|
Post by jeri on Aug 18, 2024 21:13:25 GMT 2
Ще гледам Валери, въпреки че не съм гледала нейно видео от поне 2 години. Пепе е била с бебето на сватбата на Полина, вижда ми се крайно неподходящо.
|
|
|
Post by diamond on Aug 18, 2024 21:37:09 GMT 2
Изгледах и аз видеото на Валери и Мартин. Преминали са през ужасни неща, но евала за психиката, която имат. Те си знаят какво им е било, но хубаво го казаха, че се абстрахират и си дават почивки. Направи ми впечатление колко активно говореше Мартин - личи, че и той е бил силно ангажиран със случващото се. Явно е не само интелигентен, но и подкрепящ и любящ мъж. Браво на тях, че направиха това видео и ще направят второ по-подробно. Тази тема не бива да е табу. Деничка нищо не каза по темата иначе. Само едно нещо ми направи лошо впечатление от видеото на Валери и не мога да не го отбележа - нямаше никаква представа от това какво е ЧХГ, както е Прогестерон инжекция и др. За мен това не е нормално, особено ако 2 години си в този ужас. Но от друга страна пък може и да не иска да се обременява с повече подробности, за да премине чисто психически по-лесно през процеса.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 18, 2024 22:01:11 GMT 2
Много силно видео на Мартин и Валери! 😭💗
Деница нарича дъщеря си Лилибет. 🤦 Както принц Филип е наричал Кралицата. Къде е английската кралица, къде е нейната дъщеря 🤦 Няма лошо да я кръстят като нея, името е хубаво, но взели и това умалително. 🙄
|
|
|
Post by sweetpotato on Aug 18, 2024 22:02:53 GMT 2
Деница е написала, че е качила 30/32 кг през бременността… това е не оливане, не изпускане, ми не знам какво е. То 15 кг май се водят доста, тя двойно и отгоре на това. Потресена съм. Като не ѝ дреме за нея самата бива ли бебето си така да излага на риск, защото не е ок толкова качени кг нито за майката нито за бебето. Перфектният ѝ лекар не ѝ ли е казал нещо по тоя въпрос? 15 кг не са доста, мисля че са нормално 11-13/14
|
|
|
Post by grigorova on Aug 18, 2024 22:07:05 GMT 2
Здравейте, да се включа и аз, че отдавна не съм писала, а само Ви чета.
Любимката ми Гана ъпдейтва до къде е стигнала с ремонта на студиото, което е 20 кв.м. и баня с тоалетна, които са 3 кв. м. Гане, на някои хора дори холът им е по-голям от смешното стайче, на което правиш ремонт. А да не говорим, че се е отпраскала в Бургас с екип с дълъг ръкав и панталон, а там е 40 градуса. Пълна неадекватница е. Сега ще видим колко ще продължи приятелството и с Ясмин. Която пък от своя страна е страшно безинтересна и напълно лишена от креативност по отношение на съдържанието в постовете и. Набра някаква популярност там с тормоза, на който е била подложена, и сега се възползва на макс от тази 15-минутна слава.
Топ събитието на десетилетието, a.k.a сватбата на Бачорски, е доказателство, че колкото и пари да имаш, стил, класа и вкус не се купуват. Локацията на тържеството е била топ, но смесицата между жалките опити да се пресъздаде old money style и балкански турбо кич е просто скандална.
Деница е отговорила, че е качила 30-32 кг. по време на бременността, което за мен лично е страшно много. Но като цяло тя е предразположена към напълняване. Дано да успее да върне старата форма, защото в противен случай това доста ще повлияе на психиката и. Както всички знаем, тя е много комплексирана по отношение на килограми.
И в този ред на мисли Кузманова защо постоянно натяква колко малко килограма е качила? Имам чувството, че Радостин яко я комплексира по отношение на теглото и я насилва да тренира до последно. И като цяло мисля, че той я командва, манипулира и моделира, както той си пожелае, имайки предвид колко е малка и наивна тя.
Мила Савова ми изглежда безкрайно нечистоплътна и мърлява. Децата и също. Да не говорим, че всеки път са облечени с дрехи, които им са с 3-4 размера по-големи...
Надка и Коки Баламови отдавна не са ми попадали в полезрението. Имат тук-там някоя и друга колаборация, но сякаш са се поизчерпали и вече не са толкова интересни на аудиторията.
Моника и майка и ме изумяват как не правят нищо по цял ден и ми е чудно как не им омръзва да обикалят от мол на мол и да се чудят в кое заведение да търкат диваните. Моника изобщо прекарва ли време сама с детето или майка и непрекъснато е с тях?
Пепе наистина ли е отишла с бебе на няма и месец на сватбата на Полина? Баба и дядо Сано толкова ли не можаха да я пазят?
|
|
|
Post by foxie on Aug 18, 2024 22:51:19 GMT 2
Валери има голям късмет да има такъв човек като Мартин до себе си, който изглежда интелигентен, мислещ и подкрепящ. Аз просто след това видео не мога да си представя, че тя би могла да живее без него. Явно той е бил по-ангажиран и наясно кога и какво се случва от колкото тя. Видеото можеше спокойно да го води той. Не знам Валери с толкова ниска обща култура ли е наистина, от към речников запас също доста отстъпва, или е страшен непукист и бързо е преминала през всички перипетии без много да му мисли и задълбочава. В което няма лошо де. Много се радвам за тях и съм сигурна, че ще са добри родители. Желая Им лека бременност и красиво и здраво бебе на финала! Много силно видео на Мартин и Валери! 😭💗 Деница нарича дъщеря си Лилибет. 🤦 Както принц Филип е наричал Кралицата. Къде е английската кралица, къде е нейната дъщеря 🤦 Няма лошо да я кръстят като нея, името е хубаво, но взели и това умалително. 🙄 Баща й (на кралицата) така я наричал, от него е тръгнало. Те са й взели първото име, пък едно умалително ли няма Няма лошо, да си казват на отрочетата както искат, въобще не ме впечатляват такива работи.
|
|
137 posts
Member is Online
|
Post by tamsy on Aug 18, 2024 23:05:23 GMT 2
Моите адмирации към Мартин. Радко мъжете са толкова наясно и толкова подкрепящи в процеса. Даже мисля, че той е бил водещият и се е грижил и мислил за всичко, дори помни последователността на процедурите по-добре от Валери. Може би тя е повече непукист или пък това е нейн механизъм за справяне. Но каквото и да е се допълват и им се получава. Хареса ми, че са направили видеото не за гледанията или спонсорство. За мен е Даже малко като анти реклама на Надежда, определено виждам пропуски на лекаря им. Но важното е, че са искрени и са постигнали успех.
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Aug 19, 2024 7:46:43 GMT 2
Много хора са гледали видеото на Валери и Мартин. И на мен ми направи впечатление той колко е запознат с всичко. Нямаше излишни драми. Наистина направено е информативно просто за да споделят тяхната история. Спомням си на Ивана беше доста по-така...но всеки си преживява по различен начин нещата.
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 19, 2024 8:04:02 GMT 2
Вече сте отбелязвали, че Гергана носи дрешките на кака. С малкия си номер крак Гучи-муж май носи обувките на Веси.
|
|
|
Post by sisi on Aug 19, 2024 8:09:18 GMT 2
Д-р Цветков е лекаря на Валери... Честно казано за доста неща за озадачих и също виждам странни решения на лекаря. Имам си не добро мнение за него, моя близка беше доста претупана на орегледите, а тя е на по-сериозна вързраст и дори не и беше пуснал всички необходими изследвания..Отиде на друго място и се видяха доста негови пропуски. Честно казано не знам защо е сложил ембрион с корекции, заедно с екстра качество...Чела съм доста, че това е грешно и ще убие здравия такъв. През цялото време казваха неща, които ми бяха доста нелогични. Радвам се, че при Валери след всички перипетии е било успешно. Мисля, че тя има доста добър яйчников резерв, защото има по доста яйцеклетки, но и при нея ясно се разбра колко зле са и подействали стимулациите..При една жена над 37-8 години нещата не изглеждат така. В Турция, рядко се получават подобни ефекти, като нейния спукан фолукул.. защото тук работят по общи протоколи за всички. Мисля, че в Турция тя е имала доста по-голям шанс, но е трябвало да има брак. Както и да е, най-хубавото е, че са успешни стимулацийте, но е факт, че Мартин е доста по-запознат от нея, за процедурите, тя има доста малка и повърхностна инфромация, вероятно наистина си е неин защитен механизъм Браво на мъжкото поведение на Мартин! Радвам се за тях!
|
|
|
Post by candy on Aug 19, 2024 11:09:49 GMT 2
Много силно видео на Мартин и Валери! 😭💗 Деница нарича дъщеря си Лилибет. 🤦 Както принц Филип е наричал Кралицата. Къде е английската кралица, къде е нейната дъщеря 🤦 Няма лошо да я кръстят като нея, името е хубаво, но взели и това умалително. 🙄 Къде я е наричала Лилибет? Аз само Елизабет съм чувала. Даже беше отговорила някъде, че не ѝ идва от вътре да ѝ казва Ели, Бети, Лизи или друго освен Елизабет. И че като порасне, тя сама ще избере как да се обръщат към нея хората.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 19, 2024 11:24:33 GMT 2
В последния влог го каза. Върнах даже назад да не съм се объркала.
|
|
|
Post by candy on Aug 19, 2024 11:37:32 GMT 2
Забелязвате ли, че в последните няколко пътувания и почивки, Хей,Даниела е или сама с приятелки, или с децата и приятелки, но мъжа ѝ никакъв го няма. Освен това цялото напъване с режими и спорт дали не е допълнителен намек, че нещо в семейството не е ок…
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 19, 2024 12:02:33 GMT 2
Тая Ива да ражда вече, че с тези сторита са крайно досадни. Сякаш всичко се върти около тяхното отроче. Тези вълнения и щастие са си за семейството. 🤦
|
|
|
Post by didi4ka on Aug 19, 2024 14:01:22 GMT 2
Какво означава 12-15кг са нормални при бременност- аз и двата пъти качих по 28+ ( бях 52) Храня се здравословно и спортувам....ами при всеки е различно! Стига с тези коментари за бременни жени 🤯 Пепе кърми и няма да остави бебето поне в началото. На Полина сватбата ми хареса, ама Мила Робърт изобщо не ми се връзва там...не я ли слушат само тийнейджъри нея (не и разбирам стила,не е моето)
Много харесах Ивелина Чолева и Сашо Кадиев - стилно и без много превземки.
А за Славена Вътова искам да питам: тя живее ли с мъжа си? От години не го е показвала, а четох че наскоро е бил жестоко пребит. Децата и не изглеждат като да знаят за това или е било жълта ключа?
За Валери да се допълня: първо много им се радвам! Аз също не се информирам в детайли относно медицински интервенции, ваксини, хормони и т.н. натоварвам се и мисля само за негативните опции. Мисля че и тя е избрала този вариант. Мои познати не тръгват по този път заради прекалено проучване. Не всеки има психиката и в такива случаи е по-добре да се довериш на лекар и да се надяваш че всичко ще е наред. Радвам се че е успяла да се съхрани
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 19, 2024 14:35:31 GMT 2
Има си здравословни норми за кг при бременност. Просто бременните се отпускат и си хапват, а и нали всички казват да ядем за двама 😂😂 Стига с тия килограми имат си лекари и свекърви да ги съветват.
Аз гледах скицата от апартамента на Гана 🥲 Аз не бих се хвалила на нейно място. Изкарва го се едно не знам какво е купила…Не знам изглежда в нейната глава, но хайде нека да се радва, че има нещо на нейно име (което пак е под въпрос)
|
|
|
Post by foxie on Aug 19, 2024 15:08:50 GMT 2
------------------------------------------------------------- За Валери да се допълня: първо много им се радвам! Аз също не се информирам в детайли относно медицински интервенции, ваксини, хормони и т.н. натоварвам се и мисля само за негативните опции. Мисля че и тя е избрала този вариант. Мои познати не тръгват по този път заради прекалено проучване. Не всеки има психиката и в такива случаи е по-добре да се довериш на лекар и да се надяваш че всичко ще е наред. Радвам се че е успяла да се съхрани Не става въпрос за детайлите, а за базова обща култура. Според мен човек като има някакъв здравословен проблем или предстояща процедура, е редно да се образова поне с по-важните неща и да е наясно какво му се/ще се случва. Гана защо постоянно вози това дете в столчето за кола? Не беше ли противопоказно?
|
|
65 posts
Member is Online
|
Post by zaharinka on Aug 19, 2024 15:30:11 GMT 2
Отдавна си мислих да пусна един пост за Милена(myboxof beauty), но все не улучвах точното време, но май дойде. Провокира ме поредното ѝ спонсорирано видео. Знам колко е харесвана тук, аз също я харесвам, но не е по-различна от повечето инфлуцки. Да, не и е това основната работа и тя си преценява какво да показва, но има ли рекламка е първа. Все се обяснява как няма време, все болни и в същия момент… бам, реклама. Колкото ѝ да ми е приятна за гледане ми става доста противна с включвания само за реклама.
|
|
|
Post by candy on Aug 19, 2024 16:08:28 GMT 2
Отдавна си мислих да пусна един пост за Милена(myboxof beauty), но все не улучвах точното време, но май дойде. Провокира ме поредното ѝ спонсорирано видео. Знам колко е харесвана тук, аз също я харесвам, но не е по-различна от повечето инфлуцки. Да, не и е това основната работа и тя си преценява какво да показва, но има ли рекламка е първа. Все се обяснява как няма време, все болни и в същия момент… бам, реклама. Колкото ѝ да ми е приятна за гледане ми става доста противна с включвания само за реклама. Мхм, точно в десетката. Беше ми любимка и на мен, но напоследък наистина ми става неприятна. Разбираемо е с 3 деца да няма време за ежедневни влогове и обработка на клипове, ама тя и в инстаграм спря тотално всичко. Няма стори, няма пост. Само реклама и то на безумни неща - вафли Ная за Бога и Нотино. Декатлон и Типли!
|
|
|
Post by ellsie on Aug 19, 2024 18:19:00 GMT 2
Отдавна си мислих да пусна един пост за Милена(myboxof beauty), но все не улучвах точното време, но май дойде. Провокира ме поредното ѝ спонсорирано видео. Знам колко е харесвана тук, аз също я харесвам, но не е по-различна от повечето инфлуцки. Да, не и е това основната работа и тя си преценява какво да показва, но има ли рекламка е първа. Все се обяснява как няма време, все болни и в същия момент… бам, реклама. Колкото ѝ да ми е приятна за гледане ми става доста противна с включвания само за реклама. За съжаление съм доста съгласна. Аз много я харесвах, беше ми супер симпатична, непринудена, свежа, но се отдръпна от влогването - няма лошо. Но във времето "връзката" с последователите се губи и като се включва само за реклами (доста често и очевидно претупани) и съвсем ми става неприятно 🫤 Ако някога се завърне с по-ежедневен контент ще се радвам искрено, но за сега направо пропускам тея рекламни сторита.
|
|
|
Post by dayswithriley on Aug 19, 2024 20:48:26 GMT 2
Видеото на Валери не беше лошо, искали са да обяснят на хората важното за тях, без излишни детайли. Мартин ме впечатли, че е въвлечен, както в познание на процеса, така и й е помагал с инжекциите, но е нормално за мен. Мъжът ми също ми помагаше с инжекциите, да не коментирам, че беше изчел нета и знаеше всяка стъпка и медикамент в детайли, задаваше повече въпроси на прегледите от мен. Мартин, за мен лично, не ми блесна с никакъв интелект, дори доста ограничено се изразяваше. Това, че Валери не знаеше, че прогестероновите инжекции са Пролутекс, или че мисли, че хормонът на бременността е ЧХГ, също ме изуми. Все пак е правила 4 трансфера и 3 стимулации, за Бога. Аз лично проучвах много, когато си търсех инвитро специалист и при техния доктор не бих отишла. Някой беше споменал, че видеото е било като анти-реклана на Надежда, тяхно право е, особено ако не са си направили рисърчът, но от опит мога да кажа, че Надежа е на светлинни години от клиники като Селена (хелоу Деничка 🥹) и тем подобни. Радвам се за тях! Лека бременност и здраво бебче!
|
|
|
Post by funshine on Aug 19, 2024 22:07:15 GMT 2
Някой знае ли къде е тази вълшебна пътека и гора, в която коремът след раждане рязко става плосък? 😃 ibb.co/yfQW43f
|
|
|
Post by lama on Aug 19, 2024 22:29:21 GMT 2
Мен не ме впечатли толкова, че Валери не знае инжекциите, все пак каза, че са били преди повече от година. Явно Мартин е следил всичко. Повече ме впечатли какъв е този лекар, който при наличие на шест замразени ембриона им е казал, че понеже не се знаело кога ще стане и при тях ставало сложно, да направят още една стимулация. Та те да не са безобидни, че ей така ще правят?! Да не говорим, че ако се спазва заповедта, трябва да връщат по един ембрион и това биха били още цели шест опита. Въобще не са били за нова стимулация.
|
|
|
Post by littlecat on Aug 19, 2024 23:26:06 GMT 2
Какво се случва със Светлана Гущерова и мъжът ѝ? Мисля, че бяхме ги обсъждали преди няколко седмици след скандалните ѝ сторита, но явно отново са заедно 😂
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 20, 2024 6:44:35 GMT 2
По принцип не мисля, че е редно да се казват имена на лекарства във видеото, защото някои хора биха си ги набавили по някакъв начин и ще направят глупости.
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 20, 2024 7:04:22 GMT 2
Какво се случва със Светлана Гущерова и мъжът ѝ? Мисля, че бяхме ги обсъждали преди няколко седмици след скандалните ѝ сторита, но явно отново са заедно 😂 Или си прави най-големия таш** за малко слава и раздвижване на профила, или хрис е взел малко пари назаем за почивка(в Обзор 😄) и тя веднага е подвила опашка. Много е жалка, ама с голямо самочувствие. И доста далече от топ… ibb.co/rcdQhn3
|
|
137 posts
Member is Online
|
Post by tamsy on Aug 20, 2024 8:20:15 GMT 2
Искрено се надявам, когато правят инвитро видеото да са максимално подробни и изчерпателни. Всеки който минава или е минал през това живо се интересува от всичко, включително конкретните лекарства. Няма шанс някой да си ги купи просто ей така. Много скъпи са, никой няма да ти ги продаде просто ей така без рецепта. А понякога са и доста дефицитни. Аз лично за пролутекс и фракси съм правила страхотни гимнастики да ги взимам от Гърция, защото в София няма никъде.
|
|
|
Post by theaxe on Aug 20, 2024 8:22:28 GMT 2
И аз съм със същите впечатления, за 4 инвитро опита въобще не ми звучаха запознати. Но те си и казаха, че са се оставили на доктора, затова са и стояли при един. Няма лошо, аз не бих постъпила така. Минала съм през репродуктивни проблеми, макар и не инвитро. Видеото на Валери не беше лошо, искали са да обяснят на хората важното за тях, без излишни детайли. Мартин ме впечатли, че е въвлечен, както в познание на процеса, така и й е помагал с инжекциите, но е нормално за мен. Мъжът ми също ми помагаше с инжекциите, да не коментирам, че беше изчел нета и знаеше всяка стъпка и медикамент в детайли, задаваше повече въпроси на прегледите от мен. Мартин, за мен лично, не ми блесна с никакъв интелект, дори доста ограничено се изразяваше. Това, че Валери не знаеше, че прогестероновите инжекции са Пролутекс, или че мисли, че хормонът на бременността е ЧХГ, също ме изуми. Все пак е правила 4 трансфера и 3 стимулации, за Бога. Аз лично проучвах много, когато си търсех инвитро специалист и при техния доктор не бих отишла. Някой беше споменал, че видеото е било като анти-реклана на Надежда, тяхно право е, особено ако не са си направили рисърчът, но от опит мога да кажа, че Надежа е на светлинни години от клиники като Селена (хелоу Деничка 🥹) и тем подобни. Радвам се за тях! Лека бременност и здраво бебче!
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 20, 2024 8:57:10 GMT 2
То и оземпик е скъп и с рецепта, пък всеки втори си набавя... Живеем в България все пак....
Аз се изненадах, че не са отишли при д-р Персенска. Най-малкото Ивана даде много добри отзиви в нейното видео, а те с Валери бяха близки по едно време. Всеки си знае де. Аз доколкото разбрах видеото беше основно да кажат, че нещата са се случили след поредно инвитро, а не да навлизат в големи детайли. Вероятно във второто видео вече ще бъдат по - изчерпателни. Хареса ми, че не се дебело подчертава при кого е бил проблема, както Деница направи нееднократно..
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 20, 2024 9:20:35 GMT 2
И се бяха опитали да не са твърде емоционални. На няколко места се вижда как са изрязвали кадри, след които са със зачервени очи. За емоционалната страна на процедурите има много какво да се каже. Често един от двамата партньори губи надежда и е готов да се откаже. При тях изглежда като да е имало подкрепа и разбиране през цялото време.
|
|