|
Post by tamsy on Sept 4, 2024 20:26:02 GMT 2
Леля Галя да не взима пример от Полина ? Отишла на погача ( или какъвто и да е точно този бебешки празник ) по лъщящи цици ? Лятото в зазу й е сварило мозъка. На Мария БДЖ как не й омръзна все едно и също - ох леле детето ми, къщата ми колко са хубави. Хубаво голяма радост, но вече като бавноразвиваща се се държи, децата на 15 имат по-богат речник и по-адекватни реакции.
|
|
|
Post by dayswithriley on Sept 4, 2024 20:40:42 GMT 2
Мария Бдж не прави нищо без пози, целият й живот се гради на това да я видят колко е щастлива и какво семейство има. Имах близка двойка с подобно поведение и от там знам, че които много парадира, е най-несигурен и най-недоволен от това, което има. Не искам да съм груба, ама нито мъжът й е красавец, нито животът им е нещо wow. Но тя явно няма да слезе на земята, все пак ще живее на полето, за Бога. С на Деничка драмите около салона не съм съгласна, с някои съфорумки по-напред в коментарите. Това, че ги водеха на всякакви мероприятия и Денито им ПОДАРЯВАШЕ дрехи, които не носи вече, не е за хвалене. Първото го правеха, защото тя други приятелки няма, поне не в Пловдив. Второто е чиста проба безвкусица, да си показваш купищата дрешляци, из влогове и сторита, и после да ги подаряваш на тях точно (визирам основна Алина). Ами извинявам се, ама те са не повече от 24-26 годишни момичета, в бранш, в който е най-добре да работиш за себе си, след натрупан стаж. Как пък няма да ти седя при Деничка за 40% от оборота си, предвид че мога да се изнеса и да си взимам максимално дивиденти от работата си. Деничка ги е осигурявала на минимална, а и нека не се лъжем, тя не декларира реален приход, проста справка в нета е 🤷🏻♀️ С претенциите - нейните и на Гошку, само ще си останат. Лошото е, че и детето ще го научат на същите тъпотии - да св харчи за дрешки, обувки, нов телефон, а не за смислени неща, като знания, обща култура, да видиш свят и да инвестираш в собственото си бъдеще. Деница е инвестирала само чрез курсовете си и е решила, че това й е достатъчно за живот напред, а е крайно невежа и с толкова ниска обща култура, че направо е срамно. Селският й изказ и ударения на думите по време на сторита и влогове, няма какво да ги коментирам, тя все пак има само 12 клас.. Галя Симвонова ми е така безинтересна, че се чудя как е натрупала 101к последователи. Явно има много патици, които мечтаят за лъскавия й начин на живот. 🥲
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 5, 2024 8:17:56 GMT 2
Ооо това, че укриват доходи и не дават на всеки касова бележка е 1000 % така. И за осигуровките на момичетата сигурно е така.
88 000 приходи за 2022. Тя се в изкарала, че е правила оборот по 7000 на месец 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Сори, ама с тия приходи как е плащала нормални заплати на 4 човека,колкото пише, че са били осигурявани тогава? Като от тези 88 000, даже имало и печалба накрая 11 0000🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by ladybird on Sept 5, 2024 8:53:47 GMT 2
Е хубаво де, те сега ще се осигуряват на колкото си искат. 2022 май имаше 3 служителки. Деница може да има грешни изказвания,но не смятам, че е лошо, злобно и подло момиче.
|
|
|
Post by fine on Sept 5, 2024 9:11:58 GMT 2
Моника е дъно за мен, както и тези толкова мили бабка и дядко, които явно всъщност са едни злобни хора. ibb.co/qdBcPbFibb.co/0jyWM3KПърво, отишла е на бартер процедура за лице. Хубаво, ама нормално ли е такива снимки след няма и ден? То може да спадне акнето и да се успокои, ама след седмица да стане по-зле. Изобщо не мисли с мозъка си. А вижте баща ѝ какви ги пише в коментарите в тикток. Майката на Моника по същия начин е заядлива с хората. Хубаво, че ѝ са родители и я защитават, ама дъщеря им сама си е решила да си изтипосва всичко в интернет.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 5, 2024 10:05:39 GMT 2
Е хубаво де, те сега ще се осигуряват на колкото си искат. 2022 май имаше 3 служителки. Деница може да има грешни изказвания,но не смятам, че е лошо, злобно и подло момиче. За лошотия и подлост може и да се съглася, но че не е злобна, не мога. Колко сторита е пуснала досега с отровена жлъч срещу градивна критика. Сори, ама... В Апис видях осигурените. Януари и февруари са трима, после до октомври са 4 и последните три месеца даже са 5 човека. В осигурените са и тя и Гошу все пак. Не се изненадвам за бащата на Моника и изобщо цялото й семейство. Досега само малкият й брат не се разправял с хората. Не виждам какво лошо й е казано, че да скачат така.
|
|
|
Post by suzz1 on Sept 5, 2024 17:34:44 GMT 2
Тъмбнейла на видеото е просто....
|
|
|
Post by funshine on Sept 5, 2024 18:36:14 GMT 2
Тъмбнейла на видеото е просто.... Изроди, псевдо християни 😃😃 няма ли кой и тях да ги кенсълне, по дяволите. Кога ще дойде тая кенсъл кълтура в тая държава.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 5, 2024 19:46:14 GMT 2
Идвам и аз от видеото. Само дето не се е опнала да й видим срамотиите. Малоумници. Нищо свято не е останало.🤢 Наистина псевдо християни. Обаче се е поизмъчила от 2:40 до 19 на другия ден🤣 Тоя Радостин стои като паметник на тъпотата, тая докато кряка от болка😱
|
|
|
Post by fif on Sept 5, 2024 21:03:34 GMT 2
Аз съм в шок. Има някакви кадри, в които е снимани лицето й, представяте ли си, тя е имала вече активни контракции, боляло я е, а той е наврял камерата в лицето й и я снима. То явно и двамата са били съгласни…
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 5, 2024 21:28:13 GMT 2
Оо, съгласна е била. Казаха в предишно видео,че ще снимат раждането. Чак тя каза, че ще е спокойна докато ражда, че ще е там да снима🤣
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 6, 2024 7:26:40 GMT 2
Тея наистина не ги слуша главата, как е възможно това нещо да бъде качено и да бъде заснемано не знам
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 6, 2024 7:42:52 GMT 2
Очевидно са готови на всичко за гледания. Нищо свято и лично не е останало. Сигурно, ако можеха щяха да се снимат и как правят секс🤣🤣
|
|
|
Post by livia on Sept 6, 2024 8:16:08 GMT 2
Ужас, много неприятно ми стана, а дори не съм пускала видеото. Толкова лични, интимни моменти, изтипосани директно пред всички. Това е като да ходиш чисто гол по улиците... Като наскоро родила, последното което исках е някой да ме снима в този тежък, страшен и нелицеприятен момент. Наистина инфлуенсърите губят представа кое е ок да се споделя и кое не. Като си показваш всичко, границите се размиват.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 6, 2024 8:39:33 GMT 2
Като родила няколко пъти и имала възможността да се насладя да се случи без усложнения, с удоволствие бих изгледала видео от моите раждания. Ще го запазя в личния си архив и бих го гледала отново и на старини. Имам позната в щатите, чиято работа е да снима раждания (фото+видео) - не ми е толкова възмутително самото снимане на раждането колкото е за част от съфорумките. Има как да подберат кадрите да бъдат такива, които не събуждат възмущение. С тази корица не са се справили.
|
|
|
Post by funshine on Sept 6, 2024 8:51:53 GMT 2
Като родила няколко пъти и имала възможността да се насладя да се случи без усложнения, с удоволствие бих изгледала видео от моите раждания. Ще го запазя в личния си архив и бих го гледала отново и на старини. Имам позната в щатите, чиято работа е да снима раждания (фото+видео) - не ми е толкова възмутително самото снимане на раждането колкото е за част от съфорумките. Има как да подберат кадрите да бъдат такива, които не събуждат възмущение. С тази корица не са се справили. Възмущението по-скоро идва от там, че това е снимано предимно за съдържание, с умисъл да се качи в платформа, особено имайки предвид колко с набожни, а за спомен просто евентуално остава. Няма лошо човек да си снима каквото пожелае, но това са лични моменти, които само една шепа хора биха оценили и биха се интересували. Не може да проповядваш, че си вярвящ и да споменаваш Господното име и да нямаш капка смирение, капка скромност, няма нищо липно, мило за тях. Точно за тези двамата проблема е комплексен, нелеп....все повече се убеждавам тези ми ти инфлуенсъри колко са далеч, далеч от реалността.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 6, 2024 12:26:07 GMT 2
Думбова какво дири във Флорида? Още ли си почива от натоварването в 12ти клас?
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 6, 2024 12:29:17 GMT 2
Възмущението не е от самото видео като такова, а че е снимано за Интернет. Ако си беше тяхно лично, няма лошо. Изтипосала се едвам си прикрила срамотиите на корицата 🤦
|
|
|
Post by nomade on Sept 6, 2024 14:19:05 GMT 2
А последното и стори как кърми?! 😵💫 Нищо свято не им остана - раждане пред камера, кърмене пред камера, депресивни състояния пред камера, ред сополи, ред сълзи, най-съкровените моменти (първи дни вкъщи и т.н.) - пак пред камера?!
Отврат, погнусена съм. И да - това е най-нормалното нещо (раждане, болки, изкривени лица, сълзи), НО ЗА БОГА, РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ АБСУРДНО ДА БЪДЕ ОБЩЕСТВЕНО ДОСТОЯНИЕ?
Що за резил? Що за ценности от хора, които твърдят себе си с високи такива?
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 6, 2024 15:28:08 GMT 2
Все едно гледам Гана е станала Кузманова с тия снимки 🤣
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 6, 2024 18:12:43 GMT 2
Има някои неща, които просто трябва да си останат за теб, за семейството, за половинката. Наистина не го разбирам това, излишно ми е.
Много са ми странни хора като Деница, Мария БДЖ и сега гледам Кристина Георгиева, които нямат грам обща култура и притежават речник на 7-годишен, защо толкова се пънат да говорят пред камера. Кристина се е опитала да каже коронната реплика на Ивана "не ходете, а тичайте ", но й се е получило "не бягайте, а тичайте" 🙈 Малко като "карнавалите" на Деница.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 6, 2024 18:59:18 GMT 2
Голямо геройство на Кузманови, че разходили бебето навън🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 6, 2024 19:30:56 GMT 2
Мис Кузманова май измести мис Гучи от известно време 😄 изобщо не ги следя, не мога да си ги причиня. Имат толкова тъпи физиономии, особено мъжът
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 6, 2024 20:07:03 GMT 2
Добре де, като влизаш в църква има строги правила да не си с къси панталони и голи рамене и пр, а тези най-набожните, които спят едва ли не с Библията, си показват всички срамотии и глупости. Не е нормално тяхното. Много ми е интересно какво мислят техните колеги сектанти за този контент. Ние нормалните сме възмутени.
Бъдещи инфлуенсъри, ражданията онлайн вече са ретро, пробвайте с кадри от зачеването. Току виж ви вързало…🙄
|
|
|
Post by chikitta on Sept 7, 2024 6:44:23 GMT 2
Седя и се чудя ние как сме станали хора, без майките ни да са си показвали срамотиите публично 🤔🤨
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 7, 2024 9:17:48 GMT 2
Деница категорично не иска да оставя детето само с Георги. Този толкова ли не може да се справи с детето си, след като не работи и има цялото време на света да се научи да го гледа 😱
|
|
|
Post by foxie on Sept 7, 2024 9:23:01 GMT 2
Кузманови са ми набожни само колкото да не им секне кранчето от сектата. Те и повечето хора, членуващи по разни секти, са така.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 7, 2024 9:34:23 GMT 2
Аз доколкото разбрах те дават 10 % от доходите си на сектата. 🤣
|
|
|
Post by foxie on Sept 7, 2024 10:02:35 GMT 2
Ще им дават как, ако сектата им е помогнала я с апартамент, я с бизнес или нещо друго. Знам за 2-3 такива случая от познати.
|
|
|
Post by fif on Sept 7, 2024 10:46:41 GMT 2
Наум тази година май няма да е водещ (и по-добре), беше постнал стори, че за първа година есента ще са си в София, с миналата година по-това време да снимат сезона.
|
|