|
Post by nessap99 on Sept 3, 2024 15:21:09 GMT 2
как така да си кажат плановете, че искат да си отварят салон? От какъв зор? Предвид че демонстрираха огромна близост (друг е въпроса дали е била само за инстаграм), защо да не са искрени с работодателя си? Не че трябва, но на мен ми изглежда напълно в реда на нещата. Аз, когато съм напускала, винаги съм споделяла на прекия си ръководител. Още повече за нещо такова, което е логично в развитието на някой с такава професия, защо да не кажеш, а да заблуждаваш? Разбира се, само спекулираме, може и да са казали, може и да не са, но Деница да е окей с това. Но аз бих останала с неприятни чувства, ако ми се каже примерно “сменям сферата, затова си тръгвам”, а след месец се окаже, че са ме излъгали. Най-често, когато някой не сподели нещо на “шефа” си, то е защото този шеф не е създал доверие между себе си и подчинения или откровено е гъз. Като я гледам Деничка и аз не бих споделила нищо с нея.
|
|
|
Post by katya on Sept 3, 2024 15:32:27 GMT 2
Гледах сторитата на Хей Даниела във фейсбук, на едното се вижда мъжка ръка, която шофира. И друго, което ми направи впечатление. Ганче нали обясняваше как ел.инсталацията е станала готова за ден. Е да, но на рийлса, техникът е с два различни вида дрехи, което ме наведе на мисълта, че е работил повече от 1 ден.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 3, 2024 15:37:32 GMT 2
Обаче леля Галя хапва здраво,че и пийва,а каква фигура има само...И отново ни занимава с грозната провиснала коса от Кръстю, никой не се интересува според мен. Защо пък да не е на каравана Пепа?Каквито вируси има там,такива са и в София,а са на чист въздух все пак,детето е на кърма,не яде от заведения и не го топят в морето...Приветствам решението и, въпреки,че не я харесвам.Така не лишава и другите 3 деца от последните летни дни. Допълвам се. Вижте последния рилс на леля Галя дето си мятка косата и в края така се вижда един сектор горе с прикачената треса...Много е грозно. От самолет се вижда този зашит ред.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 3, 2024 16:34:05 GMT 2
Кажете, че Деница не е платила за това нещо??!! Платила е да, и то 500 лв.
|
|
|
Post by rabudabi on Sept 3, 2024 16:48:40 GMT 2
Кажете, че Деница не е платила за това нещо??!! Платила е да, и то 500 лв. Малко като на Бети от Булгария бретона 😂😂 помните ли я?
|
|
|
Post by funshine on Sept 3, 2024 20:08:33 GMT 2
Те двете хубаво са си отворили салон, ама не им давам много време преди да почнат да се карат взаимно. Общ бизнес с приятели не се прави.
|
|
|
Post by diamond on Sept 3, 2024 21:34:41 GMT 2
Пепа верно ли е завела новородено на някъде? Безотговорна жена. Та тя помъкна Беатрис на сватба... Гана пак някакви биполярни рийлсове пуска. Наречете ме и мен куку, но никога няма да седна на някакъв парапет, който изглежда на високо, с бебето си, само и само мъжът ми да ме снима за инстаграм. Безопасността ми е по-важна. Майкоууу, косата на Деница и аз я видях и ми стана лошо. Нали си харесваше предишния цвят? Защо сега го е променила? И къде побира купищата грозни, развлечени, безвкусни и оувърсайз дрехи, които поръчва ежедневно? Но пък я поздравявам за това, че всяка сутрин е на разходка с бебето. Явно Елизабет е кротко бебе, което позволява да го разнасят с количка.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Sept 4, 2024 6:52:59 GMT 2
Деница нали нямаше да има проблем с нощното ставане за бебето й? Май има проблем, хъхъ.
Смятайте, щом двете й колежки решават да се махнат и да направят нещо свое какво са получили от страна на Деница и сигурно Георги.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 4, 2024 8:02:34 GMT 2
Отстрани погледнато изглеждат добри работодатели. Водиха ги насам натам, не са ги оставили без подаръци и изненади. Но не се знае как са се държали по принцип.
|
|
|
Post by foxie on Sept 4, 2024 8:52:18 GMT 2
На Деница бившите служителки са млади и сега им е времето да рискуват, да пробват да са самостоятелни. Професията позволява да работиш за себе си. Не виждам да е станало кой знае какво. Единствено се съмнявам, че двете ще продължат дълго време заедно. Историята знае, че бизнес с приятел не е добра идея и рано или късно ще приключат нещата, най-често по горчив начин. Аз лично в момента съм в такава ситуация с приятелка и обща работа и предателство от нейна страна. Много, много тежка обеца си сложих на ухото.
|
|
|
Post by GGWP on Sept 4, 2024 8:55:57 GMT 2
Гергана за каква шокираща трансформация говори в последния си рийл? Същата е като на 20, само дрехите е сменила. И изглежда с по-луда физиономия.
|
|
|
Post by smile on Sept 4, 2024 9:47:46 GMT 2
Предвид че демонстрираха огромна близост (друг е въпроса дали е била само за инстаграм), защо да не са искрени с работодателя си? Не че трябва, но на мен ми изглежда напълно в реда на нещата. Аз, когато съм напускала, винаги съм споделяла на прекия си ръководител. Още повече за нещо такова, което е логично в развитието на някой с такава професия, защо да не кажеш, а да заблуждаваш? Разбира се, само спекулираме, може и да са казали, може и да не са, но Деница да е окей с това. Но аз бих останала с неприятни чувства, ако ми се каже примерно “сменям сферата, затова си тръгвам”, а след месец се окаже, че са ме излъгали. Най-често, когато някой не сподели нещо на “шефа” си, то е защото този шеф не е създал доверие между себе си и подчинения или откровено е гъз. Като я гледам Деничка и аз не бих споделила нищо с нея. Това е бизнес, като ходиш на работата шефът ти в шеф, не е приятел. Когато почнеш да мислиш че шефа ти в приятел, стават ето такива обърквации, според мен като носиш титла работодател основното което те вълнува е дали служителят ти вади заплатата си както и твоята. Лични намерения и цели никога не бих ги споделила с шеф, особено ако касаят развитието ми в различна фирма.
|
|
|
Post by smile on Sept 4, 2024 9:49:40 GMT 2
На Деница бившите служителки са млади и сега им е времето да рискуват, да пробват да са самостоятелни. Професията позволява да работиш за себе си. Не виждам да е станало кой знае какво. Единствено се съмнявам, че двете ще продължат дълго време заедно. Историята знае, че бизнес с приятел не е добра идея и рано или късно ще приключат нещата, най-често по горчив начин. Аз лично в момента съм в такава ситуация с приятелка и обща работа и предателство от нейна страна. Много, много тежка обеца си сложих на ухото. Да, много гадно е когато приятел, който смяташ за част от семейството си накрая те прецака за ПАРИ. Защото бизнесът е пари. Все съм се чудила на успеха на Бачорите, че тяхната империя има страхотно предимство че е семейна.
|
|
|
Post by smile on Sept 4, 2024 9:58:17 GMT 2
На Деница бившите служителки са млади и сега им е времето да рискуват, да пробват да са самостоятелни. Професията позволява да работиш за себе си. Не виждам да е станало кой знае какво. Единствено се съмнявам, че двете ще продължат дълго време заедно. Историята знае, че бизнес с приятел не е добра идея и рано или късно ще приключат нещата, най-често по горчив начин. Аз лично в момента съм в такава ситуация с приятелка и обща работа и предателство от нейна страна. Много, много тежка обеца си сложих на ухото. дори и да се разделят, ще натрупат богат опит вместо да слугуват на Деница. В крайна сметка да си маникюрист и да не надскочиш себе си да се развиваш и да си служител супер дълго, ето това не го разбирам.
|
|
|
Post by ladybird on Sept 4, 2024 10:16:32 GMT 2
Аз пък мисля,че Алина е използвала Деница,за да я рекламира. Видях,че доста последователи е навъртяла. Също забременяването на Деница им дойде добре, защото сигурно са придърпали някои клиенти докато тя отсъства. Опитвали са да си оплетат кошницата зад гърба ѝ. Иначе още щяха да си налягат парцалите при Деница. С тях и без тях тя ще се оправи, но за другия път да си знае да не смесва бизнес с приятелство и да не ги допуска прекалено близо.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 4, 2024 10:19:49 GMT 2
Може да са се разбрали да делят разходите и всяка да си взима нейната печалба. И да няма за какво да се разправят. Като нещата от началото са ясни. Възможно е всеки да си работи с неговата фирма. Едва ли ще стигнат до конфликти кой е изхабил повече ток🤣 Интересен пост са написали в страницата на салона им http://instagram.com/p/C_fD8dWNag7
|
|
|
Post by foxie on Sept 4, 2024 10:34:00 GMT 2
Става ли въпрос за пари, хората се променят и парите извращават, също и показват най-долните човешки качества. Нищо чудно и за тока да се скарат, то така се почва. Единия месец едната ще работи повече или по-малко, пък сметките, наемите се делят на две.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 4, 2024 12:17:41 GMT 2
Да се оправят! Няма и тях да ги мислим, я. Аз им пожелавам успех.
Кузманови не я ли прочетоха тая библия вече 🤦 Всяка сутрин с библията. Тези наистина не са добре. 🤢 Съжалявам, но такива неща ме потрисат. Няма лошо човек да има вяра, но това е прекалено.
|
|
|
Post by sunny on Sept 4, 2024 13:34:43 GMT 2
Розовата Йоанна тази година съвсем различни “приятели” поканила на рожденият си ден . Как може заради едно момче промяна из цяло ,чак до толкова … До миналата година : милинките , аз ги обичам, толкова се уважаваме , игри и организации от хората от танц.школа , а сега нищо. Не са били поканени , нали много верни приятели са и всичките ? Поканила голяма част от приятелите на гаджето си.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 4, 2024 13:47:11 GMT 2
Докато не се разделят и не трябва да върне всички тия приятели в живота си да й бършат сълзи и сополи. Тъпанарка!
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Sept 4, 2024 14:00:55 GMT 2
Йоанна толкова много е вложила в тази връзка, дано не остане разочарована. Изглежда ми заслепена и влюбена, от участието им в На среща също си го потвърдих. Той не ми хареса, вижда се, че тя го боготвори и той е някак по-повърхностен. Масово в коментарите хората също са го забелязали. Имаше няколко негови изказвания, които правят впечатление и не са просто, защото не е свикнал да говори пред камера или подобни притеснения.
Нелепо ми е да си с бална рокля до земята на домашно парти. Ясно, че е юбилей, но има как да си официален и без такива помпозности. Нелепо ми е да пишеш благодарствен пост с обръщение към приятеля си, който дори няма социални мрежи, за да го прочете. Щастлива е, влюбена е и иска да го покаже, но изглежда страшно пренавита и обсебваща.
|
|
|
Post by avedar on Sept 4, 2024 14:01:39 GMT 2
Идвам от @milena.sketchbook ibb.co/XSKz7FgДетето ѝ си играе с балони в един детски кът и тя изтъква как вместо да му вземе балони, трябвало да търси еко вариант на балони. По принцип я харесвах, но на моменти ми идва твърде претенциозна и престорения ѝ минимализъм ми се струва преувеличен. Ако си толкова загрижена за планетата, защо роди дете, което да хаби ограничените ѝ ресурси? (влагам нейната логика, някой да не си помисли нещо - не съм против децата). Защо се зариваш с книги, които детето ти е твърде малко дори за да прочете? Това не е много еко, май? Но нали всичко трябва да е инстаграмъбъл, дървено, хартиено, минималистично, в пастелени цветове и ако има пластмасова играчка с звуци или недай си боже балон, то те трябва да се изгорят на клада. Дава ми същия вайб като Даниела Христова @danielachristov - и тя е такава еко-инстаграмъбъл-пинтерест-принцеса, а се пазареше като циганка за 30ст с мен, когато един път купи нещо по olx. Настояваше да ѝ приготвя товарителницата през olx, за да ѝ излезела доставката по-евтино (с някакви жълти стотинки). По онова време, беше отдавна, аз не знаех как става това и ѝ го казах, но тя настояваше извънредно много и не даваше и дума да се обели за стандартна куриерска услуга. Сакън да не плати редовна цена на доставка, а да си спести 30ст.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 4, 2024 14:10:36 GMT 2
И аз видях това с балоните и малко ме подразни. Това е един ден в годината, ако толкова пазиш планетата и ресурсите в останалите 364 дни, можеш да си позволиш да зарадваш детето си на празника. Аз правя арки от балони за поводи и после в кварталната група ги предлагам вместо да ги хвърля. А по детските клубове винаги преизползват.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 4, 2024 14:26:35 GMT 2
Попова бая отслабнала.
|
|
|
Post by funshine on Sept 4, 2024 16:13:37 GMT 2
Да, и аз това забелязах. Ама някак в лицето изглежда много нещастна, нещо тялом ок, ама другото май куца.
|
|
|
Post by smile on Sept 4, 2024 17:01:43 GMT 2
Този спортен гащеризон който е облякла Капитонова толкова грозно и стои отпред долу, добре че е нашляпала текст да не се вижда…
|
|
|
Post by emmilie on Sept 4, 2024 17:27:27 GMT 2
Гане, семейна идилия казват, като правиш нещо със семейството, като сте заедно, а не когато ти доспиваш с бебето в хотелската стая, а мъжо се пече на плажа ☺️
|
|
|
Post by chikitta on Sept 4, 2024 18:46:53 GMT 2
Да, и аз това забелязах. Ама някак в лицето изглежда много нещастна, нещо тялом ок, ама другото май куца. Последно беше толкова слаба като и започнаха проблемите с паник атаки и депресии. Дано всичко е наред.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 4, 2024 19:35:18 GMT 2
Ох, Мария БДЖ не я ли заболяха ръцете да ги вдига нагоре на всяка снимка и стори? То пък бива и там семейна идилия и сбъдване на мечти, ама чак пък толкова..
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Sept 4, 2024 20:14:37 GMT 2
Мария бдж защо така се излагат, какво е това пдч за корпус и плот на кухнята. Язък ти за претенциите.
Иронично го казвам… И поне малко можеше да си измие обувките, от км си личи…
|
|