|
Post by Misha. on Sept 29, 2024 19:48:49 GMT 2
То хубаво декори, ама чак мебелист да ангажират да им изрязва някакви плоскости. Според мен на атанаска й се искаше да е момиче, ама такъв й бил късметът. Тая пелерина с пух е доста зле. Дали не е халата от сватбата в колаборация с Радапола това, на него ми прилича. Кръчмата затвори в Драгалевци, бяха под наем. Сега мястото е тяхно на Самоковско.
|
|
|
Post by musakadziika on Sept 29, 2024 20:17:30 GMT 2
prikachi.net/image/DBB5851F-D53D-4BE5-B2D9-C178E07BE0C3.NLTI1Пепа вече далеч няма фигурата, която имаше преди и то се вижда.. декорацията на Атанаска е меко казано кичозна и толкова стерилна, че не знам кой дизайнер би създал такова нещо. Няма нищо, което да акцентира. Емели била разочарована, но защо не е там е въпросът. Направи ми много лошо впечатление коментарът й в стори, че като жена на Бачорски трябвало да го подкрепя. За мен те двамата са на двете крайности, колкото и простовато народен човек да е той, тя е двойно по-измислено първеню, което прави всичко за лайкове в социалните мрежи. Няма никаква маркетинг стратегия в постовете, които качва - всичко се изтипосва на веднъж и да не говорим, че тамова качване на 15 снимки купом отдавна не е модерно. Всичките й последователи и преглеждания са за сеира и то благодарение на Златната ябълка.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 29, 2024 21:43:35 GMT 2
Емели е на сватба с майка си в Гърция.
|
|
111 posts
Member is Online
|
Post by gorgeous on Sept 30, 2024 5:02:25 GMT 2
Ели (makeubuthow) и Майкъл са се оженили, днес видях новите снимки. Според мен вече е родила и затова сега пуска снимки, както и за къщата след това постваше, а не в реално време. Радвам се за нея и им желая много щастие! Според мен ще са страхотни родители.
|
|
|
Post by peacock on Sept 30, 2024 5:38:06 GMT 2
Аз също, ако съм на мястото на Ели, бих поставка след свършен факт след такава загуба, каквато изживяха. Аз имах подобна загуба в напреднала бременност. Когато родих голямото ми дете много хора бяха изненадани, защото не бяхме обявили преди това.
|
|
|
Post by emmilie on Sept 30, 2024 6:44:44 GMT 2
Съшото си мисля и аз. Ели е родила, просто не споделя в реално време. Под постта, в който беше обявила е писала- mom and dad, а по принцип обявяват с- mam and dad TO BE…
|
|
|
Post by zaharinka on Sept 30, 2024 6:55:01 GMT 2
Според мен няма как да е родила, защото сватбата на която бяха в началото на месеца тя си беше с коремче. Най-вероятно е 5-6 месец. Все пак Януари загубиха другото бебе.
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 30, 2024 7:05:49 GMT 2
Пепе нормално да има коремче, все пак скоро роди и то 4-то дете. Много добър ген има и се възстановява бързо, но да вземе да спре да се облича като гимназистка. Аман вече с тия кроп топчета и щурории на колко години стана? Да застудява вече и да се загащват вече всички като нея 😅
|
|
|
Post by smile on Sept 30, 2024 7:49:18 GMT 2
Според мен няма как да е родила, защото сватбата на която бяха в началото на месеца тя си беше с коремче. Най-вероятно е 5-6 месец. Все пак Януари загубиха другото бебе. бъркаш се, загубиха бебето 2023 януари. Според мен тя не споделя в реално време. А и не е длъжна все пак, това си е лично нейно право.
|
|
|
Post by candy on Sept 30, 2024 8:22:03 GMT 2
Ели (makeubuthow) и Майкъл са се оженили, днес видях новите снимки. Според мен вече е родила и затова сега пуска снимки, както и за къщата след това постваше, а не в реално време. Радвам се за нея и им желая много щастие! Според мен ще са страхотни родители. От снимките с розовата рокля ли се разбира, че са се оженили? Аз си помислих, че имат годишнина откакто са заедно. Отделно, не мисля, че вече е родила. Ако беше така, щеше да си го каже в прав текст и ако иска след това да си качва снимки и видеа от бременността. По-скоро мисля, че е съвсем вече на финала. Какъвто и да е случая, от сърце им желая всичко най-хубаво. Те и Мартин и Валери ми изглеждат най-сплотени. Гането ще чете книга “как да намериш любовта за 30 дни” и ще манифестира. И междувременно “лепи белот” със свекърите 😅
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 30, 2024 8:47:06 GMT 2
Ивана като каже "не ходете, а тичайте към.." и получавам уртикария🤦 Бачорски като имат възможност да си правят украса,няма лошо.
|
|
|
Post by zahir on Sept 30, 2024 10:05:12 GMT 2
Всичкия талашит, който Атанаска ползва за така великото събитие къде отива после? Тая планета изнемогва, а хората непрекъснато генерират повече и повече боклук. Кому е нужно? Иначе някой правилно беше ги определил, Даниел е момче от народа, леко селски тип, който се прави на "паприкаш", а тя е сноб wannabe, живееща за снимки и лайкове. Абсолютно различни са. Много са ми селски сайб цялото Бачорско семейство, но има нещо симпатично в тях въпреки всичко.
Много се радвам за Ели. Дано всичко е наред и да гушкат скоро сладко бебенце. Някак си се надявам да е родила вече. Аз лично не бих споделяла на нейно място ако все още го чакат.
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 30, 2024 11:56:02 GMT 2
Гергана да не намеква нещо на Дани с тая книга? Много странен избор, точно за това да манифестира. Защо не си манифестира нещо за бебето, например?
|
|
|
Post by candy on Sept 30, 2024 12:00:28 GMT 2
Преди известно време в youtube ми попадна видео от една двойка, купила апартамент във Варна. На първи етаж от къща, с дворче към апартамента. Започнаха ремонт за да го отдават под наем. Не мога да се сетя за името на канала, а ми е интересно как са го направили, беше интересен проект. Ако някой се сеща, моля да ми помогне 🤗
|
|
|
Post by katya on Sept 30, 2024 12:25:59 GMT 2
Ели скоро бяха на сватба и беше с тази рокля и бяло сако (по спомен). Мисля че снимките са от тази сватба. Не че не е невъзможно да не са сключили брак, но според мен препратката от последните снимки не е тази.
А Гана в последно време стана много активна, което със сигурност не я прави полезна . Имам подозрения, че от контактите им с Ясмин и мъж, може на Даниел да му е дошла гениалната идея догодина и той да се бута в Игри на волята. В последно време доста засили тренировките.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 30, 2024 13:42:24 GMT 2
Гергана е абсолютно социално неадекватна. Тя не знае как се общува с хора нормално - от непознати до най-близкия й човек.
Пепа твърдо отказва да порасне. И винаги нещо попива от човека до себе си, в случая ми се струва, че започва да прилича на Нели.
Единственото по-безумно от baby shower ми е gender reveal party. Кой освен семейството го интересува какъв ще е полът на бебето. Че и повярвайте ми хора, които са чакали дълго или са преживели загуба също не ги интересува. Да си направите нещо за вас двамата, ок, но гости, украси, фойерверки... И не визирам конкретно Атанаска, в тикток фийда ми е пълно с такива.
|
|
|
Post by zaharinka on Sept 30, 2024 14:18:14 GMT 2
Според мен няма как да е родила, защото сватбата на която бяха в началото на месеца тя си беше с коремче. Най-вероятно е 5-6 месец. Все пак Януари загубиха другото бебе. бъркаш се, загубиха бебето 2023 януари. Според мен тя не споделя в реално време. А и не е длъжна все пак, това си е лично нейно право. [b Леле, да. Много бързо минава времето. От тази гледна точка си мисля, че може и Май месец да е родила, защото имаше някъде където Пепе коментираше нещо и беше написала МАЙ и сърчице.
|
|
111 posts
Member is Online
|
Post by gorgeous on Sept 30, 2024 15:12:29 GMT 2
Ели скоро бяха на сватба и беше с тази рокля и бяло сако (по спомен). Мисля че снимките са от тази сватба. Не че не е невъзможно да не са сключили брак, но според мен препратката от последните снимки не е тази. Ели беше отговорила в Инстаграм, че розовата рокля била единствената й подходяща за сватба и аз реших, че те с Майкъл са се оженили, значи моя грешка.
|
|
|
Post by GGWP on Sept 30, 2024 15:42:57 GMT 2
И аз много се радвам за Ели! Имаше някои малки детайли от сторитата в последните месеци, които подсказваха за това, но не бях на сто процента сигурна, тъй като предполагах, че може и да е в подготвителен режим просто. Въпреки че имам някакво странно усещане, че ако не е родила още, го оповестява за да активира рекламодателите. Също малко неприятно усещане оставя това, че преди около 2-3 месеца започна да рекламира платформа, която помага със съвети как да се подготвиш осъзнато за бременност като се прилагат разни дихателни практики, медитация, здравословно хранене, активности и т.н. Та там обясняваше, че заради загубата е решила да подготви тялото си по най-добрия начин с тази, видиш ли, страхотна платформа/програма, а тя дефакто е била бременна вече.
|
|
|
Post by livia on Sept 30, 2024 18:29:02 GMT 2
Хей Даниела е писала, че ако може да си избере подарък ще е "време за мен". Тя се скъсва да ходи по процедури, фитнес, почивки и излизания с приятелки. Само това лято не съм ги броила, но ходи поне 3-4 пъти без децата насам-натам и сигурно 10 пъти в различни хотели с аниматори за децата. Да не говорим, че има свободна професия и разполага с времето си. Личи, че много се опитва да е relatable със средностатистичиските жени, но според мен не се получава.
|
|
|
Post by novacane on Sept 30, 2024 22:37:29 GMT 2
Не знам кой следи островът на 100-те гривни и къщата на инфлуенсърите, но ми направи впечатление днес , че Владо от острова и Вики от къщата явно са заедно. Тя беше споделила,че е заедно с някой,който е популярен…. prikachi.net/image/IMG-0929.NRGWeВиктория е бившо гадже на онзи смешник Деян, а в къщата на инфлуенсърите се зарибява с Даниел, който не го знам какъв е, но май е тик-токър. За нея имам много смесени чувства,но няма да ги споделям в момента, защото ми е интересно дали някой го познава тпзи Владимир Северинов , който е татуист. Не е ли доста по-голям от нея? Аз лично имам проблем, когато мъжът е по-голям от жената с даден брой години
|
|
|
Post by sisi on Oct 1, 2024 8:37:21 GMT 2
Не знам кой следи островът на 100-те гривни и къщата на инфлуенсърите, но ми направи впечатление днес , че Владо от острова и Вики от къщата явно са заедно. Тя беше споделила,че е заедно с някой,който е популярен…. prikachi.net/image/IMG-0929.NRGWeВиктория е бившо гадже на онзи смешник Деян, а в къщата на инфлуенсърите се зарибява с Даниел, който не го знам какъв е, но май е тик-токър. За нея имам много смесени чувства,но няма да ги споделям в момента, защото ми е интересно дали някой го познава тпзи Владимир Северинов , който е татуист. Не е ли доста по-голям от нея? Аз лично имам проблем, когато мъжът е по-голям от жената с даден брой години Следя я тази Вики.. мисля че и 100 курса по йога и себеосъзнаване няма да и помогнат на дълбоките дефицити. За мен тя съвсем съзнателно избира токсични и манимпулиращи я мъже.. Не го знам този Владимир, не гледам гривните. Явно е намерила достоен заместник на Деян, че и възрастен. Но тя е изключително глуповатичка, макар че се опитва да се изказва по някакви теми и тотално в разрез с възприятието за себе си. Постоянните и естетически промени, имат нулев резултат, много грозен силикон, устните - като очертае с тоя тъмен молив... тотално изглежда като фолк певачка от 90- те.. П.С. Всъщност тоя Владимир не е възрастен, май само изглежда.. Излиза ми, че е на 34-35, което е напълно нормална разлика.
|
|
|
Post by tamsy on Oct 1, 2024 9:21:57 GMT 2
Влади е на 34. Мой близък работеше в едно студио с него преди няколко години. Винаги е бил свеж, весел и разбран. Известен в неговата сфера -да. Но масово до този момент не е бил известен. Не съм имала усещането, че иска да бъде инфлуенсър или изобщо му се занимава с това, но времето ще покаже. Мога само да се надявам, че не се е променил. Не знам кой следи островът на 100-те гривни и къщата на инфлуенсърите, но ми направи впечатление днес , че Владо от острова и Вики от къщата явно са заедно. Тя беше споделила,че е заедно с някой,който е популярен…. prikachi.net/image/IMG-0929.NRGWeВиктория е бившо гадже на онзи смешник Деян, а в къщата на инфлуенсърите се зарибява с Даниел, който не го знам какъв е, но май е тик-токър. За нея имам много смесени чувства,но няма да ги споделям в момента, защото ми е интересно дали някой го познава тпзи Владимир Северинов , който е татуист. Не е ли доста по-голям от нея? Аз лично имам проблем, когато мъжът е по-голям от жената с даден брой години
|
|
|
Post by foxie on Oct 1, 2024 10:15:36 GMT 2
Всеки се разполага според чергата си, но и вече цялата тази показност в социалните мрежи излиза извън всякакви граници. Всичко се прави за снимките и за коментари. Ако не се изръсиш за балони, украси, арки, все едно не си имал празник. Жалкото е че и хора с малки финансови възможности теглят бързи кредити за да ги види народа във фейсбука. Финансвата култура на населението е под кота 0. Забелязвам, че и големи хора (25-30+ годишни) си празнуват рождени дни с арки и помпозни боклуци. Доста инфантилно и смешно ми стои отстрани за тази възраст.
|
|
|
Post by smile on Oct 1, 2024 11:03:53 GMT 2
Всеки се разполага според чергата си, но и вече цялата тази показност в социалните мрежи излиза извън всякакви граници. Всичко се прави за снимките и за коментари. Ако не се изръсиш за балони, украси, арки, все едно не си имал празник. Жалкото е че и хора с малки финансови възможности теглят бързи кредити за да ги види народа във фейсбука. Финансвата култура на населението е под кота 0. Забелязвам, че и големи хора (25-30+ годишни) си празнуват рождени дни с арки и помпозни боклуци. Доста инфантилно и смешно ми стои отстрани за тази възраст. защо мислиш че хората без средства, теглят кредити за да се покажат? Те не го правят, не би им дошло до ума, а и тези кредити, лесно се теглят, ама после и някой трябва да ги върне тези пари. А тези дето нямат, и след кредита пак няма да имат
|
|
|
Post by foxie on Oct 1, 2024 11:32:26 GMT 2
Защото знам за такива случаи. Бях на кръщене на малко дете, което беше като сватба - 100 човека в ресторант, помпозни украси, Dj, фотограф, тоалети, прически, гримове. Разбрах, че са теглили кредит за това събитие. Най-вероятно са го и избили, тъй като от всички гости само аз и една двойка носеха подарък, а не плик.
|
|
|
Post by sisi on Oct 1, 2024 12:06:51 GMT 2
Ирина от Ергена и нейния "таен любим",дето го криеше постоянно, ще имат момиче. Така и предполагах.. Само да не вземе гена на бащата... че Ирина ще си бие главата Ужасееен ееее! Разбираемо е да не го показва никъде.
|
|
|
Post by smile on Oct 1, 2024 14:18:22 GMT 2
Защото знам за такива случаи. Бях на кръщене на малко дете, което беше като сватба - 100 човека в ресторант, помпозни украси, Dj, фотограф, тоалети, прически, гримове. Разбрах, че са теглили кредит за това събитие. Най-вероятно са го и избили, тъй като от всички гости само аз и една двойка носеха подарък, а не плик. мале смятай😀😀😀 не се бях замислила, това е топ идея. Стига да си сигурен в присъствието на гостите.
|
|
|
Post by m12d on Oct 1, 2024 15:40:14 GMT 2
Преди известно време в youtube ми попадна видео от една двойка, купила апартамент във Варна. На първи етаж от къща, с дворче към апартамента. Започнаха ремонт за да го отдават под наем. Не мога да се сетя за името на канала, а ми е интересно как са го направили, беше интересен проект. Ако някой се сеща, моля да ми помогне 🤗 Simona Koleva
|
|
|
Post by tamsy on Oct 1, 2024 16:44:56 GMT 2
А вие как благодарите на мъжете си за грижите и подкрепата ? Според Полина като ги постнете как спят по гащи. Много се вдъхнових… Явно ще учи във Велико Търново. Каква е тази мечтана специалност ? Не съм забелязала или може би съм пропуснала да говори по тази тема.
|
|