|
Post by Kristalna on Aug 25, 2024 18:56:48 GMT 2
А тя ще вярва, че всъщност тя сама си е поставила за цел да влиза във форма.
|
|
|
Post by paranoir1 on Aug 25, 2024 19:19:13 GMT 2
Гучи сега пак казва ,че изминалия месец е бил ад , със снимка по цици с бинт. А иначе качваше рилове един ден с бебО.
|
|
|
Post by nomade on Aug 25, 2024 20:13:43 GMT 2
КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК, ЗА БОГА, ЩЕ СЕ СНИМА ТАКА, ДОКАТО УМИРА ОТ БОЛКА? За мен Гергана е абсолютно невменяема. 😵💫 Какво ти минава през главата в подобен момент на агония, стрес и тревожност? “Дани, снимай ме, за да имам материал за инстаграм?” “Ето така, докато ми е тъжно, хвани телефона…по-бързо, че няма да рева цяла вечер, я…”?!?!?! Е^ати цирка…
|
|
|
Post by candy on Aug 25, 2024 21:13:54 GMT 2
Гучи пак е с шлифер до земята в тая жега. АЗ в София от май месец не съм обувала затворена обувка, тя в Пловдив само като я видя с кво облекло е и се изпотявам.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 25, 2024 21:18:51 GMT 2
Чета на Гергана историята и ми се струва, че е доста далеч от истината. Аз 6 месеца кърмих дъщеря си само с протектори и съм се цедила и не съм имала абсолютно никакви проблеми и съм почти сигурна, че мастита (ако наистина има такъв) е защото е спряла рязко да кърми по собствена инициатива, а така не се прави.
Това една на ръка. Снимките и цялата драма направо няма да ги коментирам. Чудя се тази докторка, дето е тагната 16 пъти какво си мисли в момента 🤣
|
|
|
Post by foxie on Aug 25, 2024 21:42:08 GMT 2
Тая откачалка не може да събуди ама грам съжаление в моите очи. Накрая при нея ще стане като с историята на лъжливото овчарче. Довчера бяха белоти, клубове, всичко "точно" и изведнъж поредния сценарии. Може наистина да й е станало нещо, но силно се съмнявам, за мен е преувеличено. Ако си минал през ада, няма да легнеш и да наглясаш снимка, то си личи - тубичката с крем, хапчета, за бинта на ц***те няма какво да кажа 🤮, и за капак се накичила с картието. От единия ръкав се вижда и някаква тръбичка, сигурно за повече драматизъм. Болно същество.
|
|
|
Post by katya on Aug 25, 2024 21:44:21 GMT 2
Гергана вместо да честити рожденият ден на сестра си, се опитва да привлече вниманието върху себе си. Не и вярвам, според мен е нагласено и въобще не е била в болница. Тоя маркуч си го е поръчала от Тему на промоция.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 25, 2024 21:52:25 GMT 2
Гледах го пак видеото - тази тръбичка изобщо не прилича на система, някой\нещо по едно време я подръпва, а такива легла няма в нито една болница.
|
|
|
Post by tamsy on Aug 25, 2024 21:52:28 GMT 2
Гането за мен е като турските сериали. Има интрига в началото и ти е интересно, но в един момент драмите стават толкова много и толкова насилени, че ти идва в повече и рязко ти става противно. Гане, на никой не му пука за сисите ти….
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 25, 2024 21:57:00 GMT 2
Умрях от смях да гледам рилса на Гергана как с треперещи ръце опитва да извади хапче от блистера.. Може би трябваше да процедим по някоя сълза за тая скалъпена история?
|
|
|
Post by edelweiss on Aug 25, 2024 22:01:04 GMT 2
Момичета, пуснете някой скрийншот за блокираните, моля.
|
|
|
Post by foxie on Aug 25, 2024 22:09:08 GMT 2
От телефона не знам как да кача снимка, но иначе и аз съм от блокираните и й гледам простотиите във фейсбук страницата й - Gerysdiary
|
|
|
Post by allie on Aug 26, 2024 0:46:41 GMT 2
Гергана е дъното на дъното на дъното...Няма да се изненадам да си е купила от аптеката система и да я е мушнала под ръкава и всичко това да е поредната измишльотина за трупане на съжаление. Значи обиколила съм почти всички болници в София по стажове, такива легла никъде няма, дори в частните болници (Пловдив не мисля, че е изключение). Иии отделно системата изглежда, че виси някъде откъм стената, вижда се, че леглото е до стената 🤣 няма вградена стойка, и подвижна няма как да се натика там. Сега съм почти сигурна, че ще каже, че са я пуснали вкъщи и там са и правили вливанията, та са пригодили някоя закачалка за банките. Убедена съм направо 🤣
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 26, 2024 5:55:27 GMT 2
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 26, 2024 8:29:51 GMT 2
Тази тотално е изтрещяла. Особено, ако прави постановки и тагва лекарите в глупостите, които пише.🤦
|
|
|
Post by sisi on Aug 26, 2024 8:47:52 GMT 2
Олее, това момиче..няма ли да си го прибират органите вече? 100% има сериозно психично разстройство...изобщо не трябва да гледа дете.. Не съм гледала видеото (от блокираните съм). Но снимката и сама говори.. Първо не изглежда изобщо да е вързана система.. тя обикновено е отгоре, второ с кой мозък ще си качваш подобно стори, да търсиш съжаление(болестно състояние)
Виждали ли сте последните коментари във ФБ страницата под поста и за проблемите с детето, хората доста силно агресират вече към нея и се вижда края на инфлуенсърската и кариера.. Залезе..То лошото е, че нея и на работа не виждам как ще я вземат, като ще си имат проблеми с нейните луди пристъпи...
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 26, 2024 9:44:04 GMT 2
Във фейсбук може, но в инстаграм хората силно й съчувстват... Много ми е странно и на мен тази докторка как го е допуснала, дали не е фалшив профила, който тагва?
Сега й видях стари подобни снимки от болницата, нищо общо няма леглото, стандартна кушетка си е. Не разбирам защо го прави, от това пари няма да изкара, колкото и да се пъне, нито ще привлече рекламодатели, нито нищо. Плешо е същия хахавелник като нея, ама сестра й не може ли вече да вземе мерки, тя и майка й как се чувстват като ги гледат тези клипове...
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 26, 2024 9:45:42 GMT 2
Влезнах да чета коментари... Хората ги попиляват тия малоумници🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 26, 2024 10:05:00 GMT 2
Добре де, кой нормален човек ще е на “косъм от операция на гърдите”, с болки и температура, си наглася тел да се снима?? Поства рийл, слага си песничка, а за заглавна снимка си слага усмихната такава. (За шлифера и температурите в БГ не ми се коментира 🙄) Наистина е много много сбъркана. Имам чувството, че следва някаква си нейна логика за ингейджмънт, в която през определен брой рийлсове трябва да има драма и съжаление. Ако ѝ отвориш профила, то са усмихнати заглавни снимки, маркови находки, а като тръгне клипа е някакъв миш маш от простотии. Изобщо няма как да ѝ повярвам на глупостите, ревовете и “системите”, ако ще и 10 доцента да тагне.
Едит: Или просто е толкова сбъркана и го качва това точно вчера на рд на сестра си, за да привлече вниманието към себе си.
|
|
|
Post by fif on Aug 26, 2024 10:10:58 GMT 2
Ибаси гнусните кадри?!?
Може и докторката да я е снимала. 😀😀 Кой знае колко си е търкала очите, за да й се подуят така.
|
|
|
Post by fine on Aug 26, 2024 10:17:30 GMT 2
А вие забелязахте ли как дори и рождения ден на сестра си не честити? Дори не е отишла и на празненството. Някакво момиче честитило на Веси с текст “Честит рожден ден, како” 😂😂😂 майката на Гана под поста ѝ коментирала със сърца.. според мен и двете са вдигнали ръце от Гергана. Явно са щастливи, че е с Гучан, имат му доверие, че тая откачалка няма да съсипе живота на бебето и това е. Иначе да, прави сте, че Гергана си измисля, че е била на друго място освен вкъщи - ibb.co/bP30GrFОчеизвадно това са рамките от леглото в “стаята на Мика”, от видеото на апартамент тура си личи от мин. година. Стената е същата, рамката е същата… има ли все още някой, който да не смята, че това същество е изперкало? За мен тя си е за 100% лечение. ibb.co/qjmW49V - това може направо в инстаграм профила да се качи..
|
|
|
Post by smiley on Aug 26, 2024 10:39:55 GMT 2
Гергана споменавала ли е нещо за кучето? Вече не е в картинката май.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Aug 26, 2024 11:03:40 GMT 2
Тръбичката на абоката май е празна, тя сигурно за това е с дълги ръкави, за да го мушне под ръкава и да изглежда, че е на системи. 😀😀😀 Сеир пълен.
Може и това на гърдите да е лепено е така, а реално да няма никакъв проблем. Всъщност тв според мен отдавна не кърми.
Само не знам тези лекарки как се навиват да им се изписват имената под подобни малоумни постове.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 26, 2024 11:14:47 GMT 2
Пълно куку...
А какво ще кажете за Деница, която се е обадила на личната лекарка в 6 сутринта, понеже детето не пишкало от 3 часа? 🤦 Е добре, притеснила се е, първо дете. Ама как ще звъниш в 6 часа сутринта на хората 🤨 Лекарката се ядосала и й затворила телефона 🤣 Чак Георги й се подиграва във влога. Не можах обаче да го изгледам целия влог за още доза криндж 🤣
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 26, 2024 11:59:46 GMT 2
Как беше инстаграма на сестрата на Гергана?
|
|
|
Post by allie on Aug 26, 2024 12:27:20 GMT 2
Как беше инстаграма на сестрата на Гергана? vesi_dimitrova89
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 26, 2024 12:33:33 GMT 2
Сега Гане ще каже, че вливките са ѝ правени в домашни условия и сестра е идвала да я обслужва 🤣
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 26, 2024 13:13:04 GMT 2
Сега Гане ще каже, че вливките са ѝ правени в домашни условия и сестра е идвала да я обслужва 🤣 И един мармот завива шоколада в станиол🤣 Кузманова казва, че терминът пък сега бил 22 и щели да чакат до 5-ти септември. Значи ще продължат тъпи видеа и снимки до откат🤣🤣
|
|
|
Post by lyra on Aug 26, 2024 13:41:55 GMT 2
Ганетo е тотална откачалка..Жалко, че няма кой да вземе мерки да ѝ помогне..то не е смешно вече. А има и дете
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 26, 2024 13:55:19 GMT 2
Очевидно всички са вдигнали ръце от нея. Има и такива хора.
|
|