|
Post by imasurvivor on Sept 13, 2024 8:18:12 GMT 2
Падам, мъжът на Ирина направо ме разби Голямо самочувствие, големи глупости...
|
|
|
Post by cersei on Sept 13, 2024 9:15:05 GMT 2
С какво точно се препитава Пепиното многочленно семейство според вас?Двама безработни родители от не знам колко време по каравани и море. Най-вероятно с реклами и издръжки от Филип Датски
|
|
|
Post by sisi on Sept 13, 2024 9:42:06 GMT 2
Падам, мъжът на Ирина направо ме разби Голямо самочувствие, големи глупости... За коя Ирина говорим? Карабаджак ли? да не се появил мъжа (освен на видеата, където се видя колко е "прекрасен")?
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 13, 2024 12:28:28 GMT 2
Падам, мъжът на Ирина направо ме разби Голямо самочувствие, големи глупости... За коя Ирина говорим? Карабаджак ли? да не се появил мъжа (освен на видеата, където се видя колко е "прекрасен")? За нея, видях го току-що на видеото в телеграм... Останах потресена
|
|
|
Post by sisi on Sept 13, 2024 12:38:20 GMT 2
За коя Ирина говорим? Карабаджак ли? да не се появил мъжа (освен на видеата, където се видя колко е "прекрасен")? За нея, видях го току-що на видеото в телеграм... Останах потресена Помня, че имаше дами, дето го намираха за симпатичен Пак ще кажа, дано поне да е добър човек... че не и завиждам на Ирина, ако усещането ми за него се окаже вярно. А знам, че тя беше получила и предупреждения за него...
|
|
|
Post by foxie on Sept 13, 2024 13:00:39 GMT 2
Стана ми интересно с този мъж на Карабаджак. Какви предупреждения е получила? Няма ли как да се качи снимка тук да го видим този левент? От друг телефон да се снима дисплея?
|
|
|
Post by ra111 on Sept 13, 2024 13:36:32 GMT 2
|
|
|
Post by zaharinka on Sept 13, 2024 13:55:57 GMT 2
Илл , хич не ми харесва. Прилича ми на мазен чичко, който заглежда млади момичета.
|
|
|
Post by sisi on Sept 13, 2024 14:20:42 GMT 2
Стана ми интересно с този мъж на Карабаджак. Какви предупреждения е получила? Няма ли как да се качи снимка тук да го видим този левент? От друг телефон да се снима дисплея? Браво на съфорумката, която се е постарала, добре се вижда 'страхотния левент", Ирина беше споделила в стори, завоалирано, че някакви жени са и писали да я предупреждават за мъжа и, че е насилник и тормозел май бивша или нещо подобно(не помня точните думи, защото тя много нечленоразделно се изразява). Тя смяташе, че някакви бивши много злобееят, че са изпуснали този страхотен мУж! а аз мисля, че трябвало да се замисли..., но както и да е.. Нека не съм лош пророк!
|
|
|
Post by pandora on Sept 13, 2024 14:50:47 GMT 2
Стана ми интересно с този мъж на Карабаджак. Какви предупреждения е получила? Няма ли как да се качи снимка тук да го видим този левент? От друг телефон да се снима дисплея? Браво на съфорумката, която се е постарала, добре се вижда 'страхотния левент", Ирина беше споделила в стори, завоалирано, че някакви жени са и писали да я предупреждават за мъжа и, че е насилник и тормозел май бивша или нещо подобно(не помня точните думи, защото тя много нечленоразделно се изразява). Тя смяташе, че някакви бивши много злобееят, че са изпуснали този страхотен мУж! а аз мисля, че трябвало да се замисли..., но както и да е.. Нека не съм лош пророк! Леле мале. Сега се убеждавам, че някои жени са склонни на всичко за да се подсигурят финансово и да карат лъскаво возило. Та този чичак е гнусен с извинение. Не обичам да слагам епитети на хората, но това е типичният пример за брак по сметка. Явно до сега е излизала все с мъже, които са били финансово нестабилни и този и се вижда като перфектен. Убедена съм, че тези предупреждения не са случайни
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 13, 2024 15:17:44 GMT 2
На този му е забранено да плува по гръб във водата… ще помислят, че има акула с този нос…
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 13, 2024 15:50:50 GMT 2
На някой прави ли му впечатление как Ася Зарев почти всеки ден качва сторита с доставка от Хепи? Май не е много здравословен избор за ежедневно хранене ,особено при бременно момиче.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 13, 2024 16:04:21 GMT 2
Според мен тази Ирина и мУж си отиват като двойка. И двамата не ме кефят.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 13, 2024 16:51:46 GMT 2
Хахха тази Ирина се шегува, нали? 😀 То бяха едни хвалебствия, загадъчност, не знам си какво, а той мазен нелицеприятен зализан чичак. С право си го криеше. 😀
|
|
|
Post by fine on Sept 13, 2024 17:18:58 GMT 2
На Деница рекламата с чиполино е адски малоумна, дори не знам кой рекламодател би платил за такова 1 мин видео?? И какво се прави, че чете книга в свободното си време 😂😂😂
|
|
|
Post by selestepan on Sept 13, 2024 20:51:50 GMT 2
Някой да знае какво е станало с иг профила на фитнес инфлуенсърката cvetipetr0va? Наскоро си го заключи, а сега видях, че съвсем го няма вече. Дали си го е изтрила, дали са й го хакнали?
|
|
|
Post by dayswithriley on Sept 13, 2024 21:02:25 GMT 2
Влязох във въпросния телеграм чат на Ирина, само за да видя този прословут мъж. Обзе ме шок, когато видях снимките, че е бременна. Не че е лошо нещо, но тя общо взето е забременяла от него съвсем в начало на връзката им.. Що за безмозъчно мислене на 30+ годишна жена?! И тя ще ме учи на връзки и създаване на граници 🤣 Жал ми е обаче и за Галя Симеонова, която смята, че с пари ще купи хранителна култура на сина си 🥲 Снимала му кутията за утре от Касабие, е как може да си безработна и да не можеш да направиш една салата на собственото си дете.. Тук поговорката, че парите развалят важи с пълна сила. На Деница рекламата на Чиполино е толкова малоумна, колкото самата Деница. Не се разбира какъв е замисълът, количката изплюскана в хола, въобразява си, че има двор ли и аз не знма иначе какъв е смисълът да ти спи детето в количката, с мръсните колела в хола у вас.. Логика няма!
|
|
|
Post by pchelica on Sept 14, 2024 7:56:36 GMT 2
Мъчи ме сериозен въпрос - какво ще прави с живота си сега Моника като детето ѝ тръгва на детска?
|
|
|
Post by funshine on Sept 14, 2024 8:41:12 GMT 2
Мъчи ме сериозен въпрос - какво ще прави с живота си сега Моника като детето ѝ тръгва на детска? Ще има време да се чекне още повече 😃 докато намери друг тъпкач и донор да го върже. Не мисля, че тия така наречените инфлута (предпочитам корена да го считам да идва от инфлуенца, а не от инфлуенс 😃, защото са напаст като грип) могат реално да работят нешо в истинския живот. Много са се отдалечили от реалността, живеят в свой балон и съм склонна да вярвам, че са готови на всичко, за да не се върнат в реалния свят, с реалните проблеми, реалните работни места, реалния труд, реално бачкане...
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 14, 2024 9:17:42 GMT 2
Деница говори за режим на хранене и какви проблеми има със стомаха и в следващия кадър прави мазни банички на тиган🤦
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 14, 2024 12:57:50 GMT 2
Гането май пак отговаря на собствените си въпроси. Всички са свързани с “Доми”. Малко ми е странно чужд човек да пита за “Доми”. По-скоро с цяло име или детето/бебето, ама Доми… И как сега реши да пази личното пространство на Мика, при положение, че като се правеше на stepmom нямаше проблем да я показва за щяло и нещяло? По-скоро май има забрана от The real mom.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 14, 2024 13:20:06 GMT 2
Тоя Деан Фрейзър пуснал поредните китайски боклуци. Този път часовници за над 200 лв. Не знам хората как му се връзват на тоя. Сега пък щял да става диджей в Тайланд🤦🤣 Ужасен, ужасен! Лиза тъпа като маслинов дънер. Хванал я и яко манипулации. Предишната му приятелка Виктория Първанова и тя на нищо не прилича от тези операции. Млади жени се обезобразяват. 🤦 Гана сигурно има фейк профил и си задава въпроси 🤦🤣 Кузманови помъкнали бебе на 2 седмици във Враца. 🤦
|
|
|
Post by m12d on Sept 14, 2024 15:23:57 GMT 2
Ерика се върнала в България.. та тя няма и две седмици от както отиде във Флорида. Сега щяла да ходи в държава по-близо до България. Изобщо не мога да ѝ хвана спатиите. Това ли ѝ беше в Америка? Да купи сумати боклуци от Америка и да се върне.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 14, 2024 16:16:43 GMT 2
А Ерика смята ли да почва да учи или ще си ходи на екскурзийки само?
|
|
|
Post by rosenfeld on Sept 14, 2024 19:55:05 GMT 2
Някой да има проблем с смс-кода за телеграм? Мъча се да се регистрирам, но така и не получавам код.
|
|
|
Post by m12d on Sept 14, 2024 20:57:42 GMT 2
Някой да има проблем с смс-кода за телеграм? Мъча се да се регистрирам, но така и не получавам код. И аз имах проблем. На следващия ден през деня пак пробвах и ми пратиха код
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 14, 2024 22:38:25 GMT 2
“Какво купихме от намаленията на Бебо. Luxury Edition”. Пък после грейка Dsquared подарък от леля му Веси. 😀
|
|
|
Post by Lana. on Sept 14, 2024 23:03:26 GMT 2
Преателки, скоро не съм се включвала, но ме мъчи един въпрос - каква е тайната болест на Деница и тайните й лекарства, които пие от 12 години? Някой знае ли случайно? Не я следя много редовно, признавам си, ама ме гложди... 🤭
|
|
|
Post by alisinwonderland on Sept 15, 2024 9:11:58 GMT 2
Преателки, скоро не съм се включвала, но ме мъчи един въпрос - каква е тайната болест на Деница и тайните й лекарства, които пие от 12 години? Някой знае ли случайно? Не я следя много редовно, признавам си, ама ме гложди... 🤭 Според мен е хашимото или нещо с щитовидната. За друго не се сещам....... тя спекулира, но наистина не казва какво е. Ерика ходи до Щатите с баща си и сестра си. Май той имаше някаква работа и ги е взел и за това седяха толкова малко. Според мен тя тази година няма да запише и да започне да учи. И на мен ми направи впечатление, че въпросите, на които отговаря са все свързани с детето и се задават с малко име, а не бебето/детето.
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Sept 15, 2024 11:54:35 GMT 2
Преателки, скоро не съм се включвала, но ме мъчи един въпрос - каква е тайната болест на Деница и тайните й лекарства, които пие от 12 години? Някой знае ли случайно? Не я следя много редовно, признавам си, ама ме гложди... 🤭 Аз залагам на колит/гастрит, защото тя спомена, че без лекарствата имала страшни болки и че си го е докарала заради диети и гладуване. Според мен историята с кърменето е малко преувеличена и отново не иска да си признае, че просто не иска/не ѝ се занимава с това. Ако имаш чак такива болки и си толкова силно зависим от медикаменти, колко ограничен екземпляр трябва да си, за да не се опиташ да подобриш състоянието си най-малкото със съобразен хранителен режим, който тя определено няма, гледайки навиците ѝ. Много ми е смешна, като споменава “работата” на Георги. Съжалявам, ама за мен той е пълен нехранимайко. Деница може да е всякаква, но е работлива и той така добре я е изманипулирал, че тя да се скъсва от работа, а той да го играе големия предприемач и инвеститор. Той е много по-зависим от нея, отколкото тя от него.
|
|