|
Post by GGWP on Sept 19, 2024 8:33:42 GMT 2
И аз се сетих за Антония, тя има и книжен клуб с абонамент, така че предполагам има влияние върху аудиторията си, за да се задържат като членове вече година, мисля. Коя е Антония, как да я открия? antoniasarafova, която сподели и cloudnine Между другото не знам дали си отворена за хора като Цуро - той си партнира със сторител иначе не е в книжната ниша, но начина, по който представя рекламите си е винаги супер креативен. Преди години той ме инфлуенсна да се регистрирам в сторител 😄 има изключително ангажирана аудитория също така. Просто като идея. Иначе описанието на човека, който търсиш, ми се връзва с това, което МагиСан беше преди години, но сега е станала ходеща реклама и смятам, че загуби автентичността си, затова и не мисля, че би бил добър избор. Ще ми е интересно да напишеш след това кои инфлуенсъри си избрала. 😊
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 19, 2024 8:56:05 GMT 2
Не е по предишната тема, но Енджи и Галя започнаха с обмяна на реклами. Едната припада по салатите на другата…другата по шампоаните на първата. Колаборации да искаш. 😀😀
|
|
|
Post by candy on Sept 19, 2024 8:59:50 GMT 2
Момичета, имам нужда от малко помощ - от една страна да раздвижим инфорто за някои инфлуенсъри, които сме позабравили, че сме се съсредоточили към няколко с отклониения Кои инфлуенсъри бихте ми препоръчали за работа с тях, не е нужно да са супер известни, но да имат силно и постоянно влияние в тяхната си ниша. Да са на по-високо ниво интелект, защото продукта е за учене и усвояване на нови знания. Не ми трябват Деница тъпото, Ивана скуката и подобни. Искам готини, модерни и любипитни към света хора, може и мъже.. Имаше някакви дами, които бяха съсредоточили съдържанието си към книгите, но не ги откривам... Ще съм благодарна да ме подсетите, за да ги обсъдим с екипа... Гергана Змийчарова препоръчвам с две ръце! Точно в целта е!
|
|
|
Post by sisi on Sept 19, 2024 9:02:02 GMT 2
Коя е Антония, как да я открия? antoniasarafova, която сподели и cloudnine Между другото не знам дали си отворена за хора като Цуро - той си партнира със сторител иначе не е в книжната ниша, но начина, по който представя рекламите си е винаги супер креативен. Преди години той ме инфлуенсна да се регистрирам в сторител 😄 има изключително ангажирана аудитория също така. Просто като идея. Иначе описанието на човека, който търсиш, ми се връзва с това, което МагиСан беше преди години, но сега е станала ходеща реклама и смятам, че загуби автентичността си, затова и не мисля, че би бил добър избор. Ще ми е интересно да напишеш след това кои инфлуенсъри си избрала. Даа, точно такъв тип хора искам, като този описания Цуро. Ще го потърся! Благодаря и за другите предложения. МагиСан, точно ми беше в списъка, но имам не добър опит, споделен от приятел. За сега я оставам нея.. Погледнах Антония, попадала съм на нея, но е прекалено детски ориентирана. Малко за ученички аудитория. Нашите клиенти са сериозни хора, заети с бизнес и предприемачество, може би трябваше да уточня за хора около 30-40 години. Мноого ще ми е трудно, да откроя дори и 2-3ма.. За сега си мисля, за mademoisellie_, mariela Babinovski, Bogdana Naydenova, чудя се за Мария Тарашманова...но не съм сигурна. Първата мацка, много вдигна левъла и сигурно няма да можем да си я позволим, гледа снима вече за световни брандове.
|
|
|
Post by sisi on Sept 19, 2024 9:10:48 GMT 2
Момичета, имам нужда от малко помощ - от една страна да раздвижим инфорто за някои инфлуенсъри, които сме позабравили, че сме се съсредоточили към няколко с отклониения Кои инфлуенсъри бихте ми препоръчали за работа с тях, не е нужно да са супер известни, но да имат силно и постоянно влияние в тяхната си ниша. Да са на по-високо ниво интелект, защото продукта е за учене и усвояване на нови знания. Не ми трябват Деница тъпото, Ивана скуката и подобни. Искам готини, модерни и любипитни към света хора, може и мъже.. Имаше някакви дами, които бяха съсредоточили съдържанието си към книгите, но не ги откривам... Ще съм благодарна да ме подсетите, за да ги обсъдим с екипа... Гергана Змийчарова препоръчвам с две ръце! Точно в целта е! Ако имаш впредвид тази дама: gergana_zmiicharova не я знаех, но изглежда интересен образ Определено ще я разгледам!
|
|
|
Post by dayswithriley on Sept 19, 2024 9:45:43 GMT 2
За Богдана Найденова се сетих и аз, като в последно време с вдигането на последователи и тя започна свриозно с рекламните постове. Аз харесвам също и съгражданката ми sparklingmarina, доста fashion & travel насочена е и не мога да кажа, дали ще е подходяща за търсенето.
|
|
|
Post by diamond on Sept 19, 2024 10:17:15 GMT 2
Зорница от Аглю? Макар че не е влизала в Инстаграм от месеци. Тя беше полезна.
|
|
|
Post by sisi on Sept 19, 2024 11:03:33 GMT 2
За Богдана Найденова се сетих и аз, като в последно време с вдигането на последователи и тя започна свриозно с рекламните постове. Аз харесвам също и съгражданката ми sparklingmarina, доста fashion & travel насочена е и не мога да кажа, дали ще е подходяща за търсенето. Да, точно за същата Богдана А sparklingmarina ми е много симпатичен вайб, ще я проследя известно време. Допада ми, макар че предимно фешън блог.. Тя нали има сестра, също сме я обсъждали тук... много си приличат. Сетих се и за thassos_poppygirl/, на мен ми е приятна и също си я запазвам.
|
|
|
Post by freya on Sept 19, 2024 12:29:29 GMT 2
Аз бих предложила marie.andreeva
|
|
|
Post by sisi on Sept 19, 2024 13:27:59 GMT 2
Аз бих предложила marie.andreeva Да, наистина, тя е готино предложение. На мен ми допада,голяма симпатяга ми е,нищо, че е леко по-лежерна, но ще видим дали се занимава с такъв тип реклама..
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 19, 2024 13:30:38 GMT 2
Мариела Бибиновски ми е много любима - доста ме е инфлуенсвала за дрехи, музика и т.н. гледам, че и други хора я харесват доста
|
|
|
Post by sisi on Sept 19, 2024 14:11:28 GMT 2
Мариела Бибиновски ми е много любима - доста ме е инфлуенсвала за дрехи, музика и т.н. гледам, че и други хора я харесват доста И на мен! И на мен ! Много я харесвам, може би най-много от всичките. Някой знае ли какъв е случая с тази девойка, @yoanakodzhabasheva Спрягана за много красива... за мен направо странно непоносима.. Гледам си обикалят из САЩ, Маями, ЧИкаго с гаджето, плащат страшно много пари за хотели...и изглежда че са си "надделяли на масрафа..." А са на не повече от 20-25 г... С какво толкова си изкарват парите? Тя се изживява като кифла, ама нещо не и се получава..не ми е красива изобщо, а за момчето не знам.. изглежда глуповатичък.. но може да греша. Някой следи ли ги?
|
|
|
Post by m12d on Sept 19, 2024 14:29:11 GMT 2
Мариела Бибиновски ми е много любима - доста ме е инфлуенсвала за дрехи, музика и т.н. гледам, че и други хора я харесват доста И на мен! И на мен ! Много я харесвам, може би най-много от всичките. Някой знае ли какъв е случая с тази девойка, @yoanakodzhabasheva Спрягана за много красива... за мен направо странно непоносима.. Гледам си обикалят из САЩ, Маями, ЧИкаго с гаджето, плащат страшно много пари за хотели...и изглежда че са си "надделяли на масрафа..." А са на не повече от 20-25 г... С какво толкова си изкарват парите? Тя се изживява като кифла, ама нещо не и се получава..не ми е красива изобщо, а за момчето не знам.. изглежда глуповатичък.. но може да греша. Някой следи ли ги? И мен ме дразнят и двамата, особено тя с говорния ѝ дефект. Преди години като ги гледах (силно казано) тя имаше собствена зала за тренировки, а той щеше да прави бранд за облекло
|
|
|
Post by sisi on Sept 19, 2024 15:41:27 GMT 2
И на мен! И на мен ! Много я харесвам, може би най-много от всичките. Някой знае ли какъв е случая с тази девойка, @yoanakodzhabasheva Спрягана за много красива... за мен направо странно непоносима.. Гледам си обикалят из САЩ, Маями, ЧИкаго с гаджето, плащат страшно много пари за хотели...и изглежда че са си "надделяли на масрафа..." А са на не повече от 20-25 г... С какво толкова си изкарват парите? Тя се изживява като кифла, ама нещо не и се получава..не ми е красива изобщо, а за момчето не знам.. изглежда глуповатичък.. но може да греша. Някой следи ли ги? И мен ме дразнят и двамата, особено тя с говорния ѝ дефект. Преди години като ги гледах (силно казано) тя имаше собствена зала за тренировки, а той щеше да прави бранд за облекло Е, не изглежда да са успели чак толкова.. с измислен бранд за облекло. Хайде зала за тренировки.. може и да докарва някой лев, но да започнеш бизнес и веднага след това да си завееш парцалите в Америка.. не знам колко ще да е успешно начинание.Явно мама и тате дават безразборно пари на тези дечица, да плащат по 5000 долара за хотели в Маями..и да не им дреме че ги таксували двойно ("откраднаха си" възглавниците)
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 19, 2024 16:25:29 GMT 2
Има и студио за пилатес реформър. Една тренировка е 35 лв. Има си пари и още как.
|
|
|
Post by Nicole on Sept 19, 2024 16:37:36 GMT 2
Включвам се супер потресена… Как може да има толкова тъпи хора-ума ми не го побира. Ели (Елис влог) качи детето си в инастаграм по голо дупе. Иначе лицето в YouTube го крият,пълни малоумници.
|
|
|
Post by fine on Sept 19, 2024 17:33:17 GMT 2
Гуркова май иска 3то с надеждата да е момиче. Дори и месец не е минало от раждането и вече прави планове..
А Кузманова вече е почти килограмите от преди бременността. 😂😂 след още 3 месеца ни очакват плочките на корема ѝ и снимки от фитнеса с бебето.
Според мен Надка и Балан чакат 2ро дете, тя на доста снимки си крие корема и носи широки дрехи. Днеска са били и на село и Балан много обича да поства такива снимки, за да валят лайкове, иначе си ги крие. А и без това замряха малко, с второ дете може и да съживят малко рекламите.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 19, 2024 17:33:23 GMT 2
В по-стари видеа на Йоана Коджабашева се вижда, че техните имат финанси. Тя май се справя добре с тренировките но е ужасно лигава и ми изглежда и много глуповата. Този нейния Зарко (май?) също не блести с акъл
|
|
|
Post by emmilie on Sept 19, 2024 18:11:11 GMT 2
Гане, как може да напишеш, че приемаш предложението за брак на Даниел въпреки, че не е най-красивият мъж и няма много пари ?!!! Човек, ако в твоите очи, той не е най-красивия, всеотдаен, прекрасен и тн мъж….освен, че гледа децата, то за каква любов говорим? 😳😳
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 19, 2024 18:18:42 GMT 2
Хага много е зле горката 😂😂 ми то като нямаш друг избор, ко да се прави
|
|
|
Post by diamond on Sept 19, 2024 18:19:50 GMT 2
Гане, как може да напишеш, че приемаш предложението за брак на Даниел въпреки, че не е най-красивият мъж и няма много пари ?!!! Човек, ако в твоите очи, той не е най-красивия, всеотдаен, прекрасен и тн мъж….освен, че гледа децата, то за каква любов говорим? 😳😳 Много се смях с това видео, ама много. Баси, Гане, колко си простаааааа, думи нямам. Сцената с предложението е сцената с даването на ключ от апартамента, виждали сме я и преди. Така че ме съмнява и това да е истина. Тя в началото на миналата година направи рийл, че се сгодява с диамантен пръстен, па тя се сгодила за себе си. Айде, айде.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 19, 2024 19:07:33 GMT 2
Сори, ама това в баси гаврата с бащата на детето ти и избраника за спътник в живота. Да се радва, че някой изобщо ѝ е обърнал внимание, че и дете ѝ е направил. Грозно поведение и не знам на какво отгоре самочувствие…Неблагодарна Гана.
|
|
|
Post by avedar on Sept 19, 2024 19:30:09 GMT 2
Ох, добре се посмях с това видео (благодаря че го споменахте, момичета). Гането е направо върха, няма друго такова съдържание и криндж. Недоумявам как може публично да нарежда мъжа си по този начин. Явно цели да изпъкне на негов фон (тя има парите, тя прави скъпи подаръци и тя е най-най), но е много комплексарско това, да не кажа токсично.
|
|
|
Post by milamila on Sept 19, 2024 20:11:51 GMT 2
antoniasarafova, която сподели и cloudnine Между другото не знам дали си отворена за хора като Цуро - той си партнира със сторител иначе не е в книжната ниша, но начина, по който представя рекламите си е винаги супер креативен. Преди години той ме инфлуенсна да се регистрирам в сторител 😄 има изключително ангажирана аудитория също така. Просто като идея. Иначе описанието на човека, който търсиш, ми се връзва с това, което МагиСан беше преди години, но сега е станала ходеща реклама и смятам, че загуби автентичността си, затова и не мисля, че би бил добър избор. Ще ми е интересно да напишеш след това кои инфлуенсъри си избрала. Даа, точно такъв тип хора искам, като този описания Цуро. Ще го потърся! Благодаря и за другите предложения. МагиСан, точно ми беше в списъка, но имам не добър опит, споделен от приятел. За сега я оставам нея.. Погледнах Антония, попадала съм на нея, но е прекалено детски ориентирана. Малко за ученички аудитория. Нашите клиенти са сериозни хора, заети с бизнес и предприемачество, може би трябваше да уточня за хора около 30-40 години. Мноого ще ми е трудно, да откроя дори и 2-3ма.. За сега си мисля, за mademoisellie_, mariela Babinovski, Bogdana Naydenova, чудя се за Мария Тарашманова...но не съм сигурна. Първата мацка, много вдигна левъла и сигурно няма да можем да си я позволим, гледа снима вече за световни брандове. salted lemons? била е редактор на goodfood, висок клас, много приятни видеа и е дори над тази възрастова група вижте и някои линкдин инфлуенсъри...
|
|
|
Post by tamsy on Sept 19, 2024 20:13:43 GMT 2
Гана явно копира тренд от тик ток. Хора обясняват как половинките им не са най най, но имат еди какви си добри черти. Както винаги при гането - доста несполучливо. По-добре да вземе да му направи паметник на Даниел - взел я е такава хърбава, отблъскваща и ненормална, та даже и дете й е направил. Никой друг няма да се престраши …
|
|
|
Post by fif on Sept 19, 2024 20:21:08 GMT 2
ibb.co/j4129wCibb.co/RCRrwVmibb.co/GHkyH2dibb.co/pztXsKcНа харесвам плешо, но това е обидно. Ако съм на негово място ще избягам с 200 от тая. Тя във всеки един удобен момент намира начин да го стъпче. Като нищо един ден ще говори така и за детето си. Всъщност той може да в толкова глупав и той и да не осъзнава колко тъпо звучат тези неща, а да си мисли, че са готини, топ.
|
|
|
Post by cloudnine on Sept 19, 2024 20:44:02 GMT 2
prikachi.net/image/IMG-9594.NmkWk А така, Гери, похвали се малко сама себе си. Мъж ти може да е пълен смотаняк, който не може да ти смогне, нито по красота, нито финансово, но поне да се знае ти колко си невероятна а какво стана със “…само да не съм ти в къщата”? Вчера исках да избягам от темата Гергана, обаче тя е единствена по рода си и е неизчерпаем източник на безумия.
|
|
|
Post by milamila on Sept 19, 2024 20:44:19 GMT 2
Даа, точно такъв тип хора искам, като този описания Цуро. Ще го потърся! Благодаря и за другите предложения. МагиСан, точно ми беше в списъка, но имам не добър опит, споделен от приятел. За сега я оставам нея.. Погледнах Антония, попадала съм на нея, но е прекалено детски ориентирана. Малко за ученички аудитория. Нашите клиенти са сериозни хора, заети с бизнес и предприемачество, може би трябваше да уточня за хора около 30-40 години. Мноого ще ми е трудно, да откроя дори и 2-3ма.. За сега си мисля, за mademoisellie_, mariela Babinovski, Bogdana Naydenova, чудя се за Мария Тарашманова...но не съм сигурна. Първата мацка, много вдигна левъла и сигурно няма да можем да си я позволим, гледа снима вече за световни брандове. salted lemons? била е редактор на goodfood, висок клас, много приятни видеа и е дори над тази възрастова група вижте и някои линкдин инфлуенсъри... извинявай, не мога да се редактирам нещо, затова добавям - две ергенки от втория сезон, Елена Сергова и Пам Велидис май също са подходящи
|
|
|
Post by anthonyy80 on Sept 19, 2024 21:02:24 GMT 2
Гледах рийлса на Ели от Елис Влогс, снимала е гънката на крачето на бебето, а не дупето.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 19, 2024 21:38:12 GMT 2
Мале, жал ми е за този мъж, вие представяте ли си, дори предложението за брак съсипа тая... Леле, леле. Дали на горкото момче са му останали малко топки, или по принцип няма такива, че да се хване и да я търпи? Гане, не знам дали осъзнаваш, душо, че може 5 пъти на ден да готвиш тристепенно меню, по 12 часа да работиш, да си гледаш дететО, щото ти децА слава богу нямаш, ама ако си боклук отвътре кел файда. И не знам за каква подкрепа говори, като през ден му тъпче и без това липсващото самочувствие.
|
|