|
Post by yanp20 on Aug 17, 2024 18:17:00 GMT 2
С бебе на море… за един следобед и описание на хотела, паркинга, ресторанта и Вис Виталис. Коректна както винаги. 😀😀
|
|
|
Post by katya on Aug 17, 2024 18:23:56 GMT 2
Тъпичко и е пак на Ганка, сестра и е на поредният ризорт в Гърция това лято. А тя едвам стигна до Бургас, служебно.
Миналата седмица имаше едно стори от една тераса, на 99% съм сигурна че беше в Сапарева баня.
|
|
|
Post by m12d on Aug 17, 2024 18:50:38 GMT 2
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 17, 2024 18:56:23 GMT 2
Непоискано мнение, но Сузи и Рени са ми много грозни 🤨
|
|
|
Post by theaxe on Aug 17, 2024 19:19:07 GMT 2
|
|
|
Post by candy on Aug 17, 2024 20:27:41 GMT 2
Не ми харесва тази рокля…пак се набляга на сисите отвън. В предишното видео имаше две-три които страшно много ми харесаха, и ѝ стояха много добре, но щом тя си я е избрала, явно ѝ харесва.
|
|
|
Post by tamsy on Aug 17, 2024 21:05:56 GMT 2
Хубава е роклята на Полина. Очаквах или нещо супер грозно или супер пошло. Да, има цепка, има малко сиси, но в границите на нормалното. Сто пъти повече ми харесва от на Атанаска например.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 17, 2024 22:35:47 GMT 2
Не ми допадна изборът на Полина за рокля. В сторито ѝ където пробваше тоалети, първата беше различна и просто разкошна.
|
|
|
Post by candy on Aug 18, 2024 7:09:08 GMT 2
Айде, Пепе е хванала букета на Полина. Да се стяга фИво. 😂 BTW и роклята на Пепе не ми хареса изобщо.
|
|
|
Post by zahir on Aug 18, 2024 7:40:22 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Aug 18, 2024 7:41:50 GMT 2
На Полина основно косата й не ми харесва, все едно си я е правила сама. Но пък идеята Мила Роберт да пее на сватбата им е интересна, сигурно за гостите, които не я знаят няма да им е харесало много… ibb.co/JHRC3q1ibb.co/z8tvdgZНа Кадиев сватбата е била много хубава, изглежда да не е имало много хора, само семействата им. Булката е била хубава, но тя принципно си е красиво момиче. ibb.co/VNtRwPDibb.co/87kh2C9Гергана може ли да се появи с такава рокля ба хармоника. Плешо ме убива с тези обувчици и като цяло тоалет.
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 18, 2024 8:15:39 GMT 2
Пепе е отишла на сватбата по цици и корем 😄 спука й се розовия балон на перфектното тяло. Можеше да е много добре де, ако си беше избрала подходящи дрехи…
|
|
607 posts
Member is Online
|
Post by kukumyavka93 on Aug 18, 2024 9:44:24 GMT 2
Мда, има си корем Пепа, което е абсолютно нормално. Харесва ми Полина, очаквах да в по-зле. Радвам се за тях, по-добре късно отколкото никога. Сватбата на Кадиев е много стилна. Ама Катето е next level майка просто, да се появиш в дълга бяла рокля... Всеки път успява да ме изуми 😄 Много са токсични отношенията между нея и Сашко.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 18, 2024 9:59:09 GMT 2
На снимката на Полина и приятелки, те са доста по-забележими и засенчващи я. От рийла с роклите, имаше доста добри попадения. Съвсем ми е семпла и безлична с толкова изчистена рокля и руса пусната косичка. Но щом се харесва, коя съм аз да я съдя.
Гана пак с неадекватни комбинации. Тя с анцунг, взет назаем от сестра ѝ, а Гучан с мокасини, ризка и панталон. Супер просто. Къде са мауковите придобивки, Гане?
Роклята на Катето ми изглежда бледорозова, а сватбата лежерна, без шум и претенции.
|
|
|
Post by capybara on Aug 18, 2024 10:01:34 GMT 2
Една от приятелките на Виктория Капитонова има моминско парти този уикенд и, честно казано, изглежда като просто голяма рекламна кампания на брандовете, с които Виктория работи. Доста тъжно
|
|
|
Post by lyra on Aug 18, 2024 14:24:19 GMT 2
Полина на двете снимки има отвратителна усмивка. То даже не е усмивка, ми гримаса..Пепе на единия рийл като се раздвижи изглеждаше ужасно, ама и роклята е кофти избор. Можеше нещо по-добро да избере. На Кадиев сватбата е доста по-стилна от на Полина. На Катето Евро роклята мисля е доста светло розово, ама като нищо да се е барнала в бяло
|
|
|
Post by vivi on Aug 18, 2024 15:31:28 GMT 2
Николчето май криеше къде се е преместила, обаче Моника в новия влог я издаде - живее в Кърджали
|
|
607 posts
Member is Online
|
Post by kukumyavka93 on Aug 18, 2024 15:36:16 GMT 2
Гана защо е по спортен екип на плажа 🙄 В Бургас не е ли също 40 градуса или да тръгвам натам? 🤣 Влог с бебе на море и показва краката на бебето за 5 сек. и какво са плюскали. Толкова е нелепа, че направо превъртя играта.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 18, 2024 15:38:29 GMT 2
Деница е написала, че е качила 30/32 кг през бременността… това е не оливане, не изпускане, ми не знам какво е. То 15 кг май се водят доста, тя двойно и отгоре на това. Потресена съм. Като не ѝ дреме за нея самата бива ли бебето си така да излага на риск, защото не е ок толкова качени кг нито за майката нито за бебето. Перфектният ѝ лекар не ѝ ли е казал нещо по тоя въпрос?
|
|
|
Post by purplesky on Aug 18, 2024 16:00:57 GMT 2
Погледнах и аз събитието и мнението ми се потвърди, колко е смачкана в лице Гана. Не показа Гучан и няма да се учудя да е дошла с влака или автобуса. Гане, оправдай се бързо в стори. 😂 Може ли линк?
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 18, 2024 17:10:47 GMT 2
Гана защо е по спортен екип на плажа 🙄 В Бургас не е ли също 40 градуса или да тръгвам натам? 🤣 Влог с бебе на море и показва краката на бебето за 5 сек. и какво са плюскали. Толкова е нелепа, че направо превъртя играта. То пък едно море… те даже на плаж не са били. Нея само ядене може да я впечатли май, особено ако е на аванта. “Оутфитите” са им много смешни и на двамата. Гучан май носи много малък номер обувки? Анцуга от сестра й ли е наистина?
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Aug 18, 2024 18:01:18 GMT 2
Валери и Мартин с влог за пътя им до бременността. Никога не съм ги следяла изкъсо, но се заслушах в този им влог. Изглеждат много свестни хора и са чудесна двойка! Не е честно, че такива хора трябва да минат през толкова трудности докато стигнат заветната бременност, а безотговорни хлапетии като Моника забременяват съвсем случайно… Лека бременност на Валери! Ще са чудесни родители! 😊
|
|
|
Post by mimsi on Aug 18, 2024 18:14:47 GMT 2
Страхотни са Валери и Мартин! Личеше си през цялото видео емоцията и при двамата. Не им е било лесно, но им пожелавам безпроблемна бременност оттук нататък и много прекрасни моменти. Ще бъдат чудесни родители. 🥰
|
|
|
Post by ellsie on Aug 18, 2024 18:27:18 GMT 2
И аз идвам от видеото на Валери и Мартин. Хареса ми, беше искрено и си пролича емоцията им. Много се радвам, че са им се получили нещата след толкова неуспешни опити. Пожелавам им само хубави неща занапред 😍 Ще ми е интересно как ще се развие каналът и - със сигурност ще има доста мами контент и честно казано го чакам с удоволствие.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 18, 2024 18:37:48 GMT 2
За пореден път се убеждавам колко подкрепящ и грижовен е Мартин. Интелигентен и заинтересован. Много хармонична двойка са и съм сигурна, че ще са прекрасни родители.
Едит: Тая Гана пак е неадекватна. Снимка на люлка на рийла и в него се говори за ремонт и ел. инсталация. Някое заблудено индийче ще се чуди как да се възползва от полезността на профила ѝ, ако гледа снимките. 😀
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 18, 2024 18:46:23 GMT 2
Аз вече смело казвам, че Валери ми е най-малко противната инфлуцка, че даже ми е приятна. Да, не блести с интелект, НО е добронамерена и това, което прави, го прави с желание и истински СТАРАНИЕ. Ми не е нужно всички да са интелектуалци или да променят света. Тя се е хванала открай време с travel influencing и се справя супер. Смятам, че когато е инфантилна е защото разбира как работят социалните мрежи и не вярвам в реалния живот да е баш такава каквато е във видеата си. Даже напоследък не виждам лигавене в нейни влогове. Двамата са супер двойка и съжалявам, че съм била от групата дето го наричаше Мрънтин. Изглежда отдаден партньор и добър човек.
|
|
|
Post by tsvetentse on Aug 18, 2024 19:05:36 GMT 2
И аз гледам видеото на Валери. Съжалявам,че е трябвало да минат по този път, но им желая от сърце щастлив финал на бременността и здраво бебенце!
|
|
|
Post by candy on Aug 18, 2024 19:29:49 GMT 2
Ох, аз пък от Ганкиния рийл идвам - пак изтъква майстора, който за един ден е прекарал тока в кухнята, банята и коридора. Останало му било в спалнята и хола…то не беше ли всичко в едно помещение? Освен това -във влога от морето, верно ли с тоя анцуг се е помъкнала лудата? И количката май е взела от кака Веси, че нещо друга ми се видя…. Чакам с нетърпение Гуркова и Кузманова да раждат. Подозирам, че ще има и там кой е по-по-най…
|
|
607 posts
Member is Online
|
Post by kukumyavka93 on Aug 18, 2024 19:41:49 GMT 2
Аз вече смело казвам, че Валери ми е най-малко противната инфлуцка, че даже ми е приятна. Да, не блести с интелект, НО е добронамерена и това, което прави, го прави с желание и истински СТАРАНИЕ. Ми не е нужно всички да са интелектуалци или да променят света. Тя се е хванала открай време с travel influencing и се справя супер. Смятам, че когато е инфантилна е защото разбира как работят социалните мрежи и не вярвам в реалния живот да е баш такава каквато е във видеата си. Даже напоследък не виждам лигавене в нейни влогове. Двамата са супер двойка и съжалявам, че съм била от групата дето го наричаше Мрънтин. Изглежда отдаден партньор и добър човек. Не я познавам като човек, но когато работих с нея по една кампания на много голям бранд, се държа изключително непрофесионално и несериозно. Не си изпълняваше ангажиментите навреме, налагаше да й звъня всеки ден, което аз изключително много мразя и смятам, че не е редно. Един ден дори ми каза, че трябва да си направи педикюра и чак тогава евентуално ще подготви постовете и ще ни ги изпрати за одобрение. С почти всички от големите инфлуенсъри съм работила, такова нещо като нейното отношение тогава не съм виждала. Не знам, може да й е било някакъв период, но тогава си помислих, че това момиче, с което разговарям няма нищо общо с образа си в социалните мрежи. Изглежда ми променена откакто е бременна, надявам се всичко да е наред и да влезе уверено в тази нова роля.
|
|
|
Post by purplesky on Aug 18, 2024 20:51:18 GMT 2
Не знам какво е казала Гана, но в самия рийл си е пуснала снимка, на която ясно се вижда, че е еднопространствен. 20 кв.м. "Всичкостая" и 3 кв.баня и тоалетна. Само от гледането на скицата ме хваща калустрофобията.
|
|