|
Post by ivkasmile on Aug 21, 2024 7:20:24 GMT 2
Много е смешно наистина как по сторита само Плешо дундурка бебето. То, разбира се, нарочно се акцентира върху това. Все пак бизнесдамата е заета да върти семейните ремонти и да изкарва парите, а и тя има нужда от почивка. И все пак Дани е всеотдаден баща, как няма да сменя по сторита само той пелени и да държи шишето с мляко? Жалко, че не можеше и да кърми, но аз и за Гана се съмнявам, че го прави, за мен бебето е от ден 1 на АМ. Няма лошо, само да не лъже аудиторията си от индийчетата. Като цяло двойка несретници с умствен багаж под средния, опасни да бъдат родители, особено майката.
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 21, 2024 7:40:19 GMT 2
Обаче тая рокля няма сезон и е универсален размер. Скъса я от носене, като беше бременна. На мен ми е странен сутиена й или е без? Моля се да не забременява повече никога.
|
|
|
Post by sisi on Aug 21, 2024 8:42:13 GMT 2
Ива.. не се сдържах и и врътнах едно съобщение, колко е куха и я блокирах.. Това е осъдително за мен! Дано роди по-скоро и да осъзнае с какъв малоумник живее и да се смири, че положението е много зле. Сигурна съм, че вчера са кенсълнали доста хора още.. Как не я е срам да поставя жени в такова положение...
|
|
|
Post by bianca on Aug 21, 2024 8:46:02 GMT 2
Акцентирането върху Плешо не е само за контента. На малкото снимки и видеа, на които държи бебето, се вижда колко неестествено го прегръща и че не знае как да го забавлява. Дано да не съм права, но според мен там ще има сериозен проблем.
|
|
|
Post by theaxe on Aug 21, 2024 9:26:16 GMT 2
И аз го забелязах, сигурно е някакъв специален дантелен сутиен, винаги ми е било грозно да се обличат сутиени, които си личат, затова и не нося дантелени. Ама нали трябва да е много секси. Обаче тая рокля няма сезон и е универсален размер. Скъса я от носене, като беше бременна. На мен ми е странен сутиена й или е без? Моля се да не забременява повече никога.
|
|
|
Post by tamsy on Aug 21, 2024 9:29:16 GMT 2
Госпожа Карабаджак последно в добри или лоши отношения е с майка си ? Говореше за терапия и как работи върху това, но останах с впечатление, че не са близки и е имало доста проблеми в миналото. Сега пък и благодари за възпитанието си и подкрепата й. Последно ? Покрай историята с турчина й хвърлям по едно око отново. Много насилено ми идва това, което прави. И тези поредни измислени курсове… ми то няма вече пазар за тях… изобщо нулева бизнес мисъл и креативност.
|
|
|
Post by ellsie on Aug 21, 2024 10:40:43 GMT 2
Аз пристигам от на Галя "завръщането" в ютуб. За мен беше супер несъдържателно това видео, но за сметка на това беше близо 40 мин😅 общо взето показа 2-3 парцала, малко козметика, която сме виждали в ИГ и през другото време само скачаше от тема в тема, без реално да каже нещо като хората за никоя от темите. Надявала се да бъде вече по-активна, ама мен леко ме съмнява това😆 Абе с две думи става за фон докато чистите (аз така го гледах), но иначе супер скука.
|
|
|
Post by sisi on Aug 21, 2024 10:50:27 GMT 2
Госпожа Карабаджак последно в добри или лоши отношения е с майка си ? Говореше за терапия и как работи върху това, но останах с впечатление, че не са близки и е имало доста проблеми в миналото. Сега пък и благодари за възпитанието си и подкрепата й. Последно ? Покрай историята с турчина й хвърлям по едно око отново. Много насилено ми идва това, което прави. И тези поредни измислени курсове… ми то няма вече пазар за тях… изобщо нулева бизнес мисъл и креативност. Това момиче е толкова елементарно, че всеки ден си правя забава с нея Не знам дали си вярва, но има мислене точно на 18 годишна кифла, за която са важно само да покаже стандарт и изкуствен живот. Уж се правеше на мила домакиня, за която уюта и любовта са важни. В същото време много я е срам от избора си на мъж, затова освен да го хвали, не смее да го покаже...И не, не се заблуждавайте от двете избелени и филтър снимки които се въртят из нета..на доста сторитата и от сватбата и преди това се вижда какъв красавец е.. Ако все пак си го обичаше, щеше да е страхотно. Да се срамуваш от "голямата си любов"... Ако жена си снима постоянно придовбивки, пръстени, подаръци от мъжа, няма да и е проблем да покаже и образа на този идеален съпруг.. Само да не и сложи фереджето скоро... Нещо имам усещане, че не е избрала толкова добър човек, както се опитва да го изкара..
|
|
|
Post by candy on Aug 21, 2024 10:50:52 GMT 2
Ох, много смешно стори от Хей, Даниела. Готино заснето, но като не може да плува, да беше легнала върху пояса на децата 😂😂 големи напъни в стил “кучешката” Гането - на пазар за дрехи за Доми. Освен корема, Гучи изглежда заоблена и в ханша и бедрата. Маргарина си казва тежката дума 😂 Милена да не чете и тя тук - от вчера се е активизирала със сторитата и не са само рекламни. Затишие от Кузманова и Гуркова - сигурно напъват вече. Чакаме новините
|
|
|
Post by alisinwonderland on Aug 21, 2024 12:36:24 GMT 2
Кузманова яко ме вбеси с това, което споделихте. Аз съм 9 месеца след раждане и с здравословни проблеми и не мога да отслабна ама това нейното минава всякакви нормални граници........ за мен Радостин яко я контролира и какво още някой беше писал и е набил яко комплекси и тя се опитва да бъде перфектна. Но след раждането нищо няма да е същото и няма вече да е перфектна. Както и отношенията им. Мария БДЖ гледам само ходи в тая къща....уж да и задават въпроси ама после ниииищо конкректно не отговаря. Някой я беше питал за цена, тя отклони отговора.....като не искаш да отговаряш тогава не слагай въпросник. Деница и за мен прекалява с покупките. Ок първото, което беше взела за носене беше от чиполино и много хора и казаха, че не е ок и да не носи детето в него. Ама Ергобейби-то не разбрах какъв толкова и беше проблема, че отиде и купи Исара. Просто можеше да си направи консултация и да продължи да си носи детето в него. Аз моето го носих в същото и нямахме никакъв проблем. Но и с дрехите се изхвърля страааашно много. Това дете и половината дрехи бас ловя не е облякло....... Милена и аз видях, че почна да е по активна в инста от няколко дни. Иначе наистина беше само реклама.......преди 1 г. доста активна беше и споделяше ежедневието им, покупка, ремонт на новата къща ит.н. Но после съвсем спря, а и спря да качва влогове в тубата. Напоследък следя - www.instagram.com/christtina.official?igsh=ZzR6bzU0NGUwNWV5 споделя интересни неща, но има и неща, които на мен са ми too much. Ерика според мен нещо яко зацикли. Вече не ми е толкова интересна и не ми споделя нещо, което да ми е полезно/интересно. За мен тя тотално загърби мисълта за продължаване на образованието си. Сега се изявява точно като дива тийнейджърка........ Емилия Лозанова, някой назад беше писал за жилището, което преди няколко месец "уж" обзавеждаше за нея и детето.....и на мен ми стана странно, че споделя, че отново отиват под наем, а за собствено имало време.......това, което се ремонтираше беше старо жилище в стара София. Не бяха необходими разрешителни и т.н. То си е стара сграда и май е някъде около Мария Луиза/Лъвов мост/Халите. Мислех да и пиша на сторито да я питам ама нещо се отказах.....тя и Атанаска май някакви жилище ремонтира и нищо чудно да е същото това и Емилия да и го преотстъпила......нещо е станало. Много рязко спря да споделя етапа на ремонта. Гущерова много бързо им мина цирка и сега са на почивка.....за мен всичко това беше един голям PR за внимание и трупане на още последователи.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 21, 2024 12:43:07 GMT 2
Кристина Иванова и приятеля й са 1:1 пилИнцата от Монако, ама по-куул версия. Ако им погледнете клиповете от Америка в тубата може да се спукате от смях Оставям вие да се уверите сами какви алабализми дрънкат онлайн, иначе и аз я следвах преди години, докато още прохождаше, но сега положението е леле майко. И тя е бременна.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 21, 2024 15:59:16 GMT 2
Отворих този профил и видях, че има Gender Reveal Party. Интересно ми е родните инфлуенсъри правят ли го наистина за себе си и за семействата, или просто искат да събират гледания и интерес?
Такива партита особено, когато родителите знаят ми се губи целия смисъл 🤨
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 21, 2024 18:18:42 GMT 2
В новия рийл на Гана пак тя е фотограф и грижите за детето се полагат на Гучан. Може и за добро да е, ама все пак. 😀 Гледам и колата са сменили, забравила е да се похвали. 😀 Надявам се, като пише, че обмислят да вземат малко конче, има предвид играчка.😀
|
|
|
Post by candy on Aug 21, 2024 18:34:56 GMT 2
В новия рийл на Гана пак тя е фотограф и грижите за детето се полагат на Гучан. Може и за добро да е, ама все пак. 😀 Гледам и колата са сменили, забравила е да се похвали. 😀 Надявам се като пише, че обмислят да вземат малко конче, има предвид играчка.😀 Кви са тия череши в края на август? Или пак си смучем от пръстите с клипчета от цялото лято събрано в един наш ден?
|
|
|
Post by fif on Aug 21, 2024 18:37:30 GMT 2
Гергана нищо не са сменили, това е колата на сестра й. Но веднага да снима, да се види марката, типичното захлупено поведение от Гергана.
Емилия Лозанова ремонтираше, тя даже беше се нанесла, нали имаше едно жилище от бачорски. Ако не се мъжа, даже съм почти сигурна, че беше споделила, че се местят, кухнята беше една тъмна със златни акценти. Доста грозна. А првди това беше на квартира с Емели, даже е споделял сторита, че се местят. 😀
Мария бдж няма да обяви цени, колкото и да обещава. Па ми е толкова противна… Барабар с цялото си семейство накуп.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 21, 2024 18:49:59 GMT 2
Мария БДЖ е толкова изкуствена. Постоянно едни и същи пози, насилствени усмивки и изсмукани от пръстите сторита. Колко е хубав животът, как мечтите се сбъдвали, колко се обичат с мъжа ѝ. Толкова пресилено и смешно, че няма накъде. И тя представя един голям розов балон, само да се впише в ролята на инфлуенсър. Ама при нея толкова пък да не се получава…
|
|
|
Post by paranoir1 on Aug 21, 2024 18:51:57 GMT 2
Гана как е написала ,че след вечеря с родителите на Дани , обичат да играят белот , и не само ... ❤️ 😂😂😂😂 Все едно четворка правят след това
|
|
|
Post by fine on Aug 21, 2024 19:16:03 GMT 2
ibb.co/DkZz0XwОтново съм в шок. Първо, че тези кадри са сглабяни и са стари. Ягоди през Август? Бебето с дълги дрехи? Но по-странното е тази раничка на главата му… Гано, гледаш ли го изобщо това бебе? Разбирам, че едва ли е нещо особено, но май бебето е на заден план, защото и 2 болести уж педиатъра не му намерил. Направо ми е жал… ibb.co/SrY8FfCНали рекламира количката от Висвиталис? Сега изведнъж на кака количката 😂😂 кадри и с Мерцедеса на кака, докато Гучан го кара с изцяло черни дрехи и после на “гости” на бабата е със сиви гащи 😂😂😂 Гане, толкова си проста и комплексирана, че ако имаше дъно, ти щеше и да си под него. Нямам думи в каква среда расте това бебе с майка психопатка. ibb.co/Y3ykN86
|
|
|
Post by chikitta on Aug 21, 2024 19:17:55 GMT 2
Наистина ли е възможно да има майки без грам майчински инстинкт? Гледам Гуца и се чудя толкова ли е зле? Аз самата без да съм майка ми иде да гушкам бебчетата на приятелки, някак си знам как да ги занимавам, а това нещо собственото си дете не знае какво да го прави. Wtf 😒
|
|
|
Post by tamsy on Aug 21, 2024 19:22:16 GMT 2
Гана как е написала ,че след вечеря с родителите на Дани , обичат да играят белот , и не само ... ❤️ 😂😂😂😂 Все едно четворка правят след това Ох не тая Гана е малоумна 🤣🤣🤣 как не се усеща. Иначе кадрите са подбирани 2 месеца назад поне, виждали сме вече конната езда. Не ме съдете, но не мога да се сдържа 🤣 - това бебе изглежда дори плешиво по същият начин, по който и Гучан. Гана, Деница и още няколко други са пример как внимателно трябва да си подбираш мъж…. Че после детето ти прилича на него и не е готино
|
|
|
Post by fif on Aug 21, 2024 19:31:03 GMT 2
Това бебе е нетипично плешиво?!? Знам, че има падат косичките, ама то па грам. За да има такива рана явно е падало детето, не ми се вярва да се е издраскало…
Количката си е тяхната, шасито е също, просто са сложили кош на сайбекс, още в началото го бяха взели, ако не се лъжа.
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 21, 2024 20:00:39 GMT 2
Да, доста е наставяно клипчето. Първо бяха на ездата преди време, после ходиха при бабата и дядото, когато беше писала, че ще ходят в Румъния или нещо такова. А Гучан няма ли да спре да й носи дрехите вече? Разбирам, че е по женската номерация, ама поне някой друг панталон да му измисли. А шарката на тая циганска блуза му стои като някакво шалче отдалеч. Направо не знам как е направил две деца на две различни жени тоя 🙈 ibb.co/WvHRdVn
|
|
|
Post by sisi on Aug 21, 2024 20:48:48 GMT 2
Божеее,това дете изцяло се обслужва от баща му.. Тая лудата му майка изобщо сякаш не присъства. Ягоди през август, хахаха Живея в къща цял живот, такъв филм няма! Толкова е скъсан живота, че си изсмуква от пръстите 30 сек за уж ден.. Гораката, напълно залязва. Даже и не ми е забавна вече.. Гано, жалко е как нямаш никакъв майчински инстинкт, страшно осакатена си..и в случая да е жив и здрав Гучан да си гледа детето, че тая вероятно ще го остави това дете.. Не мисля, че му има нещо на бебето, съвсем нормално е да няма косичка, даже и до годинка понякога нямат. Дано бързо пораства и да се маха от токсичната си майка, както и другото детенце се надявам да не се задържа дълго около това зло..
|
|
|
Post by katya on Aug 21, 2024 21:10:42 GMT 2
Не искам да съм лош пророк, но аз мисля че с детето на Гучанови има проблем. Тя си показа всичко, защо Доминик да е изключение? Не вярвам проблема да в визуален, тя се е виждала в огледалото и ако се харесваше, нямаше да се пуска с филтри.
Може да твърди колко е подготвена, но според мен е трагедия като майка. Детето е много малко, тя за мен е с диагноза и и е трудно да се грижи за него. А явно оисе налага, защото голата глава очевидно ходи на работа…
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 21, 2024 21:30:34 GMT 2
Гергана чете в реално време. Предлагам да я мютнем и да ме я коментираме
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 21, 2024 21:37:14 GMT 2
Исках да ви питам преди няколко дни и забравих - забелязахте ли на сторито на Гергана,че са били при дядо й, че има некролог закачен на входната врата на дядото? Споменавала ли е, че е починал някой близък?
Една жена й написала коментар, че се инвестира в детето, не в дрехи и тя на стори се обяснява, че вече му била купила апартамент, злато и имал попечителски фонд. Гано, Гано... някой неща не се измерват в материална стойност и това се е опитала да ти каже жената. Има и друг вид инвестиции и те са в грижа и внимание. Никога няма да купя апартамент на детето си, ако ще са съм милионерка. Единственото, в което инвестираме с мъжа ми е в образование. От там нататък искам да го науча само да си поставя цели и да ги постига. Животът е труден и е редно да подготвим децата си за него, но не с инвестиционно злато. Сбъркани приоритети.
|
|
|
Post by pchelica on Aug 21, 2024 21:50:02 GMT 2
Гана и Гучан как са се намерили само…лика-прилика са си - ти го плюеш, то мисли, че дъжд го вали…ако си търсят семейна двойка за “белот и не само”, им препоръчвам Пиленцата от Монако - същите откачени скъсаняци са… Това дете, Доминик, не знам дали има физически проблеми, но с тия двамата, психическите проблеми са му в кърпа вързани
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 22, 2024 5:44:47 GMT 2
Да похваля Деница 🤣 Подарява дрешките на бебето, които са малки, или никога носени. 😎
|
|
|
Post by diamond on Aug 22, 2024 12:14:57 GMT 2
Това на главата на бебО най-вероятно са крусти, а не рана. И на мен ми прави впечатление, че все Плешо обслужва бебО, но нека. Гана е опасна за него.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 22, 2024 14:20:36 GMT 2
Не ви ли идва ту мъч да гледате датската Ели дори и да шпаклова? Обичайно поне за тази дейност хората наемат майстори...
|
|