|
Post by ra111 on Aug 22, 2024 14:21:54 GMT 2
Не бях разглеждала профила на Плешо, но днес го направих. Наистина както беше писал някой преди мен, не мога да асимилирам как този индивид е направил две деца на две различни жени Той е супееееер женствен, нискостеблен и неугледен. И изобщо това, че е плешив не е най-лошото, защото това не се избира, а и в днешно време е напълно поправимо, ако човек има желание. Самия му вид е покъртителен, облеклото му е без коментар, но пък едно хубаво нещо мога да кажа: С Гането са чудесна двойка, един за друг са. Единствено ме е жал за детенцето, защото с такива родители е неизбежно да не вземе нещо от тях, а в техния случай каквото и да вземе (било то външно, характер и т.н) все е зле Тези двамата изобщо не са на център, те са си за освидетелстване.
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 22, 2024 15:06:59 GMT 2
Не ви ли идва ту мъч да гледате датската Ели дори и да шпаклова? Обичайно поне за тази дейност хората наемат майстори... Ако искаш на някой да пожелаеш нещо лошо, то му пожелай да му влезе майстор в къщата. Мен ми харесва, че само си правят, а и предполагам, че на Ели и действа терапевтично да се грижи и създава уют.
|
|
|
Post by tamsy on Aug 22, 2024 15:09:13 GMT 2
Кузмановица сериозно ли мисли да преносва до 28, та и след това, ако не дойдел момента. Надявам се някой адекватен лекар да я следи. Мисля, че повече от седмица не беше хубаво да се преносва.
|
|
|
Post by ellsie on Aug 22, 2024 15:59:29 GMT 2
Не ви ли идва ту мъч да гледате датската Ели дори и да шпаклова? Обичайно поне за тази дейност хората наемат майстори... Ами на мен лично не, дори ми харесва, че сами вършат голяма част от нещата. В крайна сметка всички поправки, които правят по къщата биха възлезли на доста голяма сума, особено в Дания (за референция - на нас в Копенхаген за боядисване на апартамент ни взеха 3000 лв). Така че разбирам защо го правят сами. Аз от Кузманица идвам, все още неродила. Според мен, ако детето се роди на рождения и ден доста ще го преживява, колкото и да обяснява "то когато е отредено". Тя си е доста вглъбена в "нейния си" ден и ако стане така ще се нагледаме на бая сеир покрай темата. Иначе за преносването - преносване мисля се води след 42ра седмлица, между 38ма и 42ра мисля че си е в "рамки". Демек 2 седмици преди и след термин.
|
|
|
Post by fairy on Aug 22, 2024 16:00:34 GMT 2
Наистина ли Алекс Богданска е показала приятеля си Мартин Светломиров (попадна ми такова заглавие във фейса) на сватбата на Сашо Кадиев или е жълта новина? Гущеровица се държи като биполярна. То не бяха сторита за раздяла, името даже си беше сменила в ИГ и сега пак всичко е цветя и рози. Галя ми е много смешна с каква неохота отваря пратките от Sinsay. Даже се учудвам защо продължават да ѝ изпращат, като е видно с какво пренебрежение го прави. Иначе не била робувала на марки, айде, айде...
|
|
|
Post by sisi on Aug 22, 2024 16:03:23 GMT 2
Не бях разглеждала профила на Плешо, но днес го направих. Наистина както беше писал някой преди мен, не мога да асимилирам как този индивид е направил две деца на две различни жени Той е супееееер женствен, нискостеблен и неугледен. И изобщо това, че е плешив не е най-лошото, защото това не се избира, а и в днешно време е напълно поправимо, ако човек има желание. Самия му вид е покъртителен, облеклото му е без коментар, но пък едно хубаво нещо мога да кажа: С Гането са чудесна двойка, един за друг са. Единствено ме е жал за детенцето, защото с такива родители е неизбежно да не вземе нещо от тях, а в техния случай каквото и да вземе (било то външно, характер и т.н) все е зле Тези двамата изобщо не са на център, те са си за освидетелстване. Много пъти съм си мислела същото.. не мога да повярвам че може да направи деца, а той човека две направи, хаха.. Ноо, както се казва "за всеки влак си има пътници", а те си пасват чудесно. Чудела съм се на предишната му жена, която съм сигурна, че няма как да е много интелигентна, но поне изглеждаше хубава...как му се е вързала, че и дете...Плешивостта изобщо не я и отчитам, много мъже са плешиви и въпреки това се редят жените на опашка при тях.. Ноо, той няма нищо мъжко в него...освен това. Вярвам, че колегите му се спукват от забава с него, по време на работа...
|
|
|
Post by foxie on Aug 22, 2024 16:26:41 GMT 2
Наистина ли Алекс Богданска е показала приятеля си Мартин Светломиров (попадна ми такова заглавие във фейса) на сватбата на Сашо Кадиев или е жълта новина? Гущеровица се държи като биполярна. То не бяха сторита за раздяла, името даже си беше сменила в ИГ и сега пак всичко е цветя и рози. Галя ми е много смешна с каква неохота отваря пратките от Sinsay. Даже се учудвам защо продължават да ѝ изпращат, като е видно с какво пренебрежение го прави. Иначе не била робувала на марки, айде, айде... И аз това се чудя, този рекламен отдел на sinsay явно има лоботомия..или се надяват Галя да разходи дрехите им в Монако? Очевидно те са си прости, ама и леля Галя с цялата си претенция защо се съгласява да рекламира тази марка, която е толкова ниско долу под нивото й? Знаем си я, че си я влекат марковите дрехи (които изглеждат впрочем като от sinsay), на кого се доказва? За пари ли го прави? Щот' си няма..
|
|
|
Post by fine on Aug 22, 2024 17:10:51 GMT 2
ibb.co/5LnzbgmБива ли такива лигавщини на 24год? Има хора на нейната възраст вече с деца, разбирам че има хора с по-голям страх от зъболекари и непоносимост, ама чак пък толкова? Аз също с нежелание ходя и се е случвало да пусна сълза, докато съм на стола(вадене на мъдреци, отлепяне на брекети, затягане ми бяха топ отвратителни неща), ама чак пък толкова. А пък да снимам в такова състояние пък хич 🤦🏽♀️
|
|
|
Post by candy on Aug 22, 2024 19:15:39 GMT 2
Имам съмнение, че Гуркова е родила. Видях сега нейния Ангел със Самуил да паркират колата в близост до Южния парк и докато Ангел изкарваше тротинетка за детето от багажника изкара и топка за упражнения. Ако не е родила - би трябвало да си е при нея и да я ползва, за това си мисля, че е родила и той я е взел. Ще почакаме да видим 😃
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 22, 2024 19:48:42 GMT 2
|
|
|
Post by avedar on Aug 22, 2024 21:43:00 GMT 2
Този Светломиров за първи път го виждам, но изглежда доста хубав мъж - съдя по инстаграм снимките му. Браво на нея, ъпгрейднала е след Даниел Петканов.
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 23, 2024 9:39:26 GMT 2
Гледах последния влог на Даниела - разказва как приказната Ани я блокирала. В края на видеото споделя покупки от Shein. Поръчала е дрехи за себе си и бебето. Всичко е "толкова хубаво, мекичко, е, да, найлонче е, ама ще изглежда супер на снимки". Наистина ли има хора, които си обличат бебето с тези неща? После обяснява защо държи да ползва Water Wipes.
|
|
|
Post by ladybird on Aug 23, 2024 11:01:28 GMT 2
Ама я е заболяло Даниела щом половин час анализира Ани от Приказната кухня.
|
|
|
Post by pchelica on Aug 23, 2024 11:25:54 GMT 2
Хм…гледам новия рийл на Пепе. Иво кара кола без протезата. Това законно ли е въобще (дори и с протеза не знам законно ли е)? Да шофираш при положение, че едната ти ръка липсва?
При все, че дори като е бил с две ръце се е помлял жестоко + че кара една тумба деца в колата…
|
|
|
Post by chikitta on Aug 23, 2024 11:58:31 GMT 2
С риск да ме нахейтите и да ме изгоните от това свято място, ще си изкажа мнението за Пепа. Мисля, че следващия и мъж трябва да е от малцинствата. След наркоман, слабоумен и сакат, няма какво друго да е. Имам чувството, че го е приела като лична мисия да прибира нуждаещи се.
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 23, 2024 12:50:44 GMT 2
Според мен на Пепе и трябва мъж поне 10-20 г. по-голям. Здраво стъпил на земята, доминантен и направил си вазектомия.
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 23, 2024 12:51:35 GMT 2
Ама я е заболяло Даниела щом половин час анализира Ани от Приказната кухня. Същото си мислех и аз. За Деница и Гергана се изказа не много ласкаво също.
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 23, 2024 12:57:44 GMT 2
Ама я е заболяло Даниела щом половин час анализира Ани от Приказната кухня. Коя е Даниела? Може ли линк?
|
|
|
Post by ladybird on Aug 23, 2024 13:20:24 GMT 2
За мен тя си противоречи. Уж няма време да гледа в социалните мрежи пък знае всичко за въпросните или пък чете тук да се информира. Тя ако беше станала популярна и валяха пратки как ли щеше да реагира на негативните коментари и дали щеше да казва истината в очите.
|
|
|
Post by ladybird on Aug 23, 2024 13:21:13 GMT 2
Ама я е заболяло Даниела щом половин час анализира Ани от Приказната кухня. Коя е Даниела? Може ли линк?
|
|
|
Post by tsvetentse on Aug 23, 2024 14:20:19 GMT 2
Пуснах тая Даниела,егати логореята. Ани къде се е изказвала? Тя и тя нещо изперка покрай тея ретрийти с Юли Тонкин.
Едит,разбрах идеята на Даниела. По принцип на мен ми стана доста странно Ани да пуска книга за турската кухня. Егати гурото е тая - турско,пък здравословно,пък и книга за гримиране може скоро да пусне.
|
|
|
Post by tamsy on Aug 23, 2024 14:21:40 GMT 2
Гледам и аз рийла на Пепа- сори, но са ми като цигански катун … и това малко бебе как са го помъкнали, безумно ми е. Иво поне протезата да беше сложил, безумно е просто, някои хора са минали през лоботомия , няколко пъти явно 🤦♀️
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 23, 2024 14:26:21 GMT 2
На мен пък рийлсът на Пепе ми хареса, ако приемем, че отразява действителността. Още са в розовият период с фИво и не се е натрупала умората от четвъртото дете. Майка с 4 деца, какво по - хубаво от това и рядка гледка за българския етнос. Само да не беше предисторията с бащите, а и тук за съжаление краят е предрешен отново ..
|
|
|
Post by sisi on Aug 23, 2024 14:52:26 GMT 2
Пуснах тая Даниела,егати логореята. Ани къде се е изказвала? Тя и тя нещо изперка покрай тея ретрийти с Юли Тонкин. Едит,разбрах идеята на Даниела. По принцип на мен ми стана доста странно Ани да пуска книга за турската кухня. Егати гурото е тая - турско,пък здравословно,пък и книга за гримиране може скоро да пусне. Вие ако видите, въпросната Ани с каква снимка си прави реклама.. наистинааа е ужАССС! Такъв ужас и нечистоплътност и гнус в едно... Съжалявам но е неприятна за гледане! Сори, но е грозно и е дебела! Има красиви пълнички жени, стилни и секси! Тя е простащина, баба Яга и гнусотия! Не бях видяла до сега това... Момичето, от влога, защо имам чувството че ни е съфорумка или греша?
|
|
|
Post by ladybird on Aug 23, 2024 15:03:44 GMT 2
Целият монолог на Даниела е след дъжд качулка. Ако не беше блокирана щеше да продължава да ѝ се възхищава.
|
|
|
Post by purplesky on Aug 23, 2024 19:42:04 GMT 2
Евелин къде изчезна? Има ли я някъде изобщо? Май и инстаграма си е махнала. Какво ли става с нея? Изглеждаше ми доста слаба психически, дано да е добре.
|
|
|
Post by 🙃 on Aug 23, 2024 21:20:57 GMT 2
Тази Анка ми беше дневната доза криндж докато не лайкнах коментар на една отвратително гнусна снимка с висящите и зърна и гол корем. Нормално хората да и пишат, че е гнусна. Още повече качва някакви тиктоци как сърба една диня. То и гледанията и вече са адски зле. Бълва някакви книги през 1 месец страшно уона би. Чакам сега и книга с грим 🤣🤣🤣 Толкова е нелепа.
|
|
|
Post by lama on Aug 23, 2024 21:41:30 GMT 2
Даниела е права за Ани, много грозна снимка за промотиране на турската кухня и култура.
|
|
|
Post by tsvetentse on Aug 23, 2024 21:54:35 GMT 2
Тази Анка ми беше дневната доза криндж докато не лайкнах коментар на една отвратително гнусна снимка с висящите и зърна и гол корем. Нормално хората да и пишат, че е гнусна. Още повече качва някакви тиктоци как сърба една диня. То и гледанията и вече са адски зле. Бълва някакви книги през 1 месец страшно уона би. Чакам сега и книга с грим 🤣🤣🤣 Толкова е нелепа. Обаче забелязахте ли как няма негативни коментари под поста? Къде ли са? За човек,който е в пълна кондиция със себе си,що така ги е изтрила се чудя...
|
|
|
Post by ladybird on Aug 23, 2024 22:12:40 GMT 2
Е тя си казва,че трие коментари. Не е изненада.
|
|