|
Post by elenapa on Sept 9, 2024 21:11:10 GMT 2
Да, майката на Пепе е много младолика. И баща ѝ също е красив мъж. Хубаво семейство са на външен вид.
За Йомито и аз писах наскоро, направо ме побърква как може толкова много нормални хора да я харесват.. На мен всичко нейно ми е мега позьорско - гърдите ѝ са супер несъразмерни с дребното ѝ тяло, тренирането с пусната коса (задължително се снима, показвайки капките пот) ми е мега гнусно. Гърдите ѝ, навряни на почти всеки кадър ми евтинеят, нагласените снимки, истории … А Мони (simeona.g) въобще не се опитва на никого да прилича. Аз си я познавам от дете де и знам, че не се е променила грам в годините, освен, че стана по-организирана покрай много ангажименти. Тя е 100% себе си и искрена, не прекалява с рекламите, напротив - доста е полезна.
А Борислава Секова е УАУ! Живее в ред епъл сградата (на едно видео си личеше, та затова го споделям), сами с приятеля ѝ всичко са обзавели, което говори за добър вкус. На мен ми бие на Телец от влоговете ѝ. Любовта към хубаво изглеждащата и вкусна храна, приготвянето ѝ, хубавия ѝ дом и гардероб. Има много Телец в картата или на правилното място. Едно не ми харесва в нея и това е американския дух, който носи. Аз не харесвам нищо американско, напомня ми на липса на акъл и лошо здраве.. 😂😂 Английският ѝ е на похвално ниво. Още преди няколко години от нея научих за House of CB и много се зарадвах като видях, че ѝ пращат вече пратки. Наистина ме инфлуенсва това момиче да ми е хубаво вкъщи, да е организирано, за House of CB и за спокойствието, което носи.
|
|
|
Post by destiny on Sept 9, 2024 21:56:00 GMT 2
Ще споделя едно непопулярно мнение и сигурно ще ме нахейтите, но тази благотворителност на лелята е много избирателна. Чудесно е, че се грижи за деца от един дом, но тя си е избрала един от по-богатите такива. Още в началото като видях колко поддържан и си личи, че не е като масата. Докато си подготвях дипломната работа обиколих не малко домове в малките градове и крайните квартали в София, ами положението там е трагично. Има един определен тип от тези учреждения, където се насочват всякакви известни личности, фирми и кампании, но проблемът е доста по-обширен. Супер е да гледаме украсени стаи и усмихнати деца, но все си мисля, че има едни други, които имат много повече нужда, но понеже са основно от малцинствата, никой не ги поглежда. Това си го мисля от известно време и честно казано започва все повече да ме изнервя показността на Йокото, защото там където се е хванала е лесно. Очевидно не е първата или единствената, която се включва активно в този дом. Да отиде в русенския край да й се изправят косите от трагедиите там.
|
|
|
Post by novacane on Sept 9, 2024 21:56:31 GMT 2
За тази Йони.. все още следва мъжа си в инстаграм @yonovski , но пък отсъства от снимките и последно се е мяркал миналата година. Освен това в неговия Фейсбук профил няма нито една снимка с въпросната Йони. Според мен е ясно накъде духа вятъра. Иначе наистина тя евтинее и дава неприятен вайб, дори не ми е интересна да я гледам просто така, то всичко е един голям напън за пози. Понякога имам чувството, че ще си счупи гърба да се пъчи, та да ѝ изпъкват .. формите. Децата най-вероятно са поверени на някоя баба. Имаше време, когато роди първото си дете, виждах я да бута количка около Южен парк, изглеждаше що-годе нормално и качваше симпатични постове. После нещо ѝ стана… За съжаление "нещо им става" на жените, когато са в кофти емоционално състояние, раздяла, така че ако е това, съм по-склонна да я разбера, защо си проси такова внимание.. Дразни ме, но ако пък мъжа (който изглежда не по малко самовлюбен) е постъпил тъпо, може би донякъде я оправдавам. Но това, че не виждам как се грижи за децата и усещам 0 емпатия към тях, вече не ми е симпатично. Не може по цял ден да се кълчотиш във фитнеса.. на някой нещо доказва. Да не съм напразен коментар, ви предлагам да гледате това интересно момиче, с наистина висок стандарт на живот: Borislava Sekova @borislavasekova Прави влогове от скоро и са мноого лежерни и приятно за гледане, личи си че супер подредена, взискателна,а в същото време изглежда страхотно стайлиш и макар да е с голямо самочувствие видимо е подкрепено на основа. Говори и на хубав английски. Българка е и не е родом от София, а от малко провинциално градче, но родителите и явно са имали доста възможности, защото винаги е имала висок стандарт (знам я от много години, покрай познати) Дома и е страхотен, всеки детайл е на точното място... абе не знам как успява да го запази този ред...Та, вижте я, на мен страшно ми допада. И аз бях споменала Борислава @borislavasekova няколко страници назад и общо взето мнението ни за нея се припокрива. Помня , че когато започнах да я следя преди години имаше моден бранд заедно с друга фешън инфлуенсърка @polinailieva , името беше нещо от сорта на department store , не знам обаче какво с случи с него. Не бях запозната с историята й, но при нея си личи, че този висок стандарт и отношение към всичко около нея не е заради половинката й. Действително ми е една от малкото Бг инфлуенсъри, за които ми е интересно да науча повече. Другото, което в последно време ми прави впечатление е постоянното промотиране на новата половинка на Александра Богданска - Мартин Светломиров.Човекът очевидно има някакви амбиции да пробие в музикалния бранш.Поразрових се и видях, че преди години е имал доста впечатляващ glow up и явно е доста добре финансово, предполагам благодарение на родителите му, та може би за това има и свободата да гони тази кариера. Но компанията от инфлуенсъри около Александра хвърлят едно фалшиво ласкателство към него. Днес Наум беше качил клип от някакво негово изпълнение с думите, че той по принцип не харесвал сръбско ама видиш ли той бил уникален изпълнител. На сватбата на Кадиев пак същия пееше някаква сръбска песен на младоженците , които очевидно я чуваха за първи път, но пък се клатеха в захлас от изпълнението. Не знам, много ми е изкуствено всичко около тази група приятели инфлута - Богданска,Шопови,Джеферович ..
|
|
|
Post by sisi on Sept 10, 2024 9:20:44 GMT 2
Да, майката на Пепе е много младолика. И баща ѝ също е красив мъж. Хубаво семейство са на външен вид. За Йомито и аз писах наскоро, направо ме побърква как може толкова много нормални хора да я харесват.. На мен всичко нейно ми е мега позьорско - гърдите ѝ са супер несъразмерни с дребното ѝ тяло, тренирането с пусната коса (задължително се снима, показвайки капките пот) ми е мега гнусно. Гърдите ѝ, навряни на почти всеки кадър ми евтинеят, нагласените снимки, истории … А Мони (simeona.g) въобще не се опитва на никого да прилича. Аз си я познавам от дете де и знам, че не се е променила грам в годините, освен, че стана по-организирана покрай много ангажименти. Тя е 100% себе си и искрена, не прекалява с рекламите, напротив - доста е полезна. А Борислава Секова е УАУ! Живее в ред епъл сградата (на едно видео си личеше, та затова го споделям), сами с приятеля ѝ всичко са обзавели, което говори за добър вкус. На мен ми бие на Телец от влоговете ѝ. Любовта към хубаво изглеждащата и вкусна храна, приготвянето ѝ, хубавия ѝ дом и гардероб. Има много Телец в картата или на правилното място. Едно не ми харесва в нея и това е американския дух, който носи. Аз не харесвам нищо американско, напомня ми на липса на акъл и лошо здраве.. 😂😂 Английският ѝ е на похвално ниво. Още преди няколко години от нея научих за House of CB и много се зарадвах като видях, че ѝ пращат вече пратки. Наистина ме инфлуенсва това момиче да ми е хубаво вкъщи, да е организирано, за House of CB и за спокойствието, което носи. Много хубав коментар! Благодаря за мнението и за Симеона. Аз също имам лични наблюдения, писали сме с нея и тогава много ми беше допаднала, но ето ти я познаваш доста добре! По време на американската и обиколка ми беше много полезна като инфо и се надявам да продълава в този стил. Аз много се надявам да си права за всичко и изобщо да си останала същата, а просто да съм видяла едно-две само рекламни постове и заради Йоми да ми е направила впечатление, че е започнала да се кифльосва повече. Харесват ми с половинката и, той е страшно креативен и вероятно е голяма част от нейните презентации. За Борислава... съм на същото мнение, мнооого ми допада с уюта, стила и всичко. Само да ви кажа (понеже знам) стандарта и не е от мъжа, а от родителите още. Може би сега с мъжа продължава, но тя води този висок стандарт от дете...Преди живееше в Манастирски ливади в собствено жилище.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 10, 2024 9:28:45 GMT 2
Боже, на тези Пепе-Карамански-Сано всяка седмица ли ще им дават сутрешен ефир? Преди 5 минути Сано, сега Пепе и децата. На хората им омръзна едно и също, дори на тези, които не са запознати с “творчеството ѝ”. Иначе бебчето е голямо сладурче.
|
|
|
Post by livia on Sept 10, 2024 10:11:58 GMT 2
Погледнах я тази Борислава - хубава е и домът й е страхотен, не бих предположила, че е в България. Жалко е, че на такива готини жени все стандартът им е от мъж или родители, аз не се сещам за някоя self-made. Или просто те нямат време за инстаграм 🤔.
|
|
|
Post by sisi on Sept 10, 2024 10:36:38 GMT 2
Погледнах я тази Борислава - хубава е и домът й е страхотен, не бих предположила, че е в България. Жалко е, че на такива готини жени все стандартът им е от мъж или родители, аз не се сещам за някоя self-made. Или просто те нямат време за инстаграм 🤔. Аз не мога да кажа, че тя не е работила, за да си подсигури сегашния стандарт(прекалено малко знам за нея), но в началото родителите и са и подсигурили началния капитал (все пак е била на 17-18), а сега вече тя как е продължила, следване и работа, не знам. Но смятам, че се развила доста, изглежда интелигентна, ненатрапчива и в същото време е заобиколена от хора с по-висок стандарт (не прости кифли). В следващото си видео ще отговаря на въпроси, ще видим дали съм права Ето ви още едно момиче, което също смятам за различно, занимава се с не женска професия _машиностроене, развива се.. учи..има добър изказ: www.instagram.com/esskinaa/
|
|
|
Post by fif on Sept 10, 2024 13:01:40 GMT 2
Мария бдж кой я излъга, че цвят боза си отива с цвят боза. 😀
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 10, 2024 14:09:49 GMT 2
Май някой е казал на Деница, че копира Ивайла с мечките и се е разлютила пак. Тъкмо днес мислех, че скоро не се е пенявила и хоп айде 😅
|
|
|
Post by zaharinka on Sept 10, 2024 17:27:52 GMT 2
Валери и Мартин ще имат момче!(знаех си)
|
|
|
Post by pchelica on Sept 10, 2024 19:01:02 GMT 2
Пепе е спретнала принцеско парти за рожденичката - Сиенка. Приветствам, че е разделила партитата на момичетата! Нека всяка има своя собствен ден да бъде специална! 😊
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 10, 2024 19:18:23 GMT 2
В потрес съм как Валери и Мартин са пренесли толкова боклуци на почивката им,за да заснемат видеото за разкриване на пола. Бях в потрес, когато си занесе пластмасовите "деликатеси" на пикник в парка в София, бях в потрес,когато пътува до морето,за да снима един омекотител на плажа, в потрес съм и сега. Да им е живо и здраво момченцето иначе, де, все си мислех, че момиче ще имат. ) Кузманови са ужас... мисля,че повече няма да отварям техни сторита след като днес започна да ми се повдига от това с пъпа на бебето.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 10, 2024 19:20:31 GMT 2
Ох, тези тъпунгери Кузманови 🤢
|
|
|
Post by tamsy on Sept 10, 2024 19:41:48 GMT 2
Дано Галя да обърне сериозно внимание най-накрая на физическото състояние на детето си. Макар че Енджи Касабие не ми се струва особено добър избор за диетолог. Галя беше споделила наскоро кадри на детето от преди - съвсем нормално изглеждащо дете, даже слабичко. Обикновено са по-пухкави като малки, а след това израстват, но при Тони е някак обратното. Атанаска е на седмото небе, от няколко дни спами само със снимки от сватбата. Айде честито мечтата на живота й е факт. По този случай както казват нашите инфлута - не ходете, а бягайте да си поръчате грозен халат с пера само сега за 200 кинта, намален от 300/400.
|
|
|
Post by elenapa on Sept 10, 2024 21:58:35 GMT 2
Дано Галя да обърне сериозно внимание най-накрая на физическото състояние на детето си. Макар че Енджи Касабие не ми се струва особено добър избор за диетолог. Галя беше споделила наскоро кадри на детето от преди - съвсем нормално изглеждащо дете, даже слабичко. Обикновено са по-пухкави като малки, а след това израстват, но при Тони е някак обратното. Атанаска е на седмото небе, от няколко дни спами само със снимки от сватбата. Айде честито мечтата на живота й е факт. По този случай както казват нашите инфлута - не ходете, а бягайте да си поръчате грозен халат с пера само сега за 200 кинта, намален от 300/400. За Мария БДЖ и на мен ми стана смешно колко се кефи, че е успяла да съчетае два еднакви цвята. Голямо предизвикателство, няма що. А за Енджи, от кухнята една история имам. Ще спестя много детайли, за да не стане ясен източника ми. Основното е, че си прави липосукция. В Турция. И иска всичко на аванта да е, пазари се докрай, че и тогава домъкнала пр лазаров (с малка буква, защото уважението е с отрицателен знак тук), двамата като пълни ганьовци се представили в Туркийе. Разбрала се с клиниката на едни условия (някакъв процент отстъпка и реклама в ИГ). Искала като отишла на място всичко безплатно да е и нищо не е и рекламирала (афкорс). Мега наглеци. И това е история на над 6 години, когато беше слаба и от младостта си, евентуално, здрава. Когато се рекламираше като нутриционист на звездите….
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 11, 2024 7:49:28 GMT 2
Оххх, на Деница джуките на последното стори 🤦
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 11, 2024 8:34:04 GMT 2
|
|
|
Post by lily on Sept 11, 2024 9:06:59 GMT 2
Предупреждавайте като пускате страхотии
|
|
|
Post by tamsy on Sept 11, 2024 9:32:51 GMT 2
Деница ми заприлича на българското Барби в първия момент с тези наденици 🤣
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 11, 2024 10:13:55 GMT 2
Леля Галя е голям лапнишаран. Чуди се къде да си даде парите,а с нейното ежедневно висене по барове и ресторанти точно да видим как ще съвмести менюто на шарлатанката Е.К.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 11, 2024 10:40:54 GMT 2
Aми Валери си е инфантилна. Първо този така наречен baby moon го е изкопирала от някой американски инфлуенсър, те така правят, обикновено в Мексико. Второ тази украса и всичко... Абсолютно ненужно и излишно. Ще отида на екзотична почивка, за да чистя един час конфети.... 🙈
Деница написала, че един гланц прави чудеса и лепнала пак филтъра. Изобщо няма да изглеждат толкова фрапантно устните, ако го махне.
|
|
|
Post by sisi on Sept 11, 2024 10:57:43 GMT 2
Олее, грозна работа! Е как се харесват с това, не знам! Не искам да съм пак лош пророк, но пак ще кажа.. момичетата в Пловдив са доооста объркани.. Масово тук изглеждат по този начин грозно, явно си ги правят на едно място. От дете имам доста големи устни, като малка ми бяха ужасен компекс...обиждаха ме в училище, исках да си правя операция.. Колко рев съм ревала, докато не навърших 17 и се усетих, че ефекта е обратния...Колко съм била глупава После дойде и модата и постоянно имах въпроси, къде съм си правила устните, а те нямат нищо общо с правени.. Тогава още се слагаше силикон, май... Даже в момента не се забелязват на фона на "надениците", които виждам всеки ден по улиците.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 11, 2024 11:12:46 GMT 2
Попова е не знам вече колко години инфлуенсър, не се научи,че маслото от шеа,Бога ми,се чете шИЙ. Мариета и тя.. very mindful, very demure, a описанието пълно с пунктуационни грешки. Защо една не седна да ни инфлуенсне на правопис и правоговор?!
|
|
|
Post by fif on Sept 11, 2024 12:06:39 GMT 2
|
|
|
Post by emmilie on Sept 11, 2024 12:34:43 GMT 2
Ох, много започнаха да досаждат с техните здравословни животи, фитнес и предизвикателства. Мона пусна такова (предизвикателство),Галя сега ще е здравословна, Деница започвала режим и още, и още. Дойде ли петък/събота по заведенията алкохол, ядене на корем. Следващия понеделник пак…
|
|
|
Post by Cherry on Sept 11, 2024 13:12:58 GMT 2
Мога да потвърдя за Енджи и онзи плазмодий. Няма да казвам колко хиляди държат на нашата фирма, които отказаха да си платят като консумация и тн, защото били известни и ни правели реклама. Дано Галя да обърне сериозно внимание най-накрая на физическото състояние на детето си. Макар че Енджи Касабие не ми се струва особено добър избор за диетолог. Галя беше споделила наскоро кадри на детето от преди - съвсем нормално изглеждащо дете, даже слабичко. Обикновено са по-пухкави като малки, а след това израстват, но при Тони е някак обратното. Атанаска е на седмото небе, от няколко дни спами само със снимки от сватбата. Айде честито мечтата на живота й е факт. По този случай както казват нашите инфлута - не ходете, а бягайте да си поръчате грозен халат с пера само сега за 200 кинта, намален от 300/400. За Мария БДЖ и на мен ми стана смешно колко се кефи, че е успяла да съчетае два еднакви цвята. Голямо предизвикателство, няма що. А за Енджи, от кухнята една история имам. Ще спестя много детайли, за да не стане ясен източника ми. Основното е, че си прави липосукция. В Турция. И иска всичко на аванта да е, пазари се докрай, че и тогава домъкнала пр лазаров (с малка буква, защото уважението е с отрицателен знак тук), двамата като пълни ганьовци се представили в Туркийе. Разбрала се с клиниката на едни условия (някакъв процент отстъпка и реклама в ИГ). Искала като отишла на място всичко безплатно да е и нищо не е и рекламирала (афкорс). Мега наглеци. И това е история на над 6 години, когато беше слаба и от младостта си, евентуално, здрава. Когато се рекламираше като нутриционист на звездите….
|
|
|
Post by Cherry on Sept 11, 2024 13:17:21 GMT 2
Не знам дали видяхте, ама онази повярвалата си Карабаджак най- после изплю камъчето , че е бременна. То си личеше от километри, ама тя мн важна новина имала да съобщи. А като направя бърза калкулация май е забременяла на първата среща хах.
|
|
|
Post by diamond on Sept 11, 2024 13:18:27 GMT 2
Ох, много започнаха да досаждат с техните здравословни животи, фитнес и предизвикателства. Мона пусна такова (предизвикателство),Галя сега ще е здравословна, Деница започвала режим и още, и още. Дойде ли петък/събота по заведенията алкохол, ядене на корем. Следващия понеделник пак… Този режим на Деничка ще е свързан с Хербалайф май. Иначе тя доста е отслабнала, браво. Попова и тя много отслабнала. Кога почва втори сезон на цирка на Бачорски, знаете ли?
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 11, 2024 14:17:22 GMT 2
И на мен ми се видя отслабнала Деница, но с тези филтри знам ли вече какво виждам.
Мен пък страшно ме дразни гимнастичката Християна Тодорова. Всичко, което качва е за поредната пирамида fitline или нещо подобно и тя звучи просто абсурдно. Заучени фрази, абсолютна секта, сега имат някаква сбирка - кой каква кола карал, кой колко цифрена заплата взимал. Ужас.
|
|
|
Post by anthonyy80 on Sept 11, 2024 14:45:57 GMT 2
Много я харесвам Христиана Тодорова, но то е и защото художествената гимнастика ми е голяма слабост. Знам, че е висок ранг международен съдия, уважавана в тези среди. Но пък много жалко, ако и тя е залитнала по тези млм глупости. Гледам и Невяна Владинова и тя не пропуска да рекламира всевъзможни пенкилери , мазила и т.н. И така ми олекват тези красиви и талантливи момичета.
|
|