|
Post by sisi on Aug 20, 2024 9:21:22 GMT 2
Съгласна съм с мненията по-горе за Валери и Мартин. И според мен не са си направили рисърч. Евала на Мартин, че се интресува и помага, но факт е, че не блести с кой знае какви знания, както го хвалеше някой по-горе. Леко повърхностни ми звучат и двамата, а според мен Валери просто няма нужния капацитет да чете с разбиране, затова и се е оставила на каквото и каже Мартин и лекаря. Съгласна съм, че трябва да се довериш на един лекар, но конкретно тяхния виждам, че ги ползвал като касичка..Тя има супер резерв и всеки път са вадели доста яйцеклетки, за да се налага още стимулации.. Не искам да говоря за опасностите, които крият тези стимулации., подут корем и напълняване са само минимум..Но жените тръгваме по този път, защото се надяваме.. То е ясно. Аз обаче не бих му се вързала нито на слагането на ембрион с компрометирано качество, заедно с хубав, нито след налични 6 да се подлагам на нова стимулация, при положение че при самото оплождане на жената и трябва всичката сила и здрав организъм.. Ама ако не си чел достатъчно, правиш каквото каже лекаря.. Нека имат най-красивото и здраво бебенце и всичко да си е струвало! То това е най-важното!
|
|
|
Post by ☀ on Aug 20, 2024 9:46:07 GMT 2
Валери и Мартин няколко пъти повториха, че това не е точна информация, не е с цел да се изпадне в подробности и да дават имена на всичко, а просто да споделят как са се случили нещата при тях. Няколко пъти натъртиха на това и все още има хора, които очакват обикновени хора (и все пак емоционално обременени от преживяното) да се изказват като експерти едва ли не. Който има въпроси казаха да пишат под видеото, за да могат да се подготвят с детайли за второто такова. На няколко пъти Валери се просълзи и ми стана супер мило, защото тя винаги е избирала да показва розово и захаросано съдържанието в канала си. Има ли нужда от критика, при положение, че не са дали заявка, че ще бъдат детайлни в ТОВА видео?
Освен това и споделиха как това е супер личен момент и не са искали да натоварват и близките си с тези емоции, което и според мен е правилното. Дори изобщо нищо да не говорят вече пак съм ок, техен избор е. Който му се налага да тръгне по този път ще се ориентира от специалисти. Тези лични истории са, за да дават кураж и да не се губи надежда по пътя.
|
|
|
Post by foxie on Aug 20, 2024 9:46:27 GMT 2
Никой не е казал, че Мартин блести със знания, не сме го виждали чак толкова много. Този клип не е ли първият му такъв с активно негово участие? Няма опита още да говори пред камера, но човекът просто си изглежда по-интелегентен от Валери. Изказът и реакциите му са по-адекватни и не са инфантилни като нейните. Ще видим в следващото видео как ще представят нещата, дано да са полезни.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 20, 2024 9:46:47 GMT 2
Емилия Лозанова преди време качваше клипове за ремонт и местене в нов апартамент. Тогава обясняваше, че имало някакви бюрократични проблеми и се забавила с ремонта на апартамента почти 2 г. Даже имаше и клип с обиколка с брата на Бачорски. Сега обяснява как щели пак да се местят в нов апартамент под наем и мечтата за собствен апартамент била на крачка разстояние от нея. Върви разбери. 😀
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 20, 2024 9:52:05 GMT 2
Този апартамент с ремонта не беше ли купен от Бачорски? Сигурно не получават акт 16 и затова са се закучили нещата. Нищо, той и наема ще плаща🤣
Видяхте ли, че тази, която тормози и заплашва Ясмин е правила същото и с Дара Екимова🤦 Къде е държавата, като тази откачалка не се лекува и тормози все повече хора 🙄
|
|
|
Post by freya on Aug 20, 2024 9:54:32 GMT 2
“Като не си чел се доверяваш на лекаря” 🤣 Българина и неговата способност да е специалист във всичко с малко четене в Гугъл. Не казвам, че няма некомпетентни лекари, но ако имаш доверие на твоят лекар - трябва да слушаш и изпълняваш дословно. Ако нямаш доверие, трябва да намериш такъв, на когото имаш и пак стигаме до момента, в който слушаш и изпълняваш.
На мен видеото ми хареса, смятам, че са били достатъчно запознати в момента, в който са преминавали през различните етапи и сега вече гледат напред и нещата им избледняват. Избрали са здравословен начин да преминат през това и да се съхранят. Евала! Това се нарича емоционална интелигентност, нещо което много малко хора имат. За разлика от Гугъл -докторантура, всеки втори има такава.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 20, 2024 9:59:44 GMT 2
“Като не си чел се доверяваш на лекаря” 🤣 Българина и неговата способност да е специалист във всичко с малко четене в Гугъл. Не казвам, че няма некомпетентни лекари, но ако имаш доверие на твоят лекар - трябва да слушаш и изпълняваш дословно. Ако нямаш доверие, трябва да намериш такъв, на когото имаш и пак стигаме до момента, в който слушаш и изпълняваш. На мен видеото ми хареса, смятам, че са били достатъчно запознати в момента, в който са преминавали през различните етапи и сега вече гледат напред и нещата им избледняват. Избрали са здравословен начин да преминат през това и да се съхранят. Евала! Това се нарича емоционална интелигентност, нещо което много малко хора имат. За разлика от Гугъл -докторантура, всеки втори има такава. Абсолютно! Аз също видях хора, които се опитват да загърбят лошото и се фокусират върху предстоящото хубаво нещо в живота им. Постоянното зацикляне върху миналото и проблема може да докара и депресия, както се случи при Ивана. Не всеки е със същата психика все пак и уважавам тяхното решение да не задълбават повече, особено като сега в нея расте живот, който попива и от текущите им емоции. Нека се радват на случката и да им е леко занапред. За мен вдъхват надежда с това поведение и нормализират една тема, която е все още неприятна за коментиране у нас.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 20, 2024 10:10:41 GMT 2
Некомпетентна и тотално неадекватна е Деница по темата с инвитрото. Евала на Мартин, че застана с Валери да разкаже, а не като Гошко да се крие отстрани. Важното е, че всичко е с щастлив край при тях. Мен лично видеото на Ивана ме стисна за гърлото, защото имаше и клипове от видео дневник правен по време на инвитрото. Това на Радост ме натъжи и ядоса. Видеото за надеждата е това на Валери и Мартин.
|
|
|
Post by sisi on Aug 20, 2024 10:14:00 GMT 2
Аз също подкрепям начина, по който се справят със ситуацията. Още повече, че има и положителен резултат и сега най-вече им трябва спокойствие. Казах, по-горе: като не си запознат, се доверяваш на лекаря, защото смятам че не са запознати с процеса, а решенията понякога зависят от пациента. "Искаш ли да направиш още една стимулация, като имаш вече 6 налични и да ми платиш още едни 5000 лв..." Ами не, не искам докторе, нека опитам да си съхраня организма за предстоящата интервенция по поставянето, имаме достатъчно налични за следващ опит." Както и слагане на ембрион самокорекция...Точно такова нещо в Турция, отказват да правят, обусновано научно..За съжаление в голям процент, по-слабия ембрион може да убие екстра ембриона, по-голям шанс е да се сложи само добрия. Да следваш сляпо, лекаря, който видимо гледа да изкара още някой лев от теб, не ми е нужно "образование от Гугъл", а съвсем малко четене.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 20, 2024 10:19:05 GMT 2
Те и нищо не споменаха за държавно финансиране на процедурите. Явно са си плащали до откат. А инсеминации дали изобщо са правени? Те нищо не споменаха. Може и в действителност лекарят да се е възползвал. Погледнато реално е било излишно да се прави пак стимулация, но като си отчаян какво да направиш? Слушаш, папкаш и нанкаш.
|
|
|
Post by fine on Aug 20, 2024 10:23:57 GMT 2
Не съм гледала видеото на Мартин и Валери, радвам се за тях и честито! Толкова борбени и най-после със сбъдната мечта. Според мен е ненужно да разказват всичко до най-малката подробност, защото: 1. Всеки случай е индивидуален. 2. Има си лекари за тази работа, които са учили години, а не някакви непознати хора да ти дават акъли в интернет - единствено може да ти препоръчат лекар за мнение. 3. Все ще се намери някой да им намери кусур -това не е трябвало да правите така, онова и т.н. В крайна сметка и това са си лични неща, не мисля, че е нужно да се навлиза до най-малкия детайл. Това видео според мен е направено, за да даде кураж на всеки, който преминава в момента през същото. Да покажат, че дори и да са качвали в интернет предимно пътувания, щастливи и забавни моменти - то реалността на момента е била друга и само двамата си знаят през какво са преминали. Не всичко винаги е било цветя и рози, но си е заслужавало.
А относно Кузманова… да ражда най-сетне, че ми писна от mommy shaming… в деня на термина си направила 10 000 крачки. Медал ли иска? Очевидно е, че Радостин е там, за да я “подкрепя” да не вземе сакън да качи повече от 15кг по време на бременността, че край замина им интимния живот🤦🏽♀️ адски са ми противни вече, аз съм на 1716% сигурна, че ежедневно ще се спамят снимки с прибран корем до месец-два и как си върнала формата от раждането.
|
|
|
Post by sisi91 on Aug 20, 2024 10:46:31 GMT 2
В събота бяхме на плаж, до който се стига само пеша. В заливчето идват яхти, лодки и джетове. Бяхме свидетели как няколко часа някакви девойки на яхта снимат тиктоци, мятат кърпи, подскачат - пак само за снимките и видеата (изглеждаха нелепо), на моменти се насилваха да танцуват на някаква музика, иначе пълна скука, как не слънчасаха не знам, става въпрос за поне едно 6 часа в най-големия пек. Предположих, че е нещо като моминско парти, тъй като само едно от момичета беше с бял бански, другите бяха с черни. Сега ми попаднаха ленти и разбрах кой е бил на този "голям купон" - Капитонка
|
|
|
Post by sisi on Aug 20, 2024 11:02:51 GMT 2
В събота бяхме на плаж, до който се стига само пеша. В заливчето идват яхти, лодки и джетове. Бяхме свидетели как няколко часа някакви девойки на яхта снимат тиктоци, мятат кърпи, подскачат - пак само за снимките и видеата (изглеждаха нелепо), на моменти се насилваха да танцуват на някаква музика, иначе пълна скука, как не слънчасаха не знам, става въпрос за поне едно 6 часа в най-големия пек. Предположих, че е нещо като моминско парти, тъй като само едно от момичета беше с бял бански, другите бяха с черни. Сега ми попаднаха ленти и разбрах кой е бил на този "голям купон" - Капитонка хаха, представям си каква мъка... за тия видеа и снимки.. Заминава им чара от преживяването, но обикновено подобни момичета, нямат и представа колко хубаво всъщност могат да си прекарат, ако не снимаха и скролваха в 100% от времето си.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 20, 2024 13:10:43 GMT 2
Деница колко вида гимнастики, люлки, слингове и всякакви други неща купи вече🤦 Нейни пари са си, няма две мнения. Но всичко го обърна на прахосничество вече. Няма втори такъв консуматор, честно.
|
|
|
Post by lama on Aug 20, 2024 13:15:31 GMT 2
На мен видеото ми хареса, Мартин е страхотна опора. Намерили са начин да се справят.
Решили са да се доверят на лекаря, всеки иминава през отчаяние и е готов на всичко. Но лекарят да иска нова стимулация при налични шест, звучи точно като източване. Много двойки минаваме през това и за мен споделеното беше полезно, разбрах, че не е моят лекар това.
Някой пита защо не са при Персенска, едва ли са имали право на избор.
|
|
|
Post by ellsie on Aug 20, 2024 17:41:00 GMT 2
За видеото на Валери и Мартин пак ще кажа, че на мен ми хареса доста - разказа тяхната история без да натоварва прекалено. Защото с на Ивана видеата, макар и изключително информативни и полезни, бяха силно натоварващи. Аз обаче идвам от Кузманова и поредното и стори, от което започвам да изпитвам лека "агресия" към това момиче prikachi.net/image/1000002883.BCvwOИ тук съм съгласна с някои от вас, че тя дори не изглежда чааак толкова добре.Типична слаботелесна бременна....вече не знам дали се надявам да ражда и да се приключва или не, че тогава пък ще почнат "бързо възстановяване щото все тренирам, хранене за изчистване" и всякакви такива глупости. Аз също мисля, че Радостин адски много я комплексира и манипулира до голяма степен, тя си ми изглежда доста глуповата и поддатлива. Интересно ми е какви бисери ще излезнат от тях като родители и тя по колко пъти на седмица ще е във фитнеса с новородено?
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 20, 2024 17:42:08 GMT 2
Последното стори на Кузманова..
Иска паметник ли да й издигнат, че е отново на фитнес?
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 20, 2024 17:50:48 GMT 2
И аз идвам от сторито на едноклетъчната Ива. Доста ме агресира. Какво било нашето оправдание, че не сме тренирали днес, а тя богинята в 40+1 тренирала. Ами моето е, че мъжът ми не е комплексиран плазмодий да ме подтиска постоянно. Като вярваща трябва да си малко по-смирена, че да не ни ревеш после на стори, защото старите хора са го казали, че бременните са с единия крак в гроба. Нали я гледах как се задъхва да се плюмчи как нищо не била качила, ми е ясно как ѝ е тегаво.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 20, 2024 17:58:24 GMT 2
Направо ми идва да ѝ врътна един шамар на тая, голямата християнка. Ами някои жени скъпа са на легло от 3тия месец на бременността, имат усложнения и нямат ПРАВО даже да стъпват във фитнес или да вдигат тежко и да се морят даже вкъщи. А как звучи като оправдание “щото не искам да тренирам!”, защото това даже не е оправдание, а ВАЛИДНА причина. Както ти ходиш във фитнеса, други хора като хоби имат НЕЩО ДРУГО. Може биии, защото фитнеса не е задължение, нито е единственото нещо на тоя свят. Ама ти си тоооолкова проста, че мозъка ти не го асимилира това. И преди го бях казала- опасно тъпа комбинация - фанатици, сектанти, обсебени от фитнес. То по отделно хора с такива обсесии са досадни, а миксът дава ето този резултат- тая шматка.
|
|
|
Post by tamsy on Aug 20, 2024 18:23:59 GMT 2
Ива ако беше тръгнала да ражда във фитнеса щях много да се смея. Какво било оправданието ? Например, че не сме прости. Страхотни бели може да докара и на себе си и на бебето с тези глупости, да не говорим, че щеше да изкара акъла на персонала… ама кой да ги мисли тези неща. За съжаление още от малко ще помъкнат и бебето по тези вмирисани и мръсни фитнеси - топ мястото да му докарат редица проблеми… но когато едноклетъчните се размножават това са резултатите. Днес видях Иво в Парадайс, супер слаб, супер занемарен на живо. Бързах и не се оглеждах за майката на нацията 🤣 Вече няколко пъти задавам конкретни въпроси на Мария БДЖ за ремонта, тъй като и аз ремонтирам къща в момента. Съвети за майстори, конкретни проекти и материали. Вчера я попитах и за “съвет” относно финансирането на ремонта. Познайте дали някога ми е отговаряла 🤣
|
|
|
Post by theaxe on Aug 20, 2024 18:25:15 GMT 2
Аз не съм прочела критика към Мартин и Валери. Това, което някои потребители тук коментират, е че просто е необичайно да звучат незапознати.
Ива ми е много досадна и на мен, но да не мислите, че нещо ще се промени след раждането. О, не, ще почне сторита как ѝ се прибира корема, след 1 седмица как тренира и тн. 😃
|
|
|
Post by maggie on Aug 20, 2024 18:45:11 GMT 2
Аз съм тук по повод едно изказване на Деничка , което мисля, че е насочено към Пепитка. Беше нещо от сорта: “ Не разбирам майки, които си снимат децата преди четирстия ден.” Аз тук съм съгласна с Деничка. Гошку ми е крайно неприятен тип.
Относно Ива- на мен също ми идва да ѝ забия един шамар и искрено ме дразни колко е ограничена.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 20, 2024 19:03:12 GMT 2
И Радостин се е отчел с тъпотия 🤣🤢 Тези двамата са се намерили - събрали са една мозъчна клетка така 🤣
Според мен се влачи във фитнеса и някой да не го открадне случайно 🤢🤣
|
|
|
Post by Coconut1 on Aug 20, 2024 20:05:14 GMT 2
Здравейте и от мен, много ме дразни и мен тази Ива напоследък, голяма е лигла, нека роди живо и здраво бебе, но да слезе на земята и да види безсънните нощти и малкото време за нея и Радо в началото, защото бебето променя динамиката определено, а тя живее в розов и перфектен свят, еми яко е, но си носи и негативите майчинството, особено в началото. Гледах последното видео от нея и чух, че искала преди да роди да си сложи грим, не е в час това момиче😱 Болките са кофти и последното за което си мислиш тогава е грима, проста ми е сори нот сори. За изписването да, но преди раждането, боже, боже. Ивче и само моя позната и Пепе изглеждат перфектно по време на бременността и веднага след това. 😊
|
|
|
Post by funshine on Aug 20, 2024 20:18:38 GMT 2
Леле майко, тия фитнес амеби....направо усещам как ми умират мозъчни клетки, докато ги гледам. В пълна сила за тях важи изразът " Да си тъп е като да си умрял - ти не го осъзнаваш, но другите страдат."
|
|
|
Post by deny on Aug 20, 2024 21:42:03 GMT 2
Ганка има едно стори във фейсбук, на което прилича на бременна. Нарочно си държи и ръката на корема... Дано да е преяла...
|
|
|
Post by fine on Aug 20, 2024 21:47:06 GMT 2
ibb.co/gRrGGG1Боже хора, не искам да съм хейтър, ама защо главичката на бебето е в такава форма? Направо ми изглежда страшно… а може и да е нормално, не знам нямам дете. Ако може някой по-запознат да каже 😕 П.с направила е видео как е заздравила ноктите си след раждането 😂 Гане, моля те, направи и едно видео как да заздравим и зъбите си след раждането.
|
|
|
Post by diamond on Aug 20, 2024 22:35:37 GMT 2
Ганка има едно стори във фейсбук, на което прилича на бременна. Нарочно си държи и ръката на корема... Дано да е преяла... Нарочно си поставя там ръката, за да привлече интерес към себе си. Роди спешно секцио преди 5 месеца и няма как да забременее отново, защото след секцио трябва да изчакаш минимум 18 месеца, преди да правиш отново опити за бебе. Предполагам нейният доктор, който също иска да е инстаграм звезда, ѝ е разяснил това нещо, така че нашата примадона просто се опитва да е интересна. Тия Кузманови не ги гледам, от вас се информирам за съществуването им. С риск да съм груба - тая Ива е проста, простаааа... nessap994 много добре го каза - "оправданието" на някои жени е, че единственото им позволено движение е това до тоалетната и никакво повече заради огромната опасност и за тях, и за бебето най-вече. Но тия двамата са толкова тъпи, прости, ограничени и малоумни, че никога няма да го разберат това. Не мога да повярвам, че още има такъв тип мам шейминг.
|
|
|
Post by bianca on Aug 20, 2024 23:23:57 GMT 2
Ох, ето ме най-накрая не успявах да си вляза в профила от месеци. Както и да е. За Гергана ми е темата. Прави ми впечатление, че по сторита и постове само Плешо храни и занимава детето. Тази откачалка много силно го неглижира и не знам дали това не е опасно. Гледам и последната снимка, детето май наистина има някакви проблеми. Ние хубаво си коментираме и забавляваме, но дали няма да се случи нещо лошо накрая?
|
|
|
Post by ra111 on Aug 20, 2024 23:42:22 GMT 2
Гледам влога на Десислава Стоянова от Монако. Как може да е толкова просто това девойче, изпуска си полета oт България до Ница, защото отива в последния момент, направо си закъснява и то това е практика при нея, винаги отивала на летището в последния момент. Второ не се е чекирала онлайн (забравила) и обвниява Ryanair. Тъпо парче и доста лигаво, дала 100 лв. за чекиране на място и 170 лв. за нов билет за след два дни. Даже не знам как не я е срам да го споделя това, уж много пътува, цял свят обиколила, а елементарна “травъл” култура няма. Разбирам да е на 15 и да пътува за първи път, а тя мисля, че беше на 25, това не е сериозно.
И казва да гледаме как са облечени хората там и да взимаме идеи, на кадрите до момента основно зуумва към хората и ги снима. Аз не виждам нищо специално в хората там, предимно туристи, била съм и също не видях нещо уау в облеклото на хората. Какво се превзема това момиче, не знам. Май няма да успея да изгледам видеото до края, то не се издържа
|
|