|
Post by lama on Jan 14, 2024 15:54:46 GMT 2
Добро решение. Явно е бил за запълване на тази дупка след Георги. Във вчерашното видео разказва за проблемите си. На мен ми допада да говорят за психическите си проблеми, много хора минават през това и могат да са наистина полезни. Колкото и здрав човек да ти обяснява, че нищо ти няма, не работи. NJ също сподели наскоро за косата си. Даже не знаех, че има такова разстройство. Бяха ѝ писали наистина жени, че и те минават през това и могат да са си подкрепа.
Писнало ми е при всички да е реклами, излъскан живот или фалшива драма за глупости. Ясно е, че и тях не ги подминават проблемите, кой е останал без апартамент като Полина, кой пък се бори със сериозен психически проблем.
|
|
|
Post by lily on Jan 14, 2024 16:45:50 GMT 2
Гледахте ли последното видео на Десислава Стоянова, това момиче съвсем изперка, 15 пъти каза, че в Бали има голяма конкуренция по отношение на красиви хора. Конкуренция за какво питам аз - леглата на богаташи? А, и каза, че било нормално да се гаджосаш само за престоя докато караш сърф там, и после кой от къде е. Нямам инстаграм, да помоля някоя мила съфорумка да качи снимка на гаджето й, на 38 години, който по думите на Деса бил мега красивия, чак завиждала на себе си сутрин като се събуди до този гига прекрасен човек.
|
|
|
Post by 🙃 on Jan 14, 2024 18:18:51 GMT 2
Анка готвачката чува ли се?! Качила видео как отслабнала 35кг ?!?! Тя явно няма кантар и огледало, та тя не е мръднала. Отделно такъв човек да ти продава книга със здравословни рецепти е гаврa! 🤣
|
|
|
Post by ra111 on Jan 14, 2024 18:43:20 GMT 2
И аз съм потресена от последните видеа на Десислава Стоянова. Това момиче изобщо не е в час. Знам, че е от заможно семейство и може би това е причината да няма реална представа за света и живота. Всичко се поднася на тепсия и тя няма ангажименти и отговорности. Още когато учеше право в НБУ ми беше ясно, че от това момиче юрист няма как да стане. Добре, че и самата тя го е осъзнала вече. На 26 е и изобщо няма представа какво и се прави, а и явно има възможността да си го позволи. Приятеля и не съм го виждала, има само една снимка в профил и прилича на извънземно, но ми е интересно да видя нормална снимка. Все пак може тази снимка да лъже и наистина да е толкова красив, колкото го представя тя. Ето я снимката: prikachi.net/image/g6kbe
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 14, 2024 18:49:44 GMT 2
Аз да ви кажа с всичките си претенции не знам Гергана как иска да ражда в хирургиите, знам, че има много положителни коментари, но според мен там нещата не са на топ ниво от към условия.
Само вижте от последното стори с доктора колко е мръсна апаратурата, и това ми е лечебно заведение и се преглеждат родилки.
И този доктор не знам с кой акъл се навива да го снимат, а може би иска да стане популярен, надявайки се Гуца да му помогне.
Къде я гледате тази Деси Стоянова?
А според мен Евелин не е била гадже с китаеца, явно е било за видеото.
|
|
|
Post by grigorova on Jan 14, 2024 20:02:56 GMT 2
Гана не знам какво се превзема, че не била качила много килограми до сега. 6.5-7 кг. са напълно нормални до към 7-ми месец. Интересно ми е дали ще споделя колко е качила през 8-ми и особено 9-ти месец, когато качваш най-много. Моя позната до 7-ми месец беше качила едва 5 кг. и пред последните два медеца от бременността какво стана… Малеле… Рязко 6 кг. през последния месец и половина. Така че, Гане, не се превземай много и не се прави със зор на Лили Иванова, че не се знае какво ще стане до края. 🙂
|
|
|
Post by lama on Jan 14, 2024 20:08:32 GMT 2
В нейния случай тя иска да качи, така че и 10 кг да качи, би била доволна, ще има гърди и дупе. Тя не е слаба, защото се лишава, а явно ген.
|
|
86 posts
Member is Online
|
Post by sunshine on Jan 14, 2024 20:22:00 GMT 2
Лекаря на Гана е вдигнал ръце от нея(и такива подобни), но какво да каже човека...Тя буквално ги побърква с въпроси и превземки, а представям си какво ще бъде като се роди бебето и започнат проблемите. Ходещ стрес ще са.
Приятеля на Десислава Стоянова не изглежда лицеприятен с този клюноподобен нос и коса като гнездо, но всеки си има вкус. Кой знае и той от коя държава е точно, но дано излезе сериозен и се задържат заедно.
|
|
|
Post by Kristalna on Jan 14, 2024 21:03:47 GMT 2
Според мен приятелят на Десислава й пасва точно. И двамата изглеждат просто уникално.
За Мария Андреева и аз бях писала, че лети твърде високо в облаците.
|
|
|
Post by fine on Jan 14, 2024 21:18:52 GMT 2
Гана с всичките тези козметики за стотици лева изглежда трагично. Може да си мисли, че е “ударила” джакпота за тяло, ама в лице.. едното око гледа към камерата, другото към екрана на телефона, камбата стремглаво расте, а добре, че снимката е в тъмното, че да не и видим кожата, че положението е бая зле и там. А зъбите.. там каузата е загубена. Не знам дали осъзнава, че зъбите няма магически да се наместят и ще става само по-зле. Гинекологът сигурно няма търпение да се отърве, то това лудо същество явно си мисли, че е единствената бременна е тя и ще ражда принца на Дупница.. дъно си Гано.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 14, 2024 22:09:49 GMT 2
Здравейтееее! От много месеци не съм писала, но то и като гледам само лелята, подкаста им с Любо и май никой друг, така става.
Та днес ми излезе видео на Алекс Богданска, качила го е преди 11 часа и като гледам ще съм първа коментирала, но си е купила още едно жилище. Гледах й и видеото от Париж и ревюто на Етам. Та дано е доволна от живота, че печели добре и второ жилище купува. Отделно бях мярнала, че колата от Даниел я продава.
Днес се загледах и в подкаста на Дзами. Гледах две от видеата. Едното беше с негов приятел, зъболекар. Амииии Дзамко каза 1:1 моите мисли по повод на приоритети зъби или цици (така се казва видеото). Абсолютно съм на мнение, че каквото и да коригираш по себе си, ако зъбите са ти криви и кофти като цяло, все тая. Тук да поясня, че говоря само за хора, които имат финансовата възможност да си оправят зъбите, а си купуват телефон на изплащане, слагат си джуки или цици, не по принцип за всички хора. Все пак има и такива за съжаление, за които финансово в някакъв етап не е по силите да отделят сумата за лечението. Та и той така смята. Хареса ми разговорът определено. Другото беше с някаква негова приятелка психолог (дано не бъркам точно професията). Младо и красиво момиче, което ми хареса какво каза, но ще го изгледам пак, защото не слушах съсредоточено.
Та това е засега от мен.
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 14, 2024 22:46:30 GMT 2
Анка готвачката чува ли се?! Качила видео как отслабнала 35кг ?!?! Тя явно няма кантар и огледало, та тя не е мръднала. Отделно такъв човек да ти продава книга със здравословни рецепти е гаврa! 🤣 Тя винаги е толкова гръмка в изказванията си, на практика кръгла нула на всички фронтове. Дори рецептите и за мен не стават, голяма доза измислици има при нея. Поне си вярва. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by monday on Jan 15, 2024 3:49:56 GMT 2
И аз съм потресена от последните видеа на Десислава Стоянова. Това момиче изобщо не е в час. Знам, че е от заможно семейство и може би това е причината да няма реална представа за света и живота. Всичко се поднася на тепсия и тя няма ангажименти и отговорности. Още когато учеше право в НБУ ми беше ясно, че от това момиче юрист няма как да стане. Добре, че и самата тя го е осъзнала вече. На 26 е и изобщо няма представа какво и се прави, а и явно има възможността да си го позволи. Приятеля и не съм го виждала, има само една снимка в профил и прилича на извънземно, но ми е интересно да видя нормална снимка. Все пак може тази снимка да лъже и наистина да е толкова красив, колкото го представя тя. Ето я снимката: prikachi.net/image/g6kbeМуахахаха 🤣🤣🤣 не се изненадвам, че го намира за красив, в крайна сметка тя и себе си харесва и постоянно опява колко е сладичка, нежничка, красивичка и слабичка, а реално е докарала визията на Pete Burns от последните му години.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 15, 2024 6:47:58 GMT 2
Алекс Богданска е качила нов апартамент, тя не си ри буше купила друг. Онзи от драмата с Дани. Някой знае ли какво стана там. Апартамента у станал страхотно
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 15, 2024 8:35:09 GMT 2
Този апартамент на Богданска не е нов, отдавна е показвала кадри от него.
Иначе Деси Стоянова на мен ми е красива (като изключим някои свръх корекции). Има красива коса, лице също, но какъв е този мангуст, който е хванала?!? Заради чехлите на ЛВ ли, и му е скъсана тениската.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jan 15, 2024 10:19:03 GMT 2
Ако питате мен, Десислава Стоянова за сефте има "връзка" и затова е толкова въодушевена. Следя я отдавна и никога не е качвала толкова съдържание колкото откакто се сгаджоса. А гаджето е французин, поне така отговори тя на някого в инстаграм.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 15, 2024 11:39:04 GMT 2
ibb.co/dk01Qh1Ами, ужасен е, наистина, не знам с кой акъл се е събрала с него и това “аз много си го харесвам” звучи супер странно.
|
|
|
Post by sisi on Jan 15, 2024 11:42:02 GMT 2
Много е зле това момиче, Деси Стоянова. Не отдавна споделих мнението си за нея и сега пак го казвам, много незряла и си личи, че не е сбслъсквала с живота до сега. Човек, който не трябва да мисли за нищо, да работи, да учи.. А за външния и вид.. съм потресена. На пръв поглед симпатично момиче, наблъскано с грозно филъри в лицето и устните.. Гротеска изглежда- съвсем млада и е изключително неподходящо за нея това, което си е сложила.
|
|
|
Post by katya on Jan 15, 2024 14:47:37 GMT 2
Може ли линк към тази Деси Стоянова? Не я намирам сама.
|
|
|
Post by sisi on Jan 15, 2024 14:57:03 GMT 2
|
|
|
Post by lyra on Jan 15, 2024 15:44:39 GMT 2
Може да е паралия гаджето на Десислава, затова да си го харесва.. Гана и аз не си я представям с бебе. Дано Плешко да става за родител, че иначе бебето го е закъсало яко
|
|
|
Post by ra111 on Jan 15, 2024 15:51:42 GMT 2
На Десислава Стоянова гаджето е от Монако. Така казва в последното видео, където говори как се е запознала с него. Това видео е само за членове. Запознали са се в Тиндър.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Jan 15, 2024 19:51:38 GMT 2
Вече не знам кое е по-смешно и жалко. Гана и сумата от 2000 лв за маркови дрешки за нероден Петко или коментара на Плешо “Нещата на Fendi са уникално сладки”. 😀 Аа или пък ежедневното тагване на Бамбини Фешън и #notsponsored. Хахахах иска ѝ се на Гана, да е като знайни и незнайни инфлуенсърки с подаръчета, ама тръц. 😀
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 15, 2024 19:56:35 GMT 2
Гуца нали нямаше да купува скърпи дрехи? Да не я засегнахме тук?
Иначе тея дрехи половината я ги сложи 1 път, я не. Даже някои може да останат и е така.
Плешо си е глуповат човек, той и за това е с Гергана, друга причина не виждам.
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Jan 15, 2024 20:10:06 GMT 2
На мен ми е изключително смешно с тези дрехи, които Гана показва. Точно нула мисъл в покупките - блузи, които трябва да промуши през главата и подобни бодита - изключително "удобно" за бебе под 6 месеца.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 15, 2024 20:10:56 GMT 2
Днес е бил gender reveal-а на Деница. Кой прави парти в понеделник на обяд 🙄
|
|
|
Post by tutifruti on Jan 15, 2024 20:20:46 GMT 2
Днес е бил gender reveal-а на Деница. Кой прави парти в понеделник на обяд 🙄 Да не коментираме на Георги визията, панталона му е адски дълъг и крачолите бяха ужасно набрани, да го бяха дали на шивач поне да му го скъсят. А за новата квартира Деница толкова много се радва,че ще кажете,че е тяхно жилището. Потрес
|
|
|
Post by ra111 on Jan 15, 2024 21:57:33 GMT 2
Днес по случай разкриването на пола на бебето Деница е била на грим, добре хубаво, но сега като гледам колко сторита, тик тоци, снимки...все едно е нещо много голямо. От къде толкова енергия за толкова снимане, честно не знам 😀😀 Георги и той горкия каквото и да облече си е все толкова нелеп. Забелязали ли сте как се озъбва на снимките? Супер изкуствено и налудничево. Доста антипатичен мъж На "събитието" са били отново персонала от салона и Никол. Ако не беше салона и момичетата не бяха принудени да им бъдат "приятели" тези двамката щяха да си бъдат сами и на този цирк.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 15, 2024 22:35:47 GMT 2
Сега пак ми излезе Ивайла евтинджоса в тикток и така се смея с нейните видеа, много ме кефи, чак не мога да повярвам, че мама ми я показа хаха. Аз от няколко месеца я следя в ИГ ама в тикток си е друго там с нейните приказки хахаха. Виждам и че има електронна книга с рецепти, честно казано съм готова да я платя даже без да ги отворя, просто да я подкрепя, ‘щото от всички “инфлута” тя е най-забавна и истинска. Може би, защото не се опитва 😌 да взимат пример другите шматки и да осъзнаят, че някои от тях просто не са за тая “работа”
|
|
|
Post by diamond on Jan 15, 2024 22:41:10 GMT 2
Гана прави такива постове за трафик към профила си. Много пъти в сторита задава въпрос, но колкото и да съм ѝ отговаряла, тя НЕ чете съобщението. Освен ако не е хвалба евентуално или да я питаш от къде ѝ е Х (както тя обича да се изразява) менте. Предпочита да ѝ се пише в коментар, няма значение добро или лошо. Явно това по някакъв начин поддържа профила. Подозирам, че никога повече няма да видим тия дрехи. За такава като нея приятелка има лаф - "Остави я, тя е луда".
Не следя Деничка, ама може ли да кажете защо с мъжа ѝ не поддържат контакт с роднини? Парти за разкриване на пола само пред приятели, без роднини, ми е странно. Е, аз тия партита ги намирам за излишни, но това е друг въпрос.
|
|