|
Post by fine on Aug 15, 2024 23:06:37 GMT 2
ibb.co/1TK1N78Майката за пример с деколтето до пъпа на детската площадка, докато някакво момче се е навело да и завърже сандала 😂😂😂 Егати дъното е Моника, не мога да повярвам, че съм я харесвала в началото. То това не е облекло за детска площадка, ама то нея не и дреме и без това за Анди на детската площадка - нали там е бабчето, която е като техен охранител 24/7. То това дете без майка си може(когато беше Моника в Лондон няколко седмици уж по работа), ама май без баба си не 🤦🏽♀️
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 16, 2024 7:12:00 GMT 2
Изабел щеше да си прави почивка от инстаграм, но няма и ден и се върнала с реклама на Капи🤦🤣 Моника ми е паднала много отдавна в очите. Тази Мели ми е малко разглезена и лигава👎
Кузманови с ново видео. Радостин щял да присъства на раждането и щели да го снимат. Според негови познати мъже имало шанс да имал сексуални проблеми после с Ива, защото щял да види гадни неща по време на раждането. Сериозно ли има такива дебили? Жената отива там да се измъчи буквално и във всякакъв смисъл да роди детето и после някакъв Мухльо ще има проблем с нея, че видял кръв 🤦🤦 и как излиза бебето🤦 И Радко се усети, че прекалява и започна с обичайните "Аз Ива не в имам за сексуален обект" дрън дрън 🤦 И тя толкова се е настроила за естествено раждане, накрая да не я попарят. Надявам се да си стане както иска тя и да й е леко де. Разбира се Радостин не пропусна мамшейминг докато обяснява как тя изглеждала перфектно. Честно казано перфектно изглежда само Пепе 🤣
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 16, 2024 8:41:36 GMT 2
Аз пък мисля, че Моника е под постоянен контрол от майка си заради това, че е забременяла на 15. Обаче вместо да й ходи по петите да вземе да я научи на някакви норми и поведение, много по-ефикасно ще е.
Деница смени половината покупки за детето. Накупила както винаги всичко без да прочете и да се поинтересува и сега купува наново.Слинг, гнездо, шезлонг... Като луд с картечница е 🤣
|
|
|
Post by alisinwonderland on Aug 16, 2024 8:45:12 GMT 2
Кузманови са яко изтрещяли......просто с всеки техен влог ми стават все по противни. Уж щяла да роди "голямо" бебе ама сега на 9.08. измерили бебето 3200 кг., ама акушерката им казала, че от предния до сегашния преглед не можело да качи толкова много, явно нещо не го измерили правилно.......ами нормално! В 9 месец вече е трудно да се измери бебето с точност. Тя обяснява как си били на първо място приятели, пък после всичко друго и как за нея щяло да е по-добре и по-спокойно той да е с нея на раждането. И как това нямало да им повлияе на секса след това.........бас ловя, че ще повлияе. Просто не са толкова обиграни и такива пердета, че да не се отрази на психика и т.н.
Пепе и тя изтрещява с тея постове колко добре изглежда и т.н. Пък и да си качваш новороденото.....прекалено ми е. Та то се роди преди няма и 20 дни и тя го качва....
Моника е без коментар. Това момиче копае под дъното. Не знам как не се усеща, как не се включва майчиния и инстинкт. Как не се замисля за живота си - какъв пример дава на детето си, как трябва да започне работа и да се издържа сама и да се изнесе с детето.......това не е ок за детето и.
Гането вчера в Бургас.......
Избел не я следя ама като ви чета и ми става жал за това момиче. Не знам как и родителите и не и обръщат внимание......защо не са я завели при специалист. Защо не я следят. На днешно време "новите" родители за мен лично сами "осакатяват" децата си. Дават им прекалена свобода и спират да се интересуват какво се случва с тях......и така по-голяма част от тях пропадат.
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 16, 2024 8:56:17 GMT 2
Ако някой мъж ще бъде осакатен в интимен план след като е присъствал на раждането на детето си, значи не е достатъчно зрял за тази работа. И за ролята си на родител. Изобщо ако допускаш подобни подмятания, какво очакваш тоз тъпанар да допринесе за комфорта и спокойствоето ти?!
Очаквах да прочета нещо и за корицата на видеото им - Иви по гащи и сутиен, сладичко и много подходящо облекло.
|
|
|
Post by funshine on Aug 16, 2024 9:20:58 GMT 2
Да, Деница направо се е побъркала с толкова покупки, а мислех, че аз бях лудата, ама то наистина всеки ден нови неща...за чих му е н тива дете.
Но не мога да си крива душата, евала ѝ оравя че е избрала правилно да бебеноси, за разлика от много по-полупярни хора на БГ почва.
A тая Мели...Боже мой..опитах се точно веднъж да си пусна нейно видео, е честно наистина май ми е най-противна от всички. Живее в някакъв измислен свят, аз не знам тия момичета като ги удари реалността какво става?
Иначе леля Галка, няма лошо да си ходи на ЕХЕ, мен единствено не не кефят хирата, които са там само от комплекси, да видят дали някой ще ги задява. Обичам хората, които ходят на тези места заради музиката и да се забавляват наистина, виждала съм всякакви възрасти къде ли не по чужбина и да си кажа лично ме радва (ако се забавляват), защото ме успокоява,че след време няма да е ненормално като поостарея и аз да ходя 😃
|
|
|
Post by fine on Aug 16, 2024 9:33:44 GMT 2
Аз Изабел никога не съм я харесвала. Съжалявам, ама има хора с къде по-тежки съдби от нейната, но се държат и свързват двата края някак си. Тя вече има 5 написани книги, няколко от които са свързани с психичното здраве, как тези книга биха помогнали на някого, който е изпаднал в дупка, ако самият автор на книгите е имал депресия и мисли за самоубийство? На мен не ми звучи сериозно, сори нот сори. Познавам хора на нейната възраст, които в рамката на година се преместиха да живеят във Варна и след няколко месеца в София, след загуба на родител, проблеми в работата и те все някак се държат. И как се пишат книги за психично здраве от човек на 25 години с не толкова опит и без такова образование?? И аз мога да напиша някакви общи неща от сорта на “никога не се предавай, по-добри дни предстоят…”. Другият безумен автор ми е Емил Конрад, който също пише книги в рамките на 5 месеца, отново някакви общи неща, дето ако имаш социални мрежи от 3-4 години ги знаеш. 200 страници книжка с голям шрифт и 15 глави - 20лв. Интелектуална стойност - нулева. За справка - фентъзи книга с 600 страници, твърди корици и авторка завършила престижен университет, знаеща няколко езика - 25лв.
|
|
|
Post by funshine on Aug 16, 2024 9:45:51 GMT 2
Аз Изабел никога не съм я харесвала. Съжалявам, ама има хора с къде по-тежки съдби от нейната, но се държат и свързват двата края някак си. Тя вече има 5 написани книги, няколко от които са свързани с психичното здраве, как тези книга биха помогнали на някого, който е изпаднал в дупка, ако самият автор на книгите е имал депресия и мисли за самоубийство? На мен не ми звучи сериозно, сори нот сори. Познавам хора на нейната възраст, които в рамката на година се преместиха да живеят във Варна и след няколко месеца в София, след загуба на родител, проблеми в работата и те все някак се държат. И как се пишат книги за психично здраве от човек на 25 години с не толкова опит и без такова образование?? И аз мога да напиша някакви общи неща от сорта на “никога не се предавай, по-добри дни предстоят…”. Другият безумен автор ми е Емил Конрад, който също пише книги в рамките на 5 месеца, отново някакви общи неща, дето ако имаш социални мрежи от 3-4 години ги знаеш. 200 страници книжка с голям шрифт и 15 глави - 20лв. Интелектуална стойност - нулева. За справка - фентъзи книга с 600 страници, твърди корици и авторка завършила престижен университет, знаеща няколко езика - 25лв. Абсолютно подкрепям!!! И двамата са тотал щета, а можем да си направим чудесна извадка за масовия потребител и техен фен, щом така добре се лансират тия двамата...фен база с 0 критично мислене ..това е масовката
|
|
|
Post by smile on Aug 16, 2024 10:12:02 GMT 2
Кузманови са яко изтрещяли......просто с всеки техен влог ми стават все по противни. Уж щяла да роди "голямо" бебе ама сега на 9.08. измерили бебето 3200 кг., ама акушерката им казала, че от предния до сегашния преглед не можело да качи толкова много, явно нещо не го измерили правилно.......ами нормално! В 9 месец вече е трудно да се измери бебето с точност. Тя обяснява как си били на първо място приятели, пък после всичко друго и как за нея щяло да е по-добре и по-спокойно той да е с нея на раждането. И как това нямало да им повлияе на секса след това.........бас ловя, че ще повлияе. Просто не са толкова обиграни и такива пердета, че да не се отрази на психика и т.н. Пепе и тя изтрещява с тея постове колко добре изглежда и т.н. Пък и да си качваш новороденото.....прекалено ми е. Та то се роди преди няма и 20 дни и тя го качва.... Моника е без коментар. Това момиче копае под дъното. Не знам как не се усеща, как не се включва майчиния и инстинкт. Как не се замисля за живота си - какъв пример дава на детето си, как трябва да започне работа и да се издържа сама и да се изнесе с детето.......това не е ок за детето и. Гането вчера в Бургас....... Избел не я следя ама като ви чета и ми става жал за това момиче. Не знам как и родителите и не и обръщат внимание......защо не са я завели при специалист. Защо не я следят. На днешно време "новите" родители за мен лично сами "осакатяват" децата си. Дават им прекалена свобода и спират да се интересуват какво се случва с тях......и така по-голяма част от тях пропадат. Изабел е на 24години, твърдяща че живее в София, а родителите ѝ са в Шумен. Според мен там има някаква опашата лъжа, майка ти ще знае че си в дупка и ще стои мирно и чака да отмине. Изобщо не са знаели и не са я усетили. Забелязахте ли че преди време, тя докато беше с Пешо, Поли Недкова беше с Гринго, и не малко пъти все твърдеше че Поли Недкова и е най-близката. Сега като двойките не са заедно, някак и с Поли не дружат. Няма лошо, аз обаче не харесвам такива “скрити” покрити неща, а после да се бие тъпана, какво да правиш при раздяла, ако приятел те нарани. За мен нейните разсъждения са многоооо еднопластови и кухи. Това да издадеш 5 книги - не съм ги чела, няма и да ги докосна, именнно защото съм сигурна че тя не знае основните правила при психично здраве, а се прави че открила топлата вода. Начина и на обличане говори за дълбоки комплекси. Та тя всеки път вади тези цици, които са ми странни на човек с 40-43 кг, твърделв че в депресивният си период е стигнала под 40. Това не е хейт, грам не я следя, но вижте Гана заради кринджа го правя. Изабела набара на хляба мекото, да вади пари от капи реклами, нескафе, кауфланд, лили, мащабни и скъпоплатени и върви по тази линия. Не си я представям да достигне до етап за дете примерно, все така незряла и наивна звучи. А да родиш на 24-25 съвсем не е толкова рано вече, певицата Йоана с която също бяха гъсти си има бебе. Има някакво течение в нейните канали, където се надушва с новоизлюпени звезди и почва да дружи с тях, а после потъват отношенията им. Стана ми тъжно, като почна подкаста, как сме си мислели и знаели какво се случвало в живота, но нищо не сме знаели. Ами сори, ама хората биха знаели, ако ги допуснеш. Тя не допуска аудиторията си и после избухва с някаква новина стара от преди 6-10 месеца. Тези глупости за виртуално семейство и тъпни са точно в стийл тинейджър без цел и посока. Не знам нейният профил на кого носи стойност, особено че нещата с които стана известна- скечове, не пия, не пуша, не ходя по дискотеки, вече не са актуални. И си пие, и по клубове ходи и се облича като магистралка. И не е минала през толкова гаджета ( знаем за Пешо и сегашният Стоил) че да дава съвети и за отношения.
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 16, 2024 10:12:21 GMT 2
Поканили са Гергана на събитие? Яко! Сигурно се е почувствала като топ инфлуенсър. Някак си малко сподели или на мен така ми се струва?
Пепе и другите деца ли от толкова рано ги снимаше и полазваше? Не съм я следила преди.
|
|
|
Post by foxie on Aug 16, 2024 10:15:43 GMT 2
Едното даже го роди пред камерата, не помня кое беше. Какво стана със съфорумката от Бургас, дали отиде на топ събитието на Лили и дали видя нашата форумна любимка Ганка
|
|
|
Post by fif on Aug 16, 2024 10:22:43 GMT 2
Естествено, че ще коментирам, че Кузманова не изглежда уау в 9 месец, та тя нептекъснато се пъне колко тренира и в каква топ форма е, ама явно не е баш така.
Сами са решили да се показват в интернет…
На Деница й е тъпо, че две момичета напуснаха, все пак приходите в салона и респективно в семейния бюджет ще намалеят. Това ще се отрази на безкрайните й покупки.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 16, 2024 13:29:13 GMT 2
На мен Изабел ми идва малка и с нищо не ми е интересна. Лигавичка, повърхностна и ми изглежда вятърничава. Онзи ден попаднах на клип как е в еуфория, че са и направили ноктите с рисунки на айс кафета, които си е направила на пейнт. 😳 И също, в един ден да си качиш 15 тиктока, това за мен говори за големи дефицити и комплекси. Няма как такъв човек, да ти обяснява за нещата от живота и психологически глупости. Сори. prikachi.net/image/213C71C9-BCFF-49A4-B9DE-45B03CDD67B2.BtMLU
|
|
|
Post by ra111 on Aug 16, 2024 13:34:03 GMT 2
Oх Деница не спира с това натъртване, че няма помощ от баби и дядовци и си гледат сами детето. Я ще бъде на стори, я в пост, в във YouTube видео. За нея това е някакво голямо постижение явно. Да, хубаво е да имаш помощ, но толкова много хора нямат, да не говорим, че не малко майки си гледат предимно сами децата, например бащата работи по 12-13 часа и просто основните грижи се налага да полага майката. А нейния Гошко безработен , така, че не знам какво толкова реве и се бие в гърдите.
|
|
|
Post by katka on Aug 16, 2024 13:49:01 GMT 2
Тотално зарязах родните "звезди", но инстаграм ми вкара във фийда една безумна снимка на megikikyova. Та каква е историята с нея? Има проблем някакъв или просто да е дебела е единственото отличително нещо в нея, което си мисли, че ще прикрие с въпросително чувсто за хумор?
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 16, 2024 14:10:44 GMT 2
Oх Деница не спира с това натъртване, че няма помощ от баби и дядовци и си гледат сами детето. Я ще бъде на стори, я в пост, в във YouTube видео. За нея това е някакво голямо постижение явно. Да, хубаво е да имаш помощ, но толкова много хора нямат, да не говорим, че не малко майки си гледат предимно сами децата, например бащата работи по 12-13 часа и просто основните грижи се налага да полага майката. А нейния Гошко безработен , така, че не знам какво толкова реве и се бие в гърдите. Не съм я гледала Деница, но ми е правило впечатление по площадките, че такива майки без помощ от баби обичат да натякват и да карат другите майки, които си имат баби, да се чувстват едва ли не виновни за техните неволи. А и в днешно време всеки на всеки е длъжен за нещо - гледайте си собствените животи, бе хора!
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 16, 2024 15:51:17 GMT 2
В първата година повечето майки си гледат децата сами. Истинската помощ от бабите е нужна като тръгнат на ясла/градина/училище, а работното време притиска родителите. Деничка с безработния Гошко какво ги спира да гледат бебето? За какво са им нужни баби?
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 16, 2024 16:10:34 GMT 2
Според мен ги пуска тези коментари, за да жегва. Личи си, че има доста неизказани неща със семейството си.
И майка ми, и свекърва ми живеят на 2 крачки от нас, не бих казала, че получавам някаква кой знае каква помощ. Да, често оставям детето, но не защото имам нужда аз, а защото искам и то, и бабите да се разнообразят. А за помощ в домакинството дума да не става, не знам тя какво очаква като цяло.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 16, 2024 16:43:25 GMT 2
Очаквано развитие при тях, като са се изпокарали с цялата рода и от двете страни. Не вярвам вината да е само в родителите им. Това бабите да не дойдат да си видят внучката е скандално. Не съм на мнение, че с лека ръка трябва да зачеркваш родителите си от живота си. Можеш или да намериш начин да ги поставиш на място, или да ограничиш контакт с тях. Лично мнение, не ангажирам никой с него, нито ще го оспоря, при несъгласие. Не ми е жал изобщо. И двамата не работят, да си гледат детето. Никой не е и длъжен.
|
|
|
Post by destiny on Aug 16, 2024 17:06:13 GMT 2
За жалост няма кой знае какво да коментирам от събитието на Лили. Гучан и бебето не бяха там и тя стоеше основно с Ясмин. Поканените инфлута бяха те двете и Златка Димитрова. Не видях нито един човек да ги разпознае и да поиска снимка, което показва колко pull има тя на българския пазар.
Гуца разбира се няма нищо общо с инстаграм филтрите, а пък от лъкжъри нямаше и следа по нея. Аз честно казано исках да видя Гучан на живо, но уви не ми се сбъдна тази мечта...
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 16, 2024 18:29:31 GMT 2
Погледнах и аз събитието и мнението ми се потвърди, колко е смачкана в лице Гана. Не показа Гучан и няма да се учудя да е дошла с влака или автобуса. Гане, оправдай се бързо в стори. 😂
|
|
|
Post by imasurvivor on Aug 17, 2024 11:52:22 GMT 2
И аз тъкмо изгледах влога на Валери - толкова се радвам за тях Мноого хубаво стана така, че Мартин се включва във влоговете, абсолютно си личи, че е колега и се е занимавал с туризъм, толкова добре обяснява всичко и абсолютно смятам, че мястото му е във видеата й, така хубаво обяснява и знае какво говори, а не като някои инфлуенсърки от типа "мястото е много красиво, вижте тези гледки" и дотам
|
|
|
Post by alisinwonderland on Aug 17, 2024 12:43:19 GMT 2
Деница във влога си от днес каза, че са поканени нейните роднини - от на баща и страната, но не са могли да дойдат и са се разбрали към края на месеца да им гостуват в Пловдив и каза, че няма търпение. За майка си каза, че не е дошла защото не е ОК имала някакъв проблем, за който по натам щяла да разкаже, но повечето и приятелки/познати с които си пишела знаели за какво говори - според мен злоупотребява с алкохол......и за това не е дошла защото е в употреба. Тя каза, че била така няколко месеца била ок и после влиза в "фаза". Но не мога да я разбера Деница с тези хиляди покупки на дрехи за нея, детето........та тя половина не е облякла, които бяха купили още докато беше бременна. А това постоянно разнасяне на ръце не мога също да го разбера. Иначе изглежда наистина загрижена и всеотдайна към детето.
Гането беше постнала, че пътуват, че се настанили в хотел с Гучан и бебето. Че са доволни от обслужването в хотела и ресторанта.
Днес Яснин качи стори, в което я беше тагнала - Гана и ѝ благодари за подкрепата в тежките и моменти въпреки, че се познавали от не толкова време. И че тя е била до нея, а не най близките приятелки от дълги години.
|
|
|
Post by fine on Aug 17, 2024 13:24:21 GMT 2
Пхахаха Ясминчето явно толкова познава и Гана, 3-4 срещи и вече големите приятелки. Аз съм убедена, че след няколко месеца няма да има и помен от това приятелство. А Гане, кои са тези приятели, които те хвалят толкова? 😂😂 Защото на погачата бяха поканени акушерки и жени, които познава от 3-4 месеца( като собственичката на висвиталис).
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 17, 2024 14:00:16 GMT 2
И Ясминчето бързо ще забрави Гането след някой месец. Много мъчно ми стана днес за Деница и си мисля, че трябва да започне да работи с психолог, който да и помогне да се отърве от травмите през детството. Тя със сигурност е добър човек, но средата ѝ е токсична и ѝ налага грешни ценности. Ива Едноклетъчна Кузманова търси фотограф за бебешка фотосесия, а тя още не е родила. Много е просто това момиче. Надявам се детските кухни от сега да уговарят партньорства с тях, че Ива освен яйца и сухо пилешко друго не готви. Опс, поправям се. Отваря консерви с боб, който плюскат на закуска, обяд и вечеря.
|
|
|
Post by capybara on Aug 17, 2024 16:02:55 GMT 2
Кузманови са яко изтрещяли......просто с всеки техен влог ми стават все по противни. Уж щяла да роди "голямо" бебе ама сега на 9.08. измерили бебето 3200 кг., ама акушерката им казала, че от предния до сегашния преглед не можело да качи толкова много, явно нещо не го измерили правилно.......ами нормално! В 9 месец вече е трудно да се измери бебето с точност. Тя обяснява как си били на първо място приятели, пък после всичко друго и как за нея щяло да е по-добре и по-спокойно той да е с нея на раждането. И как това нямало да им повлияе на секса след това.........бас ловя, че ще повлияе. Просто не са толкова обиграни и такива пердета, че да не се отрази на психика и т.н. Пепе и тя изтрещява с тея постове колко добре изглежда и т.н. Пък и да си качваш новороденото.....прекалено ми е. Та то се роди преди няма и 20 дни и тя го качва.... Моника е без коментар. Това момиче копае под дъното. Не знам как не се усеща, как не се включва майчиния и инстинкт. Как не се замисля за живота си - какъв пример дава на детето си, как трябва да започне работа и да се издържа сама и да се изнесе с детето.......това не е ок за детето и. Гането вчера в Бургас....... Избел не я следя ама като ви чета и ми става жал за това момиче. Не знам как и родителите и не и обръщат внимание......защо не са я завели при специалист. Защо не я следят. На днешно време "новите" родители за мен лично сами "осакатяват" децата си. Дават им прекалена свобода и спират да се интересуват какво се случва с тях......и така по-голяма част от тях пропадат. Изабел е на 24години, твърдяща че живее в София, а родителите ѝ са в Шумен. Според мен там има някаква опашата лъжа, майка ти ще знае че си в дупка и ще стои мирно и чака да отмине. Изобщо не са знаели и не са я усетили. Забелязахте ли че преди време, тя докато беше с Пешо, Поли Недкова беше с Гринго, и не малко пъти все твърдеше че Поли Недкова и е най-близката. Сега като двойките не са заедно, някак и с Поли не дружат. Няма лошо, аз обаче не харесвам такива “скрити” покрити неща, а после да се бие тъпана, какво да правиш при раздяла, ако приятел те нарани. За мен нейните разсъждения са многоооо еднопластови и кухи. Това да издадеш 5 книги - не съм ги чела, няма и да ги докосна, именнно защото съм сигурна че тя не знае основните правила при психично здраве, а се прави че открила топлата вода. Начина и на обличане говори за дълбоки комплекси. Та тя всеки път вади тези цици, които са ми странни на човек с 40-43 кг, твърделв че в депресивният си период е стигнала под 40. Това не е хейт, грам не я следя, но вижте Гана заради кринджа го правя. Изабела набара на хляба мекото, да вади пари от капи реклами, нескафе, кауфланд, лили, мащабни и скъпоплатени и върви по тази линия. Не си я представям да достигне до етап за дете примерно, все така незряла и наивна звучи. А да родиш на 24-25 съвсем не е толкова рано вече, певицата Йоана с която също бяха гъсти си има бебе. Има някакво течение в нейните канали, където се надушва с новоизлюпени звезди и почва да дружи с тях, а после потъват отношенията им. Стана ми тъжно, като почна подкаста, как сме си мислели и знаели какво се случвало в живота, но нищо не сме знаели. Ами сори, ама хората биха знаели, ако ги допуснеш. Тя не допуска аудиторията си и после избухва с някаква новина стара от преди 6-10 месеца. Тези глупости за виртуално семейство и тъпни са точно в стийл тинейджър без цел и посока. Не знам нейният профил на кого носи стойност, особено че нещата с които стана известна- скечове, не пия, не пуша, не ходя по дискотеки, вече не са актуални. И си пие, и по клубове ходи и се облича като магистралка. И не е минала през толкова гаджета ( знаем за Пешо и сегашният Стоил) че да дава съвети и за отношения. Изабел споменавала ли е да има импланти в гърдите, защото сега като й разгледах чрофила и на мен ми се стприха доста неестествени.
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 17, 2024 16:50:13 GMT 2
Последните години в бебешката фотография има тенденция да се предлага фотосесия за новородено и дават смешни срокове като до навършване на 10-14 дни на бебето. Все едно на 15тия ден вече не е новородено.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 17, 2024 17:24:54 GMT 2
Последните години в бебешката фотография има тенденция да се предлага фотосесия за новородено и дават смешни срокове като до навършване на 10-14 дни на бебето. Все едно на 15тия ден вече не е новородено. Ами то е новородено, но вече става “по-будно”. Ние също правихме такава фотосесия на 9тия ден от раждането и ми обясни фотографката, че първите две седмици бебето спи в голям процент от времето и не е толкова трудно да се постигнат някои от позите за тези снимки. Друг е въпроса, че ние имахме доста будни снимки, защото бебока ни си беше ококорен много време. Толкова време се мъчи да го приспи фотографката и накрая успя та направихме някои сладки пози 😀 Това е отговора защо така изискват 😉
|
|
|
Post by katya on Aug 17, 2024 17:49:03 GMT 2
Полина се жени днес, тоест днес е празненството, но не намерих снимки.
Иначе и Сашко Кадиев днес е младоженец и смело мога да кажа, че неговата булка много ми хареса. Локацията също е интересна.
|
|
|
Post by candy on Aug 17, 2024 18:04:28 GMT 2
Полина се жени днес, тоест днес е празненството, но не намерих снимки. Иначе и Сашко Кадиев днес е младоженец и смело мога да кажа, че неговата булка много ми хареса. Локацията също е интересна. Тъкмо и аз идвах да кажа за сватбата на Полина. Пепе е сред гостите изглежда. Иначе днес е тържеството, а вчера беше ритуала в ритуална зала. За Гането - вчера беше качила стори от колата, че пътува за Бургас, но според мен тва е старо клипче. Пак беше с рокля с дълъг ръкав, при все температурните рекорди тези дни, а после в Лили беше със омачкана рокля с презрамки…така че нищо чудно да е яхнала автобусчето Пловдив-Бургас.
|
|