|
Post by Misha. on Aug 31, 2024 18:42:39 GMT 2
Кого визира този път Райчето? Честито на Магисан! Лека и безпроблемна бременност ѝ желавам! Да сподели как се е върнала във форма след първото раждане. Деница е дала 500 лв за този ужас в главата?! Ганке, какво става; защо те няма? В каква делюзия си сега? Макенджиева визира. Тя качваше сторита с мустак от слънцезашита и разработва собствена линия продукти в момента.
|
|
|
Post by sunshine on Aug 31, 2024 21:17:01 GMT 2
Не очаквах от тях такова име. Въобще не ми харесва и на мен ми звучи като макак. Чувала съм го, но за мъж. А коя си беше кръстил сина Зариан? Ели от канала Elly's Vlogs.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 1, 2024 12:55:41 GMT 2
Офф Полина как се е спретнала за концерта на Ед Шийрън и как се лигави. Мен като почти професионален концертиращ 😁 най-много ме дразнят е такъв тип кифли, дето са отишли да се снимат и тагнат. Пълно беше снощи. Буквално цяла Европа съм обиколила последните 10-12 години по концерти, такова чудо от селфита и пози никъде другаде не съм виждала.
|
|
|
Post by katya on Sept 1, 2024 14:05:10 GMT 2
Пепка с рийлс от раждането… отново
|
|
|
Post by Niki on Sept 1, 2024 14:32:17 GMT 2
Какво е било сторито на Рая за Макенджиева, че го изпуснах?
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 1, 2024 15:51:59 GMT 2
Айде и Кузманова кърми и се снимала. Ей, нищо свято и лично няма 🤦 И тяхното е с много коса като на Деница.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 1, 2024 16:49:50 GMT 2
Аз писах на Макенджиева относно Рая. Посмяхме се заедно, и.си каза каквото и ние си знаем - никакво доверие на лудото Райче.
|
|
|
Post by Niki on Sept 1, 2024 17:20:58 GMT 2
Аз писах на Макенджиева относно Рая. Посмяхме се заедно, и.си каза каквото и ние си знаем - никакво доверие на лудото Райче. А каква ѝ беше драмата пак на Рая?
|
|
|
Post by candy on Sept 1, 2024 17:21:38 GMT 2
Видяхте ли Хей, Даниела. Завела децата на диво къмпингуване и мъжа ѝ пак го няма. Вече съм почти сигурна, че има гръм в рая… Кузманова и тя във вода е раждала, като Пепето. Ще чакаме и от там влог, нали Радостин каза, че ще присъства за да снима 😂
|
|
|
Post by Misha. on Sept 1, 2024 17:29:53 GMT 2
Струва ли ми се, или Райчето има пигментирана горна устна на последните сторита? Ако е така, много жалко, след цялото говорене за процедурки и слънцезащита.
|
|
|
Post by smile on Sept 1, 2024 18:42:58 GMT 2
Какъв беше инстаграма на лудата рая? Видяхте ли новият пост на Гери, такива описания все едно 50лв кухня ще прави а то е 5 бокса или иначе казано метър на метър😀голямо кухня, няма що
|
|
|
Post by chikitta on Sept 1, 2024 19:13:24 GMT 2
Пепе сериозно ли е замъкнала и фотограф на раждането си или аз нещо не съм разбрала?
|
|
|
Post by ladybird on Sept 1, 2024 19:20:21 GMT 2
Видяхте ли Хей, Даниела. Завела децата на диво къмпингуване и мъжа ѝ пак го няма. Вече съм почти сигурна, че има гръм в рая… Кузманова и тя във вода е раждала, като Пепето. Ще чакаме и от там влог, нали Радостин каза, че ще присъства за да снима 😂 Аз не съм сигурна. Доколкото знам мъжът ѝ има сериозна професия и работа ,та сигурно не може да се отзовава на спонсорираните ѝ почивки.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 1, 2024 19:45:34 GMT 2
Пепе сериозно ли е замъкнала и фотограф на раждането си или аз нещо не съм разбрала? Мисля, че Зебра си имат, ако искаш си заявяваш и си плащаш за услугата.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 1, 2024 20:23:08 GMT 2
Лудото Райче пак се обясняваше как било напълно излишно да се слагат пластове слънцезащита и да се правят "мустачета", а въпросното мустаче беше шеговито от доктор Макенджиева и тя подробно обясни кое е ок и кое не. Едната има образование, другата - юристка, камионджийка и козметик(нещо изпускам ли?). Познайте коя има капацитет😄 иначе и аз ѝ видях пигментацията на горна устна.
|
|
|
Post by Niki on Sept 1, 2024 20:43:59 GMT 2
Кофти, даже и хумор няма значи😂
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 1, 2024 21:46:05 GMT 2
Ами всъщност Ганка фотографката на Пепе е правила и други нейни фотосесии,така, че да-според мен е замъкнала и фотограф.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 1, 2024 21:52:01 GMT 2
Сладкиша се появи с ново видео, което е озаглавено "Семейството се разраства". На корицата Сладкишкова е закрила тялото си със сърце (емоджи) и, уау, каква изненада - имат куче.
|
|
|
Post by maggie on Sept 1, 2024 22:07:06 GMT 2
Сладкиша се появи с ново видео, което е озаглавено "Семейството се разраства". На корицата Сладкишкова е закрила тялото си със сърце (емоджи) и, уау, каква изненада - имат куче. За кого говорим, ако не е тайна?
|
|
|
Post by candy on Sept 1, 2024 22:20:04 GMT 2
[/quote] Аз не съм сигурна. Доколкото знам мъжът ѝ има сериозна професия и работа ,та сигурно не може да се отзовава на спонсорираните ѝ почивки.[/quote]
За предишните екскурзии и аз си го помислих, но за дивото къмпингуване вече ми дойде твърде странно да отиде сама с момчетата, че ѝ въдици, огньове….повече ми прилича на натриване на нос - “Ето, и без теб се оправям. И на риболов ще ги науча, и на любов” Може ѝ да греша, но целия ѝ вайб напоследък ми лъха натам. Лудото Гане изключително много ме дразни, как не спира и тя да набляга, че това е НЕЙНИЯ инвестиционен имот, тя е избрала дизайна, тя се е спряла на мебелиста…всичко ТЯ. Голямо изтъкване, голямо парадиране. Как я трае Гучан, не знам?!
|
|
|
Post by tamsy on Sept 1, 2024 22:37:04 GMT 2
Струва ли ми се, или Райчето има пигментирана горна устна на последните сторита? Ако е така, много жалко, след цялото говорене за процедурки и слънцезащита. Има си да и то доста обширен. И не само там, цялото й лице е в петна, има много ясни по носа и челото също. Язък и на терапиите и продуктите 🤣
|
|
|
Post by ladybird on Sept 1, 2024 22:40:52 GMT 2
Ако има нещо ще излезе наяве рано или късно. След всичко което са преживяли и целия път,който са извървяли, за да постигнат мечтата си ще е жалко ако са се разделили.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 1, 2024 23:11:04 GMT 2
Сладкиша се появи с ново видео, което е озаглавено "Семейството се разраства". На корицата Сладкишкова е закрила тялото си със сърце (емоджи) и, уау, каква изненада - имат куче. За кого говорим, ако не е тайна? Мими Сладкиша от Mimi & Sava Family в YouTube.
|
|
|
Post by peacock on Sept 1, 2024 23:50:03 GMT 2
Беше ясно, че става дума за кучето. То вече е голямо куче , тв влог пуска да го представи.
|
|
|
Post by tamsy on Sept 2, 2024 6:25:54 GMT 2
Фирмата на бачорски е успяла да се уреди с концерта на Ед Шийрън. Никак не го харесвам, но определено има нюх за бизнес и знае как да играе по тънката струнта на хората- хем човек от народа, облечен като чистач и работещ заедно с другите, хем малко реклами си е направил - хората го разпознават и се снимат с него. Това естествено за пред инстаграм - обикновено си е яко експлоатация на малцинствата и мигранти при него.
|
|
|
Post by Misha. on Sept 2, 2024 6:41:28 GMT 2
Фирмата на бачорски е успяла да се уреди с концерта на Ед Шийрън. Никак не го харесвам, но определено има нюх за бизнес и знае как да играе по тънката струнта на хората- хем човек от народа, облечен като чистач и работещ заедно с другите, хем малко реклами си е направил - хората го разпознават и се снимат с него. Това естествено за пред инстаграм - обикновено си е яко експлоатация на малцинствата и мигранти при него. Не знам доколко е така, честно казано. Офиса ни го чистят те - две дами са, от ромски произход. И двете обаче винаги са ведри, стараят се и вече доста години се задържаха. Никога не съм ги чула да кажат нещо лошо за шефовете им. Обикновено идва да ги проверява една руса дама, и са си каро приятелки. Всеки път визитата ѝ, завършва с цигара с тях двете пред сградата и с нормален тон се обяснява и говори всичко. Вариант е да е и останалите да не са такива, но това ми е направило огромно впечатление.
|
|
|
Post by jane16 on Sept 2, 2024 7:31:05 GMT 2
Аз пак за Полина - подарила преди време на приятелка билети за концерта на Ед Шийрън, но взели и на себе си. Т.нар. подарък, от който и аз да облажа. Обаче ѝ се свидят 120 лв за преглед и търси по-евтинко. Сравнява поликлиника България, Вела (където в крайна сметка тя заведе Макси), и ИСУЛ. Скъпи били прегледите, на фона на целия ресурс, с който разполага ми се струва неадекватно. ПС танците на концерта пак са покъртителни.
Деница - в сторито, в което обснява, че не е спала, но Георги твърди друго. Ами, нали това им е схемата - тя да става през нощта и да обгрижва бебето, а той да се наспива заради работа. В такива случаи - майката е права.
Макая е безумно.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 2, 2024 7:58:41 GMT 2
Беше ясно, че става дума за кучето. То вече е голямо куче , тв влог пуска да го представи. Да, но нарочно е сглобено така. В коментарите под видеото също се вижда, че предпочита да бъде клик-бейт, а не да каже истината с кратко обяснение.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 2, 2024 9:20:24 GMT 2
Видяхте ли сектантските картини над леглото на Макая🤦🤦🤦 Направо се плаша за това дете, баща му в какво ще го превърне.
|
|
|
Post by marbella on Sept 2, 2024 11:02:13 GMT 2
А видяхте ли Ива как ще закусва боб и после като накърми Макая , ще се моли на всички богове да спре да плаче. Тия двамата са трагедия , горкото дете! Името й ужасно , стаята й като сектантска сбирка .. майка й и баща й тотално неориентирани!
|
|