|
Post by ametist on Jan 12, 2024 0:23:06 GMT 2
ВесиФамилия май е отново бременна 😇
|
|
|
Post by livia on Jan 12, 2024 9:52:34 GMT 2
Чета анкетата и на въпроса за изцепките има
Frichic- принудителното й раждане секцио, и как не я пускат в заведение без количка и как няма да си ваксинира детето това съм го изпуснала, какво е станало? Не знаех и че е антиваксър
|
|
|
Post by katya on Jan 12, 2024 12:11:22 GMT 2
Тя май не иска и да го подстригва 😂 иначе е много симпатичен. Кай мисля, че се казва.
|
|
|
Post by grigorova on Jan 12, 2024 12:21:19 GMT 2
Чета анкетата и на въпроса за изцепките има
Frichic- принудителното й раждане секцио, и как не я пускат в заведение без количка и как няма да си ваксинира детето това съм го изпуснала, какво е станало? Не знаех и че е антиваксър И аз съм го пропуснала това и ми е много любопитно какво се е случвало. Гледах и аз анкетата и не съм съгласна с доста от номинациите. Megusn изобщо нито е креативна, нито е забавна. Само кряка и се хили насила. За сметка на това Ei Bo го няма в забавните инфлуенсъри, а всъщност той е точно такъв. АйдеБГ и rali.q изобщо не мога да ги отнеса към травел инфлуенсърите. Ерика на АйдеБГ също доста заработва напоследък и можехте да я добавите в категорията "Най-заработващо инфлуенсърско дете". На Мона Гочев децата също си поработват стабилно. По отношение на книжните пък положението е тоталка – Слави Клашъра и Цвета Тодорова не са книжни инфлуенсъри, а са автори на книги. Dannisland я чувам за първи път (а следвам повечето от българските букстаграмъри), а the.t3acher ми е непонятно как изобщо е попаднала в класацията, като 98% от снимките и са тотална имитация на снимките на booksguidebg, да не говорим, че напоследък публикува само някакви bullet jurnal-и, а ревюта тук-таме, придружени с некачествени снимки. Да бяхте добавили @booksguidebg, @black.swan.blog, @books_with_dash_of_coffee, @bookishseriesguy – при тези говорим за качествено съдържание и добре направени снимки. И снимките им грабват окото, и ревютата им са написани чудесно. Определено те могат да те инфлуенснат да си купиш дадена книга. Май като цяло 2023 г. беше слаба откъм изцепки от страна на инфлуенсърите. Пепка ще ни зарадва много, ако обяви, че чака дете И от фИво. Ще раздвижи малко форума и ще даде доста поводи за разговори. Все пак доста време вече са заедно (по нейните критерии де) и направо се забавиха с новото бебе.
|
|
|
Post by lyra on Jan 12, 2024 16:36:06 GMT 2
Благодаря за анкетата. За някои категории трябва да има опция за много отговори
|
|
|
Post by sisi on Jan 12, 2024 19:46:34 GMT 2
Драмата с Ясмин Кирилова продължава.. и аз съм потресена, че нищо не може да се направи! Маниакалната фенка е качила голи снимки с телефона на Ясмин, че предоставя безплатни секс услуги... А Пловдив 24 са качили статия, в която оправдават лудото момиче- тормозещата. Лелее.. хич не я харесвам Ясмин, нооо съм много възмутена от това. Самата аз съм тормозена от бивш приятел (вече 15 години) и знам какво и е ...Последно писа на половинката ми преди няколко дни..и аз съм под стрес и сега като гледам, не дай боже да имам нужда не виждам как човек може да се защити
|
|
|
Post by peacock on Jan 12, 2024 20:06:39 GMT 2
Какви мизерни маратонки има Пепе на последните снимки. Иначе е много щастлива и красива ама леко раздърпана и мизерна.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 12, 2024 20:41:47 GMT 2
На Пепе маратонките мисля, че не са мръсни, а са такъв модел. Иначе самата тя на последните снимки - голяма глава и малко тяло, изглежда странно.
Мария бдж ще прави бизнес, ужас… Сменила си е цветя на косата и се изживява, че кой знае какво.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 12, 2024 20:45:37 GMT 2
Следвате ли Полина? Та тя се чуди как да отиде от процедура на процедура, обяд, шопинг, да прави все нещо за себе си само. Тя нещо работи ли?
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 13, 2024 10:14:01 GMT 2
На Пепе маратонките мисля, че не са мръсни, а са такъв модел. Иначе самата тя на последните снимки - голяма глава и малко тяло, изглежда странно. Мария бдж ще прави бизнес, ужас… Сменила си е цветя на косата и се изживява, че кой знае какво. На Мария БДЖ бизнеса съм на 90% сигурна, че ще е нещо с рецепти и храна 🤣 ако е поредната книга с рецепти ще припадна, защото тия рецепти съм сигурна, че не са нейно творение с тоя пилешки мозък. Тъй като нали не яде месо може да променя неща в рецептите, но това не го прави иновативно или нечувано. Вероятно ще има прости душички, които ги мързи да гугълнат каквото им се готви и да си го преведат ако е на английски и ще се хвърлят да купуват. Имаше по едно време я бяха питали за някакви палачинки… палачинки хора… има тоооооолкова много рецепти за това “ястие” какво толкова ли специално има в нейните 🤣 по-скоро бих си намерила интересна рецепта с някакъв готин twist и то безплатно в интернет отколкото да дам пари за книга с рецепти на някаква шматка (в случая говоря за всички инфлуцки дето знаят, че така вадят пари, например лелята 🤷🏻♀️) Големи бизнес идеи за 2024 🤣🤣🤣🤣 ще видим, може и да не е това. Аз отдавна вече не я следя ама сега виждам новата коса, биг бизнис и че детето ѝ ще тръгва на ясла. Пусто дано там го хранят както трябва, че майка му от зор да праща рецепти май няма време да го храни подходящо 🤷🏻♀️
|
|
|
Post by deny on Jan 13, 2024 12:37:10 GMT 2
Не знам за Деница, обаче Румяна Илиева какви буламачи бърка и показва, просто не е истина... Деница поне няма претенции относно готвенето, но Румяна изкарва пари от това. Идеята на здравословното храненене не е да изглежда като повръщано все пак. То всеки може да наблъска какъвто се сети - сбирщайн в тенджера и да има претенции, че е измислил здравословна рецепта. Трябва и да е вкусно и да изглежда добре. Трябва да имаш усет за вкусове, съчетанието им и някаква елементарна визия все пак. Всичките й манджи са блякс. Ако следвам рецептите, със сигурност ще отслабна, защото просто няма да ям.
|
|
|
Post by lama on Jan 13, 2024 12:52:46 GMT 2
Какви мизерни маратонки има Пепе на последните снимки. Иначе е много щастлива и красива ама леко раздърпана и мизерна. Това са на марката Golden goose. На мен въобще не ми харесват и не знам как дават по 1000 лв за маратонки, които да изглеждат все едно не са сваляни с години.
|
|
|
Post by ametist on Jan 13, 2024 12:59:05 GMT 2
АтанасКа и Даниел са ги давали в преди обед. Разказват, че са загубили бебе, точно на Коледа
|
|
|
Post by sistef on Jan 13, 2024 15:36:46 GMT 2
АтанасКа и Даниел са ги давали в преди обед. Разказват, че са загубили бебе, точно на Коледа Обаче интервюиращата е мъкааааа
|
|
|
Post by sunshine on Jan 13, 2024 17:22:23 GMT 2
Тази Полина ми е "копи-пейст" като всички "рускини". Хванала някой с пари и хайде... NJ е една от най-недобре обличащите се инфлута. Отделно, че не е пътувала много и няма елементарни познания. Но пак казвам, браво на такива, че са съумели да изкарат лесни пари
|
|
|
Post by tsvetentse on Jan 13, 2024 18:45:54 GMT 2
Какво стана с новия апартамент на Полина? Преди години беше казала,че са купили на зелено,но досега май трябваше да е построен? Нанесоха ли се,знае ли някой? Дано всичко е наред.
|
|
|
Post by allie on Jan 13, 2024 18:57:55 GMT 2
Тая Гергана братче не спира да тъпче тесто и всякакви такива храни.... Един път не видях нещо здравословно да направи 😳😳😳
|
|
|
Post by sistef on Jan 13, 2024 20:06:53 GMT 2
Какво стана с новия апартамент на Полина? Преди години беше казала,че са купили на зелено,но досега май трябваше да е построен? Нанесоха ли се,знае ли някой? Дано всичко е наред. Това се случи - lupa.bg/news/samo-v-lupabg-hronologiya-na-edna-izmama-s-apartamenti-i-dds_262512news.html Мисля казваше, че се водят деля в момента, защото никой не иска да доплаща.
|
|
|
Post by jane16 on Jan 13, 2024 20:46:30 GMT 2
Заведението на Пепа отвори ли? Нещо някакъв маркетинг няма ли да му направи? Един инстаграм профил и това е! Това ако беше Капитонова, досега да е поканила половината инфлу-та да се тагнат и да го е рекламирала на макс.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Jan 13, 2024 21:28:27 GMT 2
Работи, приятелка е била там декември. Не е знаела, че Пепе го е взела и се е учудила. Преди ѝ беше любимо. Обслужвал ги е Иво, бил е любезен.
|
|
|
Post by Kristalna on Jan 13, 2024 22:12:36 GMT 2
Полина беше тагнала заведението на Пепе с едни пухкави палачинки. За апартамента беше писала, че положението е кофти и ще съдят със сигурност. Не веднъж е споменавала, че съжалява, че не се е решила на покупка по-рано (съответно на по-ниски цени и сега вече да е изплатила част от имота).
Ивана: "Покупки от намаленията: Тук ви показвам аксесоари от ЕйчЕндЕм. Тази чанта беше намалена от 95лв на 35лв и реших, че е много красива" Уау. Грозна е, да. Няма какво да се чудим. Но явно като е намалена решаваме, че е красива.
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 13, 2024 22:53:34 GMT 2
Ясмин Кирилова и аз не я харесвам, но това, което и се случва е безумие. Тя от малцинствата ли е? Мария БДЖ е много дразнеща и неприятна Анка готвачката пак ще отслабва.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Kristalna on Jan 14, 2024 8:35:38 GMT 2
Ясмин и нейното гадже имат турски произход. Май бащите и на двамата са турци.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 14, 2024 9:08:34 GMT 2
Непопулярно мнение: странно ми е, че на 23 Мария Андреева все още живее живота на 15 годишна - няма ангажименти, не мисли дългосрочно, няма цели…и тя като Пепа търси себе си (дано поне тя има благоразумието да не народи 15 деца от 14 мъже)…не знам, направо ми докарват депресия такива неориентирани в живота хора - лута се като муха без глава и не знае кой път да хване
|
|
|
Post by livia on Jan 14, 2024 9:22:00 GMT 2
Заведението на Пепа отвори ли? Нещо някакъв маркетинг няма ли да му направи? Един инстаграм профил и това е! Това ако беше Капитонова, досега да е поканила половината инфлу-та да се тагнат и да го е рекламирала на макс. За човек, който е учил и се занимава с маркетинг от години, Пепе има катастрофален подход към собствените си проекти. Преди със свещите нямаше почти никаква рекламна стратегия, бързо залязоха. Сега има един рийл как ще отварят заведение и това е. Много странно.
|
|
|
Post by elanli on Jan 14, 2024 12:56:52 GMT 2
Гери днес ще пуска какви покупки за бебето си е набелязала и откъде. Да се активират малко пр пратките, че време не остана, а никой отникъде не е изпратил и 1 памперс още.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 14, 2024 13:15:21 GMT 2
Гана удобно е споделила конкретен сайт, сигурно с надеждата да й дадат нещо даром. Все пак е харесала бебефон за 600 лева.
И за какво й е шезлонг и люлка за бебето?!?
Не знам, не мога да си представя Гергана с бебе и още повече като родители и да се грижи за него. Не мога да си я представя да бута количка, да го кърми и тн. Просто Гергана ми е несъвместима с бебе.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 14, 2024 13:28:21 GMT 2
И съм почти сигурна, че всичко, което не е розово ще вземе от кака си.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jan 14, 2024 14:11:47 GMT 2
Пропуснала съм за Полина, благодаря, дами. Дано се разреши сагата по-скоро.
|
|
|
Post by m12d on Jan 14, 2024 15:41:19 GMT 2
Евелин и Ники китаеца да не са се разделили, защото тя е постнала стори, където пише , че е необвързана 😁
|
|