|
Post by candy on Aug 23, 2024 22:52:53 GMT 2
На коя планета живее тая Гергана, бе? Кво е тва палто дето е наметнала Иначе започна да декорира инвестиционния “апаррамент” от Тему както и предположихме 😂 А Приказната е като от филм на ужасите, честно! Няма толкова нелепа жена. Тая очна линия няква нова мода дето съм изпуснала ли е?
|
|
|
Post by fif on Aug 24, 2024 6:30:22 GMT 2
|
|
|
Post by jeri on Aug 24, 2024 9:38:57 GMT 2
Да, това е сигурно. Едва ли е ремонтирала нещо, свекървата го е правила или просто са имали готов имот, който са им дали. Сега се сетих, че бях чела че Саното имал някакъв бизнес с реклами, така че не е като да нямат възможности.
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Aug 24, 2024 12:57:38 GMT 2
Пепе и Иво на морето дали сами смогват да се справят с целия катун деца барабар с новородено…
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 24, 2024 13:06:29 GMT 2
Сигурно са на караваните, придружени от няколко баби и дядовци.
|
|
|
Post by livia on Aug 24, 2024 13:15:12 GMT 2
Тази приказна Ани съвсем е изплискала легена.. Аз се смея на хилядите еднакви инстаграм курсове, но тя спешно има нужда да запише един. Профилът й е тотален миш-маш, няма структура, няма естетика. Махнала си е името, което е грешка според мен, така изглежда като бизнес, а не като човек, споделящ домашни рецепти. Също описанието е някакви банални безсмислици и то грешно написани. Сайтът е тотал щета и той. Да не говорим как размята healthy и други модерни думички, явно без връзка със съдържанието й. Все пак развива някаква комерсиална дейност, това й е работата, затова съм така критична.
Най-последният й проблем е как изглежда - то това няма никакво значение, но явно е решила да си рекламира книгите с тяло, което е мноого ниска топка, дори и манекенка да беше. И явно лъже, че се харесва, защото трие кофти коментарите, а и някак насилен ми е целият self love vibe. Един уверен човек няма да обръща толкова внимание или ще намери умен начин да парира 'хейта'. Ето например Пепе я попиляват в коментари, но не й пука, тя си вярва. Според мен Ани е яко комплексирана.
|
|
|
Post by purplesky on Aug 24, 2024 13:57:29 GMT 2
Идвам с интересно откритие. Гана си е продала канала на някакъв мъж. ibb.co/PNF7xHVibb.co/nw9Gx86ibb.co/vJGc3tHibb.co/SwJRChJКаналът се появява като първи резултат когато напишеш Гергана Димитрова в търсачката. Каналът е от 2014 г, а първото видео на човека е от 2 месеца. За тези 2 месеца той уж е събрал близо 160 хил.гледания. На местата, на които е тагнат канала на Гана, се появява с новото заглавие, на този мъж.
|
|
|
Post by novacane on Aug 24, 2024 14:19:16 GMT 2
Аз си мисля, че новият апартамент на Пепе е под наем. Намира се срещу хотел Хемус и ЦЦС-а от това , което се вижда по снимките й. До колкото знам в момента местят заведнеието им на друга локация, тъй като са имали големи проблеми с жената, която го е отдавала под наем. Предполагам видеата и снимките на ремонтни дейности са именно от там.
Десислава Стоянова е много кухо парче. В последния й влог пътува до Монако. Изпуска полета си, тъй като е закъсняла. Разбирам да не е пътувала никога със самолет, ама дори така да е живеем в свят,в който всякаква информацията е лесно достъпна. Освен , че трябваше да доплати за чекиране на място,успя да си изпусне полета, тъй като “никога не се била замисляла, че самолетите имали стриктни графици и не било като при колите да отидеш малко преди да тръгнеш за някъде”. Беше и изненадана , че нямало полети всеки ден до Ница и следващият бил след 2 дена.При кацане в Ница й се скарали, че е тръгнала да ходи по пистата, а то видиш ли имало обозначена пешеходна зона. Направо се изумявам как успяват да съществуват такива безмозъчни индивиди и същевременно да имат свръх висока самооценка за себе си.
Не знам дали някоя от вас следи borislavasekova,но от скоро вече има youtube канал. Е отдавна не бях сядала с интерес да гледам влог на някоя наша инфлуенсърка. Просто тя е дъх свеж въздух, изключително много ми харесва нейният контент, визия и стил. Да, на английски говори, но е разбираемо тъй като доста от последователите й в тик ток и инстаграм са чужденци,но пък на мен ми допада тъй като има страхотен акцент и говори с лекота.
|
|
137 posts
Member is Online
|
Post by tamsy on Aug 24, 2024 14:31:56 GMT 2
Този го рекламираше и хвалеше по сторита в началото като говореше за кутийката, дето купи
|
|
|
Post by purplesky on Aug 24, 2024 14:48:57 GMT 2
Интересно за колко пари се е продал канала, все пак е с близо 160 хил.абоната. И също-мъчно ми е, че онзи криндж е завинаги загубен.
|
|
|
Post by lama on Aug 24, 2024 15:10:08 GMT 2
Гергана имаше даже два канала, продала е по-големият. Старите видеа си стоят, но не са листнати. В търсачката излизат някои.
Вторият ѝ канал е Gerysdiary. Тук вече се изживяваше като дама.
|
|
|
Post by purplesky on Aug 24, 2024 16:00:35 GMT 2
В другия ѝ канал са някакви безинтересни видеа. Целият криндж остана в големия ѝ канал - че е болна от рак, че я тормозели в училище, че уж се е пренесла в собствен апартамент, че ще забраняват ютюб, кринджавото ѝ гостуване при Деси Стоянова, и не помня още какви бисери имаше. Голяма загуба.
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Aug 24, 2024 16:47:25 GMT 2
Идвам с интересно откритие. Гана си е продала канала на някакъв мъж. Еми продала го е, те кашоните с боклуци от Тему няма да се финансират сами, я.
|
|
|
Post by ellsie on Aug 24, 2024 18:11:10 GMT 2
Хайде обявиха на Анна бебето - Симеон. Да е жив и здрав, да има хубаво детство! Както и предполагахме роден е на 21ви - голям бебок е бил. Чакаме сега и Кузманица.
|
|
|
Post by foxie on Aug 24, 2024 19:02:38 GMT 2
Идвам пак с коментар за леля ви Галя 😁 Гледам, че са в някакъв бар, който често ми излиза в социалните мрежи, явно е доста посещаван и нашумял. Чудя се с какво - някакви първенюта се събрали, някакви хора веят знамена и кърпи, качени на масите..яко ми бие на снобарщина и селяния, прикрити под тузарщина. Хем са ми смешни, хем и жалки. Сигурно се мислят за голямата работа, а са толкова нелепи. От днешното стори на Галка видях, че са си поръчали текила (скъпа) и от заведението им я сервират показно с танци, мексиканска музика, момичета със сомбреро... Напомни ми на едно мое излизане на рожден ден в Мегами. Не слушам чалга и не бях ходила там, няма и да повторя. Та там, когато някой гъзар си поръча водка Сива гъска, излиза половината персонал на дискотеката, с факли, танци и т.н и най-фамозното - голяма, изкуствена, светеща гъска и в нея водката. И така целият този цирк върви през дискотеката и сервира водката на който си я е поръчал, да се види. Това нещо се случи 4-5 пъти за двата часа, които едвам изтраях там. По-голяма позьорщина и тъпотия не бях виждала. 😆
|
|
|
Post by funshine on Aug 24, 2024 19:25:00 GMT 2
Да, това е сигурно. Едва ли е ремонтирала нещо, свекървата го е правила или просто са имали готов имот, който са им дали. Сега се сетих, че бях чела че Саното имал някакъв бизнес с реклами, така че не е като да нямат възможности. Да, най-вероятно е свекито. С мъжа ми я засичахме из разни места да избира плочки по-миналата година още, когато и ние обзавеждахме.
|
|
|
Post by katya on Aug 24, 2024 20:49:39 GMT 2
Сега да не излезе че на Гана и заем не са и отпуснали и е продала канала, за да купи избата 😂
|
|
|
Post by tsvetentse on Aug 24, 2024 21:53:18 GMT 2
Ани май е изтрила снимката,с която рекламираше новата си книга.
|
|
|
Post by purplesky on Aug 24, 2024 22:03:54 GMT 2
Предполагам, че го е продала, за да си помогне за ипотеката, да. Че по същото време е продаден, а с близо 160 хил. абоната трябва да е взела добра цена.
|
|
|
Post by Yo666 on Aug 24, 2024 22:05:19 GMT 2
Там си е 😂 28 публикации назад
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 24, 2024 22:17:21 GMT 2
Че Нели и Саното не живееха ли в някаква кутийка, макар и стилно обзаведена от Нели? От къде имот да дадат на Пепи и фИво? Сигурно е под наем това жилище, Пепе дума не обели ни за ремонт, ни за обзавеждане, ни за пренасяне.
|
|
|
Post by jeri on Aug 24, 2024 22:47:27 GMT 2
Сега проверих Саното има една фирма на свое име с оборот 374к за 2021. Не ми се рови в ТР да гледам за повече инфо. Иначе прочетох и тази статия от 2022: www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/10584340 Да са живи и здрави де, на мен ми се струва много приятен този апартамент, за разлика от предишния.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 25, 2024 7:01:34 GMT 2
Foxie, само да кажа, много се смях с разказа за леля Галя, ама точно така си е гледах я и аз отново с другите гърло по заведенията по морето...
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 25, 2024 8:47:28 GMT 2
Този отчет на Саното ме разсмя. Дали той самият знае, че това са му разходите (и доходите) и дали сам се е отчел така пред 24 часа?
В подкаста на Тото с участието на Слави Трифонов споменаха, че контролът на авторските права на българската музика е в ръцете на Сано.
|
|
|
Post by jeri on Aug 25, 2024 9:31:06 GMT 2
От него идва информацията, давал е интервю за италианско списание за доходите си. Има и снимка в статията, не е фейк.
|
|
|
Post by lyra on Aug 25, 2024 11:51:29 GMT 2
Бачорски чакат бебе. Хареса ми как го обявиха, ама устата на Атанаска е потресаваща.
|
|
|
Post by livia on Aug 25, 2024 11:55:22 GMT 2
Дълбоко се съмнявам Сано да е споделял толкова лична информация в такива детайли. И то в чужда медия, кой изобщо се интересува? Не знам, звучи ми фейк, още повече, че той не е на някаква постоянна работа от 9 до 5, че да има фиксиран месечен доход.
Вчера писах за профила на приказната Ани, днес вече е с ново описание 😀 Доста по-добро е, браво.
|
|
|
Post by maggie on Aug 25, 2024 12:30:49 GMT 2
Атанаска е бременна, нека бъдат много здрави!
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 25, 2024 13:51:16 GMT 2
Кузманова да спре вече с това мрънкяне. И без това, ако поседи още малко зорлем ще я срежат. Пак отишла във фитнеса, да не го изпусне тоя противния случайно 🤢🤢
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Aug 25, 2024 17:04:13 GMT 2
Тъжно е, че Ива вече се ожени за тоя мухъл, та и деца му ражда…Такъв е комплексар, че заслужава някоя пълна откачалка като Гането - той ще поства колко бройки е имал преди нея, тя ще поства детайли за “креватната гимнастика”. А Ива според мен е свестно момиче, но тоя тъпунгер я разваля…църкви, mom shaming, сега сигурно ще я тормози след раждането да влиза във форма максимално бързо…
|
|