|
Post by rabudabi on Aug 26, 2024 15:08:29 GMT 2
Как беше инстаграма на сестрата на Гергана? vesi_dimitrova89 Блокирала ме е, а дори не я следвах… Иначе много странен тайминг, но тя Гергана си е признавала, че се е сравнявала със сестра си и е имала проблем. Това е цита на Гергана : “Този страх вътре в мен обаче продължава да тлее, заради това и се обърнах към психолог. Според него, чувството, че не съм достатъчно добра се дължи от една страна на моя перфекционизъм, а от друга още от детството ми, когато подсъзнателно се сравнявах с моята сестра и исках да бъда по-добра. При мен това състояние е на епизоди, които се отключват главно, ако прекарам няколко часа без да съм активно заета и съм сама. Започва се с мислите и превъртането на всякакви сюжети, последвано от плач и затваряне в мен самата. А и времето не помага особено много …🫣” Според мен все още се сравнява със сестра си
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 26, 2024 16:50:16 GMT 2
Лъжливото овчарче Гана започна с доказателствената част 🫣
|
|
|
Post by nomade on Aug 26, 2024 16:53:20 GMT 2
За мен трябва да си тотален непукист, егоист и психопат някой да ти казва, че НЕ Е РЕДНО, НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО, може да се стигне до операция и т.н., и т.н., а ти в името на “ината си” да правиш точно обратното. Не, глупава Гане, това не е воля, ТОВА Е ПРОСТОТИЯ! Толкова необразован човек по всякакви теми наистина е може би само Деница, но пък тя поне се вслушва в лекарите.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 26, 2024 16:57:45 GMT 2
Аз на лекарка дето 5 реда грамотно не може да изпише вяра нямам. ТолкоЗ от мен.
|
|
|
Post by fine on Aug 26, 2024 17:02:41 GMT 2
Гергана е адски малоумна.. докторът и казва едно, тя наща си пише нейните се глупости “да живеел ината”, “един ден да си кажа, ами ако”, направо ме напряга как отговаря на жената. Лекарят ѝ казва, че ако е направила тежък мастит тя ще се обвинява, а Гана и написала “ако не стане нямаш вина”… после щеше да има постове как заради “лекарска” грешка няма как да кърми дупнишкия принц. Накрая ни пожелава здраве и както винаги ни оставя на кармата 😂😂😂😂 връщам си думите назад, когато един път казах, че покрай бебето ще се кротне. Явно наистина откаченото ѝ състояние е на епизоди и има моменти(като този), в които наистина избива рибата.
Едит: коментарите предимно бяха, че преувеличава историята и че не е била в болница. Как ще докаже, че е била в болница? Ми няма как, затова качва тия тъпи чатове. То ако беше толкова спешно състоянието нямаше да си пишат, а на живо щяха да го обсъждат това на болничното легло 🤦🏽♀️
|
|
|
Post by tamsy on Aug 26, 2024 17:07:36 GMT 2
Тази “лекарка” пише в стилът на Гергана. Има такъв лекар в Пловдив, но работи в определен център по фетална морфология, а не при следящия лекар на Гергана в държавна болница. Или всичко е фейк и Гана скалъпва нещата, които е просто потресаващо или лекарката се е съгласила да играе цирка, мислейки си че ще спечели слава… все пак работи само от 4 години. prikachi.net/image/IMG-7544.BZiSv
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 26, 2024 17:23:22 GMT 2
Гана има някаква маниакална нужда от внимание. Жалкото е, че тя може да го получи само с драма и/или със съжаление, защо не и със заплахи за здравето си. Почти съм сигурна, че манипулира жестоко и се прави на взела-дала, хората да я съжаляват. Аз не съм чувала и виждала човек да води такава комуникация с лекар. То при нея все има някакви здравословни драми и естествено всички лекари ги побърква в чата. После пък ги тагва. То АГ, то лични, то педиатри. И всичко това е породено от чувство за малоценност и липса на самочувствие според мен. Това я кара непрекъснато да си измисля проблеми (или поне да ги преувеличава доста), за да привлече внимание.
|
|
|
Post by fif on Aug 26, 2024 17:34:51 GMT 2
Тази “лекарка” пише в стилът на Гергана. Има такъв лекар в Пловдив, но работи в определен център по фетална морфология, а не при следящия лекар на Гергана в държавна болница. Или всичко е фейк и Гана скалъпва нещата, които е просто потресаващо или лекарката се е съгласила да играе цирка, мислейки си че ще спечели слава… все пак работи само от 4 години. prikachi.net/image/IMG-7544.BZiSvТази жена, лекарка работи в медицинския център на др Стоилов, който направи феталната морфология на Гергана и когото тя нападна, ако помните в един пост. Беше сравнявала него и още една лекарка и той й беше отвърнал с отделен пост. Ако лекарката е същата ще припадна, явно ще е същият манталитет като Гергана, пациент който оплюва шефа ми и аз да участвам в тъпите му схеми, не не не мерси.
|
|
|
Post by candy on Aug 26, 2024 17:39:42 GMT 2
Не бих си позволила първо да си чатя и да ангажирам лекар с глупости, особено пък в тоя стил…моята гинеколожка е по-млада от мен и въпреки, че е следила и двете ми бременности никога не съм си позволила да ѝ говоря на “ти”. Тва Гана да ти има телефонния номер е най-голямата грешка, която може да допуснеш в живота си! Възможно ли е тия тагове от инстаграм да не достигат до хората и те реално да не са наясно в какво са забъркани?
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 26, 2024 20:34:01 GMT 2
Точно щях и аз да кажа, че това фамилиарничене е абсолютно недопустимо. И моя доктор ми следи и двете бременности, втората - неуспешна и въпреки това не съм си позволила извън часовете за преглед да му пиша или звъня. Дори когато загубих бебето, виканхме линейка и чак в болницата му се обади дежурния лекар... Пълно куку е тази.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 26, 2024 21:20:46 GMT 2
От къде точно от чатовете става ясно, че Гергана е била в болница? Точно от никъде, ами от вкъщи е надувала главата на тази доктор Влахов и спретнала актьорската сцена с тръбичката и компресите.
|
|
|
Post by diamond on Aug 26, 2024 21:36:21 GMT 2
Не вярвам на публикувания чат. Недопустимо е да се провежда подобен вид комуникация между лекар и пациент. От една страна е фамилиарничането на Гана, от друга - прекалено приятелския тон на лекаря, който пише, че "Ако стигнеш до операция ще ми тежиш на съвестта И няма да съм се справила", "Е да де, ама аз съм лекаря Трябва да наливам здрав мозък" - тотална липса на професионализъм. Едно, че съобщенията на лекарката са неграмотно написани, друго, че има видими следи, че Ганка е фотошопнала разговора и го е сгобила по свое желание. Гана е с диагноза, но тя определено не е мастит.
|
|
|
Post by allie on Aug 26, 2024 23:08:01 GMT 2
Както една съфорумка малко по-нагоре писа - дали има вариант, в който Гана да отбелязва, но това да не се вижда от човекът, който е отбелязан. Аз не си го обяснявам това по друг начин. А това как говори на лекар дори няма да го коментирам. Аз съм медицинска сестра, случвало ми се е да ходя на прегледи при колеги от болницата, ами не ми е удобно да им говоря на ти. Или ако все пак сме на "ти", и през ум няма да ми мине да споря и да се инатя като Гергана. За мен този чат е фалшив от всякъде. Не е трудно да преименуваш някого (например Даниел) и готово.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 27, 2024 6:10:53 GMT 2
Ох, видяхте ли целия катун Пепе с децата на "участието" на фИво близо до тяхната каравана...
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 27, 2024 8:52:50 GMT 2
Ако това в действителност е лекарката, Гана й направи много лоша реклама. Дали ако са истински тия чатове, лекарката изобщо има представа, че ще бъдат публикувани? На мен на нейно място ще ми стане неприятно. Гана, ако е била в болница да покаже епикриза. Какво доказа по-точно с тези чатове? Чиста ненормалница. Тиквен медал за най-добрата майка ли очаква сега, след като от инат да не спре да кърми е получила мастит?
|
|
|
Post by GGWP on Aug 27, 2024 9:33:32 GMT 2
Ето, както предсказа съфорумката, Гучи е написала в един от коментарите в ИГ, че тези кадри са от лечението у дома, а не в болницата. Пълно куку е тази Гана 😄😄😄
|
|
|
Post by candy on Aug 27, 2024 9:52:08 GMT 2
Ако това в действителност е лекарката, Гана й направи много лоша реклама. Дали ако са истински тия чатове, лекарката изобщо има представа, че ще бъдат публикувани? На мен на нейно място ще ми стане неприятно. Гана, ако е била в болница да покаже епикриза. Какво доказа по-точно с тези чатове? Чиста ненормалница. Тиквен медал за най-добрата майка ли очаква сега, след като от инат да не спре да кърми е получила мастит? За мен с изречението вметнато в чата отнасящо се за болницата, се има предвид престоя ѝ покрай раждането. Тогава бебО беше в кувьоз и вероятно тогава гърдите ѝ са били твърди. Като цяло много лъже и преувеличава за състоянията си, знаем си я от отдавна. Иначе, от моя опит с кърмене и цедене единственото, което мога да кажа е, че когато зърната са раздразнени не ти е нито до цедене, нито до кърмене, а още по-малко от чоплене на корички….
|
|
|
Post by fine on Aug 27, 2024 10:20:19 GMT 2
Ето, както предсказа съфорумката, Гучи е написала в един от коментарите в ИГ, че тези кадри са от лечението у дома, а не в болницата. Пълно куку е тази Гана 😄😄😄 ibb.co/Jxk0MNyМилата и тя се обърка.. не била у дома, после била на легло и нямало как да се отиде до магазина 😂😂😂 Гането направо счупи тъпометъра
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 27, 2024 10:22:32 GMT 2
Обаче в инстаграм преобладават положителни коментари, а във фейсбук ги хейтят здраво 🤔
|
|
|
Post by emmilie on Aug 27, 2024 12:30:11 GMT 2
Гергана развива странни отношения с хората. Много обича да качва личната си кореспонденция с лекари, брокери, мениджъра си* 🤣 сестра си, бившата на мъжа си, служители на фирми и какви ли още не чатове и разговори.. това е толкова невъзпитано. Те хората за това са го казали- лична кореспонденция… никой не се интересува от невежеството ѝ, покупките ѝ и като цяло от нейния живот, в който само тя си вярва.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 27, 2024 12:32:57 GMT 2
Хем не била у дома, хем била и не можела да отиде до магазина. И в 4 сутринта звъннала на лекарката-това от частта "не у дома". Много интересно като е била в болницата не трябва ли при рязкото ѝ влошаване там да звъннат други лекари или сестри на единствената доктор Влахова, а не самата Гана? Сигурна съм, че тъпотиите на Гучи вече са стигнали до тази докторка, на която не знам капацитета, но вероятно вече горчиво съжалява, че е имала нещо общо с нашето Гане и скоро ще се разграничи с някой пост от тези лакърдии.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 27, 2024 14:09:22 GMT 2
Добре, това момиче наистина ли има психични проблеми, или търси внимание? Как може никой да не вземе абсолютно никакви мерки за нея? На всичко отгоре и дете гледа. Сестра й, майка й, Плешо стоят и гледат тази лудост и вдигнали ръце. Не знам даже защо задавам риторичен въпрос, при положение, че самото й изражение е на куку. 🤦 То ако й има нещо само ще се влошава, по-нормална няма да става. 🤦
И любимката ми Деница не е еталон за пример, но поне не е куку и си гледа детето.
|
|
|
Post by livia on Aug 27, 2024 18:22:31 GMT 2
Леле, то става все по-зле положението, Гергана е абсолютно невменяема. Напомня ми на някои луди, дето вървят по улиците и крещят на хората. Живее си в нейния филм и грам не се трогва от всички и всичко около нея. Те хубаво семейството са вдигнали ръце от нея, но има едно невинно дете в картинката, поне заради него да се задействат 😕
|
|
|
Post by purplesky on Aug 27, 2024 22:08:52 GMT 2
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 28, 2024 7:52:20 GMT 2
Гана за кой офис говори? Някой имагинерен сигурно. 😀 Поръчвай, Гане, да има и за асистентка Ненка и съдружника….Оф, то на тях май им мина времето. 😀
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 28, 2024 9:09:43 GMT 2
Сигурно е отделила 2 плочки от стаята дето си купи за офис 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by fif on Aug 28, 2024 9:58:51 GMT 2
ibb.co/t8kqGRmТук се вижда малко от бебето на гуци, от това, което др вижда според мен носите нейните черти… Тя защо купува тази паро гладачка, преди време пак беше купила или не е била нейна. Освен това си купува някакви машини за скутита от тему, дето кой знае с какви токсични пластмаси са направени… Така е, чанта за 2к, а за здравето 10-15 лева
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 28, 2024 10:28:23 GMT 2
За сметка на това бебето на Деница е много сладко💗
|
|
|
Post by candy on Aug 28, 2024 11:17:28 GMT 2
За сметка на това бебето на Деница е много сладко💗 Наистина Елизабет е много сладка. И за сметка на това пък, Беатрис много се отличава от останалите сестри и брат. Май на Иво ще прилича повече.
|
|
|
Post by fine on Aug 28, 2024 11:42:02 GMT 2
Аман от нашите “инфлуенсъри” дето като отидат един път на почивка и решават колко полезни ще са като казват цени и си изказват мнението. Ясминчето ни подготвя влог от Гърция от Неа Перамос, където буквално в момента има повече българи почиващи, отколкото всякакви други туристи 🤦🏽♀️ не било много евтино, защото били на плаж с чадър и шезлонги на 2ра линия и били платили 10евро и им искали 70 евро консумация. Ми Ясминче навсякъде има и по-скъпи и по-евтини места. Ти като си седнала на скъпото и сега се оплакваш, ми някак си не мога да ти повярвам. Аз в края на Юни бях в Гърция и да, има някои неща, които са по-скъпи. Но водата дето уж е платила 5 евро много ме озадачава? Винаги където и да съм била на плаж водата е била безплатна в кофа с лед към кафетата, които сме поръчвали. Отделно не знам в пещера ли живее, ама ако отидеш на ресторант в Созопол или Поморие едва ли една порция с морска храна ще ти е 20лв 😂😂😂 айде не мерси, то затова в Гърция е пълно, защото е “скъпо”. А и като ти е скъпо винаги можеш да отидеш на някое по-евтино място - ей ти Шабла, Дуранкулак, ама не са инстаграмабъл.
|
|