пепа за някво celebrity ли се е взела, че вече е измислила и “отбор Ети” и “отбор Иво” 🤣🤣
|
|
|
Post by ellsie on Aug 13, 2024 21:41:33 GMT 2
Тази Ирина ми е непознат индивид, от вас я чух и реших да "поклюкаря" 😅 Потресох се изцяло. Наистина как може да са толкова плиткоумни някои инстаграм ...потребители. В профила и видях, че е била в Ергена, с това ли е известна или има и друго? Наистина останах безмълвна...
За Пепе и нейните отбори - смях в залата. Чуди се с какво да си поддържа доста позамрелия профил и евентуално да вдигне малко ангажираността. Тя май преди известно време реши, че вече е най-топ инфлуенсър и няма нужда да полага особени усилия. Доста си пролича според мен и видимо вече няма и толкова спонсорства, в ютуб я няма никаква. Дори и с бременността нямаше особено раздвижване според мен, та това са някакви поредни опити да съживи нещо отдавна умряло. Преди години и бях фен, беше ми доста симпатична като започна да качва видеа, още преди това и четях блога, но с времето тотално изгубих всякакъв интерес.
Същото се случи и с Галя при мен. Толкова ми е антипатична вече.
|
|
|
Post by zahir on Aug 13, 2024 22:50:49 GMT 2
Коя е тази Ирина, са пръв път я чувам? Може ли линк към профила?
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 14, 2024 7:19:44 GMT 2
Пепе няма ли да спре да ни навира в лицата плоския си вече корем? Да, Пепе, не разбра ли, от малкото си дето не личи да са раждали, хайде стига вече.
|
|