|
Post by tsvetentse on Aug 30, 2024 19:15:54 GMT 2
Честита да е Макая, да расте здрава и щастлива! Името ме шокира повече от Флориан и Беатрис,признавам си.
|
|
|
Post by grigorova on Aug 30, 2024 19:16:52 GMT 2
Честито на Кузманци! Жива и здрава да е Макая Радостин Кузманова. 🙂 Ива да не качва постове, а да се връща във фитнеса, че цели 2 дни сигурно не е ходила.
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 30, 2024 19:21:03 GMT 2
Успокоих се, че Ива не роди на рождения си ден, че ѝ беше драма да не празнуват заедно. Предполагах, че ще я кръстят Мария или Магдалена, ама Макая печели медел за най-смахнато име.(в моите очи)
|
|
|
Post by tamsy on Aug 30, 2024 19:26:45 GMT 2
Да им е честито бебето, но кой нормален ще си кръсти детето така !? Това си е чисто наказание за бедното дете, явно са решили от първите минути живот да запачнат да го травмират 🤦♀️ Ели е на моминско парти, не си спомням да съм виждала булката преди, но е толкова красива и стилна, напълни ми душата
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 30, 2024 20:28:52 GMT 2
Името е потресаващо😱
Да е жива и здрава 💗💗
|
|
|
Post by fine on Aug 30, 2024 20:30:17 GMT 2
Егати малоумниците, честно. Нека да са си сектанти, но поне да дадат нормално име на бебето. Usage: Makaiah is traditionally a masculine name, but it can be unisex. It is sometimes used for girls, though this is less common. Да е живо и здраво, но името е толкова нелепо. Защо не я кръстиха с нормално българско такова. Явно искат детето им да има специално и единствено име в България, да е неповторима. Друга логика не виждам..
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 30, 2024 20:51:11 GMT 2
Нали изгърмелия Радостин чакаше знак на сън какво да е името🤣🤣🤣 100% той го е искал. Ненормалници!!
|
|
|
Post by avedar on Aug 30, 2024 21:25:32 GMT 2
Съжалявам да го кажа, но Макая ми звучи като име на подвид маймуна. В комбинация с второ име Радостин е неописуемо просто..
Да им е живо и здраво иначе.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 30, 2024 21:34:07 GMT 2
Макая??
|
|
|
Post by diamond on Aug 30, 2024 21:39:20 GMT 2
Съжалявам да го кажа, но Макая ми звучи като име на подвид маймуна. В комбинация с второ име Радостин е неописуемо просто.. Да им е живо и здраво иначе. Ужасно име. Живо и здраво да е детето.
|
|
|
Post by ra111 on Aug 30, 2024 21:41:39 GMT 2
МАКАЯ 😳😳😳Ужасно име са избрали, нелепо е. Аз съм фен на странните и различни имена, но това е просто…горкото дете. Да е живо и здраво и дано някой ден си смени името🤭🤭Точно като порода маймуни звучи, гаранция е сектантско. И в комбинация Макая Радостин…майко мила, тия хора ги признах за откачени.
|
|
|
Post by dilinika on Aug 30, 2024 21:49:22 GMT 2
Жива и здрава да е Макая и дано отнася по-малко подигравки от децата. Напомни мо на една игра на карти - Макао, която много играех като тийн.
|
|
|
Post by candy on Aug 30, 2024 23:57:16 GMT 2
Нали изгърмелия Радостин чакаше знак на сън какво да е името🤣🤣🤣 100% той го е искал. Ненормалници!! Даа, и вероятно съседа му също е споменал Макая като са се срещнали да изхвърлят боклука 😂😂😂 И тя ще е като Усмивчо или най-много да ѝ казват Кая…болни мозъци. И Ана е сектантка ама много хубави имена е избрала за момчетата си. Топ 2 и в моя списък бяха
|
|
|
Post by sunshine on Aug 31, 2024 0:55:08 GMT 2
Макая и Зариан водят класацията ми за най-потресаващи имена до момента...Ще има да им се подиграват на дечицата...
|
|
|
Post by pchelica on Aug 31, 2024 7:27:55 GMT 2
Макая значело “подобна на бога”…но защо не избраха имена като Христина, Божана, Божидара..Как ще му викат на това дете? Маки-аки?
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 31, 2024 7:32:17 GMT 2
Да не мислите, че са се замислили за широкия свят. Мислили са как ще я приемат в сектата 😵💫 Вече виждам новороденото там в първата възможна неделя. При Анна не е толкова отявлено. Радостин е най-зле от всичките 🤢 Ако беше момче дали щеше са е Исус🤣
|
|
|
Post by lyra on Aug 31, 2024 9:40:17 GMT 2
Да им е жива и здрава дъщерята, ама как можаха такова име да измислят?? Макак.. ужаас
|
|
|
Post by lama on Aug 31, 2024 9:59:07 GMT 2
Не очаквах от тях такова име. Въобще не ми харесва и на мен ми звучи като макак. Чувала съм го, но за мъж.
А коя си беше кръстил сина Зариан?
|
|
|
Post by peacock on Aug 31, 2024 11:28:32 GMT 2
Магиссн се криеше, криеше и днес си е пуснала видео, в което ясно се вижда, че е бременна. И после ще има сигурно видео " изненада, ние пазехме една тайна от вас". Стар изтъркан номер.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 31, 2024 12:33:07 GMT 2
Магиссн се криеше, криеше и днес си е пуснала видео, в което ясно се вижда, че е бременна. И после ще има сигурно видео " изненада, ние пазехме една тайна от вас". Стар изтъркан номер. Маги май чете и сега отговоря директно. Иначе и на мен вчера ми направи впечатление и си го помислих. 😀
|
|
|
Post by Почти безобидна on Aug 31, 2024 12:43:03 GMT 2
Лудото Райче е захапала друга лекарка. Все много компетентна...
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 31, 2024 13:02:15 GMT 2
Защо Тея слага такива масла по косата на Амая след като се миели трудно и после ходел а 2 дни с омазнена коса.Все пак става въпрос за дете от детска градина дето едва ли има понятието какво му смесват в маската.Аман от глупости. Полина пък заради болка в ухо без други симптомите тръгнала да търси лекар за Макси днес и се оплаква,че високите били цените на прегледите. Вече родител на 2 деца не се ли сеща просто да сложи едни капки и да даде пар@цетамол примерно?
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 31, 2024 13:27:59 GMT 2
Сега се загледах, че Макая 🤣 се родила в 19:07 . Или Ива е родила божество съвсем случайно или по-вероятно секцио и са избрали точния час.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 31, 2024 13:35:03 GMT 2
Много инфлу бебета тази година. Странно е името, но не мисля, че някой е очаквал нещо друго 😄 да им е жива и здрава.
Деница яде зелен фасул от буркан, полят с майонеза. 🤣 Винаги си викам "по-голямо извращение няма накъде ", но тя ме опровергава.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 31, 2024 13:56:37 GMT 2
Деница платила 500 лв за тая уръфана прическа 😱
|
|
|
Post by diamond on Aug 31, 2024 14:47:10 GMT 2
Кого визира този път Райчето? Честито на Магисан! Лека и безпроблемна бременност ѝ желавам! Да сподели как се е върнала във форма след първото раждане. Деница е дала 500 лв за този ужас в главата?! Ганке, какво става; защо те няма? В каква делюзия си сега?
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 31, 2024 15:24:36 GMT 2
Раята с колко тона слънцезащита се маже и пак някви петна, егати антирекламата
|
|
|
Post by Misha. on Aug 31, 2024 16:06:36 GMT 2
Ами не е бременна Магисан и си го каза.
Името на бебчето на сектантите няма да коментирам, нека им е здраво!
Деница е безумна, твърди че знае много за храненето и прочие и накрая яде зелен боб с майонеза?! Точкова ли е трудно, кпгато искаш да не говориш за нещо да не го споменаваш изобщо. Защо ѝ е нужно всеки път да споменава за майка ѝ, ама сега не било момента да разказва. Странно ми е, много
|
|
|
Post by diamond on Aug 31, 2024 17:11:20 GMT 2
Ами не е бременна Магисан и си го каза. Името на бебчето на сектантите няма да коментирам, нека им е здраво! Деница е безумна, твърди че знае много за храненето и прочие и накрая яде зелен боб с майонеза?! Точкова ли е трудно, кпгато искаш да не говориш за нещо да не го споменаваш изобщо. Защо ѝ е нужно всеки път да споменава за майка ѝ, ама сега не било момента да разказва. Странно ми е, много Смятай колко задълбочено чета сторитата.
|
|
|
Post by tamsy on Aug 31, 2024 17:13:26 GMT 2
Ако възродят предаването страх Деница направо да се записва. Подобни хранителни извращения съм виждала само там 🤮 И не разбирам защо постоянно мрънка, че не се наспала и нямала време покрай бебето ( уж на шега ). Ми нали ти беше много изстрадано детето, радвай му се…
|
|