|
Post by alisinwonderland on Sept 7, 2024 10:48:39 GMT 2
Деница категорично не иска да оставя детето само с Георги. Този толкова ли не може да се справи с детето си, след като не работи и има цялото време на света да се научи да го гледа 😱 По скоро прекалено много се е вглъбила в детето и изпитва някакъв страх от това да го остави с Георги. А според мен и той сам би се справил с детето. Не е толкова малко, не е толкова трудно при положение, че вече има някакъв режим, който си следва детето. Супер странно ми е това нейно упорство - няма да влизам в болница! Какво означава няма да влизам след като има проблем. Честно аз не бих разчитала на противозачатъчни и тем подобни след като имам кръвоизлив и дори лекаря, който е израждал детето не може да разбере от какво и от къде е....някак и това ми се струва малко несериозно......
|
|
|
Post by ladybird on Sept 7, 2024 11:02:03 GMT 2
Разбирам я Деница донякъде. Тя има травми от детството. Била е подхвърляно дете и това избива, като се отдава напълно на детето.
|
|
|
Post by Yo666 on Sept 7, 2024 11:09:25 GMT 2
И аз разбирам до някъде Деница. Първото ми дете много чакано и искано не исках да я оставям при друг. Имах страх да не й се случи нещо или няма да я гледат добре. Със сигурност е по-грижовна майка от Гана. Но трябва да се отделя от детето, за да се чувства добре, дори и за час. Бащата ще се справи и сам!
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 7, 2024 11:12:17 GMT 2
Да, всеотдайна и добра майка е. Не може да й се отрече. Гана е на топа на анти родителите 🤦
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 7, 2024 14:04:22 GMT 2
Валери е бая смела да отиде чак в Мавриций бременна.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 7, 2024 14:14:08 GMT 2
Видяхте ли сторито на Гана от ресторанта? Пак Гучан на ръце с бебето…добре поне, че той е чехльо и си гледа детето, че ако беше някой тип Филип Датски…
|
|
|
Post by sisi on Sept 7, 2024 14:31:31 GMT 2
Валери е бая смела да отиде чак в Мавриций бременна. Eee, защо не... Тя не е в много напреднала бременност и стига да няма медицински причини спокойно може да лети.Полета изглеждаше изключително удобен и комфортен, с легла. Тя е споделяла че винаги спи по време на път.. Единствено се надявам да си е проверила всички медицински застраховки и опиции за лечение, все пак е африканска страна, но не вярвам да са подходили неблагоразумно. Изглежда, че тя не кара тежка бременност. Те просто много обичат да пътуват(разбирам ги) и според мен и след като роди веднага ще хукнат с бебето да пътуват Аз се чудя на друго.. винаги Мартин кара, а тя спи.. Тази нощ ние се върнахме от Италия с кола... (доста често пътуваме така), но не мога да си представя да оставя мъжа ми да шофира, изморен, а аз да си спя блажено цяла нощ.. Аз не шофирам и целия товар пада на него, а не мисля, че е ок. Затова правя всичко възможно да водя разговор с него, да му давам да хапва нещо, за да не се унесе...Не мога изобщо да спя, докато някой друг шофира, колкото и да му е кеф да го прави, повече от 12 часа каране са си предизвикателство за всеки шофьор, особено нощем. Валери е споделяла, че тя винаги спи, докато той шофира...представям си какво му е, да няма с кой да си каже и дума.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 7, 2024 15:08:10 GMT 2
На мястото на Валери не бих летяла. Не смятам, че много ще й се наруши стандарта или качеството на живота,ако се спре с queen of vacations лайфстайла,докато е бременна. Кузманови са отврат,направо ми се повдига от по-рано споделеното видео,няма да си го пусна,аман от срамотии.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 7, 2024 15:10:53 GMT 2
На Моника лицето е станало потресаващо🤦
Кузманова вече развя корем 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 7, 2024 15:14:12 GMT 2
Моя мъж е точно обратното, разсейва се докато води разговори и предпочита да си мълчи и да слуша музика. И аз проспивам винаги пътуванията, просто като умра от скука - заспивам. На мен ми направи много голямо впечатление едно изказване на Валери, че януарската им почивка ще бъде отложена, но тя знаела защо ще се лиши от нея (не е точен цитат). И някак си целия им разказ за инвитро по някакъв начин беше завъртян около почивките им, което ми се струва супер странно. Все едно пътуванията са жизненоважни и необходими, та е голяма жертва, ако пропуснат 1-2.
Деница ми прави по-добро впечатление с това, че не иска да се отделя от детето, отколкото примерно Гергана, която веднъж не е показала да го гушка нормално, или Пепе, която в даден период нон стоп си подхвърляше децата наляво-надясно, за да ходи по купони.
Нещо съм изпуснала драмата между Ивка бейбе и ораторката. Някой може ли да разкаже с 2-3 изречения за какво се борят тези двете "звезди" и какво точно делят?
Тук виждам, че се коментира новоизлюпената (за мен) "звезда" - Наска, а.к.а Атанаска. По времето на Златната ябълка ми бяха изчезнали първите 3 епизода, които изгледах, тъй като познавам Бачорски и ми стана интересно първоначално... След което се отвратих! Тази не стига, че излезна и започна да обяснява как тя не била разделила семейство, щото там видиш ли къщичка нямало и те не се обичали, ами и след това ми излезна скандален пост в Инстаграм, в който обясняваше, че багаж лесно се събирал, трудно било да изградиш семейство. Значи не стига, че тази е долна к**вентия, която е драпала със зъби и нокти другата жена да разбере, че Бачорски си има любовница, обаче после разправя, че багаж лесно се събирал... Има самочувствие като на топ звезда, жена, кралица и не знам си какви други простотии, а наистина не виждам на какво отгоре. И Бачорски страшно ми падна в очите, той, дето винаги казва някакви високопарни речи, изкарва се голям човек и не знам си какво, а ще си за*бе жената бременна, за да ходи по чуждо.. бляк.
|
|
|
Post by diamond on Sept 7, 2024 16:11:52 GMT 2
Деница е по-добра майка от Гана, обаче е свръх обсебваща. Според мен ще бъде от онези обсебени майки, който накрая казват на детето си "Аз толкова много направих за теб, а ти така постъпваш!". Не знам какво детство е имала, но личат някакви травми. Кървенето е точно първата ѝ менструация след раждане. Ужасно обилна, ама какво да се прави. Прави ми впечатление колко подаръци получи от фенове. Гана - ни един.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 8, 2024 7:31:46 GMT 2
Аз пък много им се радвам и на Валери, и на Мартин. И аз изкарах лека бременност, през която не спрях да пътувам и това ми действаше супер успокояващо и според мен беше предпоставката за едни спокойни 9 месеца Разбира се, има хора и хора, моят мъж предпочита да си говори с някого, докато брат му, например, е една идея по-свит и предпочита да бъде концентриран и да бъде тишина около него. Пък и за толкова време заедно съм сигурна, че Мартин е свикнал на това шофиране
|
|
|
Post by destiny on Sept 8, 2024 8:30:51 GMT 2
Драмата между Йоанна и Ивка започна от подкаста с Нори за първия епизод на Диви и Красиви. Йоанна в общи линии каза, че Ивка е лош избор за водеща, защото фъфли и "не фразирала". Ивка после публикува сторита да се обяснява и явно в тик ток е имало много видеа, които нападат сестрите. В следващия епизод на подкаста, те се обясняваха 30мин кое и как било всъщност. В последствие Ивка говори за това и в подкаста с Павел и Ицака и при Алпер Чочев. Йоанна през това време публикува сторита, че тя се била доказала като водеща пред дипломати и т.н. също каза, че е предложила на Ивка да се разберат очи в очи но тя отказала.
Още в началото Ивка нарече Йоанна колежка,а пък другата се засегна, защото това не били професионални взаимоотношения и Интернет средата не ги прави равни...
Сигурно съм пропуснала много от тик ток, но не следя там.
|
|
|
Post by avedar on Sept 8, 2024 16:07:01 GMT 2
Струва ли ми се или виждам нещо като коремче на @makeupbuthow. Знам, че темата е чувствителна, но моля ви се, кажете, че не само аз съм забелязала нещо. ibb.co/bQpM0Knibb.co/2qgLVRr
|
|
|
Post by yomiyo2 on Sept 8, 2024 17:28:15 GMT 2
И аз го забелязах вчера. Дано всичко е наред този път.
|
|
|
Post by zaharinka on Sept 8, 2024 18:07:03 GMT 2
Честно казано някои неща, които казва и показва също ме навяват на бременност. След случката беше казала, че и с голям корем да е няма да сподели преди финала. Много се надявам, каквото ѝ да е при нея на този етап да завърши успешно.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 8, 2024 18:16:30 GMT 2
Ами аз с първата си бременност не се спрях да пътувам в България и чужбина, с втората почти не съм излизала от вкъщи и имах мисед... Но аз съм си предпазлива и ако съм имала проблемно забременяване може би не бих пътувала в държава от третия свят.
|
|
|
Post by fif on Sept 9, 2024 8:09:46 GMT 2
Не знам, аз ако имах проблемно забременяване нямаше да имам смелост да пътувам до далечни дестинации.
Въпреки, че човек никога от нищо не е застрахован… Но всеки си знае и си има глава на раменете.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 9, 2024 10:46:44 GMT 2
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 9, 2024 11:18:27 GMT 2
Деница не кърми, така че да си наказва тялото колкото иска😅 Другата чиния на Ивайла ли е🤔
Валери е отишла прекалено далеч, далеч от своя лекар. Не се знае дали медицинските грижи са на желаното ниво на въпросното място. Аз не бих. Иначе тя сигурно си е проучила нещата, но никой не е застрахован от някакъв проблем.
|
|
|
Post by sisi on Sept 9, 2024 11:52:39 GMT 2
Някой следи ли изкуствената кукла yomi (carpe.diem).. Опитвам се да я възприема, като някаква здравословна инфлуенсърка, ама в нея нищо здравословно не виждам... Тренировки откат... как да си покаже бомбите (които е наляла), изкуствено лице, изпито и състарено и не разбирам кой и гледа децата... В момента е на катамаран с симпатичната Simeona, която все повече иска да прилича на тези каки и почва да ми се разваля хубавото мнение за нея, което имах. Всеки пости и е рекламен. Иначе и това им пътуване е спонсорирано от plavai.bg които къде що инфлуенсърки има, все ги качиха.. Та мисълта ми е за Йоми.. тя вече не е ли с мъжа си, създава такова усещане превъзбудена и търсеща внимание.. В същото време споделя някакви доволни клиенти, явно си продава добре с тялото и изкуствените пози...но кой и гледа семейството, не ми става ясно... Не може да ме убеди, че всичко е до приоритизиране... те тея деца понякога са болни, изискват грижи, сигурно ходят на ясла. Тя само на тренировки, режими и пътувания...
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 9, 2024 13:16:06 GMT 2
|
|
|
Post by ellsie on Sept 9, 2024 13:51:57 GMT 2
|
|
|
Post by avedar on Sept 9, 2024 14:19:19 GMT 2
За тази Йони.. все още следва мъжа си в инстаграм @yonovski , но пък отсъства от снимките и последно се е мяркал миналата година. Освен това в неговия Фейсбук профил няма нито една снимка с въпросната Йони. Според мен е ясно накъде духа вятъра. Иначе наистина тя евтинее и дава неприятен вайб, дори не ми е интересна да я гледам просто така, то всичко е един голям напън за пози. Понякога имам чувството, че ще си счупи гърба да се пъчи, та да ѝ изпъкват .. формите. Децата най-вероятно са поверени на някоя баба. Имаше време, когато роди първото си дете, виждах я да бута количка около Южен парк, изглеждаше що-годе нормално и качваше симпатични постове. После нещо ѝ стана…
|
|
|
Post by sisi on Sept 9, 2024 14:42:10 GMT 2
За тази Йони.. все още следва мъжа си в инстаграм @yonovski , но пък отсъства от снимките и последно се е мяркал миналата година. Освен това в неговия Фейсбук профил няма нито една снимка с въпросната Йони. Според мен е ясно накъде духа вятъра. Иначе наистина тя евтинее и дава неприятен вайб, дори не ми е интересна да я гледам просто така, то всичко е един голям напън за пози. Понякога имам чувството, че ще си счупи гърба да се пъчи, та да ѝ изпъкват .. формите. Децата най-вероятно са поверени на някоя баба. Имаше време, когато роди първото си дете, виждах я да бута количка около Южен парк, изглеждаше що-годе нормално и качваше симпатични постове. После нещо ѝ стана… За съжаление "нещо им става" на жените, когато са в кофти емоционално състояние, раздяла, така че ако е това, съм по-склонна да я разбера, защо си проси такова внимание.. Дразни ме, но ако пък мъжа (който изглежда не по малко самовлюбен) е постъпил тъпо, може би донякъде я оправдавам. Но това, че не виждам как се грижи за децата и усещам 0 емпатия към тях, вече не ми е симпатично. Не може по цял ден да се кълчотиш във фитнеса.. на някой нещо доказва. Да не съм напразен коментар, ви предлагам да гледате това интересно момиче, с наистина висок стандарт на живот: Borislava Sekova @borislavasekova Прави влогове от скоро и са мноого лежерни и приятно за гледане, личи си че супер подредена, взискателна,а в същото време изглежда страхотно стайлиш и макар да е с голямо самочувствие видимо е подкрепено на основа. Говори и на хубав английски. Българка е и не е родом от София, а от малко провинциално градче, но родителите и явно са имали доста възможности, защото винаги е имала висок стандарт (знам я от много години, покрай познати) Дома и е страхотен, всеки детайл е на точното място... абе не знам как успява да го запази този ред...Та, вижте я, на мен страшно ми допада.
|
|
|
Post by cersei on Sept 9, 2024 16:28:12 GMT 2
Мъжът на Ясмин ще участва в Игри на волята
|
|
|
Post by ra111 on Sept 9, 2024 16:35:17 GMT 2
Да, както и едната от близначките Сузи или Рени (тази, която няма дете) 😀 имаше още инфлуенсъри, но сега не се сещам кои бяха..
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 9, 2024 18:36:47 GMT 2
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 9, 2024 20:04:10 GMT 2
She’s baaack!!! 😃 ibb.co/H4ZKJm8Майката на Пепе изглежда много добре като за баба x4. Явно от нея е взела гена. Младолика ли е или имат голяма разлика с баща й? И Пепе сега като Гането показва сисите
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 9, 2024 20:42:57 GMT 2
На Моника сега й е добре, че майка й отглежда детето, но връзката между двете изобщо не е здравословна и ще има големи проблеми с това. Казвам го като дете на обсесивна майка, на 30+ все още се опитва да ми контролира всяка стъпка, сума ти пари давам по терапии... Дано го осъзнае навреме.
|
|