|
Post by fine on Sept 27, 2024 22:09:24 GMT 2
Честито на Ели, лека бременност.
И докато тя ремонтира къща, засажда градина, работи и т.н нашата Пепка е в другата крайност. Пепа казва: сама си гледам 4те деца, никой не ми помага. В същото време Пепа: организира парти на фИво за рд без 4те деца. Въпросът в задачата е - кой ги гледа и бебето на 3 месеца ли заразя за едното парти? Т-р-а-г-е-д-и-я.
|
|
|
Post by emma on Sept 27, 2024 23:07:12 GMT 2
Много се радвам за Ели! Как го скри досега, макар,че сякаш все в гръб се снимаше докато течеше ремонта.Малко се учудвам на цялата работа,която свърши по къщата включително и шпакловане предвид миналата злополучна бременност.Стискам им палци,тя заслужава. Ремонтът на къщата им беше миналата година септември месец. Ели беше заснела ден по ден какво се случва и вместо един влог ги качваше по отделно в дълъг период от време, но реално октомври са били готови с ремонтните дейности и тя със сигурност не е била бременна тогава. Радвам се за тях, сигурна съм, че Ели ще бъде отговорен и отдаден родител.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 27, 2024 23:21:00 GMT 2
Прекрасна новина за Ели💗💗💗
|
|
|
Post by pchelica on Sept 28, 2024 6:42:23 GMT 2
Много се радвам за Ели, дано всичко е наред! Ще е хубаво да разкаже след като роди, тя би дала добър пример, че е възможно да родиш и на по-късна възраст. Каква късна възраст? Да, и аз идвам с въпроса: каква късна възраст? Ели не е ли на 32-33? Току що проверих, че средната възраст за първо дете в Дания е 31.5 години. Жената си е на идеални години за първо бебе.
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Sept 28, 2024 7:07:46 GMT 2
Много се радвам за Ели! Пожелавам и леко раждане. Иначе е около 36,37, не е късна възраст.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 28, 2024 8:06:46 GMT 2
Да разкаже за бременност след загуба - да. Ама за раждане на късна възраст как да разкаже като тя не е достигнала "късна възраст"?!
Миналата година направиха по-голямата част от ремонта. На скоро работиха в друга недовършена стая, вероятно ще бъде детската.
|
|
|
Post by diamond on Sept 28, 2024 9:13:02 GMT 2
Честито на Ели! Радвам се за нея. Сигурна съм, че ще бъде много добра майка. Темата за "късната възраст" е локум, но е факт, че след 35 г. медицински се говори за нея. Както и да е, дано всичко завърши благополучно!
|
|
|
Post by livia on Sept 28, 2024 10:32:56 GMT 2
И аз много се радвам за Ели, чаках да обяви, бях сигурна, че ще имат новина! Пожелавам й леко раждане и здраво бебе!
Не виждам едно видео от раждане как ще е полезно. Всяко раждане е различно, има достатъчно достъпно инфо в интернет, за който иска да се информира. Кузманови просто се оправдават, защото истинската причина да си качат раждането е пари. Точно както Пепе.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 28, 2024 11:18:19 GMT 2
На Кузманова тъмбнейла е...осветила си оная работа все едно ражда да не казвамкакво...гледам ги и се чудя възможно ли е сектата до такава степен да им е промила мозъците? После прочитам пак "Макая това, Макая онова..." и си казвам да,възможно е. Много съм възмутена и съм съгласна с вас,че всичко е за пари.
|
|
|
Post by chikitta on Sept 28, 2024 11:48:44 GMT 2
Хич не ги следя тия Кузманови, но заради коментарите ви, хвърлих едно око на видеото. Ами травмирана съм 😁 Защо не си го запазиха за себе си.. А библейско ли е да си показваш срамотиите онлайн, за една секта питам...
|
|
|
Post by fairy on Sept 28, 2024 15:22:00 GMT 2
Много се радвам за Ели и Майкъл ☺️ От децата на Пепе и на мен само Сиенка ми е симпатична. Понеже сега съм на вълна родословно дърво, което правим с моята второкласничка и още като го започнахме се сетих за Пепе. Ами няма да им е лесно, когато дойде време да правят такова 😄😄😄
|
|
|
Post by jeri on Sept 28, 2024 16:57:05 GMT 2
Ами над 35г. имах предвид за “късна възраст”. Като жена около тези години без дете, поне в България виждам как реагират хората и че не е като да го приемат за нормално. Кузманови са ми отвратителни, откъде събраха толкова последователи?!
|
|
137 posts
Member is Online
|
Post by tamsy on Sept 28, 2024 17:39:50 GMT 2
Пепе организира празненство за момичетата, редно е да организира и празненство за петото си дете. Като родители на толкова малко бебе последната мисъл на нормални хора би била парти, но все пак Пепелджийски-Карамански са на друго ниво… Много се радвам за Ели, цялата сияе на снимката ! Престраших се да пусна видеото на Кузманова. Щом е образователно и насърчаващо да беше обяснила нещо за позите , упражненията, водата как помага. Кадрите на Ива, хваната за краката и разкрачена като на заколение, много ме образоваха и вдъхновиха, ай мерси 🙃 Радостин наистина е като пън там. Ако мъжът ми седи като украса в такъв момент или ще го фрасна с нещо или ще го удавя във водата 🤣
|
|
|
Post by katya on Sept 28, 2024 19:19:10 GMT 2
Пепа претръпна с гледането на новородени, затова според мен я кара толкова лежерно. Големите в момента вероятно изискват повече грижи от новороденото.
|
|
242 posts
Member is Online
|
Post by rabudabi on Sept 28, 2024 19:31:05 GMT 2
Много се радвам за Ели и Майкъл ☺️ От децата на Пепе и на мен само Сиенка ми е симпатична. Понеже сега съм на вълна родословно дърво, което правим с моята второкласничка и още като го започнахме се сетих за Пепе. Ами няма да им е лесно, когато дойде време да правят такова 😄😄😄 И аз имам второкласничка и ние утре ще правим родословно дърво. Голямата на Пепе и тя мисля е втори клас, наистина ще им трябва доста голям лист… 🥲
|
|
|
Post by zaharinka on Sept 28, 2024 19:58:41 GMT 2
Много се радвам за Ели и Майкъл ☺️ От децата на Пепе и на мен само Сиенка ми е симпатична. Понеже сега съм на вълна родословно дърво, което правим с моята второкласничка и още като го започнахме се сетих за Пепе. Ами няма да им е лесно, когато дойде време да правят такова 😄😄😄 И аз имам второкласничка и ние утре ще правим родословно дърво. Голямата на Пепе и тя мисля е втори клас, наистина ще им трябва доста голям лист… 🥲 [br И ние с моята второкласничка утре ще правим родословно дърво. 😂
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 29, 2024 12:16:24 GMT 2
Анди преживява тежко адаптацията в градината и плаче, Моника му завряла камерата в лицето 🤦 Малоумница🤦
|
|
|
Post by Misha. on Sept 29, 2024 13:12:41 GMT 2
На Бачорски джендър ривиъл партито - ПОТРЕС то декорации, то чудо няма такъв кич
|
|
|
Post by emmilie on Sept 29, 2024 13:35:40 GMT 2
На Бачорски джендър ривиъл партито - ПОТРЕС то декорации, то чудо няма такъв кич Леле, лелее….
|
|
|
Post by Amber on Sept 29, 2024 14:38:13 GMT 2
На мен ми харесва декора за джендър ревийл партито на Бачорски. Много ясно, че като има финансовата възможност и това ще зарадва Атанаска ще си направи такова парти с такъв декор в двора си. Толкова много хора пръскат пари за украси, за да се покажат пред хората за снимките, Атанаска го прави за собствения си кеф, а вкус другар няма и всичко е бяло, кич не виждам. Декорите и празненствата на Бачорски са най-идейните, различни и изпипани винаги!
|
|
|
Post by emmilie on Sept 29, 2024 14:40:02 GMT 2
Съгласна съм, че украсата е красива, но много ви моля, Атанаска не прави всичко това за собствен кеф. Днес Всичко е социални мрежи, не забравяйте… много е важно да има постове, харесвания, да се говори за тях.
|
|
|
Post by Amber on Sept 29, 2024 15:27:18 GMT 2
Хора със заключени профили и 300 последователи го правят "за снимката" и се радват на лайковете, камо ли Атанаска.. нормално да. Разликата е обаче, че Атанаска изпипва нещата, старае се,много от нещата прави и планира сама и си ги плащат те, не чакат на спонсорство и ако не е то декора е два балона (например Баланови) Нека се радва и си прави кефа Атанаска и има поводи за много празници.
|
|
242 posts
Member is Online
|
Post by rabudabi on Sept 29, 2024 15:37:02 GMT 2
А какъв е полът?
|
|
|
Post by candy on Sept 29, 2024 15:50:21 GMT 2
Гледах влога от Мавриций на Валери, но нещо изпуснах явно, защото не разбрах…в четвъртък вечерта им хрумнала дестинацията, докато се прибирали от мола и букнали билетите за събота. След това се настаняват в бизнес класата на самолета. На острова пък много работа били отметнали, като на два пъти във влога казаха “днес ни е почивен ден и ще няма да правим нищо”… някой разбра ли, това пътуване в крайна сметка по работа ли е или? С такава спешност пък чак, ако е регулярната им ваканция. Но пък ѝ отбелязаха, че всичко е доста скъпо, и храната и настаняването, и билетите понеже било в последния момент…
|
|
|
Post by sisi on Sept 29, 2024 16:42:57 GMT 2
Гледах влога от Мавриций на Валери, но нещо изпуснах явно, защото не разбрах…в четвъртък вечерта им хрумнала дестинацията, докато се прибирали от мола и букнали билетите за събота. След това се настаняват в бизнес класата на самолета. На острова пък много работа били отметнали, като на два пъти във влога казаха “днес ни е почивен ден и ще няма да правим нищо”… някой разбра ли, това пътуване в крайна сметка по работа ли е или? С такава спешност пък чак, ако е регулярната им ваканция. Но пък ѝ отбелязаха, че всичко е доста скъпо, и храната и настаняването, и билетите понеже било в последния момент… Казаха, че са мислили къде да заминат, преди това и явно решението са взели в четвъртък и са взели билети още за събота... Не всеки може да си позволи толкова скъпо решение, пък и е последния момент, но пък супер, че те могат. И да, то си личи че през цялото време използват и да снимат разни неща, за брандове, за социалните мрежи...реално погледнато това е почивката на всеки по-успешен инфлуенсър. Мавриций си е скъпо дори и да не е в последния момент..Нооо си заслужава, на 100%> Влога беше хубав, както са им винаги
|
|
|
Post by Misha. on Sept 29, 2024 17:39:19 GMT 2
Момче.. От толкова бяло и стерилно декориране, пола е написан на малко листче, смачкано и сдъвкано. Мен ме потриса именно това - пошлостта във всичките ѝ събития и празници и факта, че го прави за ИГ и последователи, а не за нея и децата ѝ. Не е легнала да лежи на тези пари ми се струва на мен. Мисля си, че вече има и дял в семейния бизнес - визирам механата. Интересно беше, че не се изказа и ласкаво за събитието, което мъжа ѝ организираше. Деница пак е много заета да сготви и няма време, а бълва сторита на кило.. Факт е, че нямам дете и не мога да се изкажа от опит, но ако детето ти спи няколко пъти на ден, толкова ли не можеш да спретнеш нещо набързо, вместо да обикаляш по молове и фризьорски салони? Ок, тя яде по веднъж, ами Георги? Надали и той се стреми към нейния режим - 1 път дневно - почти 2к калории.
|
|
|
Post by Misha. on Sept 29, 2024 17:41:02 GMT 2
Момче.. От толкова бяло и стерилно декориране, пола е написан на малко листче, смачкано и сдъвкано. Мен ме потриса именно това - пошлостта във всичките ѝ събития и празници и факта, че го прави за ИГ и последователи, а не за нея и децата ѝ. Не е легнала да лежи на тези пари ми се струва на мен. Мисля си, че вече има и дял в семейния бизнес - визирам механата. Интересно беше, че не се изказа и ласкаво за събитието, което мъжа ѝ организираше. Деница пак е много заета да сготви и няма време, а бълва сторита на кило.. Факт е, че нямам дете и не мога да се изкажа от опит, но ако детето ти спи няколко пъти на ден, толкова ли не можеш да спретнеш нещо набързо, вместо да обикаляш по молове и фризьорски салони? Ок, тя яде по веднъж, ами Георги? Надали и той се стреми към нейния режим - 1 път дневно - почти 2к калории. Валери ми е сладка в този момент. Но мисля, че пола го бяха обявили точно на острова и беше споменавала, че са носили балони и незнамсиоще какво. Та явно, това им е работата. В което няма лошо, разбира се. Дразнещо би било, ако се прави на ударена и го крие.
|
|
137 posts
Member is Online
|
Post by tamsy on Sept 29, 2024 18:44:30 GMT 2
Знае ли се дали кръчмата на Бачорски в Драгалевци ще продължава да функционира? Аз не разбрах дали отварят второ заведение или просто местят първото.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Sept 29, 2024 19:18:50 GMT 2
То хубаво декори, ама чак мебелист да ангажират да им изрязва някакви плоскости. Според мен на атанаска й се искаше да е момиче, ама такъв й бил късметът.
Тая пелерина с пух е доста зле.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 29, 2024 19:21:14 GMT 2
На Пепа заведението защо затвори? 1 година изкара ли изобщо? Някой да е чул нещо?
|
|