|
Post by ☀ on Sept 15, 2024 13:44:44 GMT 2
Преателки, скоро не съм се включвала, но ме мъчи един въпрос - каква е тайната болест на Деница и тайните й лекарства, които пие от 12 години? Някой знае ли случайно? Не я следя много редовно, признавам си, ама ме гложди... 🤭 Със сигурност язва/гастрит от гладуване и диети тип 'аз си знам какв да отслабна ' а има и болна жлъчка, заради която трябва да спазва хранителен режим, за да не стигне до операция. Само това, че е млада я спасява в случая, защото се храни безобразно. Лекарка й беше препоръчала да я оперират, но явно заради инвитрото и не само него се е отказала. Пие хапчета за киселини, които ако пропусне и не може да търпи паренето, защото пак казвам яде безобразно. Тя сама сподели тези неща в стар влог, не си ги измислям. Ама тя си е твърдоглава, животът и здравето са си нейни все пак. Просто това самочувствие да дава съвети за отслабване не е ок, на фона на всичко, което си е докарала сама.
|
|
|
Post by chikitta on Sept 15, 2024 17:20:35 GMT 2
Само на мен ли ми се струва, че бебето на Гергана не е нейно всъщност 😁 Някакси странно се случват нещата около нея, пък и за 6 месеца да не се научи как да го държи? Съмнява ме Плешо да е 24/7 с това дете, а кой друг да го гледа?
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 15, 2024 17:29:34 GMT 2
Е нали вееше бременен корем🤣 Чак пък да не е нейно вече ми идва невъзможно
|
|
|
Post by smile on Sept 15, 2024 17:31:49 GMT 2
Само на мен ли ми се струва, че бебето на Гергана не е нейно всъщност 😁 Някакси странно се случват нещата около нея, пък и за 6 месеца да не се научи как да го държи? Съмнява ме Плешо да е 24/7 с това дете, а кой друг да го гледа? да, всеки път го държи много неестествено. Според мен следващото с което ще избухне е как е влязла в дълбока следродилна депресия и не е могла да се радва на бебето и затова го усеща като чуждо. Наистина ме знам как успява, но на снимките не лъха майчина любов, всичко друго но не и това. Позата ѝ, движенията в рийлсовете изобщо всичко стои мега фалшиво.
|
|
|
Post by katya on Sept 15, 2024 17:32:07 GMT 2
Мен ме изуми безумното и признание, че е забременяла от вторият път! Та те бяха заедно от 2-3 месеца. И още ми е странно как от всяка подробност за забременяването, бременността и раждането , накрая роди и детето се превърна в декор. Причина за пазаруване на боклуци по намаленията.
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 15, 2024 18:35:44 GMT 2
Обаче кака Деси наистина много се изхвърля за празниците им. Прекалено ми се струва като за “3 рожден ден”. Нищо чудно, че Гергана все я гони…
|
|
|
Post by chikitta on Sept 15, 2024 19:27:16 GMT 2
Е нали вееше бременен корем🤣 Чак пък да не е нейно вече ми идва невъзможно Е то в наши дни, особено само на снимки, всеки може да вее каквото иска 🤣 Това да не е нейно, ми се струва по-логично от това, че няма грам майчински инстинкт.
|
|
|
Post by zaharinka on Sept 15, 2024 20:03:31 GMT 2
Само на мен ли ми се струва, че бебето на Гергана не е нейно всъщност 😁 Някакси странно се случват нещата около нея, пък и за 6 месеца да не се научи как да го държи? Съмнява ме Плешо да е 24/7 с това дете, а кой друг да го гледа? Точно това си мислих и аз. 😶
|
|
|
Post by Misha. on Sept 15, 2024 20:36:59 GMT 2
Само на мен ли ми се струва, че бебето на Гергана не е нейно всъщност 😁 Някакси странно се случват нещата около нея, пък и за 6 месеца да не се научи как да го държи? Съмнява ме Плешо да е 24/7 с това дете, а кой друг да го гледа? Точно това си мислих и аз. 😶 Сещам се за част от сериала "Отчаяни съпруги", където Бри се правеше на бременна, а роди дъщеря ѝ. Вие представяте ли си, Ганка да е направила нещо такова :Д
|
|
|
Post by chikitta on Sept 15, 2024 20:47:50 GMT 2
Няма да се учудя 😁 Вижте я сега - на едното стори се показва с подуто око, на следващото - показва бисквити 🤣🤣🤣 Никаква връзка с главния мозък
|
|
|
Post by diamond on Sept 15, 2024 21:08:11 GMT 2
Гана забременя, за да има съдържание на профила си. Друг е въпросът Плешо как изобщо я е харесал и е решил да бъде с нея. И на мен ми прави впечатление неестествените пози и държане на бебето - все едно позира с кукла, винаги му вдига ръката. Според мен е видяла някъде, че такъв тип пози изглеждат добре на снимки и затова така се щрака. Нищо родителско не лъха от снимките ѝ, дори от начина, по който държи бебО. Не знам някоя майка все така позьорски да се снима с детето си, както ГанкЪ. Мисля, че Плешо е този, който основно се грижи за бебето. Да се говори, че не е била бременна, че това е фотошоп измислица, ми идва малко прекалено. Кака Веска явно е паралийка, но и за мен доста се изхвърля. А това със сигурност още повече комплексира Гана. Ще я видим какво кръщене ще направи.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 15, 2024 21:57:27 GMT 2
Видях Гергана по време на бременността й. Беше си с корем и отнесен поглед.
И аз мисля, че лекарствата на Деница са свързани с проблемите с храненето й. Не е задължително да са несъвместими с кърменето - просто тя така го изкарва, за да се оправдае защо не кърми. Безумно е с оплакванията, които има, да продължава да се храни така безобразно.
|
|
|
Post by tamsy on Sept 15, 2024 22:32:38 GMT 2
Не оставиш ли поне една хилядарка за арки, балони и торти за рожден ден на малко дете, което дори не разбира напълно какво се случва - какъв родител си ? 🤣 вчера ми попадна едно видео на Милена ( myboxifbeauty ) за рд на детето й в Швеция - в училищния салон със скромна почерпка и всички деца от класа. Но позьорщината у нас е на почит …
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 16, 2024 6:00:47 GMT 2
Не,че нещо, но Гергана не забременя на втория третия месец,мисля,че бяха към година заедно с Плешо.Мисля,че има някакво психично заболяване и оттам и отношението към детето. Прогнозираме ли евентуална раздяла там и кога?И кой ще поеме грижите за Доми според вас?
|
|
|
Post by pchelica on Sept 16, 2024 7:33:38 GMT 2
Гана е социопат…виждате реакциите ѝ на коментарите за нея, виждате как не може да завръзва дълготрайни приятелства, виждате как държи детето си като чувал с картофи… Питаха я на скоро в стори дали успява да се наспива, обясняваше как “ставаМЕ по няколко пъти на нощ, за да храниМ Доми, но вече се буди по-рядко и успяваМЕ да се наспиМ”…звучи като Даниелчо да е доста замесен в процеса..а може би е разбрал, че тази е риск за бебето и не ѝ дава да прави каквото и да било без негово участие…тя затова беше толкова горда, че той е отишъл веднъж на плаж и я е оставил в хотела сама с бебето
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 16, 2024 8:38:51 GMT 2
Според мен Гана нарочно винаги акцентира на множествено число,а дали е така наистина -не смятам . Просто иска да ни убеди, че е емамципирана женичка,дето мъжът и участва наравно в гледането на детето и е на 100% съпричастен към кърмене до памперси,все пак тя изкарват парите на семейството,нали 😅Не осъзнава,че просто хората им се смеят.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 16, 2024 9:16:07 GMT 2
Има предвид, че е забременяла от втория път, в който са опитали (в който не са се пазели, била е в овулация и т.н.), а не втория път, в който са спали заедно ...
И на мен малко в повече ми идват такива конспирации, разбира се, че си е нейно бебето. Както казаха и по-нагоре, просто е социопат, може и да я треснала следродилната депресия и т.н. Пък и много зависи един човек как е възпитаван, според мен там цялата рода си е странна.
|
|
|
Post by funshine on Sept 16, 2024 13:35:11 GMT 2
Само на мен ли ми се струва или на Ивана съдържанието е напълно безполезно. Към този етап да поства и да не поства, буквално носи същата стойност. Нокти? Вдървени стойки на скучни аутфити...
|
|
|
Post by destiny on Sept 16, 2024 13:51:16 GMT 2
Гледам, че Пепа отново е показала училището на София. Грам не се замисля...
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 16, 2024 14:07:07 GMT 2
Гледам, че Пепа отново е показала училището на София. Грам не се замисля... От сторитата тази сутрин като гледам всички са си показали. София от тази година ли няма да е в Дорис Тенеди? Изпуснала съм нещо. Но явно са си дали сметка, че 4 деца в частно училище ще им идва малко в повече. Габриел на Петканови ще е в Цар Симеон.
|
|
|
Post by m12d on Sept 16, 2024 14:18:49 GMT 2
Аз нещо не мога наистина да разбера Ерика. Сега от влога ѝ в Маями с баща ѝ ходиха до университета на майка ѝ и влязоха да ходиха в international student office да задават въпроси. Та мисълта ми е , тя ако е приета от началото на годината в университет, защо ходиш по други и да разпитваш 😁 тя вече трябва да учи…
|
|
|
Post by sisi on Sept 16, 2024 14:38:44 GMT 2
Аз нещо не мога наистина да разбера Ерика. Сега от влога ѝ в Маями с баща ѝ ходиха до университета на майка ѝ и влязоха да ходиха в international student office да задават въпроси. Та мисълта ми е , тя ако е приета от началото на годината в университет, защо ходиш по други и да разпитваш 😁 тя вече трябва да учи… Отворих го това разглезено момиче Ерика.. не съм я гледала до сега, но не мога и да я изтрая.. Много, много лигаво поведение на 10 годишно детенце на тати...Някак изглежда голяма, едра жена, пък се държи инфантилно... мама тук е учила, на мама в корема съм била... на тати не знам какво.. Как го издържате това е негледаемо? Може би заради възрастовата граница с това момиче, но много ме подразни, но аз нищо интересно не виждам в нея. НИто е интелигентна, нито прави някакъв интересен кънтент..Цяло видео в колата.. в Маями..Какво видяхте от Маями? Нищо... Била съм Маями преди няколко години и на нейната възраст определено има много любопитни места, които да види, минимум плажове, Оушън драйв, баровете.. Според мен си лежи на мама и тати на гърба и се ползва с техните привилегии.. Ама родителите са си виновни на такива деца..защото ги оставят с нищоправене цял живот..
|
|
|
Post by destiny on Sept 16, 2024 16:26:57 GMT 2
Гледам, че Пепа отново е показала училището на София. Грам не се замисля... От сторитата тази сутрин като гледам всички са си показали. София от тази година ли няма да е в Дорис Тенеди? Изпуснала съм нещо. Но явно са си дали сметка, че 4 деца в частно училище ще им идва малко в повече. Габриел на Петканови ще е в Цар Симеон. Сега загледах и Алекс Богданска и наистина и на нейното стори се вижда. Не ги разбирам тези хора честно казано. Публична личност си, дай малко анонимност на детето си. Всякакви ненормалници те следят. Ясмин е добър пример за това, че ако някоя отказала се закачи, няма справяне. София май още миналата година я преместиха от ДТ. Откакто училището построи новата база, таксите са ужасни, така че не я обвинявам. Ако трябваше догодина и Сиена да запише там, щеше да й дойде нанагорно.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 16, 2024 17:14:01 GMT 2
Аз не мисля, че ще има раздяла при Гането и Плешо... Та, те просто са си един за друг във всеки аспект
|
|
|
Post by fif on Sept 16, 2024 17:18:24 GMT 2
Джаферович също показаха училището, не е частно. На Кадиев детето е в частно училище. Не запомних кое, но и аз се чудих как така помазват къде учат децата им.
|
|
|
Post by fine on Sept 16, 2024 17:41:21 GMT 2
Ерика дори си е купила някакъв суитчър на университет във Флорида, защото майка ѝ учила там.. то повтори 5 пъти, че в този корпус учила, че през тази улица минавала, на това езеро си прекарвала свободното време, все едно на Марс е била. А за апартамента дето родителите ѝ са живели, то обиколиха басейна, тоалетните, апартамента дето живели искала да посети… направо и леглото, където са я заченали. Ужас. То на сторита не бяха видеа от Таргет, че бил втория ѝ дом, колко неща накупи още първия ден, все едно за това е отишла там. А вчера имаше и стори, че се чувствала все едно принадлежи в Америка 😂😂😂 сега тая чаша на Стенли ще се показва навсякъде, абе пълен криндж. Сядат на ресторант и си поръчаха от таблет, вместо от сервитьор, то не беше учудване, толкова лесно било, уаааау. Не че буквално от години е същото с макдонълдс и кфс поръчване от таблет.. а като се върна след Америка имаше чат с някой, как още не била свикнала като се прибрала на часовата разлика, все едно е била в Америка 3 месеца. 😂😂😂 много зле, и тя като Моника почва да копае дъното. Ще си “почине” сега една година и тя като Моника
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 16, 2024 19:02:17 GMT 2
Гергана кога ще прави кръщенето? На 6 месеца ли? Гледам, че зарежда от тему
|
|
|
Post by pchelica on Sept 16, 2024 21:22:49 GMT 2
На Думбова майка ѝ и баща ѝ с какво се занимават? Майка ѝ откъде е имала финанси да следва в Маями и как са покривали разходите за апартамент в луксозния комплекс, в който са живяли?
|
|
|
Post by Misha. on Sept 16, 2024 21:59:52 GMT 2
На Думбова майка ѝ и баща ѝ с какво се занимават? Майка ѝ откъде е имала финанси да следва в Маями и как са покривали разходите за апартамент в луксозния комплекс, в който са живяли? Към момента майка ѝ май работи в Нова телевизия. Бащата не знам.
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 17, 2024 8:42:00 GMT 2
Абсолютно никакъв шанс Деница да изглежда така без да играе яко фотошопа… била 163см висока и 70кг. Giiiiirl. На тая височина тия килограми е ясно как изглеждат, независимо дали има късмета да са разпределени по-пропорционално. Аз съм над 170см и съм 72кг и знам, че си имам още и корем и крака, тя тука ще лъже на скромните си 163см, айде, айде. Сигурно на живо е доста по-кръгла формата ѝ.
|
|