|
Post by yanp20 on Sept 11, 2024 14:47:40 GMT 2
С какво чак толкова Енджи ѝ е промила мозъка, не знам, но от вчера до днес Галя се държи като облъчена. Такава промяна за един ден и от една среща. Уау. Представям си по-нататък. Малко сектантски звучи или като кон с капаци. Ако е и за едната реклама….смятай.
|
|
|
Post by foxie on Sept 11, 2024 18:17:20 GMT 2
Пепе е спретнала принцеско парти за рожденичката - Сиенка. Приветствам, че е разделила партитата на момичетата! Нека всяка има своя собствен ден да бъде специална! 😊 Ще видим и на София какво ще е. Подозирам много деца, аниматори и голяма торта. Мен честно казано ми стана леко тъжно като видях снимката на Сиена с тази тортичка... Тази година поне е отделила ден, в който тя да се чувства специална.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 11, 2024 19:00:28 GMT 2
Само на мен ли фИВО на Пепе ми изглеждаше нечистоплътно космат?
|
|
|
Post by sisi on Sept 11, 2024 20:13:26 GMT 2
Само на мен ли фИВО на Пепе ми изглеждаше нечистоплътно космат? Че настоящия по-чистоплътно космат ли е? Аз мисля, че тя си харесва такива, не особено чисти...и с повечко козинка. То нали и вече е модерно да са натурални и космати...
|
|
65 posts
Member is Online
|
Post by zaharinka on Sept 11, 2024 20:33:22 GMT 2
Не знам Деница как може да се харесва с този маймунски задник ака устни на лицето. След като роди се разхубави, има женствено излъчване, ама тези устни са потрес.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 11, 2024 20:48:20 GMT 2
Sisi,аз имах предвид точно настоящия. Той изглежда неугледно запуснато космат и като с немита рошава косица. И като разгърди тия шарени ризи с косматите си гърди...
|
|
|
Post by Misha. on Sept 11, 2024 20:58:55 GMT 2
И на мен ми се видя отслабнала Деница, но с тези филтри знам ли вече какво виждам. Мен пък страшно ме дразни гимнастичката Християна Тодорова. Всичко, което качва е за поредната пирамида fitline или нещо подобно и тя звучи просто абсурдно. Заучени фрази, абсолютна секта, сега имат някаква сбирка - кой каква кола карал, кой колко цифрена заплата взимал. Ужас. Познавам Християна, винаги е била с комплекс за килограмите си. Винаги е вървяла една идейка по-пълничка и едра от една стандартна гимнастичка. В отбора, винаги е мачкана и смъмряна, седяща леко встрани. В последствие, започна да избива комплекса странично - вижте какво постигнах и какво мога, сега аз съм най. Жалкото е, че точно с тези пирамиди се почувства малко успешна. ЕнДжейката и тя е много навътре с тях и от там започна да припечелва, че чак и мъжа ѝ завлече с тях.
|
|
|
Post by avedar on Sept 11, 2024 21:29:29 GMT 2
Карабаджак ще имат момиченце. Края на май месец е била в 13г.с. Значи е забременял март. Съвпада с периода, в който внезапно почна да го нарича “моят съпруг”, “моят мъж”. Иии най-накрая показва лицето на турчина (в телеграм), за който се интересува.
|
|
|
Post by m12d on Sept 11, 2024 21:40:35 GMT 2
Карабаджак ще имат момиченце. Края на май месец е била в 13г.с. Значи е забременял март. Съвпада с периода, в който внезапно почна да го нарича “моят съпруг”, “моят мъж”. Иии най-накрая показва лицето на турчина (в телеграм), за който се интересува. Публикувайте негови снимки за тези които нямаме телеграм
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 12, 2024 6:28:42 GMT 2
Наистина ли тази откровена тъпотия "Русалки" е плъзнала и по кината🤦
|
|
|
Post by sisi on Sept 12, 2024 8:51:20 GMT 2
Карабаджак ще имат момиченце. Края на май месец е била в 13г.с. Значи е забременял март. Съвпада с периода, в който внезапно почна да го нарича “моят съпруг”, “моят мъж”. Иии най-накрая показва лицето на турчина (в телеграм), за който се интересува. Направо на първа среща е забременяла от него Много е безмозъчна тази Ирина и направо е точния модел, как НЕ трябва да се постъпва една жена и кои са грешните избори. Не знам как и се връзват други жени... Тя е пример за жена, която се забърква с токсични мъже, с елементарно възприятие за нормалност.. Дано да не излезе някой насилник и тоя турчин (изглежда от малцинствата). Някой май казваше, че бил симпатичен
|
|
|
Post by tamsy on Sept 12, 2024 10:28:00 GMT 2
Ох боже, голяма любов, сродни души и глупости … а то какво било - турчинът я е забременил още в началото, евала Ирина. А този курс, който готви може да се събере в едно изречение- спете с мъжа на първа среща още и по възможност да ви забремени, че да го вържете. Отново ще кажа - евала, страхотна дама, страхотен финес, голяма любов 🤦♀️ П.С пробвах да направя скрийншот в телеграм, но ми излиза само черен фон, не знам дали по принцип така става в телеграма или Иринка е направила някаква настройка. Не е крайно противен, но не е и особено лицеприятен. Има доста странен нос… детето както е момиче да му мисли…
|
|
|
Post by sisi on Sept 12, 2024 10:37:36 GMT 2
Ох боже, голяма любов, сродни души и глупости … а то какво било - турчинът я е забременил още в началото, евала Ирина. А този курс, който готви може да се събере в едно изречение- спете с мъжа на първа среща още и по възможност да ви забремени, че да го вържете. Отново ще кажа - евала, страхотна дама, страхотен финес, голяма любов 🤦♀️ П.С пробвах да направя скрийншот в телеграм, но ми излиза само черен фон, не знам дали по принцип така става в телеграма или Иринка е направила някаква настройка. Не е крайно противен, но не е и особено лицеприятен. Има доста странен нос… детето както е момиче да му мисли… Телеграм е защитен апп, и не става със скриншот.. Не съм ровила за друга опция, но ако сте любопитни, влезте в канала и да видите този "прекрасен мУж"дето го е вързала..хаха. Даже не съм му оглеждала носа.. много е Цялостно.. излъчване.. Не вярвам да е имало опашка за него
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 12, 2024 11:57:18 GMT 2
Деница какви 19 кг е свалила. Вижте й сторитата. Не знам как изглежда толкова различно 🤣
|
|
|
Post by alisinwonderland on Sept 12, 2024 13:00:12 GMT 2
Карабаджак, направо съм в потрес от мъжа и. Грам няма чар в него, с един огромен нос, леко плешив отпред, с корем....някой чичак гонещ последния влак е за мен този мУж.
Деница, според мен ползва яко филтри. До преди няма и месец имаше корем и крака сега изведнъж няма как да ги няма........
Пепе, родителите и рано са я направили и отгледали, та за това и те са толкова млади още....фИво според мен си е нечистоплътен. Мен лично ме отблъскват мъже с косми.....и зализана коса. Интересно какво парти ще измисли за другото дете...ще следя.
hurricane2022, ммм дам. Пускат го от други ден по кината и всички дечурля ще се втурнат да го гледат.....
Кузманови, останах без думи от последния влог, а и от сторитата на Ива.
Следя Кристина Иванова, говори някакви стандартни неща и жените и се връзват и си плащат за курса ѝ.......не е нещо, което да е измислила или някоя жена да не може да намери като информация и да я използва в отношенията си с мъжете/мъжа до себе си.
|
|
|
Post by GGWP on Sept 12, 2024 14:02:42 GMT 2
Хора, напоследък като гледам видеа и снимки на Кузманови, ми изглеждат толкова еднакви... все едно са далечни роднини! Не знам дали просто си втълпявам, но особено по носа и устата страшно много си приличат. Дори сестра му не прилича толкова на него колкото Ива. На някой друг направило ли му е впечатление или аз нещо недовиждам? За Сиенка съм много щастлива, че най-накрая си има свое си празненство, пък дори и само в тесен кръг да е било. Изглежда толкова красива и артистична с роклите и добре че Пепе не ги е облякла пак еднакво или може би София вече не иска, тъй като е голяма и иска да се разграничи от сестричката си. Винаги съм имала афинитет към Сиена, дано расте щастлива! Още преди да настъпи Септември, много ми се гледаха вече есенни видеа и съм изненадана, че не съм видяла българско такова все още на някой от известните инфлуенсъри. Чуждестранните се спукаха да публикуват, а тук сякаш нищо не се чува.. Антоанет Попова нали беше в творчески отпуск, защо в последния месец пуска някакви завоалирани заявки в инстаграм, че ще се връща в ютюб? И защо въобще снима за инстаграм, като би трябвало да не работи въобще? Не знам, дано тази почивка да я е оползотворила, а не да е била от мързел и отсега нататък само като и плащат да снима съдържание.. аз харесвам нещата, които качва, в смисъл като теми, така че се надявам ако продължи да "го работи това", поне да качва и качествено не спонсорирано съдържание.
|
|
|
Post by avedar on Sept 12, 2024 14:03:24 GMT 2
Мъжът на Ирина няма нищо общо с онази избелена снимка, която се въртеше в нета по едно време. Тя е на 32г, той не знам на колко е, но самото излъчване му е като на чичак. А тя дори каза, че влязъл във форма и свалил не знам си колко кг за няколко месеца. Но няма как да имаш хем големи пари, хем отношение, хем външност в един мъж. Ирина явно го е разбрала и е направила един компромис с външността. Е, поне е по-висок от нея.
|
|
|
Post by ladybird on Sept 12, 2024 15:03:06 GMT 2
Излага се Деница с тези филтри. На сторита с дънките си личи, че има коремче. Какъв е този зор да се покаже слаба и плоска след един два месеца от раждането. Все едно е на състезание.
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 12, 2024 15:33:22 GMT 2
Излага се Деница с тези филтри. На сторита с дънките си личи, че има коремче. Какъв е този зор да се покаже слаба и плоска след един два месеца от раждането. Все едно е на състезание. На мен ми се струваше, че си е глътнала корема и през цялото време не диша 😃 и някак си назад приведена
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 12, 2024 15:58:35 GMT 2
Гледа Николета Лозанова, Ивайла и Пепа, че са оставили всички кг в родилното и се комплексира. 😎
|
|
|
Post by peacock on Sept 12, 2024 16:35:03 GMT 2
Тая приказна Ани много ме дразни как представя готвенето. Мизерни, мръсно, хвърля храна, пие от шишето с вино. Ми като си селянка, не се снимах, не си интересна !! Грозно е! Няма ли кой да ѝ го каже в коментарите? Тръгнала оня ден да му меси хляб с ръкави закопани до долу. Само като видя някой с дълъг ръкав да меси хляб и съм " Довиждане!". Не знам на каква се прави, но е пълна простакеса.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 12, 2024 16:40:07 GMT 2
С какво точно се препитава Пепиното многочленно семейство според вас?Двама безработни родители от не знам колко време по каравани и море.
|
|
|
Post by tamsy on Sept 12, 2024 17:48:14 GMT 2
Моника със страхотен минижуп за родителска среща в детската градина, very mindful, very demure 🤣🤣 пуловера отгоре няма да спаси положението. Марийка БДЖ прави рецитал като наказана на стола, мисля, че всеки първокласник ще е по-успешен от нея. Вече съм в настроение за 15-ти септември 🤣
|
|
|
Post by funshine on Sept 12, 2024 18:32:31 GMT 2
Антоанет Попова нали беше в творчески отпуск, защо в последния месец пуска някакви завоалирани заявки в инстаграм, че ще се връща в ютюб? И защо въобще снима за инстаграм, като би трябвало да не работи въобще? Не знам, дано тази почивка да я е оползотворила, а не да е била от мързел и отсега нататък само като и плащат да снима съдържание.. аз харесвам нещата, които качва, в смисъл като теми, така че се надявам ако продължи да "го работи това", поне да качва и качествено не спонсорирано съдържание.[/quote]
Преди я харесвах, обаче вече имам чувството, че всяко видео, всяко съдържание е поредна реклама, за мене тя отдавна загуби релевантност и credibility.
Не знам в какво амплоа би се върнала, доста ѝ е еднообразно съдържанието и честно казано вече не е нещо, което друг да не прави.
|
|
|
Post by funshine on Sept 12, 2024 18:33:23 GMT 2
Антоанет Попова нали беше в творчески отпуск, защо в последния месец пуска някакви завоалирани заявки в инстаграм, че ще се връща в ютюб? И защо въобще снима за инстаграм, като би трябвало да не работи въобще? Не знам, дано тази почивка да я е оползотворила, а не да е била от мързел и отсега нататък само като и плащат да снима съдържание.. аз харесвам нещата, които качва, в смисъл като теми, така че се надявам ако продължи да "го работи това", поне да качва и качествено не спонсорирано съдържание. Преди я харесвах, обаче вече имам чувството, че всяко видео, всяко съдържание е поредна реклама, за мене тя отдавна загуби релевантност и credibility. Не знам в какво амплоа би се върнала, доста ѝ е еднообразно съдържанието и честно казано вече не е нещо, което друг да не прави.
|
|
|
Post by funshine on Sept 12, 2024 18:57:16 GMT 2
|
|
|
Post by destiny on Sept 12, 2024 19:41:14 GMT 2
Антоанет Попова беше в творчески отпуск, защо миналия месец пуска някакви завоалирани заявки в инстаграм, че ще се върне в ютюб? И защо съобщението се снима за инстаграм, като би трябвало да не работи съобщение? Не знам, дано тази почивка да я е оползотворила, а не да е била от мързел и отсега нататък само като и плащат да снимам съдържание. го работи това", поне да качва и качествено не е спонсорирано съдържание. Преди аз харесвам, но вече имам чувството, че всяко видео, всяко съдържание е поредна реклама, за мен тя отдавна загуби релевантност и достоверност. Не знам в каква амплоа би се върнала, доста ì е еднообразно съдържанието и честно казано вече не е нещо, което друг да не прави. Абсолютно подкрепям. Следя я от много години и за много неща се припознавам в нея, но отдавна се изтърка. Няма какво да предложи вече. Подкастът й беше интересен (някои теми), но явно не може да се разбере с брат си. Странно как иска да се занимава само с инстаграм, за да има приходи, но не иска да качва никакво лично съдържание там. Само с реклами няма как да стане и мисля, че е започнала да го осъзнава. Затова и пуска гивауей с ПР пратки.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 12, 2024 21:02:29 GMT 2
В потрес съм от тоалета на Моника за родителската среща. Освен това не вярвам, че е отишла сама, 100% и мама е била с нея.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 12, 2024 21:37:07 GMT 2
Оф, тия ненормалници Кузмановите с тия картини над креватчето на детето. 🤦
Деница обаче наистина си съобразява, че хората й завиждат. Не смятам, че има интелигентен човек, който да завижда точно на нея. За какво? Може би, че IQ-то й е колкото на консерва копърка. Или че си купува безразборно дрехи🤣 Това е някаква тежка форма на консуматорство и нулева финансова култура. Някакви тежки комплекси от детството, защото нямала. Съжалявам, но има хора, които също не сме имали всичко, което сме искали, но после не сме станали такива консуматори. За Гошо ли да й завиждам? Той колко пъти демонстрира във видеата й някакво поведение, което лично на мен не ми е ок. За бизнеса? Да не са открили топлата вода случайно. Да, трудила се е да стигне до някакво ниво, никой не й отрича. Но не всеки ще каже "уау",че има салон за маникюр. Ако си декларираше както трябва доходите и плащаше нормални осигуровки да видим какво ще стане като тегли чертата.
Попова пуска и лично съдържание. От почивките имаше кадри,както и от изминали седмици. Или аз не съм усетила, че и те са били реклами 🤣
|
|
|
Post by peacock on Sept 13, 2024 7:21:27 GMT 2
Моника ако е отишла с тая пола и са я сложили да седне на детските столчета , както е на нашата родителска в градината, всички са ѝ видяли шушаната
|
|