|
Post by fif on Sept 24, 2024 17:11:57 GMT 2
Интересно ми е Атанаска с това сетче като е отшила на преглед за бебето цялата ли се е съблякла.? 😀😀😀 ibb.co/28TZV1c
|
|
|
Post by tamsy on Sept 24, 2024 17:51:34 GMT 2
Гането тук е едно към едно с образа на Спаска от Светът на Ванката 🤣 пуловерчето, лентата на главата, прегърбената поза. А като знаем каква нейна снимка беше лепнала на сторито - още по-смешно е prikachi.net/image/461250291-122181920696196497-5448608764614903389-n.N4Iz1Уникално красивата, неповторима, лъскава, лЪкжъри дама, Ганка... Разглеждах снимките на може би най-снобарското място в Капана, където главно ходят wannabe-та, кифли и "преуспели" мъже. Нямаше как да не забележа този профил без никаква брадичка На фона на всички силно гримирани дами, някои от които наистина красиви по мое мнение, това просто се откроява. А това нещо на главата, което си е сложила, просто не искам да го коментирам. Чудя се колко ли awkward се е чувствала Ганка с облекло за 30-40 хиляди лева (по нейни сметки) сред тези дами.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 24, 2024 19:08:43 GMT 2
Не ги разбирам брандовете, които все още работят с Пепа. Гледам една и съща кампания при други инфлуенсъри - кадри, монтаж, поне някакво старание за съдържанието, наша Пепа - с телефона в колата. И съм 100% сигурна, че го оправдава пред рекламодателите с нещо от сорта на "моята аудитория така възприема най-добре".
|
|
|
Post by chikitta on Sept 24, 2024 19:58:55 GMT 2
prikachi.net/image/461250291-122181920696196497-5448608764614903389-n.N4Iz1Уникално красивата, неповторима, лъскава, лЪкжъри дама, Ганка... Разглеждах снимките на може би най-снобарското място в Капана, където главно ходят wannabe-та, кифли и "преуспели" мъже. Нямаше как да не забележа този профил без никаква брадичка На фона на всички силно гримирани дами, някои от които наистина красиви по мое мнение, това просто се откроява. А това нещо на главата, което си е сложила, просто не искам да го коментирам. Чудя се колко ли awkward се е чувствала Ганка с облекло за 30-40 хиляди лева (по нейни сметки) сред тези дами. При мен не се отваря снимката 😭 Кое е заведението да видя и аз Ганче Калпазанче 😁
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 24, 2024 21:58:42 GMT 2
prikachi.net/image/461250291-122181920696196497-5448608764614903389-n.N4Iz1Уникално красивата, неповторима, лъскава, лЪкжъри дама, Ганка... Разглеждах снимките на може би най-снобарското място в Капана, където главно ходят wannabe-та, кифли и "преуспели" мъже. Нямаше как да не забележа този профил без никаква брадичка На фона на всички силно гримирани дами, някои от които наистина красиви по мое мнение, това просто се откроява. А това нещо на главата, което си е сложила, просто не искам да го коментирам. Чудя се колко ли awkward се е чувствала Ганка с облекло за 30-40 хиляди лева (по нейни сметки) сред тези дами. При мен не се отваря снимката 😭 Кое е заведението да видя и аз Ганче Калпазанче 😁 Nocte може би?
|
|
|
Post by purplesky on Sept 24, 2024 22:23:46 GMT 2
Има ли кой да отвори нова тема? Да отворим ли ние ако няма кой друг?
Гана си слага парцали на главата, за да си скрие прешивостта. Иначе в профил е наистина плашеща. 😬
|
|
|
Post by foxie on Sept 25, 2024 8:21:02 GMT 2
Внимание! Огромен GIVAWEY, пхриятели! Който първи познае липсващия човек на снимката (която ще наречем условно "семейна идилия"), печели невероятен подарък - ваучер на стойност цели 20 лв. от Lidl!
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 25, 2024 10:16:17 GMT 2
Внимание! Огромен GIVAWEY, пхриятели! Който първи познае липсващия човек на снимката (която ще наречем условно "семейна идилия"), печели невероятен подарък - ваучер на стойност цели 20 лв. от Lidl! Пълна цигания! Мен би ме било срам да съм в такава ситуация, камо ли да се изтипосам в интернет…
|
|
|
Post by livia on Sept 25, 2024 11:08:46 GMT 2
Хаха, едно време и Филяка участваше в семейните идилични снимки, изтипосан до Ф2, сега е в девета глуха. Пепе не можа ли по-къс минижуп да намери за детски рд? Аа, той Филип 2 е там, затова 😀. Непрежалим! Иначе децата изглеждат щастливи, ама и четирите деца са като куклички красиви (Матиас и той сладур), невероятен ген! Това дали е новият апартамент с джакузи на терасата? 🤔
|
|
|
Post by ☀ on Sept 25, 2024 11:37:18 GMT 2
Внимание! Огромен GIVAWEY, пхриятели! Който първи познае липсващия човек на снимката (която ще наречем условно "семейна идилия"), печели невероятен подарък - ваучер на стойност цели 20 лв. от Lidl! За ваЛЧара не можах да се вредя, ама да си кажа мнението. Да не би Филяка да снима Едва ли..според мен Ивен не иска да играе в този цирк. И да, естествено, че е по-добре бивши и нови покрай родителите и децата да се разбират, но нека не ми го налагат като норма по всяка телевизия, вестник и медия като цяло. Ние все още държим на ценности и това, което е изключение не трябва да се приема като модел. Мерси. Да се подсигурят да няма папарашки снимки от нощни подвизи в това джакузи на покрива..
|
|
|
Post by purplesky on Sept 25, 2024 11:39:41 GMT 2
|
|
|
Post by sisi on Sept 25, 2024 11:55:02 GMT 2
Аууу, коя е тази на снимката ? Първоизточника дали може да се разпознае или няма огледало в тях? >> За Пепе.. ми на мен не ми пречат..щом се разбират да се събират на общи празници на децата им. Ако семейството е в по-малък формат, например сте вие - вашият настоящ съпруг и има дете от предишен брак, не сте ли се засичали на празненствата на детето за РД, заедно с общите ви деца и новото семейство на бившата жена? Аз все си мисля, че така е по-нормално, от колкото обратното... новата жена да не присъства или пък бившата да не е добре дошла... В случая разбирам, че при Пепи нещата отдавна са минали нормалния формат НО поне децата изглеждат щастливи
|
|
|
Post by foxie on Sept 25, 2024 12:24:06 GMT 2
Разбира се, че е нормално и редно бивши/настоящи да се разбират в името на щастието на децата. То е най-важното. Да правят каквото искат, не ми дреме за тях, обсъждам ги с цел развлечение и да се посмеем. Но пък и да си кажа честно, в конкретния случай на Пепа, аз едва ли бих застанала в тази формация за снимка, колкото и в добри отношения да сме. Личен избор, не съдя никой. Гледайки снимката, си представям следната комична ситуация - Сиена/София след няколко години: -А тук сме аз и сестра ми, празнувайки заедно рождените ни дни, които са с 10 дена разлика, това е мама (1), това е тате (1), това е братчето ни М. от тате 2, който се казва като тате 1, това е сестричката ни Б. от тати 3, а това е все още нероденото ни братче/сестриче от тати 1 и мама 2. Живи и здрави да са.
|
|
|
Post by ladybird on Sept 25, 2024 12:47:53 GMT 2
Аз никога не съм чула хората да се изразяват така: брат ми или сестра ми от майка 1 или баща1; майка 2 или баща 2 и т.н. Всички казват брат ми или сестра ми.
|
|
|
Post by sisi on Sept 25, 2024 14:13:38 GMT 2
Ами в случая са едно шарено семейство с хубави дечица. Аз бях във връзка с момче, чийто семейство е също така голямо и прилича на тяхното (не с толкова бащи, де) Едната част живееха в Америка и като дойдеха във България се събираха с другото, което живееше тук.. Та мен така ме представиха направо на двете фамилии... Беше шах и мат за мен, в колата ми обясниха кой, на кого е брат Весело семейство и се уважаваха по техен си начин, вече големите деца и днес са си подкрепа и се търсят.
|
|
|
Post by purplesky on Sept 25, 2024 14:58:41 GMT 2
Фичо с тази брада е супер зле.
|
|
|
Post by diamond on Sept 25, 2024 16:54:50 GMT 2
Аз също съм ЗА разведени родители да поддържат добри отношения заради децата си. Но Пепиното е друга бира. Писнало ми е от нея и нейния катун, дано вече спрат да ни го натрапват от всякъде. Живи и здрави да са и да не роди 5то от пореден баща. Май само аз не намирам децата ѝ да нещо особено- Само Сиена за мен е сладурана, София хич не ми е симпатична, Матиас с купичката за коса пък съвсем. Деца са, ще се променят сигурно.
Гана с тия снимки как кърми с малоумната си физиономия... Ама тя си е такава, смотана.
Деница ми прилича на майка орлица, която най-много да нанесе някоя травма на детето си или поне нереално представи за него самото. Писнало ми е и нея да я гледам супер нахилена и мега радостна на видеата с ЕлизабЕт. Твърде пресилено ми идва.
|
|
|
Post by sistef on Sept 25, 2024 17:35:20 GMT 2
Хаха, едно време и Филяка участваше в семейните идилични снимки, изтипосан до Ф2, сега е в девета глуха. Пепе не можа ли по-къс минижуп да намери за детски рд? Аа, той Филип 2 е там, затова 😀. Непрежалим! Иначе децата изглеждат щастливи, ама и четирите деца са като куклички красиви (Матиас и той сладур), невероятен ген! Това дали е новият апартамент с джакузи на терасата? 🤔 Aхаха неее, заведение в София, за мен крайно неподходящо за деца.
|
|
|
Post by chikitta on Sept 25, 2024 17:36:33 GMT 2
Видях я Ганка Калпазанка 😁 Наистина как ли и се отразява на самочувствието да е край хубави момичета 🤷 Питах една приятелка кой липсва на снимката на Пепа и тя отговори "Филип 2 и Пепе от Али експрес" 🤣🤣🤣🤣 Не знам тези деца горките как всяка година са с различен татко на рождените си дни 😵💫
|
|
|
Post by fif on Sept 25, 2024 17:56:40 GMT 2
Ронси явно и тя си е направила гърди. Поне така си мисля. След първото раждане бюстът й беше доста увиснал, сигурно не й е било приятно като младо момиче.
|
|
|
Post by foxie on Sept 25, 2024 19:30:35 GMT 2
Аз никога не съм чула хората да се изразяват така: брат ми или сестра ми от майка 1 или баща1; майка 2 или баща 2 и т.н. Всички казват брат ми или сестра ми. Нещо не си разбрала иронията, ма как и да е.
|
|
|
Post by jeri on Sept 25, 2024 20:05:07 GMT 2
Ронси явно и тя си е направила гърди. Поне така си мисля. След първото раждане бюстът й беше доста увиснал, сигурно не й е било приятно като младо момиче. Че тя роди преди 4 месеца или и те да не изпуснат спонсорството?! Иначе нищо против нямам, ама закъде бърза чак толкова? Прекалено ми е. Мъжът й нали напусна работа, за да се отдадат на социалните мрежи. Въобще всички ме отвращават с това просене и спонсориране, докога ще продължи.. кой вярва въобще вече.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 25, 2024 20:32:35 GMT 2
Сори, но бебето на Кузманови не ми харесва. Аз и не съм от хората, които твърдят, че всички бебета са хубави.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 25, 2024 21:22:34 GMT 2
Аз като човек, чийто баща не се интересувал от него никога и разбрал, че има брат, с който сме породени на 25 години и не познавам, се радвам, че Пепиното семейство успява да има нормални, че съдейки по снимката даже сърдечни отношения. Само че защо Филяка така е отлъчен, много кофти впечатление ми прави. Отстрани изглежда все едно й беше отдушник при раздялата с Датски и опора по време на ковид, локдауни и т.н. и като нямаше нужда от него вече, му би шута. Сигурна съм, че не е бил поканен изобщо, а не че Ивен има общо. Все пак е празник на момичетата.
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 25, 2024 21:30:57 GMT 2
Сори, но бебето на Кузманови не ми харесва. Аз и не съм от хората, които твърдят, че всички бебета са хубави. Това идвах да кажа и най-лицемерно ми е като почнат да казват хората как всички бебета са хубави и сладки и на откровено грозничките да казват, че са хубави. Ми не, не са. То както има грозни възрастни така има и грозни бебета, то откъде да дойде иначе 😂 Ама да… дори не прилича на нито единия от двамата, не че е задължително ама досега като съм виждала бебета все си приличат поне на единия родител. Тяхното…айде, ще си замълча, че пак ще ме анатемосат тука 😂
|
|
|
Post by tamsy on Sept 25, 2024 21:56:09 GMT 2
Радост ли беше правила мисроблейдинга на ДеРая? Втората сега се обяснява как не бил направен съвсем както трябва, прекалено дълбоко било работено и т.н. Естествено не в прав текст, увърта, но това е идеята. Никога не съм разбирала работата на Радост - прави 2-3 микроблейдинга на година, кой изобщо ще се навие да ходим при такъв човек !? Но ДеРая не разочарова- отново страхотна кожа, току що почистена и приличаща на нищо 🤣
|
|
|
Post by fif on Sept 25, 2024 22:20:10 GMT 2
Точно гледам сторитата на Кузманова и си мислих как не ми е сладко бебето й. Според мен прилича на бащата…
Но на Пепе всичките деца са й красиви. И според мен Филяка не е бил там, защото неговото дете няма рд (Матиас), може би когато има рд ще присъства.
Ронси не кърми, защо й е да чака… Ама си е спонсорирано, гаранция, иначе защо ще казва къде се е оперирала…
Мъжът й какво е работил преди? Явно си изкарват добре, щом си купиха нова кола, освен ако не са придали апартамента, за да я купят, което ще е голяма глупост.
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 26, 2024 4:02:37 GMT 2
Хаха, едно време и Филяка участваше в семейните идилични снимки, изтипосан до Ф2, сега е в девета глуха. Пепе не можа ли по-къс минижуп да намери за детски рд? Аа, той Филип 2 е там, затова 😀. Непрежалим! Иначе децата изглеждат щастливи, ама и четирите деца са като куклички красиви (Матиас и той сладур), невероятен ген! Това дали е новият апартамент с джакузи на терасата? 🤔 Aхаха неее, заведение в София, за мен крайно неподходящо за деца. Кое е заведението,аз мисля,че си е баш терасата им
|
|
|
Post by chikitta on Sept 26, 2024 7:04:47 GMT 2
imgur.com/a/PmEeQ6wНяма толкова тъпо същество като Моника! Как изобщо може да ти хрумне да снимаш, докато ти ровят в устата!! Дано да не снима и като ходи на гинеколог!
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 26, 2024 7:38:39 GMT 2
Не бях отваряла скоро дея вайбс. Пълен потрес! Пигментираните й вежди са й най-малкия проблем. За нея се отнася лафа: I do skincare but my skin doesn’t care 😂. Гнусна ми е…
|
|