|
Post by kukumyavka93 on Aug 28, 2024 12:36:11 GMT 2
Всички бебета са ми сладки хаха, Елизабет наистина е бонбон, а Беатрис на една снимка от сватбата на Полина ми направи впечатление колко е красива, като изписана. И на Гана Доминик сигурно е сладък, тези бузи са си абсолютно по майчина линия - и майка й, и сестра й, и племенницата й са с такива.
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 28, 2024 14:10:10 GMT 2
Пожеланието на Радостин към Ива е топ : Сигурен съм, че ще си невероятна майка и ще се превърнеш в дори още по-прекрасна съпруга. Добре, че ще му роди, та да стане по-добра съпруга. Пожелавам ѝ да роди днес и да се ни лиши няколко дни от особата си.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 28, 2024 14:56:20 GMT 2
Стела от Сандев и Стела отново се върна към к*рвенската си визия на долнопробна чалгаджийка. 😅 Свали кг и си върна предишното аз. В крайна сметка е майка вече🤦 Майкъл вече и детегледачка имал. А мама ще ходи да става чалга певачка🤦😅 Видяхте ли тази Диона рекламирала енергийна напитка, която се шмъркала? Тази е абсолютно дъно. Изтрит е поста й. Боклуци..
Пожеланието на Радостин е също толкова тъпо, колкото него самия.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 28, 2024 15:09:03 GMT 2
Ако сега не я канселират тая, не знам кога. Жалко, че само с репорт няма да стане. Свалиха клипа, ама файда…
|
|
|
Post by diamond on Aug 28, 2024 19:03:29 GMT 2
Много, много жалко за бебО, ако има чертите на майка си. Жалко и че Елизабет не прилича поне малко на Деница, която е симпатична, за разлика от Гошко. Диона е за кенсъл и от Пайнер.
|
|
|
Post by chikitta on Aug 28, 2024 20:44:10 GMT 2
Само Ивана изказа мнение за простотията на Диона. Трябва да и се признае, че макар контента и яко да е затъпял напоследък, поне има позиция за различни въпроси и я изразява. За разлика от други, които са енциклопедия на психични заболявания (здрасти, Гане).
|
|
|
Post by diamond on Aug 28, 2024 21:36:53 GMT 2
Само Ивана изказа мнение за простотията на Диона. Трябва да и се признае, че макар контента и яко да е затъпял напоследък, поне има позиция за различни въпроси и я изразява. За разлика от други, които са енциклопедия на психични заболявания (здрасти, Гане). Ипси и Ивана Онат също споделиха позиция. Дано я залее кенсъл вълната както се случи с Тото. То бива и бива наглост, но нейното минава граници. Направо недоумявам на какво облъчване със зависимости са изложени децата ни. Та допреди месец-два рекламите на хазарт бяха нон стоп по телевизията, промотирани от известни личности. Едит: Напоследък много ме дрази Йоана от "Мамо, спи ми се". Няма такава всезнайка и назидателно говореща даскалица. Отделно бях в шок като разбрах, че е на 30 г., а на мен ми изгглежда като на 35 г.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 28, 2024 21:54:20 GMT 2
Християна от Айде Бг също изказа позиция.
|
|
|
Post by Niki on Aug 28, 2024 21:56:42 GMT 2
И аз съм със същото мнение за Йоана последно време. Самочувствието ѝ сякаш и се е вдигнало прекалено много, след обученията на "нови консултанти по детски сън". Тъй като съм с малко бебе ми излизат вече безброй такива профили в ИГ. За всичко говори сякаш е последна инстанция в тази сфера, а за късното лягане на децата най-вече (дори и инцидентно).
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 29, 2024 8:29:16 GMT 2
Наистина ли е на 30? Мислех, че наближава 40 - прилича на сърдита недоволна леличка, която вярва, че хората са й длъжници.
Георги Блажев и Ипси също заявиха позиция. А и София Нейчева - тя призова за отследване не само на недоразумението, което рекламира този абсурд, а и за отследване на всеки, който се изказва в защита (видях Ивка Бейбе и Биляниш в нейните скрийншоти).
|
|
|
Post by alisinwonderland on Aug 29, 2024 9:19:59 GMT 2
Аз съм в тотален шок как въобще някое момиче/жена инфлуенсър ще се наеме да го рекламира.......тази определено е без грам сиво вещество за да го направи при положение, че знае на какъв хал е и как затъна преди година заради тези и изпълнения.
Мисля, че успях да разконспирирам защо Емилия не се премести в апартамента, който уж ремонтираше и беше от Бачорски. В него живеят майка му и сестра му. Те нали се прибраха в БГ след проблема, който стана в чужбина. Загледах последните снимки и рийлс-ове и е точно това жилището. Та явно тя за това не е отишла там и явно се е отказала от него........друга причина не виждам.
Атанаска пусна бомбата за бременността и за новия им ресторант и се покри.
Аз не знам как Емилия се издържа като не виждам кой знае какво да прави и рекламира с агенцията си.......но най интересното е, че офиса и е в сградата на Бачорски....и новия и офис отново е там. А отделно наскоро си взе и нова кола - дори и ня лизинг, честно не знам как го поддържа тоя стандарт ако не е с помощ от Бачорски, колкото и тя да ми обяснява, че вече е самостоятелна!
Christina.official - и тя се старае да поддържа един стандарт, но някак си се вижда, че не е това. На моменти е суууупер крайна с мненията си. Не знам колко човека участват в групата ѝ и плащат за обученията ѝ, но нещо не ми се струва ок. Малко ми идва превзета и тя и мъжа ѝ.
Деница напоследък се спря с хейта, мрънкането. Така повече ми харесва и ми е по приятно да я следя. Детето наистина е красиво. Дано вземе черти и от нея.
Милена гледам, че става по активна в инста.
Кузманови са ми все по неприятни.......как пък изведнъж термина и се промени....това няма как да се случи в последния месец..ако има мърдане в датите е още в началните месеци, а не преди раждането. Според мен тя въобще не е била наясно кога са и водели термина и просто за повече трафик и последователи го направи да е уж със сестрата на Радостин. А явно още от началото си е бил за септември. Но да взима вече да ражда, че не се издържа тая показност и това размятане на пръст.
Kalina.kuzmanova - участваше в София ден и нощ. Първо беше с един мъж та му и роди дете и изведнъж той изчезна и от миналата година се появи с нов, та даже и се ожениха.....преди качваше някакви интересни неща, сега само няква показност колко се обичат, къде ходят и т.н.
Джугани и тя напоследък ми става too much. А тоя нейния ми става яко противен. Той за мен си е мъж под чехъл и няма думата в тяхното семейство.
Ирина от Ергена нещо се активизира яко да правела курс за токсичните хора и връзки......преди седмица получи яко хейт заради сторита от сватбата ѝ и това, че на сватба трябва да отидеш с добра сума в плика....
Ерика според мен яко заби и на мен лично не ми е интересна със сторитата си.....пак нищо не казва за учене. Само за излизания и почивки говори.
Гането е без коментар. Яко си противоречи с всичките си постове, сторита.....не знам наистина как близките и не взимат мерки за здравето и. Тя за мен не е пълноценен родител.
|
|
|
Post by funshine on Aug 29, 2024 11:30:28 GMT 2
Олекна ми, че не съм само аз насъбрала негативно мнение за тази Йоана. Малко ми идва и с прикрит момшейминг с това спане. Много и е агресивна рекламната кампания и едва ли не с вменяване на вина елате да се запишете на тив курсове по 300+ лв😃. Алчна ми е, нахална, подигравателна.
За тая Диона..нямам какво да кажа, то всичко ще е малко. Самоканселирала се...да се изхитри ореди другите да са я. Надявам се тая наглост, безочливост и безотговорност да си получи заслуженото.
Деница и на мен ми е станала пак симпатична, откакто стана майка, вероятно е осънзала важността на нещата в живота след появата на детенцето, браво за което.
|
|
|
Post by lama on Aug 29, 2024 12:00:29 GMT 2
Офисът на Емилия е при стария офис на Бачорски, не е в новата бизнес сграда. Не са по цял ден заедно.
А за апартамента, в предаването не беше готов, доникъде не бяха с ремонта, след това тя се премести при Петър, когато се разделиха той я остави в апартамента. Сега пак са заедно и ще се местят. Няма шанс да се преместят в апартамента на Емели, от една страна от гордост, от друга Петър има възможности и предпопита да живеят по-просторно. Може обаче да се дава под наем и да си взима наема Емилия, така че не знам как са се разбрали с Олга и Рози.
Според мен финансово ѝ помага и Петър, Даниел си издържа Емели, така че каквото си изкара тя отива за глезотийки като кола.
|
|
|
Post by Noir on Aug 29, 2024 14:44:03 GMT 2
Кузманови са ми все по неприятни.......как пък изведнъж термина и се промени....това няма как да се случи в последния месец..ако има мърдане в датите е още в началните месеци, а не преди раждането. Според мен тя въобще не е била наясно кога са и водели термина и просто за повече трафик и последователи го направи да е уж със сестрата на Радостин. А явно още от началото си е бил за септември. Но да взима вече да ражда, че не се издържа тая показност и това размятане на пръст. В първото видео за бременността бяха казали разни дати и останах с впечатлението, че терминът й трябва да е около 24-25 (моят е няколко дни след това и така направих връзката), затова ми стана странно как изведнъж се оказа с толкова ранен термин. Тя като цяло е много неориентирана и й липсва елементарна обща култура (беше изненадана, че прегледите в началото са с вагинален ехограф, после обясняваше, че са й взели секрет от матката и т.н.) и няма да се учудя наистина да не си е знаела официалния термин. Няма как да й го изместят с няколко дни точно преди раждането.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 29, 2024 14:56:54 GMT 2
То нали се изчислява спрямо последната менструация и размери на бебето? Пак говорят като завити през глава 🤣
|
|
|
Post by ladybird on Aug 29, 2024 17:44:33 GMT 2
Йоана Петрова е егати дървеният философ. Постоянно си противоречи и не ѝ ли омръзна сама да се хвали. Била си изпълнила мечтата да е водеща в България и чужбина пред общински съветници, консули🤣 prikachi.net/image/1000006296.DIuBp Иска ѝ се да привлече вниманието на хората към личността ѝ, но вече Йоанка не е актуална инфлуенсърка.
|
|
|
Post by tsvetentse on Aug 29, 2024 20:11:30 GMT 2
Мисис Кузманова дали е родила? Няма тъпи сторита от фитнеса днес, а и мамшейминг не ни залива от профила й, та се чудя...
|
|
|
Post by funshine on Aug 29, 2024 20:20:41 GMT 2
Мисис Кузманова дали е родила? Няма тъпи сторита от фитнеса днес, а и мамшейминг не ни залива от профила й, та се чудя... А дано! С толкова навиране на тоя корем все едно не 9 месеца , а 10 години беше тая бременност.
|
|
|
Post by imasurvivor on Aug 29, 2024 20:33:08 GMT 2
Напоследък Радост Тодорова споделя за ясла, от която и аз съм доволна - оставяла съм детето за две седмици докато трябваше да свърша работата си в София, та забелязах, че дори му носят и кухня там (Тейсти Лаб), а в центъра се предлага храна за децата, но нали да е био и уж качествено. Хранят и нея, та и там е яко на далавера. Върна се за малко и започна да споделя реклами и реклами, и отново - нищо качествено и полезно
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 29, 2024 20:59:39 GMT 2
Яслата е на сестрата на Радостин 🤣
|
|
|
Post by sisi777 on Aug 29, 2024 22:57:31 GMT 2
Йоана Петрова е егати дървеният философ. Постоянно си противоречи и не ѝ ли омръзна сама да се хвали. Била си изпълнила мечтата да е водеща в България и чужбина пред общински съветници, консули🤣 prikachi.net/image/1000006296.DIuBp Иска ѝ се да привлече вниманието на хората към личността ѝ, но вече Йоанка не е актуална инфлуенсърка. Гроздето е кисело, е нейната работа. В целия този спор, започнат от Йоана, се вижда коя е комплексираната от двете. Ивка се държи на положение, не ѝ влиза в тона, а Йоана подскача и се пени в безсилието си. В телевизията, видиш ли, само ако си Слави си струвало Голяма е смешка тази розАвката
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 29, 2024 23:02:53 GMT 2
Ронси и Чоле явно са продали апартамент, натресли се при родителите му и хоп парите за кола🤣🤣🤣🤣 Не искал да изплаща апартамент 😅 Поредните "умници".
|
|
|
Post by smile on Aug 30, 2024 2:10:03 GMT 2
Забелязах как Амая на Шопови я качват как ей така иска да говори на английски. Със смесени чувства съм. Все пак те са супер много пътуващи и детето им определено е видяло свят, просто ей така да му се говори на английски от само себе си ми е странно. Освен ако не ходи и на уроци за това и да и е интересно
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 30, 2024 7:43:59 GMT 2
Леле кой се е изгаврил с косата на Деница така... По-крива черта не бях виждала, като наръфана с детска ножичка е.
Ами евала на Шопови, със сигурност ходи на английски, но си личи, че и те се занимават. Не е необичайно, моята дъщеря също ме кара понякога "да си говорим " ма английски, а като пътуваме започва да имитира местния език. Страхотно се грижат за това дете, трябва да са пример за всички останали.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 30, 2024 8:00:51 GMT 2
Кефи ме Гошо как поправя Деница докато снима някое клипче. Опитва се да се оплаче, че бебето не е спало и той отстрани "Какво не е спала? Спа си". Не бих качила това видео, честно казано 😅
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 30, 2024 9:06:33 GMT 2
Галка и тя вчера пуска рекламки на комплекти по 320 лв. от КаБо, които били супер за плаж с бански отдолу. По-скоро за Zazu, където им веят с палмови листа, ама за плаж…айде малко. Не, че нещо, ама какви са тези цени при тази Катрин, много ѝ е пораснала работата, спрямо миналото лято. Не казвам, че не са качествени и тн., ама все пак.
|
|
|
Post by jane16 on Aug 30, 2024 9:32:16 GMT 2
Полина какво толкова я възхвалява тази булчинска рокля какъв дизайн имала, как бил украинец дизайнерът. Най-обикновена права рокля с бюстие. Нищо невиждано, че да се превъзнасяме и да припадаме. Мама Сиси приготвя летните дрехи на децата за БГ, директно с етикетите. Изобщо няма и да ги изпере май.
|
|
|
Post by candy on Aug 30, 2024 12:53:56 GMT 2
Много почва да ме дразни хей,Даниела! Задачите се множали и никой не я питал дали е майка и с колко деца е?? И задачата е да отиде на процедура за стягане на корема…ще ме извинява, ама айде да ходи и на нормална работа пък после да ни разправя колко задачи имала. Аман!
|
|
|
Post by foxie on Aug 30, 2024 15:21:26 GMT 2
Полина какво толкова я възхвалява тази булчинска рокля какъв дизайн имала, как бил украинец дизайнерът. Най-обикновена права рокля с бюстие. Нищо невиждано, че да се превъзнасяме и да припадаме. Мама Сиси приготвя летните дрехи на децата за БГ, директно с етикетите. Изобщо няма и да ги изпере май. Аз по-скучна визия за булка не бях виждала. Имаше гостенки, които правеха повече хубаво впечатление от нея (чисто визуално). Нещо хич не ми се връзва роклята с прическата, воала и обувките. Прическата й беше твъъърде семпла (не че ми харесват някакви сплетени козунаци и къдрици на фолк певица), но все пак можеше да е по-интересна. Не е лоша Полина като булка, но много безлична и ...никаква.
|
|
|
Post by funshine on Aug 30, 2024 19:08:31 GMT 2
Айде Кузманци се размножиха с дъщеря си Макая. Да е здрава и дано счупи оковите на това семейство и да живее по-адекватно.
|
|