|
Post by fif on Sept 19, 2024 21:50:36 GMT 2
Гергана е писала “гледам си ДЕЦАТА”, тя си е преписала и правата за Мика ли? И едно нормално нещо не остана тук…
|
|
|
Post by fine on Sept 19, 2024 23:20:42 GMT 2
Хахахахаахха, ох, направо Гана няма равен по тъпотия. Как може да пишеш такива глупости и да кажеш за човека, който уж обичаш, че не е най-красив и няма много пари?? Дори майката на Даниел е коментирала нещо 🤦🏽♀️
Споко Плеши, ако четеш това и ти е останало и малко достойнство можеш да отвърнеш на удара! Напиши: предложих ѝ, въпреки че - - няма най-красивата усмивка на света - понякога не я слуша главата - харчи пари за глупости - обръща внимание повече на марковите дрехи и чанти отколкото на детето ни, НО… Все пак ми обеща инстаграм кариера и бъдеще и не мога да я зарежа, вече и дете имаме 🥲
|
|
|
Post by livia on Sept 20, 2024 8:30:02 GMT 2
На salted.lemons съм й голям фен, тя май само с кулинарни брандове работи?
Гергана е абсолютно дъно, аз още не мога да повярвам, че се намери мъж да я вземе, че и дете да има с нея. И вместо тя да се радва и да си го пази, само го унижава и се държи отвратително с него. То в един момент колкото и да е тъп Гучан, ще му просветне, че има и друг живот.
|
|
|
Post by emmilie on Sept 20, 2024 9:05:53 GMT 2
Гергана е писала “гледам си ДЕЦАТА”, тя си е преписала и правата за Мика ли? И едно нормално нещо не остана тук… Като Атанаска, писала в био-то, че има 2 деца, едно от които не е нейно, така и Гането си говори в множествено число🤷🏼♀️
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 20, 2024 13:03:21 GMT 2
Гергана поне е добра в това да измисля всеки път по-голяма тъпотия от предишната 😄 След видеото със спестените пари (1 00 000 лв както го беше написала), си мислех, че ще има малка пауза ама тя избухна веднага. А и силно се съмнявам Даниел да й е предложил наистина…
|
|
|
Post by sisi on Sept 20, 2024 14:31:34 GMT 2
Гергана поне е добра в това да измисля всеки път по-голяма тъпотия от предишната 😄 След видеото със спестените пари (1 00 000 лв както го беше написала), си мислех, че ще има малка пауза ама тя избухна веднага. А и силно се съмнявам Даниел да й е предложил наистина… Тая откачалка не се ли притеснява, че сина и един ден ще гледа клипчетата на лудата си майка, която казва че не намира баща му за кой знае колко привлекателен, и че няма пари, ама понеже няма друг- дай с него Ебаси жалкарката! МНого агресирам към това просто същество и никакъв жал не изпитвам и да остане гола и боса един ден. Надявам се тоя глупав Ганюш да си хване детето и да се маха от тая луда жена! Опитвам се да игнорирам видеата и да не се изнервям, обаче само като ми излезе поредното и не мога... Трябва да я освидетелстват сериозно! Не знам някой писал ли е на сестра и някога за тези неща?
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 20, 2024 14:40:46 GMT 2
Гергана поне е добра в това да измисля всеки път по-голяма тъпотия от предишната 😄 След видеото със спестените пари (1 00 000 лв както го беше написала), си мислех, че ще има малка пауза ама тя избухна веднага. А и силно се съмнявам Даниел да й е предложил наистина… Тая откачалка не се ли притеснява, че сина и един ден ще гледа клипчетата на лудата си майка, която казва че не намира баща му за кой знае колко привлекателен, и че няма пари, ама понеже няма друг- дай с него Ебаси жалкарката! МНого агресирам към това просто същество и никакъв жал не изпитвам и да остане гола и боса един ден. Надявам се тоя глупав Ганюш да си хване детето и да се маха от тая луда жена! Опитвам се да игнорирам видеата и да не се изнервям, обаче само като ми излезе поредното и не мога... Трябва да я освидетелстват сериозно! Не знам някой писал ли е на сестра и някога за тези неща? То клипчето е направено с ирония или обратен замисъл. Аз го разбирам така: не е красив - дава го нагласен, т.е хубав е, не е богат - дава го как брои пари, т.е богат е, не ми подарява рози - даваше го как купува от бабата, т.е прави ги тези жестове. Просто при тях не се в получило, защото са скъсаняци отвсякъде. То за това е комично 🤣
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 20, 2024 17:24:16 GMT 2
Такава простотия, видях клипа в групата "БезОпасна красота" във фейсбук, и там толкова "народна любов" има за Гането... Не мога да разбера как е възможно някоя жена изобщо да се изказва така за човека до себе си, още повече, че това е Гергана, която измисли безумно и нелепи лъжи по свой адрес, държи се мега криндж, "гледа" "ДЕЦАТА" си, като и това е под всякакво съмнение, дава пари за някакви безумни неща, а не за здравето си и още куп глупости, които не мога да осъзная, за да допиша... Не знам, аз залагам ВЕЧЕ, че в един момент тази връзка ще приключи.
|
|
|
Post by katya on Sept 20, 2024 18:35:03 GMT 2
Обаче добре са и отговорили , че и той не я взел заради красотата и парите и🤷🏻♀️ Искам да видя докъде ще я докара с луксозният имот. Зъбите че няма да си ги оправи отдавна ни стана ясно на всички.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 20, 2024 19:55:51 GMT 2
Деница, която рекламира Хепи и твърди, че нямала време да си готви. Във всеки влог има някакви нейни си извращения иначе 🤣🤣🤣 Отяла се на Хепи. Боже, Боже 🤦🤣
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 20, 2024 20:47:24 GMT 2
Гана с кадри от преди година-две, в стария апартамент, рекламира Lilly. Страхотна коса, страхотна реклама. Плешо да я беше направил, щеше да е по-стойностна. 😀
|
|
|
Post by pchelica on Sept 20, 2024 21:26:42 GMT 2
Идвам от сторитата на Пепе. Сиенчето е такъв бонбон!
Относно Гана: това не е първи рийл, в който се подиграва на Плешо - не беше ли постнала рийл, в който обясняваше как тя носи парите в семейството…този толкова ли е тъп, че търпи да е такава изтривалка за Гана?
|
|
|
Post by sisi on Sept 21, 2024 9:06:34 GMT 2
Идвам от сторитата на Пепе. Сиенчето е такъв бонбон! Относно Гана: това не е първи рийл, в който се подиграва на Плешо - не беше ли постнала рийл, в който обясняваше как тя носи парите в семейството…този толкова ли е тъп, че търпи да е такава изтривалка за Гана? Явно е, че е супер изкривено там всичко.. Не знам кой е мъжа и коя е жаната.. но и двамата са ултра тъпанари! За съжаление с тези гени и детенцето няма големи шансове да се развие особено, освен ако от рано не изчезне от тази токсична среда, например да учи някъде. Жалка история!
|
|
|
Post by emmilie on Sept 21, 2024 11:24:19 GMT 2
Абе със сигурност има жени, които “тормозят” и досаждат на мъжете си, че изкарват повече пари, но това ca предимно жени, които изкарват наистина много* пари… наша Гана с 1 реклама в годината, какво толкова печели? Какви са тези комплексарски изказвания за бъдещия ѝ мъж?… грозни и тъжни са такива връзки.
|
|
|
Post by monday on Sept 22, 2024 11:36:25 GMT 2
Гучан го признавам за еб*чът на републиката. Щото на красива жена всеки може да го над*рви, ама как се вдига самолет на грозна и тъпа ?!? Това НИКОЙ друг не го може! Талант!
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 22, 2024 21:53:35 GMT 2
На Ганка сторито, на което пише “about last night” и се е ФОТОШОПНАЛА на видеото?!? Tell me it’s a joke I can’t take it anymore! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 дано не е мислела, че ще заблуди някого с тоя стикер на себе си, който е пльоснала на снимката
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 22, 2024 22:06:09 GMT 2
Охх, посветили Макая в сектата 🤢 Боже, на едното стори се молят в транс все едно са. Много зловещо🤦
|
|
|
Post by Misha. on Sept 23, 2024 10:11:02 GMT 2
Гледах на Мартин и Валери новото видео за инвитрото. Ами далеч по-информативно и съдържателно е от видеата на Деница. И в двете връзки водещ е мъжа, а са на светлинни години една от друга. М и В говорят стегнато, без да се отплесват и тн. При Д и Г, въртят и сучат едно и също, без да кажат нещо съдържателно..
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 23, 2024 16:54:08 GMT 2
Сега отворих профила на Марина Декова и в последния й пост има супер много снимки с бившия, някой следи ли я? Да не са се събрали? Като цяло нямаше да е зле, ако преди две-три години не твърдеше, че е нарцисист, който я малтретира. Историите с малтретирането обаче бяха доста противоречиви и реално говореше за мръсни чинии и попилени книги,тя тогава залитна по Кобилкина и аз спрях да я следя. Някой знае ли?
|
|
|
Post by fine on Sept 23, 2024 16:57:09 GMT 2
Приятели, вие по-големи просяци и скъсаняци от Балан и Надка виждали ли сте? Честитяват рождения ден на 3 годишното си дете и му подаряват опакован… банан! 🤦🏽♀️😂😂😂 то бива да си прост, ама това минава границите. Естествено с оправданието, че не трябвало Матей да се учи да бъде материалист и да се радвал дори и на малките неща. За всеки случай му взели и детска количка за 5лв 😂😂😂😂😂 иначе нематериалния Балан кара кола за над 50 000лв. Ужас, тортите спорсорирани, детското парти спонсорирано, почивките им спонсорирани, дрехите, мебелите, уредите.. егати и просяците. На детското парти му вика на Матей “признателен ли си, благодарен ли си”, че татко трябваше толкова да проси за това детско парти и торта. Направо ми се повръща от това видео. Матейчо трябва да знае за в бъдеще - ако иска нещо, то трябва да бъде спонсорирано, иначе ще получи само банана за подарък.
|
|
|
Post by Misha. on Sept 23, 2024 17:14:23 GMT 2
Сега отворих профила на Марина Декова и в последния й пост има супер много снимки с бившия, някой следи ли я? Да не са се събрали? Като цяло нямаше да е зле, ако преди две-три години не твърдеше, че е нарцисист, който я малтретира. Историите с малтретирането обаче бяха доста противоречиви и реално говореше за мръсни чинии и попилени книги,тя тогава залитна по Кобилкина и аз спрях да я следя. Някой знае ли? Не са заедно, на рожден ден на детето са. Адмирации за което. Но дотам, доста изплиска легена и тя. Някакви духовни практики, залитания и тн.
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 23, 2024 17:46:44 GMT 2
Сега отворих профила на Марина Декова и в последния й пост има супер много снимки с бившия, някой следи ли я? Да не са се събрали? Като цяло нямаше да е зле, ако преди две-три години не твърдеше, че е нарцисист, който я малтретира. Историите с малтретирането обаче бяха доста противоречиви и реално говореше за мръсни чинии и попилени книги,тя тогава залитна по Кобилкина и аз спрях да я следя. Някой знае ли? Не са заедно, на рожден ден на детето са. Адмирации за което. Но дотам, доста изплиска легена и тя. Някакви духовни практики, залитания и тн. Мернах снимки ш на море? Май не беше само рождения ден… иначе евала на всички родители, което запазват нормални отношения покрай децата
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 24, 2024 7:35:03 GMT 2
ibb.co/xSnfRXSЗнаем, Даниеле, знаем 😅 Гериту има нов рийл за кърменето “За или против”?? Сякаш е нещо вредно, чак противници да има, но не ми се скриншотва…
|
|
|
Post by livia on Sept 24, 2024 7:45:30 GMT 2
Моля, препоръчайте ми някой смислен мами профил в инстаграм, който да показва реалността с бебе/дете? Аз следя няколко, но не са точно това, което търся.
|
|
|
Post by nomade on Sept 24, 2024 11:59:11 GMT 2
Моля, препоръчайте ми някой смислен мами профил в инстаграм, който да показва реалността с бебе/дете? Аз следя няколко, но не са точно това, което търся. На първо четене се сещам за drmodernmommy - има интересни рецепти, споделя много често за детски книжки и общовзето смятам, че сравнително се доближава до reality check-а на майка с 3 породени деца. Mihaela.momtessori също има интересни идеи, макар че това извечно проповядване на Монтесори малко ми идва в повече.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 24, 2024 12:11:14 GMT 2
Деница ми е като карикатура като рекламира нещо. 🤦
|
|
|
Post by katherine on Sept 24, 2024 14:33:37 GMT 2
Минавам само да кажа, че Беатрис е наистина много красиво бебе ❤️
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 24, 2024 15:54:19 GMT 2
На Валери и Мартин как им мина през главите да се снимат,докато той й бие инежкция..свършиха ли се темите за "контент" се чудя...наистина нищо лично и свято не им остана на родните инфлуенсъри
|
|
|
Post by pandora on Sept 24, 2024 16:20:40 GMT 2
prikachi.net/image/461250291-122181920696196497-5448608764614903389-n.N4Iz1Уникално красивата, неповторима, лъскава, лЪкжъри дама, Ганка... Разглеждах снимките на може би най-снобарското място в Капана, където главно ходят wannabe-та, кифли и "преуспели" мъже. Нямаше как да не забележа този профил без никаква брадичка На фона на всички силно гримирани дами, някои от които наистина красиви по мое мнение, това просто се откроява. А това нещо на главата, което си е сложила, просто не искам да го коментирам. Чудя се колко ли awkward се е чувствала Ганка с облекло за 30-40 хиляди лева (по нейни сметки) сред тези дами.
|
|
|
Post by musakadziika on Sept 24, 2024 16:44:55 GMT 2
prikachi.net/image/461250291-122181920696196497-5448608764614903389-n.N4Iz1Уникално красивата, неповторима, лъскава, лЪкжъри дама, Ганка... Разглеждах снимките на може би най-снобарското място в Капана, където главно ходят wannabe-та, кифли и "преуспели" мъже. Нямаше как да не забележа този профил без никаква брадичка На фона на всички силно гримирани дами, някои от които наистина красиви по мое мнение, това просто се откроява. А това нещо на главата, което си е сложила, просто не искам да го коментирам. Чудя се колко ли awkward се е чувствала Ганка с облекло за 30-40 хиляди лева (по нейни сметки) сред тези дами. Какъв е този парцал, който си е турила на главата този вид прически бяха модерни преди 6-7 години.... Мили мусакаджийки признавам си, че в последно време грам време нямам, за да следя нашите инфлута в YouTube, но редовно си ги следя в Instagram. Е, днес реших да убия някой друг час иии.. ми то нямаше, в какво. Освен Теа и Наум никой друг не виждам редовен. Изгледах видеото на Мартин и Валери и честно казано според мен от тази тематика то беше най-смислено и добре заснето. Информативно с умерени чувства и емоции (Ванче - диванче прекаляваше и всякаш това не беше нужно като съдържание). Според мен кадрите с инжекциите не са чак толкова натоварващи, реално това е част от процеса и показва, че не винаги животът е цветя и рози и трябва да се борим за щастието си. Таа, връщайки се на въпроса с инфлутата... пълна деградация в YouTube, та чак се чудя, какво се случва. Явно другите социални мрежи са много по-доходоносни и за съжаление това е ясен показател, до колко всичко е любов и страст към влогването... П.С. Някой знае ли, какво се случва с AGLEU, това отсъствие от социалните мрежи е чак плашещо....
|
|