|
Post by candy on Oct 1, 2024 16:54:10 GMT 2
Преди известно време в youtube ми попадна видео от една двойка, купила апартамент във Варна. На първи етаж от къща, с дворче към апартамента. Започнаха ремонт за да го отдават под наем. Не мога да се сетя за името на канала, а ми е интересно как са го направили, беше интересен проект. Ако някой се сеща, моля да ми помогне 🤗 Simona Koleva Благодаря, погледнах сега, ама само с онова видео си е останало 😂
|
|
|
Post by deny on Oct 1, 2024 18:32:11 GMT 2
Днес видях Плешо в столичен МОЛ. Беше седнал на една пейка и хранеше бебето с шише. Бебенцето е много сладко. Лъкшъри дамата не се виждаше никъде наоколо. Огледах се, че ми беше много интересно да я видя на живо, но уви
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 1, 2024 19:00:11 GMT 2
Днес видях Плешо в столичен МОЛ. Беше седнал на една пейка и хранеше бебето с шише. Бебенцето е много сладко. Лъкшъри дамата не се виждаше никъде наоколо. Огледах се, че ми беше много интересно да я видя на живо, но уви Няма и да я видиш, той според мен си е вечно с бебето, не знам какво и как работи, честно. И аз се възмутих на Полина, как е възможно...
|
|
|
Post by funshine on Oct 1, 2024 19:19:17 GMT 2
Майко мила, видяхте ли я тая милка колко некадърно дърпа сополите на бебето....зор да снима, ебати амебите, мърляви
|
|
|
Post by chikitta on Oct 1, 2024 20:00:13 GMT 2
Ивана ме втрещява с нейните "аутфити" вече намсикой ден подред. За мен, не само че не е модна икона (за каквато май се мисли), а и комбинациите са безумни, особено пък тези смешни кроксове 😁
|
|
|
Post by candy on Oct 1, 2024 21:23:44 GMT 2
Чудя се, тия от Pixi защо пращат тези PR пратки и подаръци на 80 процента от целия инстаграм, като веднага след като се похвалят, родните инфлута обявяват giveaway с продуктите? Голяма реклама им правят, няма що! Гането пак избухва с “един ден на инфлуенсър” - всички ангажименти от последните месеци ги събрала във видеото. И написала името на собственото си дете с малка буква 🤭
|
|
|
Post by deny on Oct 1, 2024 23:38:18 GMT 2
Днес видях Плешо в столичен МОЛ. Беше седнал на една пейка и хранеше бебето с шише. Бебенцето е много сладко. Лъкшъри дамата не се виждаше никъде наоколо. Огледах се, че ми беше много интересно да я видя на живо, но уви Няма и да я видиш, той според мен си е вечно с бебето, не знам какво и как работи, честно. И аз се възмутих на Полина, как е възможно... Работи като мъж на жена си
|
|
|
Post by livia on Oct 2, 2024 7:22:20 GMT 2
И аз се чудя Гучан как успява да работи.. Да не би той да е взел майчинството? (в България май и бащата може или?)
|
|
|
Post by sisi on Oct 2, 2024 7:59:21 GMT 2
Ели, на стори с къса черна пола.. не се вижда корема.. Дали наистина не е родила или още е в първите месеци от бремеността..?
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 2, 2024 8:22:52 GMT 2
Мисля, че майчинството може да се прехвърли след 6-тия месец.
Теа и Наум са купили апартамент с цел инвестиция. Сега като ги гледам как сами го ремонтират, чистят и подреждат, ми става още по-смешна Гана дето за тая кутийка нае интериорен дизайнер хахаха Освен това Шопови си имат тяхно жилище и със сигурност изкарват добри пари, така че е разумно да ги инвестират в нещо. На светлинни години от Гергана, която не знае на коя планета се намира.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 2, 2024 9:48:14 GMT 2
Продължавам да си мисля, че гаражът, който Гана представя като свой апартамент, всъщност е на компанията за недвижими имоти, където Плешко работи…по същия начин, по който преди време тя представяше “техния нов апартамент”, който ние никога повече не видяхме, и явно беше имот на агенцията…
|
|
|
Post by emma on Oct 2, 2024 12:36:42 GMT 2
Ели, на стори с къса черна пола.. не се вижда корема.. Дали наистина не е родила или още е в първите месеци от бремеността..? Аз на това стори виждам голям корем като за 6-7 месец
|
|
|
Post by alisinwonderland on Oct 2, 2024 12:44:46 GMT 2
И аз се чудя Гучан как успява да работи.. Да не би той да е взел майчинството? (в България май и бащата може или?) Може, може. След навършване на 6 м. на детето може да се прехвърли на бащата, а след навършване на 1 г. може да се прехвърли на баба/дядо. Нещо напоследък всички където следя изтъпяват яко и нищо смислено и интересно не качват.
|
|
|
Post by foxie on Oct 2, 2024 13:02:26 GMT 2
Мисля, че майчинството може да се прехвърли след 6-тия месец. Теа и Наум са купили апартамент с цел инвестиция. Сега като ги гледам как сами го ремонтират, чистят и подреждат, ми става още по-смешна Гана дето за тая кутийка нае интериорен дизайнер хахаха Освен това Шопови си имат тяхно жилище и със сигурност изкарват добри пари, така че е разумно да ги инвестират в нещо. На светлинни години от Гергана, която не знае на коя планета се намира. Точно за такива кутийки като Ганината човек трябва да наеме интериорен дизайнер, но такъв, който наистина разбира, а не поредния, минал някакво курсче със сертификатче. Всичко трябва да е добре обмислено и поръчково. Целта е да се оползотвори максимално пространството, а не да се пльосне масата, дивана и леглото и край, вече няма място да се обърнеш. Масово такива апартаменти са обзаведени неподходящо от хора, които не разбират какво правят. Гледала съм в youtube канали на чуждестранни интериорни дизайнери, специализирани в обзавеждането на маломерни апартаменти - правят ги бонбон! Чак да ти се прииска да живееш там, нищо, че е 20 м2. Тук не съм виждала такива, според мен и няма или са изключително редки. Ще видим Гана какво ще направи.
|
|
|
Post by sisi on Oct 2, 2024 14:36:08 GMT 2
Ели, на стори с къса черна пола.. не се вижда корема.. Дали наистина не е родила или още е в първите месеци от бремеността..? Аз на това стори виждам голям корем като за 6-7 месец Moже, може да не съм догледала или от черната поличка! Но пък иначе видях едно свежо и хубаво момиче, супер естествено и и нежно! Красива бременност! Много и се радвам!
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 2, 2024 14:36:20 GMT 2
Стела и Сандев взели племенницата й да живее с тях. Браво! Явно има някакви проблеми с майката и бащата, щом се е стигнало до тук. Бащата може и от малцинствата да е..
|
|
|
Post by ladybird on Oct 2, 2024 15:06:56 GMT 2
Стела и Сандев взели племенницата й да живее с тях. Браво! Явно има някакви проблеми с майката и бащата, щом се е стигнало до тук. Бащата може и от малцинствата да е.. На кой е племенница? Аз се чудех каква им се пада момичето. Иначе браво на тях. Извинявам се, сега прочетох на Стела.
|
|
|
Post by lily on Oct 2, 2024 15:19:12 GMT 2
дали е от благородство постъпката на Стела и Сандев или защото момичето участва в почти всичките им клипове и им трябва за съдържание.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 2, 2024 15:27:39 GMT 2
|
|
|
Post by elenapa on Oct 3, 2024 4:51:56 GMT 2
Не знам кой следи островът на 100-те гривни и къщата на инфлуенсърите, но ми направи впечатление днес , че Владо от острова и Вики от къщата явно са заедно. Тя беше споделила,че е заедно с някой,който е популярен…. prikachi.net/image/IMG-0929.NRGWeВиктория е бившо гадже на онзи смешник Деян, а в къщата на инфлуенсърите се зарибява с Даниел, който не го знам какъв е, но май е тик-токър. За нея имам много смесени чувства,но няма да ги споделям в момента, защото ми е интересно дали някой го познава тпзи Владимир Северинов , който е татуист. Не е ли доста по-голям от нея? Аз лично имам проблем, когато мъжът е по-голям от жената с даден брой години Преди 15г Влади беше гадже на моя проятелка и беше чувствителен и емоционален. Аз го харесвам много.
|
|