|
Post by hurricane2022 on Aug 14, 2024 7:48:45 GMT 2
Гошо на Деница започнал повече да работи 🤣 Тя във влога каза, че се пуснал сериозно с акциите, заради напускането на момичетата 🤣 Време беше и този плужек да поработи малко😎 Деница каквато и да е, дори в момента заработва от социалните медии, не търка дивана по цял ден.
Тая Ирина явно не е събрала пари и да си избие разхода за сватбата и умряла от яд. В Турция хората ходят най-вече от уважение, не се дават безбожни финанси. Някои очаквали да си купят апартамент със събраното. Сериозно ли? Никой не я е карал да се "изхвърля" толкова с разходите.
|
|
|
Post by sisi on Aug 14, 2024 8:07:32 GMT 2
Коя е тази Ирина, са пръв път я чувам? Може ли линк към профила? Бивша участничка в Ергена (предишния), с доста лековато поведение и молдовски корени...Дошла във БЪлгария за по-добър живот, да си търси богат мУж, но все попадала на насилници.. Ама като я наблюдава човек колко и е капацитета му става ясно защо прави такива избори: www.instagram.com/fox_iren/
|
|
|
Post by sisi on Aug 14, 2024 9:58:58 GMT 2
Коя е тази Ирина, са пръв път я чувам? Може ли линк към профила? Бивша участничка в Ергена (предишния), с доста лековато поведение и молдовски корени...Дошла във БЪлгария за по-добър живот, да си търси богат мУж, но все попадала на насилници.. Ама като я наблюдава човек колко и е капацитета му става ясно защо прави такива избори: www.instagram.com/fox_iren/Охх.. попадам на клипче на модерната мами.. на мъжа и, в което се прави на такъв Много не им се получават 'смешните клипчета", особено с този нейния "мъжествен съпруг". Но поне те са ми смешни, не клипчетата им
|
|
137 posts
Member is Online
|
Post by tamsy on Aug 14, 2024 10:57:44 GMT 2
Бях останала преди с малко по-добро впечатление за Ирина, но явно незаслужено. Тя е абсолютно малоумна, никога никъде не можеш да си купиш апартамент с пари-подаръци от сватба. Освен това сме наясно какъв е стандарта на живот в Молдова и това прави изказванията й още по-абсурдни. Хайвера, фотографа и другите неща си ги поръчала да се изфукаш, а не за гостите си. Не мисля, че гостите са били тъпана баш пък хайвер да ядат. Надявам се коментарите след това да са я свестили малко, имаше сторита след това с мрънкане как не са я разбрали правилно в началото… А пък аз ако й бях близка и видя тази глупост след сватбата директно й казвам повече да не ме търси и занимава със себе си… чак гнусно да ти стане
|
|
|
Post by nomade on Aug 14, 2024 11:44:08 GMT 2
Елица май тотално се е преориентирала, сторитата и от близо месец са за градината, дома, ремонта, реколтата. Няма лошо - на нея такъв контент много и отива, а и смятам, че все пак има аудитория, при която може да си позволи отклонение от мейкъп и аутфит темата. На някои сторита от предни седмици се виждаше и тя с работни гащеризони и ми се стори, че умишлено крие корема си. Надявам се да не е спекулация и хубавата вест да ги е застигнала. След предната загуба не вярвам, че въобще ще постне нещо, дори и да е бременна.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 14, 2024 12:05:42 GMT 2
Леля Галя нова коса ли е слагала? Вижда ми се доста по - дълга отзад. Стои ѝ страшно грозно по принцип тази закачена коса. Много бих се радвала за Ели ако е вярно. Тя смяташе, обаче, да идва в България за консултация и изследвания, а не го направи..
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 14, 2024 12:41:10 GMT 2
Галя изглежда нелепо с тия косища, като излязла от 2002-ра година...
Теа и Ая също пуснаха сторита за About you с темата "визия за фестивал". Фестивал, Деничка, не КАРНАВАЛ 😄
Абсолютно ме фрапираха изказванията на тази Ирина... Как ще държиш сметка кой колко пари ти е оставил в плика, това е толкова грозно и повърхностно, че няма накъде. Сватба се прави, за да отпразнуваш с най-близките си хора, гостите не ги интересува колко пари си дал, за да се фукаш със снимките в инстаграм. Ние като ходим на сватба сме си определили един бюджет и абсолютно винаги подгряваме една и съща сума, която смятаме, че е разумна спрямо нашите финанси, а не на кой колко му е струвал куверта, независимо че сме били на различен тип сватби. Що за логика има тази жена??
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 14, 2024 12:55:32 GMT 2
Леля Галка направо не прилича на себе си. Голямо пипане и мятане на тази метла, оп коса. Толкова странно седи на челото, че все едно е с перука. И също, не им ли мина модата на толкова дълги коси и то с екстеншъни, освен ако не снимаш чалга клип де. 😀 Имаше период, в който я харесвах, но нещо стана голяма кифла и сега даже ме отблъсква.
|
|
|
Post by funshine on Aug 14, 2024 14:05:09 GMT 2
Тази Ирина...покрай вас сега я погледнах и този казус за сватбата...е нямам думи. Уж работела с психолог, ми там не ѝ ли казват, че в тоя свят никой за нищо не ѝ е длъжен. Не вярвам някой да се е самопоканил на сватбата ѝ, за да му държи такава сметка. Явно е имало и ДРУГИ МИНИСТРИ като мъжа ѝ, на тях също ли ще им държи такава сметка 😃. Кой ги търпи такива жени не мога да разбера.
Леля ни Галя...явно колкото по-остаряват тяхното поколение, толкова повече се очалгяват на външен вид. Явно ѝ липсва нещо, за да компенсира с толкова чипосване външно. Даже за косата ... какво им прави толкова кеф с тия дълги безформени коси като метли, като някакво одеало метнато там се носи от главата....
Толкова ли е страшно да си естествена, срамно ли е..
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 14, 2024 14:30:52 GMT 2
Деница що на последния си тикток е писала “съпруга ми”… за благозвучие и сама да си е delulu ли 😂 аз до последно не наричах годеника ми съпруг, беше странно. Има си име за всяко нещо, гадже, годеник, съпруг. Да, не е нужно да сте сключили брак, за да се обичате и прочие ама е смешно да наричаш гаджето си съпруг, ми да ти предложи, подпишете и готово, наистина ще ти бъде съпруг. It’s just cringe.
|
|
|
Post by avedar on Aug 14, 2024 15:13:30 GMT 2
За който иска да види турчина на Ирина в лице (на тази снимка поне не изглежда чак толкова зле): prikachi.net/image/IMG-2853.fObPOprikachi.net/image/IMG-2851.fORrnФилмите почват… За мен е ясно, че този не е цвете за мирисане, щом е бил стар ерген на тези години, а уж на думи толкова перфектен и с пари. Знаем ги тея. Явно някоя негова бивша има какво да разкаже… Дано Ирина вярно си поставя границите, защото като я гледам колко е заблудена, най-вероятно е попаднала на поредния токсичен мъж, от който ще се оплаква след 2-3 години. Дано съм лош пророк, но не мисля. И на сватбата беше пуснала стори, че за пореден път се убедила колко добър избор на мъж била направила, защото бил много мил към майка ѝ и към леля ѝ.. държал ги за ръце и не знам какво (говоря по спомен) Представете си, тя все още си създава впечатления за него, тя въобще не говори като човек, който го познава тоя мъж (както би трябвало да бъде, щом си на етап сватба). Но то от 6 месечна връзка какво друго да очакваш..
|
|
|
Post by rabudabi on Aug 14, 2024 15:17:27 GMT 2
Тази Галя на колко години е горе-долу и какъв й е семейният статут? Защото ми изглежда като cougar 😄
|
|
|
Post by dayswithriley on Aug 14, 2024 16:05:16 GMT 2
За който иска да види турчина на Ирина в лице (на тази снимка поне не изглежда чак толкова зле): prikachi.net/image/IMG-2853.fObPOprikachi.net/image/IMG-2851.fORrnФилмите почват… За мен е ясно, че този не е цвете за мирисане, щом е бил стар ерген на тези години, а уж на думи толкова перфектен и с пари. Знаем ги тея. Явно някоя негова бивша има какво да разкаже… Дано Ирина вярно си поставя границите, защото като я гледам колко е заблудена, най-вероятно е попаднала на поредния токсичен мъж, от който ще се оплаква след 2-3 години. Дано съм лош пророк, но не мисля. И на сватбата беше пуснала стори, че за пореден път се убедила колко добър избор на мъж била направила, защото бил много мил към майка ѝ и към леля ѝ.. държал ги за ръце и не знам какво (говоря по спомен) Представете си, тя все още си създава впечатления за него, тя въобще не говори като човек, който го познава тоя мъж (както би трябвало да бъде, щом си на етап сватба). Но то от 6 месечна връзка какво друго да очакваш.. [br Не е това съпругът вече на Ирина, доста по-стар е от момчето на снимката и доста по-плешив. Имаше някаква снимка, която тя беше пуснала на стори малко преди ходенето им в Ню Йорк и се виждаше, че е човек, гонещ 50-те, или поне изглеждащ възрастен. Тя е по-зле и от Капитонова, представяше се за скромна, а се оказа мега меркантилна жена. Със заплатката й от call центъра, да я видя как ще си позволява да говори на хората колко пари се дават на сватба. Нещата, които изписа за майка й за мен бяха мега неуместни и пошли, откровено търсещи внимание от хората. Аз също се сгодих след 5 месеца, не е единствена, с тази разлика, че ние с мъжа ми се подкрепяме и правим нещата заедно за по-добро бъдеще на семейството, а не като нея, за парите на някого.. Галя с удълженията е изключително зле, подкрепям, че от интервенции изглежда все по-зле и по-зле, а с тия каскетчета е още по-нелепа. Сторитата на Теа и Ая за Aboutyou, аз ги харесах, ама момичетата бяха подбрали интересни неща, а не като Деничка, замазани сторита, рошава коса и ужасни безвкусици.
|
|
|
Post by sisi on Aug 14, 2024 16:15:24 GMT 2
За който иска да види турчина на Ирина в лице (на тази снимка поне не изглежда чак толкова зле): prikachi.net/image/IMG-2853.fObPOprikachi.net/image/IMG-2851.fORrnФилмите почват… За мен е ясно, че този не е цвете за мирисане, щом е бил стар ерген на тези години, а уж на думи толкова перфектен и с пари. Знаем ги тея. Явно някоя негова бивша има какво да разкаже… Дано Ирина вярно си поставя границите, защото като я гледам колко е заблудена, най-вероятно е попаднала на поредния токсичен мъж, от който ще се оплаква след 2-3 години. Дано съм лош пророк, но не мисля. И на сватбата беше пуснала стори, че за пореден път се убедила колко добър избор на мъж била направила, защото бил много мил към майка ѝ и към леля ѝ.. държал ги за ръце и не знам какво (говоря по спомен) Представете си, тя все още си създава впечатления за него, тя въобще не говори като човек, който го познава тоя мъж (както би трябвало да бъде, щом си на етап сватба). Но то от 6 месечна връзка какво друго да очакваш.. [br Не е това съпругът вече на Ирина, доста по-стар е от момчето на снимката и доста по-плешив. Имаше някаква снимка, която тя беше пуснала на стори малко преди ходенето им в Ню Йорк и се виждаше, че е човек, гонещ 50-те, или поне изглеждащ възрастен. Тя е по-зле и от Капитонова, представяше се за скромна, а се оказа мега меркантилна жена. Със заплатката й от call центъра, да я видя как ще си позволява да говори на хората колко пари се дават на сватба. Нещата, които изписа за майка й за мен бяха мега неуместни и пошли, откровено търсещи внимание от хората. Аз също се сгодих след 5 месеца, не е единствена, с тази разлика, че ние с мъжа ми се подкрепяме и правим нещата заедно за по-добро бъдеще на семейството, а не като нея, за парите на някого.. Галя с удълженията е изключително зле, подкрепям, че от интервенции изглежда все по-зле и по-зле, а с тия каскетчета е още по-нелепа. Сторитата на Теа и Ая за Aboutyou, аз ги харесах, ама момичетата бяха подбрали интересни неща, а не като Деничка, замазани сторита, рошава коса и ужасни безвкусици. Ирина точно тези две снимки беше предоставила в Преди обед, където се хвалеше, какъв страхотен мУж си е намерила, но тези снимки за компроментирани, т.е. филтри, избелване (вижте зъбите само) и явно случайно е излязъл по-добре на тях. Видях достатъчно сторита и от сватбата и от преди това, на които ясно се вижда "колко е убав" Разбирам я, защо не го показва Какъвто и да е, по-жалкото е, че тя видимо не е влюбена в тоя мъж, а в парцалките и колата която карал ( ще падна от смях...беше си визуализирала каква кола искала да кара и той видиш ли такава имал) До утре да ми разправя колко сме били задръстени българките, да вземе да се скрие някъде, защото страхотно се излага. Не и давам и 2-3 години аз на тази "любов"
|
|
|
Post by fine on Aug 14, 2024 16:25:46 GMT 2
Моника: Емо и тати са на морето. Бабата явно е 24/7 с дъщеря си и Анди. Защо не остане сама с детето си за 1-2 дена? Тя изобщо оставала ли е сама с детето си за тези 3 години или бабата е неотлъчно до тях през цялото време?
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 14, 2024 16:34:24 GMT 2
Тази Галя на колко години е горе-долу и какъв й е семейният статут? Защото ми изглежда като cougar 😄 Галя си е омъжена, има голямо дете, пътува си по почивки с мъжа си, с приятелки... Харчи пари по заведения за гримове и дрехи по цял ден.
|
|
|
Post by ellsie on Aug 14, 2024 17:14:41 GMT 2
Галя би трябвало да е около 37-38 вече, по груби сметки. То няма лошо човек да се поддържа, но тя изпада в крайности. Аз също смятам че тая ужасно дълга коса хич не и отива и както казахте по-нагоре все едно излиза от 2002 г. Вече нищо интересно или полезно не виждам в нейния контент. А преди ми беше симпатична :/
За Ели - аз лично харесвам новия и тип контент. Някак не усещам липса на женските теми. А и си мисля, че при нея много плавно и натурално се преляха темите, особено и защото тя не поства чак толкова и поне за мен беше доста лесно да свикна с новите и теми. Искрено се радвам за прогреса при нея и Майкъл - дълго време търсиха и накрая откриха къщата си и сега малко по малко си я оправят. При нея намирам до някаква степен рилейтабъл контент
|
|
|
Post by zaharinka on Aug 14, 2024 17:54:49 GMT 2
За Ели- И аз мисля, че доста плавно темите се изместиха за градината и къщата, вместо козметика. Пожелавам им след като сбъднаха мечтата си за къща, сега и другата да се сбъдне. По принцип беше споменала моя лекар, че ще потърси в София, ако му се довери, резултатите няма да закъснеят. Мислих си, че няма как Кузманови да паднат под нивото на Ганка, ама ей на. Радко качил пост по повод 5 г. Генезис и отдолу написал: Радостин Кузманов(СЕО) и целия екип. За мен е супер грозно да имаш бизнес с жена си и така да я причислиш на едно с китайчетата, които ти прандират парцалите. То е ясно колко е противен и манипулативен, ама Ивчето си е куха лейка, ще си трае.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 14, 2024 18:36:37 GMT 2
Той Радостин си основа Genesis. Ива след сватбата се намърда във фирмата. Обаче да ми претендира за качество като предлага китайски боклуци 🤢 Като Ивана с бижутата, но тя поне се покри бързо 🤣
|
|
|
Post by ra111 on Aug 14, 2024 20:17:51 GMT 2
ibb.co/j3FZhWkМале, мале луда работа😂Дъщерята и майката облечени еднакво. Аз разбирам, че майката е на около 40-42 и е млада, но тяхното е прекалено. Те са 24/7 заедно, майката не се отделя от нея и детето. Що за майка си ако твоята майка ти гледа детето и тук не говорим за почасова помощ, а и всички знаем, че Моника безделничи, тя не е заета, работеща майка, че да има нужда някой да и помага толкова. Бащата и брата на море, ми да беше отишла и майката и да остави поне един път Моника и Анди заедно сами двамата. Детето е на три години и съм убедена, че Моника не е спала и една нощ сама с него. 🤦🏽♀️ Не знам може и мнението ми е да е крайно, но просто не ги разбирам тези хора...
|
|
|
Post by funshine on Aug 14, 2024 20:42:58 GMT 2
ibb.co/j3FZhWkМале, мале луда работа😂Дъщерята и майката облечени еднакво. Аз разбирам, че майката е на около 40-42 и е млада, но тяхното е прекалено. Те са 24/7 заедно, майката не се отделя от нея и детето. Що за майка си ако твоята майка ти гледа детето и тук не говорим за почасова помощ, а и всички знаем, че Моника безделничи, тя не е заета, работеща майка, че да има нужда някой да и помага толкова. Бащата и брата на море, ми да беше отишла и майката и да остави поне един път Моника и Анди заедно сами двамата. Детето е на три години и съм убедена, че Моника не е спала и една нощ сама с него. 🤦🏽♀️ Не знам може и мнението ми е да е крайно, но просто не ги разбирам тези хора... Според мен майка ѝ не е имала добре изживяно тинейджърство и сега наваксва с нея. Явно има някакви дълбоки проблеми и избиват по тоя начин. Аз друго обяснение нямам....
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 14, 2024 22:31:35 GMT 2
Майката е била в дом за сираци.
|
|
|
Post by peacock on Aug 15, 2024 5:02:05 GMT 2
Сладкиша пак върза тенекия на последователите си. Уж голямата новина в сряда в 18ч , уж много развълнувана със славата да ни сподели нещо и...нищо. или е имала предвид някоя си друга сряда.
|
|
|
Post by foxie on Aug 15, 2024 8:19:14 GMT 2
Леля Галя е замязала на нечистоплътна, лъскава и изхабена труженичка. Толкова ми е фалшива с тези коси, грим, скъпи, но евтино изглеждащи дрехи. Обикаля по тия плажове с 2 тона грим, аксесоари и изкуствени коси. От толкова напън да се докара до "луксозно" чучело, съм сигурна, че е изгубила истинските човешки емоции и не може да изпита истинско щастие и свобода. Затова и компенсира с уж яка поддръжка, но е неестесвена и нелепа (заедно с приятелките й). Празен, фалшив живот пред камерата.
|
|
|
Post by sisi on Aug 15, 2024 11:10:24 GMT 2
Леля Галя е замязала на нечистоплътна, лъскава и изхабена труженичка. Толкова ми е фалшива с тези коси, грим, скъпи, но евтино изглеждащи дрехи. Обикаля по тия плажове с 2 тона грим, аксесоари и изкуствени коси. От толкова напън да се докара до "луксозно" чучело, съм сигурна, че е изгубила истинските човешки емоции и не може да изпита истинско щастие и свобода. Затова и компенсира с уж яка поддръжка, но е неестесвена и нелепа (заедно с приятелките й). Празен, фалшив живот пред камерата. Не мога да повярвам, че тази жена е на моите години.. Изглежда ми като застаряваща лелка, която прилага непрекъснато козметични процедури, за да се подмлади, а тя дори не е възрастна (поне аз не се смятам за такава) Наистина купоните, постоянния нощен живот, определено и се отразява зле и явно не е щастлива в семейството си, защото непрекъснато гледа да е навън...пътувания по женски, купончета, барчета по морето.. явно не приема добре идеята, че вече не е на 20 г. Изглежда много зле с тази ужасна коса, изглежда евтино облечена, а виждам, че си позволява скъпи дрехи и обувки,..общо взето има вид на неглижирана домакиня, чийто мъж му е писнало от нейните претенции и вече грам не я отразява... Дано да не е някоя семейна драма.
|
|
|
Post by emmilie on Aug 15, 2024 12:12:37 GMT 2
Помня, Галя да е казвала, че нямат брак, но са щастливо обвързани. Преди няколко години беше с едни кичури, правени с шапка (сигурно😀), даже има видеа в канала ѝ. Сега този цвят ми изглежда добре, но толкова ще ѝ ходи къса коса, с някакви пластове. Така захлупена отгоре прилича на 45+ жена… страшно много си играе с лицето, нон стоп е на процедури. И това не е лесно.. толкова е лачена, че съм сигурна, че тя самата не помни как е изглеждала преди..
|
|
|
Post by destiny on Aug 15, 2024 14:25:36 GMT 2
И аз да се изкажа за Галя. Четох и блога и гледах видеата от началото на канала й. Харесвах я доста, най-малкото защото има правилна дикция и беше много приятно да я слушам във видеата й. Явно сега инфлуенския живот много й се ослади и честно казано ме изгуби като зрител и последовател. Външния й вид определено вече не ми харесва и няма да се наемам да спекулирам за семейния й живот, но според мен ще й се отрази добре малко да се върне към по-натурално поведения и визия.
Гучанови пътуват към Бургас. Мисля да мина да ги видя след малко.
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 15, 2024 19:12:47 GMT 2
Гледах Галя в началото на нейния YouTube канал от липса на друго за гледане в съчетание с многото ми свободно време. Още тогава устата й изглеждаше нелепо. Повтаряше едно и също нещо по няколко пъти (както правеше и Ивана). Този начин на говорене силно напомняше работата й като водеща на безумното предаване, от което се появи.
|
|
|
Post by katya on Aug 15, 2024 19:15:07 GMT 2
И аз по темата Галя.
Първо, ако продължава така, след година-две Батинкова ще е сипматяга пред нея. Второ, при Галя рязко се мина от чанти Фурла и Патрициа Пепе на Диор. Бижута също е накичила на Ван Клиф или там както се казват и други от същият ценови клас. За дикцията съм съгласна, че се изразява добре, но тя още като дете беше в телевизията.
|
|
|
Post by untitled on Aug 15, 2024 22:05:55 GMT 2
Здравейте, отдавна не съм писала, но гледам, че сте обсъждали 2те ми любимки, Изабел и Мели.
За Изабел: насилих се да изслушам подкаста й, въпреки че беше доста досаден с половината от него състояща се в повтарянето на еднакви неща как била “на дъното”, а вече не е. Не крия, че ми е доста антипатична, но все пак ми стана гадно, че се е чувствала толкова зле. Но, с риск да прозвуча гадно, не мисля, че нещо толкова й се е случило. Всеки преминава през раздели, на всеки му се случва да го предадат приятели, а “ужасните” й преживявания да трябва да се премести сама и да живее в София дори няма да ги коментирам. Разбирам, че й се е насъбрало наведнъж, но тя доста го драматизира и реално на човек с по-стабилна психика и богат житейски опит тези неща ще му се отразят минимално. И все пак, не я виня, тя на много пъти е показвала, че е доста нестабилна и от всяко нещо прави от мухата слон. Но, това за което я виня е, че направи доста неправилни изказвания относно посещението на психиатър. Както тя описа състоянието си (което мисля, че преиначи, но както и да е), то е била в тежка депресия, тоест е имала нужда именно от психиатър и антидепресанти. Да отидеш на психиатър не означава да отидеш да “искаш да ти кажат, че си луд” (нейни думи), ако реално е имала толкова силно желание да се самоубие и е имала риск за живота си, то наистина е трябвало да посети психиатър. И си мисля, че ако беше пила антидепресанти, то щеше по-бързо да се оправи. Но, от друга страна, щом психиатърката й е казала, че не е за там, то може би е прозряла, че просто Изабел си е доста разлигавена се е филмирала доста (каквото е и моето мнениe). Мога още доста да описвам какво мисля, че преиначи и дори излъга, но засега толкова 😂
За Мели: Изключително неадекватно момиче, пишете много за Гана, но според мен Мели е по-зле откъм неадекватност, просто не говори толкова за материални придобивки. Като я видя как се разхожда със зализани кокчета и перли и говори как си била манифестирала разни неща…
За Галя се чудя не й ли е странно да тя и компанията й да са едни от най-старите на exe и тн.
Ерика ми дава mean girl vibes, yж е много мила и усмихната, ама си има и доста злобни видеа в tik toк
И за да има нещо позитивно: радвам се за Валери, изглеждат много щастливи
|
|