|
Post by angie1425 on Sept 2, 2024 11:55:19 GMT 2
Аз пак за Полина - подарила преди време на приятелка билети за концерта на Ед Шийрън, но взели и на себе си. Т.нар. подарък, от който и аз да облажа. Обаче ѝ се свидят 120 лв за преглед и търси по-евтинко. Сравнява поликлиника България, Вела (където в крайна сметка тя заведе Макси), и ИСУЛ. Скъпи били прегледите, на фона на целия ресурс, с който разполага ми се струва неадекватно. ПС танците на концерта пак са покъртителни. Деница - в сторито, в което обснява, че не е спала, но Георги твърди друго. Ами, нали това им е схемата - тя да става през нощта и да обгрижва бебето, а той да се наспива заради работа. В такива случаи - майката е права. Макая е безумно. Ако купя на приятелка билет за концерт за подарък, и купя и за себе си, това прави ли подаръка по-малък и как аз ще “ облажа “ след като съм платила не един а два билета? Аз лично, бих се зарадвала много ако приятелка ми подари и вземе и за себе си, за да споделим емоцията заедно.
|
|
|
Post by foxie on Sept 2, 2024 12:01:18 GMT 2
Много ми е интересно за какво Гана е дала 1200 лв. за ел.техник. В тая кутийка аз не виждам какво може да се направи откъм електро за тази сума. При положение и че студиото на акт 15 трябва да е с прекарани кабели. За мен варианите са 1) майстора е видял колко са гламави и двамата и ги е измамил и 2) Гана преувеличава за пореден път. Очаквам още небивалици с великия "апартамент".
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 2, 2024 12:05:55 GMT 2
А видяхте ли Ива как ще закусва боб и после като накърми Макая , ще се моли на всички богове да спре да плаче. Тия двамата са трагедия , горкото дете! Името й ужасно , стаята й като сектантска сбирка .. майка й и баща й тотално неориентирани! И аз от това стори идвам🤦 Как може такава глупост 🤦 Майка му е отгледала 3 деца, майка й 2. Сестра му има 2 и не се намери никой да каже елементарни неща🤦
|
|
|
Post by candy on Sept 2, 2024 15:31:56 GMT 2
Много ми е интересно за какво Гана е дала 1200 лв. за ел.техник. В тая кутийка аз не виждам какво може да се направи откъм електро за тази сума. При положение и че студиото на акт 15 трябва да е с прекарани кабели. За мен варианите са 1) майстора е видял колко са гламави и двамата и ги е измамил и 2) Гана преувеличава за пореден път. Очаквам още небивалици с великия "апартамент". Ел. Техника е братът на Гучан. Така че изобщо не вярвам да са му плащали нещо. Кузманова с боба уби рибата направо! И Ели от Англия и тя пита нон-стоп какво да яде за да има повече кърма. 9 месеца ги носят тия деца, преди това колко време са ги желали и правили и как не намериха един час да прочетат малко за това, какво следва след раждането.
|
|
|
Post by livia on Sept 2, 2024 16:22:51 GMT 2
Много мило видео на Пепе, но за лично ползване, не за инстаграм.. Толкова лични моменти и то включващи деца може да запази за себе си.
Накарахте ме да се замисля за Хей Даниела, наистина е все сама с децата. Преди мъжът й често се включваше в нейното съдържание, тъй че едва ли е защото много работи. Дано всичко е наред, изглеждаха стабилно семейство. Какво им става на хората, първо Бибонс и Лора, сега евентуално и Даниела...
|
|
244 posts
Member is Online
|
Post by rabudabi on Sept 2, 2024 16:24:35 GMT 2
Доста бял ще е апартаментът, малко като лудница… 😂 Ама ако го дава под наем, ще е леж след 2 месеца
Дали няма да си живеят те в него?
|
|
|
Post by fif on Sept 2, 2024 16:33:25 GMT 2
Защо са плащали за брокер, нали гучан е брокер?
Честно казано 1200 лв за ел майстор дори и на това малко нещо ми се вижда малко.
Ама то на Гергана кат цяло човек не е Ок да вярва.
|
|
|
Post by Misha. on Sept 2, 2024 19:18:36 GMT 2
Защо са плащали за брокер, нали гучан е брокер? Честно казано 1200 лв за ел майстор дори и на това малко нещо ми се вижда малко. Ама то на Гергана кат цяло човек не е Ок да вярва. Ок са си тези суми за ел. техник. То има прекарани кабели, но голяма част от инвеститорите отбиват номера за по-евтино. От там се местят контакти, лампи, а ако иска луни и скрито осветление и цената скача. Друг е въпроса, че и материалите са си скъпи. Но тя е куку и просто си е измислила цена изглежда 😀
|
|
|
Post by zaharinka on Sept 2, 2024 20:24:16 GMT 2
Значи, покрай многото инфлу бебета се начетох на всичко, ама Радко изби рибата. Бързо да му се издигне паметник, защото въпреки че бил уморен от смяната на памперси и недоспал е отишъл да тренира. Този все по-противен ми става. Жив да го ожалиш.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 2, 2024 21:14:00 GMT 2
Нов сезон ли има на риалитито на Бачорски? Постоянно ми излизат клипчета в тик-ток и ми направиха впечатление няколко неща:
-Емилия се е хванала с някой, който е познат на Даниел, той каза, че му е бил партньор, но вече не е. Изглежда ми като да го дразни нарочно. -Повечето кадри са от тържество, което ми се струва, че е рождения ден на Емели. Атанаска се е облякла с огромна обемна розова рокля, с която привлича внимание, което според мен изобщо не бива да е върху нея на празника на дъщерята на Емилия. Изключително грозна постъпка. - Атанаска се обяснява на синхрон, че не е виновна тя за раздялата на Емилия и Даниел, там нямало любов и затова така се случили нещата. Ами една жена, която има принципи и стойност няма да се намесва в семейство, независимо има ли любов или не. И после да се оправдава. Мразя такива жени и ми е адски антипатична.
|
|
|
Post by lama on Sept 2, 2024 21:56:21 GMT 2
Няма нов сезон, това е от миналата година.
Емилия е била с Петър, след това с Даниел и сега пак е с Петър. Бяха се разделили преди няколко месеца, но пак са заедно сега.
Роклята беше прекалена, но имаше тема Барби на партито и мъжете бяха с розово. Бяха наели и жена, която да е Барби. Имаше напрежение, защото Атанаска се държеше все едно тя организира партито.
Тази година почиват, нямаше такива празненства за рождените дни, Атанаска е бременна и го дават по-скромно след сватбата.
|
|
|
Post by alliessa on Sept 2, 2024 22:38:48 GMT 2
Защо са плащали за брокер, нали гучан е брокер? Честно казано 1200 лв за ел майстор дори и на това малко нещо ми се вижда малко. Ама то на Гергана кат цяло човек не е Ок да вярва. Приключи му брокерската кариера😀😀😀
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 2, 2024 23:02:19 GMT 2
Няма нов сезон, това е от миналата година. Емилия е била с Петър, след това с Даниел и сега пак е с Петър. Бяха се разделили преди няколко месеца, но пак са заедно сега. Роклята беше прекалена, но имаше тема Барби на партито и мъжете бяха с розово. Бяха наели и жена, която да е Барби. Имаше напрежение, защото Атанаска се държеше все едно тя организира партито. Тази година почиват, нямаше такива празненства за рождените дни, Атанаска е бременна и го дават по-скромно след сватбата. Ясно, не знам защо сега са качени и така ме атакуват 🤣
|
|
|
Post by untitled on Sept 3, 2024 6:27:04 GMT 2
Добро утро с Пепе и Стан от Стан и Никола, обсъждащи млечни продукти 🤣
Много странна комбинация
|
|
|
Post by jane16 on Sept 3, 2024 7:35:10 GMT 2
Пепа обаче е много смела - с новородено на каравана по морето. Няма ваксини, не я e страх от вируси, комари. Аз се възхищавам. Мои познати, родили май месец, изобщо не припариха до морето това лято.
Ивана ни предлага червен маникюр за есента, като цяло лято беше с телесни еднообразни нокти. Много се вълнуваше. Благодарим, Ивана, ние никога нямаше да се сетим сами. Толкова скучни, еднотипни и предвидими.
|
|
|
Post by tedka on Sept 3, 2024 8:42:56 GMT 2
На Деничка колежките са си отворили заедно общ салон.
|
|
|
Post by cersei on Sept 3, 2024 8:59:57 GMT 2
Пепа обаче е много смела - с новородено на каравана по морето. Няма ваксини, не я e страх от вируси, комари. Аз се възхищавам. Мои познати, родили май месец, изобщо не припариха до морето това лято. Е, от какво да я е страх? Нали ако стане нещо, ще си направи ново 😂😂
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 3, 2024 9:04:05 GMT 2
На Деничка колежките са си отворили заедно общ салон. Очаквано развитие. Няма цял живот да им работят на тия 😎 Браво Алина и Вики😎 Сега ще си дръпнат клиентките. 😅
|
|
|
Post by ladybird on Sept 3, 2024 9:12:39 GMT 2
Ще ги видим тези двете колко ще издържат. На Деница социалните мрежи доста ѝ помагат да си популязира салона и има доста фенове.
|
|
|
Post by tamsy on Sept 3, 2024 9:18:11 GMT 2
На Пепа не й пука просто. Не е смела, а безотговорна към детето си, но пък това не е нещо ново за нея. Ред пилъра Стан голям бизнесмен, а накрая участва в спонсориран клип на айрян с жена, която е общо взето всичко, срещу което той проповядва. Евала 🤣
|
|
|
Post by fif on Sept 3, 2024 9:19:39 GMT 2
Къде го гледате това за салона?
|
|
|
Post by foxie on Sept 3, 2024 9:36:30 GMT 2
Гледахте ли последното видео на Ивана, в което показва ремонта на апартамента? То хубаво, че направила реклама на паркетен свят, ама цялото видео беше като телешоп на въпросната фирма. Ивана говореше разни работи, които от километри си личи, че са й ги пратили и ги е наизустила. Като цяло видеото не беше естествено, а с цел само и единствено реклама.
|
|
|
Post by tedka on Sept 3, 2024 9:37:41 GMT 2
В инстаграма на Алина alinaa_yakubova
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 3, 2024 10:08:07 GMT 2
Ще ги видим тези двете колко ще издържат. На Деница социалните мрежи доста ѝ помагат да си популязира салона и има доста фенове. Така е, но тя все пак в момента не работи. Не знам колко маникюристи има в момента в салона. Със сигурност не й лесно на Деница в момента, това е голям удар. Не ги виня момичетата, всеки си поема по пътя, но 100% не е приятно до вчера да са ти били най-близките, а днес вече да са ти конкуренция.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 3, 2024 10:27:58 GMT 2
Тя пуснала пост Деница, че й била "интересна" сутринта. Сигурно днеска е видяла 😅 Защо да не издържат? Техните клиентки ще отидат пак при тях. Ще съберат нови. Тя самата Деница им направи немалка реклама досега. Не са взели и голям салон с непосилен наем.
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Sept 3, 2024 11:39:59 GMT 2
Браво на момичетата. Нормално е да напуснат и да се ориентират към нещо свое, а не да отидат да работят за някой друг, вместо Деница. Тя трябва да подходи с повече разбиране, всеки иска да се развива, същото е направила и самата тя. Капацитетът ѝ обаче не стига дотам и най-вероятно пак ще киселее и злобее във влога. Единствено би било некоректно от тяхна страна, ако са я излъгали и не са си казали от самото начало при напускането защо го правят и какви са им плановете, въпреки че отново не са задължени. Тежко ѝ е на Деница, стресово е със сигурност, но финансовия аспект не мога да го приема насериозно, предвид че безсмислените ѝ покупки продължават на същите обороти. Няма как да спечели съжаление/разбиране, колкото и да се оплаква във влоговете, съжалявам.
|
|
|
Post by lyra on Sept 3, 2024 12:47:19 GMT 2
Гледахте ли последното видео на Ивана, в което показва ремонта на апартамента? То хубаво, че направила реклама на паркетен свят, ама цялото видео беше като телешоп на въпросната фирма. Ивана говореше разни работи, които от километри си личи, че са й ги пратили и ги е наизустила. Като цяло видеото не беше естествено, а с цел само и единствено реклама. Много ме издразни. Ама точно назубрено си беше..А се зарадвах като го видях, нейните видея обичайно са доста информативни.
|
|
|
Post by smile on Sept 3, 2024 14:13:57 GMT 2
Браво на момичетата. Нормално е да напуснат и да се ориентират към нещо свое, а не да отидат да работят за някой друг, вместо Деница. Тя трябва да подходи с повече разбиране, всеки иска да се развива, същото е направила и самата тя. Капацитетът ѝ обаче не стига дотам и най-вероятно пак ще киселее и злобее във влога. Единствено би било некоректно от тяхна страна, ако са я излъгали и не са си казали от самото начало при напускането защо го правят и какви са им плановете, въпреки че отново не са задължени. Тежко ѝ е на Деница, стресово е със сигурност, но финансовия аспект не мога да го приема насериозно, предвид че безсмислените ѝ покупки продължават на същите обороти. Няма как да спечели съжаление/разбиране, колкото и да се оплаква във влоговете, съжалявам. как така да си кажат плановете, че искат да си отварят салон? От какъв зор?
|
|
|
Post by foxie on Sept 3, 2024 14:23:53 GMT 2
Кажете, че Деница не е платила за това нещо??!!
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Sept 3, 2024 15:15:08 GMT 2
Браво на момичетата. Нормално е да напуснат и да се ориентират към нещо свое, а не да отидат да работят за някой друг, вместо Деница. Тя трябва да подходи с повече разбиране, всеки иска да се развива, същото е направила и самата тя. Капацитетът ѝ обаче не стига дотам и най-вероятно пак ще киселее и злобее във влога. Единствено би било некоректно от тяхна страна, ако са я излъгали и не са си казали от самото начало при напускането защо го правят и какви са им плановете, въпреки че отново не са задължени. Тежко ѝ е на Деница, стресово е със сигурност, но финансовия аспект не мога да го приема насериозно, предвид че безсмислените ѝ покупки продължават на същите обороти. Няма как да спечели съжаление/разбиране, колкото и да се оплаква във влоговете, съжалявам. как така да си кажат плановете, че искат да си отварят салон? От какъв зор? Предвид че демонстрираха огромна близост (друг е въпроса дали е била само за инстаграм), защо да не са искрени с работодателя си? Не че трябва, но на мен ми изглежда напълно в реда на нещата. Аз, когато съм напускала, винаги съм споделяла на прекия си ръководител. Още повече за нещо такова, което е логично в развитието на някой с такава професия, защо да не кажеш, а да заблуждаваш? Разбира се, само спекулираме, може и да са казали, може и да не са, но Деница да е окей с това. Но аз бих останала с неприятни чувства, ако ми се каже примерно “сменям сферата, затова си тръгвам”, а след месец се окаже, че са ме излъгали.
|
|