|
Post by sisi on Sept 17, 2024 9:06:56 GMT 2
Абсолютно никакъв шанс Деница да изглежда така без да играе яко фотошопа… била 163см висока и 70кг. Giiiiirl. На тая височина тия килограми е ясно как изглеждат, независимо дали има късмета да са разпределени по-пропорционално. Аз съм над 170см и съм 72кг и знам, че си имам още и корем и крака, тя тука ще лъже на скромните си 163см, айде, айде. Сигурно на живо е доста по-кръгла формата ѝ. Аз съм 163 см точно.. и съм 51 кг и не се наричам слаба, нормална съм. Ако стана 70 ще бъда като топчица за търкаляне. Но все пак тя е родила скоро, така че не бих си позволявала да я наричам пълна.. Сега като знам колко е висока, предполагам че в слабия си период е била не по-малко от 60 кг, защото не беше слаба изобщо. Но и нейната структура си е доста странна...
|
|
|
Post by sisi on Sept 17, 2024 10:13:35 GMT 2
Вманиачената в тялото си carpe diem.. май няма чак толкова добре оформени седалищни мускули.. Язък за всичките и тренировки! Качила си е рийл, на кой се вижда че отзад е табла.. Явно и е комплекс и затова толкова много показва как тренира усърдно и всекидневно.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 17, 2024 11:26:36 GMT 2
Не е фиданка Деница. Никой нищо обидно не казва. Тя да спре с филтрите просто.
|
|
|
Post by emmilie on Sept 17, 2024 12:40:18 GMT 2
Попова се завръща с видеата в youtube..
|
|
|
Post by diamond on Sept 17, 2024 15:18:51 GMT 2
Попова се завръща с видеата в youtube.. И то с въпроси и отговори...
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 17, 2024 15:46:47 GMT 2
Още от сега се е изчерпала😂
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 17, 2024 19:05:33 GMT 2
Не бях виждала някой да си снима наличността в банковата сметка и да я развява в соц. мрежи, но все пак това е Гана.
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 17, 2024 19:53:41 GMT 2
Не бях виждала някой да си снима наличността в банковата сметка и да я развява в соц. мрежи, но все пак това е Гана. А тя още 3 въображаеми апартамента ли е купила?
|
|
|
Post by candy on Sept 17, 2024 21:08:19 GMT 2
Само не разбрах какви са тия имоти за по 20 хил. , които да отдаваш за 600 на месец Пълно куку е!
|
|
|
Post by pchelica on Sept 17, 2024 22:03:03 GMT 2
Само не разбрах какви са тия имоти за по 20 хил. , които да отдаваш за 600 на месец Пълно куку е! Банковата сметка е от Монополи-пари, а апартаментите кукува от Тему…биг бизнис хиър…
|
|
|
Post by musakadziika on Sept 17, 2024 22:03:50 GMT 2
От сторитата тази сутрин като гледам всички са си показали. София от тази година ли няма да е в Дорис Тенеди? Изпуснала съм нещо. Но явно са си дали сметка, че 4 деца в частно училище ще им идва малко в повече. Габриел на Петканови ще е в Цар Симеон. Сега загледах и Алекс Богданска и наистина и на нейното стори се вижда. Не ги разбирам тези хора честно казано. Публична личност си, дай малко анонимност на детето си. Всякакви ненормалници те следят. Ясмин е добър пример за това, че ако някоя отказала се закачи, няма справяне. София май още миналата година я преместиха от ДТ. Откакто училището построи новата база, таксите са ужасни, така че не я обвинявам. Ако трябваше догодина и Сиена да запише там, щеше да й дойде нанагорно. Филип Датски чака бебе, това си е разход, все пак. А и с нейните бройки през 2 години от къде такива финанси цялата челяд да е в частни училища 😀
|
|
|
Post by fif on Sept 17, 2024 22:29:40 GMT 2
Гергана, ако имаше толкова пари в сметката мислите ли, че щеше да живее на квартира…
С толкова имоти и сметки да не се окаже затънала в дългове накрая. Тя всъщност сигурно е затънала.
|
|
|
Post by sisi on Sept 18, 2024 8:13:59 GMT 2
Гергана, ако имаше толкова пари в сметката мислите ли, че щеше да живее на квартира… С толкова имоти и сметки да не се окаже затънала в дългове накрая. Тя всъщност сигурно е затънала. Изключително гнусни... как се снимат че броят пари...Като цигани са! Аз не мога да повярвам, че на тия двамата малоумници банка им отпуска кредит! Почти съм сигурна че теглят от бързи кредити! Тоя едва ли има 6 месеца постоянен трудов договор, тя е в майчинство.. Едва ли отговарят на финансовите условия. Не знам каква е тая банка, дето отпуска подобни, плюс това банките правят и оценка на имота.. Предвид, какъв имот купуват... не знам, не знам...
|
|
|
Post by funshine on Sept 18, 2024 8:36:18 GMT 2
Харесва ми как милка савова мисли, че нормалното развитие на детото, всъщност е надминало това на всички останали на същата възраст 😃
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 18, 2024 11:27:34 GMT 2
Дани, Дани, жив да те ожали човек с тоя нарцис. Добре, че поне по някой еклер ти купува.. ibb.co/GJnrXrB
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 18, 2024 11:41:43 GMT 2
Мисля че Деница изобщо не прави услуга на себе си и на салона с ноктите си. Омазани пръсти и кожички и дължина и форма, които изобщо не са подходящи за нейните пръсти.
Гергана има много тежки дефицити и то не са само породени от липса на пари като дете, нещо по-дълбоко е. Никой нормален човек няма са говори постоянно за пари, особено при положение, че очевидно ги няма. Цялото семейство са сбъркани според мен, колкото и да не са имали, възпитанието е ключово и специално отношението към парите.
|
|
|
Post by funshine on Sept 18, 2024 13:08:29 GMT 2
И на Теа нешо хич не ѝ отиват тия кичури. Малко погрозняла ми се вижда, нещооооо, тц.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 18, 2024 15:56:53 GMT 2
Полина пак се е облякла все едно със затворени очи. Този "офис" му плаща наем само за да се снима там ли?
|
|
|
Post by ladybird on Sept 18, 2024 16:00:09 GMT 2
Бях я позабравила NJ Господинова и днес я поглеждам, ами че тя е сменила амплоато. Сега е работеща мама, говори с по- сериозен тон. Отвсякъде бизнесдама. Не можах да разбера откъде идва тази промяна. Опитвали се да копира някого или това е истинската Николета. Преди няколко години, когато започнах да я гледам докато не я отследвах, тя постоянно си сменяше ролите.
|
|
|
Post by dayswithriley on Sept 18, 2024 20:15:51 GMT 2
Значи гледах го това видео на Гергана.. четох й калкулациите, не знам дори от къде да започна с коментирането. Първо как говорип за 1 милион лева, при наличност 100,000 в сметката?! Кой въобще би публикувал спестовната си сметка в интернет?! Клипчето е потрес, калкулациите й крайно неверни. Какви апартаменти сънува и какви наеми, не знам.. тя още един апартамент не е купила, направила и пуснала под наем. Доста са ми жалки и вече съм категорична, че са се намерили с мъжа си, еднакво комплексирани са. Ивана не знам с какво обогатява съдържанието си, показвайки как съчетава някакви си дрешляци. NJ на мен ми е доста анти-конти и съм със смесени чувства. Парите текат предимно от на мъжлето семейството, нали са земеделци и животновъди, там знаем, че ако си голям св правят много пари. Схемата й с Fitline не е никак нова, всеки помни не малко такива пирамиди и не знам какво ми се хвали с това БМВ, което е брандирано и предполагам тя няма да придобие никога, ама нека се кефи и вози из градчето, в което живее. Някой знае ли къде я купиха тази къща, която ремонтират?! Карабаджак и тя колкото повече говори и се обяснява, толкова по-смешно ми става. Пуснала клипче как имала wishlist за рождения си ден за мъжа си, припадаш🤦🏻♀️
|
|
|
Post by cloudnine on Sept 18, 2024 20:55:10 GMT 2
Реших малко да избягам от темата Гергана, защото ми е в повече напоследък колко е неадекватна, и да се включа с коментар по Къщата на инфлуенсърите. Там се подвизава ергенката Валерия, която от ден едно показва доста разкрепостено поведение и общо взето всеки епизод скача от мъжки скут на друг мъжки врат и т.н. Но изненадващо не е с най- леко поведение защото изведнъж Виктория Първанова (Napub) се изложи страхотно. Уж мило момиче, което говори за вътрешен мир и ценности а се оказва постоянно ревяща и готова да си даде тялото на мъж заради измислената и стратегия в играта. Много тъжно…за мен това абсолютно доказва как всеки гради фалшив образ с мрежите и говори заучени фрази, които нямат общо с реалността. Павел и Ицака обаче отново добре ги разобличават с монтажа като показват как се разминават думи и действия. Един пример мога да дам, за тези, които не гледат- Виктория на синхрон казва, че никога не би си играла с чувствата на човек, а в следващия момент говори зад гърба на възлюбения си как не му вярва, а пък отива да се натиска с него за да не си развали съвместната игра с него.
|
|
|
Post by m12d on Sept 18, 2024 21:15:27 GMT 2
Леля Галя, че е глупава, глупава е 😁 ама поне наистина има ресурсите, за да ходи и вечеря по тузарски места, а не като Десислава само да се шляе като клошар покрай колите в Монако и да ги снима, а уж поддържала висок стандарт на живот.
|
|
|
Post by fif on Sept 18, 2024 21:16:10 GMT 2
Това, което е купила Гергана е… Смехотворно малко за нейните претенции.
|
|
|
Post by m12d on Sept 18, 2024 21:25:10 GMT 2
Реших малко да избягам от темата Гергана, защото ми е в повече напоследък колко е неадекватна, и да се включа с коментар по Къщата на инфлуенсърите. Там се подвизава ергенката Валерия, която от ден едно показва доста разкрепостено поведение и общо взето всеки епизод скача от мъжки скут на друг мъжки врат и т.н. Но изненадващо не е с най- леко поведение защото изведнъж Виктория Първанова (Napub) се изложи страхотно. Уж мило момиче, което говори за вътрешен мир и ценности а се оказва постоянно ревяща и готова да си даде тялото на мъж заради измислената и стратегия в играта. Много тъжно…за мен това абсолютно доказва как всеки гради фалшив образ с мрежите и говори заучени фрази, които нямат общо с реалността. Павел и Ицака обаче отново добре ги разобличават с монтажа като показват как се разминават думи и действия. Един пример мога да дам, за тези, които не гледат- Виктория на синхрон казва, че никога не би си играла с чувствата на човек, а в следващия момент говори зад гърба на възлюбения си как не му вярва, а пък отива да се натиска с него за да не си развали съвместната игра с него. Да, и уж Виктория е със силна интуиция, а накрая във всеки епизод реве, защото не знае дали Даниел е искрен с нея. Мнението ми за нея тотално се промени. А Валерия и тя е толкова са разкрепостена, от скут на скут скача 😁 Но след като видя как Виктория я имитира, се обиди, видиш ли тя не била такава. Пълни миндили са и двете с Виктория.
|
|
|
Post by sisi on Sept 19, 2024 7:06:35 GMT 2
Момичета, имам нужда от малко помощ - от една страна да раздвижим инфорто за някои инфлуенсъри, които сме позабравили, че сме се съсредоточили към няколко с отклониения Кои инфлуенсъри бихте ми препоръчали за работа с тях, не е нужно да са супер известни, но да имат силно и постоянно влияние в тяхната си ниша. Да са на по-високо ниво интелект, защото продукта е за учене и усвояване на нови знания. Не ми трябват Деница тъпото, Ивана скуката и подобни. Искам готини, модерни и любипитни към света хора, може и мъже.. Имаше някакви дами, които бяха съсредоточили съдържанието си към книгите, но не ги откривам... Ще съм благодарна да ме подсетите, за да ги обсъдим с екипа...
|
|
|
Post by cloudnine on Sept 19, 2024 7:21:59 GMT 2
Момичета, имам нужда от малко помощ - от една страна да раздвижим инфорто за някои инфлуенсъри, които сме позабравили, че сме се съсредоточили към няколко с отклониения Кои инфлуенсъри бихте ми препоръчали за работа с тях, не е нужно да са супер известни, но да имат силно и постоянно влияние в тяхната си ниша. Да са на по-високо ниво интелект, защото продукта е за учене и усвояване на нови знания. Не ми трябват Деница тъпото, Ивана скуката и подобни. Искам готини, модерни и любипитни към света хора, може и мъже.. Имаше някакви дами, които бяха съсредоточили съдържанието си към книгите, но не ги откривам... Ще съм благодарна да ме подсетите, за да ги обсъдим с екипа... За antoniasarafova се сещам аз, не я следя, но са ми излизали видеа в тикток и ютуб и смятам, че има някаква автентичност в нея и въпреки, че не всички теми за които говори ми допадат, ми харесва, че е смела и дейна.
|
|
|
Post by GGWP on Sept 19, 2024 7:33:09 GMT 2
И аз се сетих за Антония, тя има и книжен клуб с абонамент, така че предполагам има влияние върху аудиторията си, за да се задържат като членове вече година, мисля.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 19, 2024 8:06:00 GMT 2
София Нейчева харесвам аз, но и тя много продуктово позициониране има след Един за друг.
|
|
|
Post by sisi on Sept 19, 2024 8:17:27 GMT 2
И аз се сетих за Антония, тя има и книжен клуб с абонамент, така че предполагам има влияние върху аудиторията си, за да се задържат като членове вече година, мисля. Коя е Антония, как да я открия?
|
|
|
Post by sisi on Sept 19, 2024 8:17:58 GMT 2
София Нейчева харесвам аз, но и тя много продуктово позициониране има след Един за друг. Може ли да ми споделите и профила и? П.С Намерих я, благодаря Не ми изглежда с подходящо съдържание, обаче за моето търсене. Само за чистене и пазаруване. На мен ми е доста скучно такова съдържание.
|
|