805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 8, 2021 9:57:44 GMT 2
|
|
|
Post by Перуника on Jan 8, 2021 10:25:33 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2021 13:39:01 GMT 2
Привет и от мен! Споделям този канал по темата: youtube.com/c/makeupbyBAILEYSARIANИнтересна комбинация е, гримира се докато разказва увлекателно различни криминални случаи.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2021 15:09:14 GMT 2
Йейй Ще взема да изоставя нашите инфлуенсъри с тази тема Едит: Тези дни ще постна каналите или случаи, които са ми били интересни последно. Все още не мога да проумея какво се е случило в главата на Chris Watts в онази вечер. Наистина преди това е изглеждал нормален и обичащ баща на "тези деца"(както той се изразява).
|
|
|
|
Post by Перуника on Jan 8, 2021 22:47:28 GMT 2
Хаха, Теа качила стори, че гледат JSC psychology, което го била разбрала от “сестра си”. Явно ние сме сестра ѝ.
За поредици от нетфликс и аз също се чудех дали бихте искали да обсъдим, например Making a murderer.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2021 22:58:58 GMT 2
Хахах. Може и да е слочаенос
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jan 8, 2021 22:59:34 GMT 2
Някой знае ли какво стана с канала в Youtube, който качваше видеа от ID Xtra? Нещо не мога да го намеря .. беше един от любимите.
|
|
|
Post by maybebaby639 on Jan 10, 2021 12:06:12 GMT 2
ID Xtra е любимият ми канал. Сигурно няма предаване, което да не съм гледала. 😄
|
|
|
Post by dreamer on Jan 10, 2021 16:04:47 GMT 2
Не е канал, но бих препоръчала документалната поредица Jeffrey Epstein: Filthy Rich. На Нетфликс е, но нямам представа дали все още я има в платформата, мисля, че в Замунда я има качена.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2021 8:38:13 GMT 2
Здравейте, момичета Много се радвам, че има такава тема тук. Баща ми дълги години работеше като криминолог и темата ми е много на сърце и много интересна. Рядко имам време да гледам, но гледам основно този канал - youtube.com/c/StephanieHarlowe Мацката винаги е много подробна и прави доста дълги видеа. Двата случая, които следя от години са за Маделин Маккейн и Джонбене Рамзи.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Jan 14, 2021 12:01:43 GMT 2
Момичета, от Нетфликс аз съм гледала също доста. Отдолу ще го опиша, ако някой иска да погледне😊
Murderous affairs Surviving R.Kelly- този го изгледах на един дъх😁 The mind of Aaron Hernandez Serial Killer with Piers Morgan Unbelievable(този е като филм направен, но по истински случай) The Ripper Amanda Knox American Murder(за Chris Watts) The Confession Killer The conversation with a Killer:Ted Bundy Don’t fuck with cats-лично това е моя фаворит, гледала съм със зяпнала уста буквално😁
Това е за Нетфликса, иначе из каналите търсех епизоди на Web of Lies, че повечето съм изгледала, а знам,че качват нови по ID. Иначе за мацката, която пита какво стана с канала, поне този, който аз знам се казваше AS21 Criminal Channel и не ми излиза вече😞
Едит:сега гледам Night Stalker, харесва ми доста, мога после и за него да дам отзив.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2021 12:46:20 GMT 2
Слагам и аз моя малък принос засега, това което последно съм гледала и ми държи влага. Естествено на първо място слагам Jim can't swim, не е неизвестен канал, но трябва всеки, който се интересува от подобни видеа, да го види. youtube.com/c/JCSCriminalPsychologyДруг популярен канал, не толкова задълбочен, качва доста често и може да погледнете, ако не сте. youtube.com/c/ThatChapterНяма как да минем и без Matt Orchard. youtube.com/user/RealMattOrchardПоследно засега, но не и на последно място Dr. Grande. Не коментира единствено crimes, но нямаше как да не го постна и него. Дава друга гледна точка, има и интересно чувство за хумор. youtube.com/c/ToddGrande
|
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2021 21:49:08 GMT 2
Kendall Rae и аз от време на време я гледам в нейния канал, но не пропускам подкаста им с мъжа й. Mile Higher Podcast се казва, качват всяка седмица, аз ги гледам в YouTube. Говорят както на криминални теми, така и за конспиративни теории, извънземни, паранормалното и подобни. На мен лично ми е най-любимия подкаст и не пропускам епизод. Ако такива теми са ви интересни, горещо препоръчвам. Отделно мъжът на Кендъл, Джош също има само негов си подкаст. Не гледам всичко там, но обикновенно е на паранормална тематика. Неговият подкаст се казва Lights Out Podcast и също го гледам в YouTube. Ако на някой му е интересно да ги погледне, оставям линкове: youtube.com/c/MileHigherPodcastyoutube.com/c/LightsOutPodcastОт няколко дни се каня да ви питам, имате ли конкретен криминален случай, който не е разрешен и ви е “влезнал под кожата” така да се каже? За мен това са случаите на Маделин Маккейн и Джонбене Рамзи. От както разбрах за тях, следя редовно какво се случва и има ли нови разкрития. За Маделин наскоро имаше новости след много години разследване.
|
|
|
Post by Перуника on Jan 20, 2021 9:07:13 GMT 2
Kendall Rae и аз от време на време я гледам в нейния канал, но не пропускам подкаста им с мъжа й. Mile Higher Podcast се казва, качват всяка седмица, аз ги гледам в YouTube. Говорят както на криминални теми, така и за конспиративни теории, извънземни, паранормалното и подобни. На мен лично ми е най-любимия подкаст и не пропускам епизод. Ако такива теми са ви интересни, горещо препоръчвам. Отделно мъжът на Кендъл, Джош също има само негов си подкаст. Не гледам всичко там, но обикновенно е на паранормална тематика. Неговият подкаст се казва Lights Out Podcast и също го гледам в YouTube. Ако на някой му е интересно да ги погледне, оставям линкове: youtube.com/c/MileHigherPodcastyoutube.com/c/LightsOutPodcastОт няколко дни се каня да ви питам, имате ли конкретен криминален случай, който не е разрешен и ви е “влезнал под кожата” така да се каже? За мен това са случаите на Маделин Маккейн и Джонбене Рамзи. От както разбрах за тях, следя редовно какво се случва и има ли нови разкрития. За Маделин наскоро имаше новости след много години разследване. Определено на Маделин. Там толкова конспиративни теории и не само има вече, че се обърках, но все пак е интересно. Документалният филм, който пуснаха по нетфликс за случая обаче не ми беше интересен. И ще се повторя с Making a murderer и убийството на Тереза Холбок, защото там също нещата продължават и за мен не е разкрит убиеца.
|
|
|
Post by muffin on Feb 7, 2021 21:29:13 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2021 12:58:08 GMT 2
Благодаря, че сподели този канал. От много време издирвам български канали, които правят видеа на криминална тематика. И двата случая са съм ги гледала много от американски канали, но ще изгледам и видеата на това момиче. Виждам, че каналът е чисто нов, дано продължи да качва.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2021 0:28:49 GMT 2
Аз попаднах на този канал Kendall Rae. Доста добре обяснява историите и от няколко дни я гледам😊Изгледах и Night Stalker в Нетфликс и го препоръчвам и него. Това е от мен засега🤗 Тъкмо идвах да пиша за нея. Излезе ми първо във Фейсбук и я последвах в Ютуб. Едва няколко случая съм изгледала до тук от нея, но за сега ми допада.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2021 0:41:09 GMT 2
Извинявам се за спама, но не виждам как да си редактирам предходното мнение, затова добавям тук: Emma Kenny - психоложка с 25 годишен опит, започна да прави поредица в канала си, наречена True Crime.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2021 23:43:55 GMT 2
|
|
|
Post by Ilieva on Apr 4, 2021 19:44:34 GMT 2
Здравейте, крими темата ми е много на сърце и за мой късмет вчера попаднах на един канал с такова съдържание: youtube.com/channel/UCLYqjNl9LFD17xqRcuKjMLgМомичето изглежда приятно и наистина запалено на тази тема. Не мога да кажа, че е нещо невиждано, но на мен ме е приятна. Определено ми липсва такъв тип съдържание и се радвам, че има такава тема тук.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 10, 2021 9:25:20 GMT 2
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Apr 17, 2021 9:31:37 GMT 2
Хей, момичета, не видях да сте споменали Unsolved Mysteries на Нетфликс, ако не сте го гледали, силно препоръчвам! 😊 Това е документална поредица, която се състои от два сезона и всеки епизод разкрива престъпление, извършено при мистериозни обстоятелства. Интервюират близките на убитите/изчезналите и сърцето ми се къса, когато видя мъката в очите им...Надявам се скоро да научат истината и да намерят малък покой, макар и това да не може да компенсира липсата на любим човек.
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2021 19:30:55 GMT 2
Между другото, момичета, може би съм само аз(кажете, ако не съм 😂), но въобще не ми харесват оригиналните продукции на Нетфликс. Каквото и да съм гледала в крайна сметка не ми е харесвало. HBO според мен са доста по-добри по принцип, но ще погледна на voxxymoxxy препоръката 😛🤗
|
|
|
Post by patrashkova on Apr 22, 2021 13:11:24 GMT 2
Аз попаднах на този канал Kendall Rae. Доста добре обяснява историите и от няколко дни я гледам😊Изгледах и Night Stalker в Нетфликс и го препоръчвам и него. Това е от мен засега🤗 Мале този night stalker направооо всяка вечер проверявам прозорците по два пъти откакто го гледах. Ако мм отиде командировка сиг няма да мигна. 😱
|
|
|
Post by patrashkova on Apr 22, 2021 13:28:58 GMT 2
Някой гледал ли е случая за Жан Бенет Рамзи - малкото момиченце от богатото семейство. Много странна история. Мога да се басирам,че брат й я е убил бвз да иска и техните са го покрили.
|
|
|
Post by GGWP on Apr 22, 2021 14:44:39 GMT 2
Видях, че в съседната тема се коментира студента в американското посолство. Винаги ми е бил интересен този случай - аз съм склонна да вярвам, че са го вербували. Прекалено различни версии дават тези от посолството - като се започне от жената, която го е интервюирала, "развалените" камери, часовете на записите.. Двамата приятели и те ме съмняват, тъй като казват, че са го чакали отпред и като са видели, че не излиза какво са направили? Нещо ми се губи тази информация, може и да са споделили, но от това, което си спомням те са го чакали 3 часа и чак когато бащата е звъннал на телефона му в 2 сутринта, те са казали, че не е излязъл. Тоест са си тръгнали без него и без да уведомят никого? За тялото, намерено по-късно, бащата казва, че няма как да е сина му, тъй като той е носел специфични обувки за дюстабанлия. Не ми се вярва и на мен да се е самоубил по този начин. Не се бях замисляла за амеркинците и зъбите (бяхте споменали в темата, че избитите зъби са по американски модел), в това има смисъл, но пък в тази връзка, това момче е може би "паравана" на американците - дали те са го убили или са избили зъбите на вече мъртъв човек, за да кажат - ето, това е сина Ви, не знам. Имаше случай преди време, където в едно посолство бяха убили уж по погрешка журналист, мисля. Първо казваха същото - той си тръгна, не знаем какво е станало с него. И после признаха какво е станало.. така че хич не изключвам версията и студентът да е видял нещо, което не е трябвало и да са покрили случая. Също ми е интересен случая с Ларс Миттанк - германския турист изчезнал на варненското летище. Е там вече не мисля, че е оживял.. преди години бяха създали ФБ група, където който имаше информация - публикуваше. Бяха постнали снимка на бездомник, който по мое мнение беше 1:1 с Ларс (+ годините, които са изминали от изчезването). Но майка му беше казала, че не е той.. и продължават да го търсят, даже с Интерпол, мисля. По принцип гледам много такива Ютюб канали, където споделят различни истории за изчезвания и повечето ги знам, те въртят няколко навсякъде. Наскоро обаче попаднах на два случая, които не знаех - Magdalena Zuk - полякиня, която отива на екскурзия в Египет и се самоубива след доста странно държание и телефонни разговори с приятеля си, където споменава, че се чувства застрашена и Jaleayah Davis - която минути след като е говорила по телефона със сестра си (която е на път да я прибере след парти), бива убита и премазана със собствената и кола, като дрехите и са прилежно поставени до мантинелата. Някой чувал ли е за тях?
|
|
|
Post by raulgirl on Apr 22, 2021 14:46:15 GMT 2
Аз познавам доста хора около Петър - приятелите му, които го очакваха пред Американското посолство, брат му, един от най-добрите му приятели (двете семейства на родителите им са приятелски - кумове) ми е на мен много близък. Семейството му беше съсипано, психически проблеми не знам да е имал, никой никога не е казвал подобно нещо от хората, които го познаваха. Относно това дали е убит от приятелите си, които го чакат пред посолството: По това време бях студентка и съм в общежитието на най-добрата ми приятелка да пием кафе. Тя живее с още едно момиче от нашия роден град и ми казва че не може да излезе, защото съквартирантката й няма ключ, а е до Американското посолство с неин приятел за интервю за виза. Чакаме я, но минава много време, звъним й и тя казва, че не знае кога ще се прибере защото още чакат Петър отвън, а вече много се бави и е странно. Така аз се прибрах вкъщи, правих си нещо и след 3 часа звъня на приятелката ми да питам какво става ще излизаме ли, тя казва, че съквартирантката й и гаджето й не могат да открият Петър, телефона му е изключен и те нямат избор стоят отвън и чакат и започват да се тревожат. Прибрала се е късно вечерта объркана и разтревожена. Хората, които го чакаха пред посолството, са съвсем нормални и свестни. Когато чувах тази история в реално време, нямаше как да предположа за какво става дума, сигурно никой от нас не е мислил, че той така и няма да се завърне.
Бащата не вярва обесеният без зъби да е той. Беше ходил по телевизи, по институции. Всички като чуят че става дума за Американското посолство и казват "не можем да помогнем". Скоро не съм говорила с никого по темата и не знам има ли нови реални предположения и развитие.
Допълвам нещо, което сега се сетих: В рамките на следващите 1-2 дни в София изчезна един дядо, май беше с деменция. Имаше информация в новините и то в централната емисия непрекъснато. След няколко дни го намериха, не помня жив ли беше, и затвориха случая. Мислех че тогава ще започнат да коментират Петър. Не стана. Само по разни маргинални сайтове, големите медии май нещо споменаха, но беше ей така накратко и без много подробности. Тогава ми направо силно впечатление, че темата тенденциозно се потулва.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 22, 2021 15:09:05 GMT 2
GGWP по ID бях гледала за случая на Jaleayah Davis и за мен беше пълна мистерия какво точно се е случило. Нямаше връзка разположението на колата, дрехите ѝ, както и липсата на мотив около цялата случка. Много ми става мъчно за такива неразрешени случаи, които по една или друга причина биват неглижирани, забравени, а вярвам, че душата ѝ иска да намери покой. Самият случай го помня, защото точно на тази дата си спомням и къде и с кого бях, какво правих, а в този момент в други край на света се е случило подобно нещо...
|
|